تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: 101 نکته و ترفند برای استفاده از Css در طراحی وب (دانلود کنید)

پروفشنال LOVEMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

در مورد خرید شما از ناقوس یه سری از بچه ها هم همین مشکل رو داشتند. شما یه زنگ بزنی به ناقوس بد نیست. من یه شماره پشت جلد کتاب هست اون رو اگر بخوای بدم به شما زنگ بزن و سوال کن
    خوب شماره رو بده دیگه تا بخریم ..

کتاب در حال حاضر برای php پیدا کردم. کتاب خیلی خوبیه و به نظر میرسه خیلی ساده باشه. حالا باید یکی دو فصلش رو بخونم ببینم اگر راحت باش همون رو ترجمه کنم.
    به نظر من html طراحی ضاهری باز به نظر من همین CSS خیلی خوبه و فعلا برای ما کافی باشه اگه میشه برین
    سراق همون PHP ما در زمیینه یه کتاب PHP بسیار خوب ضعف داریم .

قابلیت خوب XML اینه که هم دست طراح بازتره و هم کد XML رو میشه با زبان های برنامه نویسی سرور ساید مثل php تغییر داد.
    .

اگه کتاب در زمینه XML پیدا کنی به قول ما ابادانی ها دیگه خیلی شرفه ولی تو فکر PHP باش

حـــــرفـه ای amir abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب شماره رو بده دیگه تا بخریم ..
    تو پیغام خصوصی ارسال کردم

به نظر من html طراحی ضاهری باز به نظر من همین CSS خیلی خوبه و فعلا برای ما کافی باشه اگه میشه برین
    CSS چیز جدایی از HTML نیست. شما با استفاده از CSS همون تگ های HTML رو قالب بندی می کنید. اگر HTML رو بلد نباشید اصلا سایتی نخواهید داشت که بخواید سبک دهیش کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا این که لینکش خرابه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavosh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی دوست عزیز تو پست اول شما نوشتین که تو سایت امازون خوندین درسته دیگه .. خوب میخاستم بدونم نویسنده کتاب کی هست
    وکجای هست منتظرم ها ... چون سایت امازن سایت وابسته به یهودیان هست ..
    دوست من همین سایت و سایت های وابسته به یهودیان اگر نبود الان شما اینجا نبودید که از امکانات و نتایج کار این یهودیان بهره مند بشید .. فکر کنم دوره نژاد پرستی دینی سر اومده باشه مگه یهودیا چه هیزم تری به شما فروختن که با سایتشون هم مشکل داری

امیر عباس جان بابت ترجمه جدیدت و این کتاب با ارزش از طرف خودم بهت تبریک میگم .. هنوز کتاب رو نخوندم ولی بدون اینکه اون 40 صفحه رو دانلود کنم خواهان خریدنشم چون همونطور که میگی کتاب جامعی در مورد css نداریم .. البته کتاب هایی هستن که اشاره کرده باشن مثل خود آموز HTML و css انتشارات ناقوس ولی به صورت چند فصل در مورد css صحبت شده .. امیدوارم موفق باشی و حتماً منتظر کارهای جدیدت هستیم .

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •