یعنی میخوای بگی سیم کارت دولتی اینطوری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ایول آخر اطلاعاتی به خدا
یعنی میخوای بگی سیم کارت دولتی اینطوری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ایول آخر اطلاعاتی به خدا
تو چه قدر با مزه اي![]()
يه وقت ندزدنت
دقیقا سیم کارتهای مخابرات همینه. و قراره که ایرانسل مدت تلفنها را به طور دقیق و ثانیه ای حساب کنه. این از اولین برنامه هاییست که قراره اجرا بشه.
یه چیزی به ذهنم رسید که بدم نیومد اینجا بگم.
دیگه مثل قبل از ایرانسل خوشم نمیاد.
هنوز 6 ماه از فعالیتش نگذشته، تقاضای افزایش تعرفه داده. واقعاً که.
نه کار نمی کنه واسه منم همین جوری استاگه کسی اطلاعات بیشتری راجع به این داره بگه
تعرفه ها رو زیاد نمیکنه !!
جوری تعرفعه را هم با بسته های مختلف فروش میپیچونه توی هم که در کل برای شما ارزون تر میوفته !!!
شما بدت میاد که اگر یک ساعت حرف بزنی اندازه 15 دقیقه برات حساب کنن ؟ طرحی که شرکت ترکسل توی ترکیه راه انداخته و تبلیغاتش رو توی کانال هاش میشه دید !!!!!
اینم یه کارهای میکنه که در کل مشترک هاش رو راضی نگه داره !!!
من امروز زنگ زدم ازشون سوال كردم در مورد هداياي نوروزي به من گفتن كه اونايي كه از 12 بهمن به بعد ثبت نام كردن بهشون تعلق مي گيره گفتم پس ما كه تو دي سيم كارت خريديم گفت به شما تعلق نمي گيره
من از طريق اينترنت خريداري كردم همون شماره هاي طلايي
پس اونايي كه مثل من هستن به اوان تعلق نداره
خيلي جالبه
اين تبعيض براي چيه
ما كه زودتر به ايرانسل اعتماد كرديم نبايد شامل اين طرح بشيم
خيلي خنده داره
گفتم كي انتن دهي درست ميشه تو اسلامشهر الان دوماه ميشه كه دكل ها شو نصب كردن ولي هنوز راه اندازي نشده گفت مي تونيد اميدوار باشين تا به زودي را ه بيافته
ما هم اميدوار ميشيم
ولي اين رسمش نيست
از دوستان مي خوام الكي حمايت نكنن
اگه خوبياشو مي گن بديهاشم بگن
اگه قراره اينجوري تا كنه سيم كارتمو ميفروشم قيد اينترنتو ام ام اسو هم ميزنم ميرم يدونه دولتي مي خرم
گفتيم اپراتور خصوصيه خوب قراره عمل كنه
اينم گند زد كه
این مطلب رو بخون تا منظورم رو بگیری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینکار رو نمیکنن. چون به ضرر خودشونه و اگه اینجوری بشه همه ی مشترک ها سیم کارتا رو میفروشن. اولین نفرشم خود من![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)