تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: چند دلیل که نباید از ویندوز به لینوکس بیایید

آخر فروم باز hamidreza_buddy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    شریف

پيش فرض

این مقاله که همش در تعریف لینوکس نوشته شده.
    ولی به زبان کنایی (یه همچین چیزی!)
    مثلاً گفته Linux isnt secure بعد یه اشکال قلمبۀ ویندوزو گفته بعد دوباره گفته Linux isnt secure !

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

-در جواب اردلان بايد بگم اين كار از ريختن دو تا ويندوز هم آسونتره. مثلا براي نصب XP و KNoppix روي سيستمت كافيه ويندوزت رو بريزي بعد از روي سي دي بوت بشي و لينوكست رو بريزي Piece o' cake (به همين راحتي.به همين خوشمزگي). تازه 32 و 64 كه براي انتخاب نيست شما موقع خريدن سي پي يو اگه پول داشته باشي 64 بيتي مي خري و سيستم عاملت رو هم مطابق با اون انتخاب مي كني.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در رابطه با لينوكس بايد بگم حرفهايي كه بالا نوشتم براي مقايسه نبود كه بخواهد معركه اي راه بيافتد.
    گفتم چون لينوكس اپن سورس هست دليل نمي شه بهترين باشه ولي باعث مي شه كه بهترين بشه. اما نه همينجوري كه يه عده بيان رو سيستمشون نصبش كنن و بخواهند از آن (( استفاده )) بكنند لينوكس نياز به اصلاح داره ويندوز هم داره ولي نمي شه كاريش كرد.
    چند نفر از آقايون متعصب در رابطه با لينوكس Lib Editing رو بلدند. خداييش مي گم يه نگاه به خودتون بكنيد فرق شما با ويندوزي ها در چيه؟
    اينكه يه عده برنامه نويس حال ندارند رابط گرافيكي مناسب طراحي كنند باعث شده شما فكر كنيد Shell از Control panel و ... در ويندوز بهتره.
    من خودم بعد سه سال توانستم يك رابط گرافيكي فقط براي UDev كه بالا گفتم بنويسم.
    حالا ببينيد چند مرده حلاجيد.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یه چندتا سوال دارم
    می خواستم بدونم میشه لینوکس و ویندوز با هم نصب کرد و اگه خواستم لینوکس بگیرم 64 بیی بگیرم یا 32؟
    ممنون
    دوست عزیز هیچوقت برای نصب لینوکس عجله نکن شما بادیسک زنده شروع کنی بهتره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    root professional جان
    به نظر من شما اشتباه می کنید
    به نظر من این که می گن قدرت اصلی لینوکس در shell اون هستش درسته
    در ویندوز هم برنامه های خط فرمانی به نصبت خودش خیلی قوی و سریع تر از گرافیکیه
    لینک برنامه ای رو که نوشتی بده ببینیم چیه

پروفشنال mansor_1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Between lives

پيش فرض

اينكه يه عده برنامه نويس حال ندارند رابط گرافيكي مناسب طراحي كنند باعث شده شما فكر كنيد Shell از Control panel و ... در ويندوز بهتره.
    من خودم بعد سه سال توانستم يك رابط گرافيكي فقط براي UDev كه بالا گفتم بنويسم.
    اگه به خاطر پوسته يا Shell در لينوكس نبود من هيچوقت سراغ لينوكس نميرفتم
    خيلي وقت ها اين رابط گرافيكي ويندوز آدم را به ستوه مياره و ارزو ميكنم كاش ويندوز هم مثل لينوكس يك پوسته يا Shell قوي داشت

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

راستي يه نكته جالب !
    ويندوز و شل بسيار ضعيف اون (داس) در كنار هم هستند و داس در حقيقت يك برنامه هست كه در ويندوز اجرا مي شه !
    اما در لينوكس كل سيستم بر پايه و اساس يك شل بسيار قدرمتند هست و باهم در تعامل نزديكي هستند !
    از مزاياي لينوكس مي شه به امكان نصب شدن فقط متني اون اشاره كرد كه در سرور هاي ويندوز نمي شه ! و كلي فضا و منبع الكي رو سرور براي نصب ظاهر گرافيكي هدر مي ره در حالي كه نيازي بهش نيست !!
    يه توضيح هم بدم ما هيچ كدوم نه حوصله بحث الكي داريم و نه وقتشو !
    ولي اينم درست نيست دوستاني اطلاعات غلط بنويسند ! و ما جواب نديم ! چون اينطوري برداشت مي شه درست هست !

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا كد من(البته مال من نيست من اديتش كردم) 75 مگابايته ولي يكي هست كه كله گندس و از اين Gui ها درست مي كنه و سايت هم داره (من فقط شنيدم) اگه پيداش كردين به ما هم بگين.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقاي majrix از اونجا كه لينوكس زنده با نصبي خيلي فرق داره پس بهتره كسي مي خواد با لينوكس كار كنه از همون اول نصبش كنه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه به خاطر پوسته يا Shell در لينوكس نبود من هيچوقت سراغ لينوكس نميرفتم
    خيلي وقت ها اين رابط گرافيكي ويندوز آدم را به ستوه مياره و ارزو ميكنم كاش ويندوز هم مثل لينوكس يك پوسته يا Shell قوي داشت
    من يك نفر رو مي شناسم كه مي گه ماشين تايپ از MSWord بهتره چون نميشه با وورد خوب تايپ كرد !!!!! (بدون شرح)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •