بله لطف می کنی اگه بگی .همچنین اگه یه مین در نظر تون هست که حسابی کار من را راه بندازه معرفی کنید.
با تشکر فراوان.
بله لطف می کنی اگه بگی .همچنین اگه یه مین در نظر تون هست که حسابی کار من را راه بندازه معرفی کنید.
با تشکر فراوان.
یکی به ما بگه چه جوری اور کلاک می کنن؟
چطوری فرکانس ها را بالا و پایین میارن؟
خوب..پین مود یعنی شما با یه سیم نازک که تو سوکت پردازنده فرو میکنی ولتاژ رو ثابت بالا میبری به دلخواه...اصلا کار سختی نیست اتفاقا..یه اموزش تصوری سعی میکنم بزارم..
در مورد برد هم شما وقتی با هیولایی مثه Abit K9N Ultra نتونستی کاری کنی دنبال خریدن برد جدید نباش..
خوب..پین مود یعنی شما با یه سیم نازک که تو سوکت پردازنده فرو میکنی ولتاژ رو ثابت بالا میبری به دلخواه...اصلا کار سختی نیست اتفاقا..یه اموزش تصوری سعی میکنم بزارم..
در مورد برد هم شما وقتی با هیولایی مثه Abit K9N Ultra نتونستی کاری کنی دنبال خریدن برد جدید نباش..
rax جان سلام خوشحالم دوباره می بینمت چون یه بار صحبتمون نیمه تمام موند . بگذریم.
در مورد مین asus من باهت مخالفم چون این دوستمون خودش انتخاب بدی کرده و رفته برای یه سی پی یو x2 مین nforce4 گرفته چون این مین برای سی پی یو های تک هسته ای طراحی شده و تمام امکانات برای اور کردن و یا هر مورد دیگه را در سطح سی پی یو های خودش داره اتفا قا از این مین asus m2n4-sli به عنوان یه محصول با کیفیت یاد میشه البته بازم میگم در سطح خودش اگه ایشون از همون اول یه محصول دیگه از asus مثل m2n-2 را انتخاب می کرد هیچ کدوم از این مشکلات را نداشت .
دوست دارم نظرت را در این مورد بدونم .
سلام استاد..منم میخواستم فرصتی بشه واسه چونه زدن که نشد..![]()
راستش ایسوس بودنش به نظر مشگل اساسی چون مثال دارم:
طرف همین پردازنده رو با یه برد Epox که 100 در 100 مشابه همین برده راحت تا 260 اور کرده و استفاده میکنه..ولی قبول دارم با همین پول میشد یه برد بهتر گرفت که خوب خریداری نشده..مثالشم زدم Abit K9N u...
کلا بردیکه بایوس استاندارد نداره مثه سری M2 ایسوس مشگلاتش زیاد خواهد بود..کما اینکه کم هم نیست..و از همه مهتر بر فرض خوب بودن همه شرایط قیمتش یه چیزی تو مایه های تو پاچه کردن بطور فجیع هستش..
همین برد رو از یه برند دیگه بخری حداقل 30-40 تومن ارزونتر میوفته...نمونش تی فروس بایوستار..MSI..ابیت..ایپاکس .. فاکسکان..خلاصه هر چی قیمت میبینی ایسوس ها دارن میرن میرن تو پاچه..
خوب چون جواب منطقی بود دیگه حرفی ندارم . ایشون انتخابش اشتباه بود و این را هم کاملا قبول دارم که asus گرون هستش و با استفاده از اسمش بعضی محصولات بی کیفیت را به اسم asus داره میندازه به مردم.
موفق و پیروز باشی وحید خان گل.
من اوچیکتم..البته اینم بگم که بر خلاف بردهای AM2 وقتی بریم سراغ کور پلتفرم ایسوس یکی از خوش قیمترینهاست..
بین 150-250 انتخاب اول من تو هر شرایطی ایسوسه..چون قیمت و امکانات رو با هم تناسب بسته به بهترین وجه..در حقیقت پولی میدی واقعا ارزشش رو داره..ولی درعوض روی پلتفرم K8 انقدر رو دارن که A8N-E که 65 دلاره رو بفروشن مثلا120 تومن اونم با کلک های کثیفی مثه روش پردازنده بدون برد نمیفروشیم.![]()
سلام و تشکر از همه عزیزان
یکی از دوستانم با برد MSI K9N Ultra الان به راحتی همین سی پی یو را اور می کنه این را بگیره خیالم راحت بشه یا نه اینم بدرد نمی خوره . اگه این را قبول دارین گور بابای 10 20 هزار تومان برم این را بگیرم. بعدش قیمت این برد را اگه دارین لطف کنید بنویسید.
بازم ممنون و متشکر.
اور کردن یعنی صرفه جویی تو هزینه..نه هزینه تراشیدن..به نظر من همین برد فعلیت هم قابلیت اور تا 240 رو داره..کمی دستکاری تو بایوس فقط لازمه..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)