ایول Empyrium
نوکرتم![]()
ایول Empyrium
نوکرتم![]()
اصلا این تغییر پوزیشن که میگی ربطی به اینا نداره . توی فیفا های قبلی پوزیشن ها ثابت بود ولی تو این فیفا به شکل نا مطلوبی اومدن مثلا بهترش کنن بدترش کردن .
مثلا مسی رو که من لازمش دارم بعضی مواقع میاد میره راست یا چپ وایمیسته . واقعا منم موندم چرا اینطوری میشه .
والا من نمی دونم چرا شما این مشکلات رو دارید و من ندارم،شاید من ترکیب و آرایش بهتری میچینم،یا شاید ....
نمی دونم،میگم از L1 که برا جلو بردن یارت استفاده نمی کنی؟!من چند بازی امتحان کردم اگه از این کلید استفاده نکنم بهتر بازیکنام همدیگرو پیدا می کنم،اما همچین چیزی که میگید من ندیدم،درضمن یه سری به ترکیب و قسمت Change Role بزنید اونا رو هم تنظیم کنید و اینکه تو خود بازی از گزینه ی Swap Wingers استفاده نکنید...باید اشکالتون از یه جایی باشه که اینجوری میشه...
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
شرمنده من فکر کردم مشکلتون تو کریر مود بود که گفتم فلانی رو بگیر،درموردش تو پست قبلی یه چیزایی گفتم ممکنه از اونا باشه.....
دوستان پچ برای اپدیت فیفا اومده مثل pes یه چیزایی رو تغیر بده؟
سلام.cm12رسید.www.fifa-master.com
چطوری میشه در حین بازی تغییر سیستم داد یعنی یک سیستم از قبل آماده کرده باشی؟
چطوری دفاع تو حملات شرکت میکنه؟
خب از قبل سیستم سیو میکنی عوض میکنی دیگه
از گزینه CB join to attack استفاده کن یه چیزی شبیه اینه![]()
سلام
آقا من با اینکه اسلایدر رو سرعت خودم رو 2 تا بردم بالا باز هم سی پی یو تو تمام استارتها از من جلو میزنه چکار کنم
سلام برو توو همون قسمتی که قدرتارو دستکاری می کنی بجای اینکه بری توو User برو توو CPU خوب نگاه کن ببین همه ی گذینه ها روو 50 درصد هست؟ اخه چون اونارو دستکاری می کنی قاتی می کنه. واسه منم اینجوری شد
فیفا که کلا تعطیله . اینو امروز کشف کردم .
بازی رو میزارم رو لجندری .
اگه امروز فیفا حالش خوش باشه عین بچه ادم بازی میکنه . عین یک فوتبال واقعی . توی پاس هاش پاس اشتباه هم داره . همین طور شوت اشتباه هم میزنه . نتیجه نهایی = فرقی نمیکنه هرچی باشه بازی قشنگ میشه .
ولی اگه حالش امروز خوش نباشه خودتو بکشی عمرا توپ رو بتونی ازشون بگیری . بازیکن 2 ستاره حرکات 5 ستاره ای میره . شوتهاشون همه تو چارچوب . پاس هاشون همه دقیق . حتی پاس های هوایی بدون درصدی خطا . بعد از هر تکل بازیکنت پرت میشه دومتر اونورتر که اگه یه وقت بازیکن اونا خورد زمین فرصت داشته باشه که توپ رو برداره . بعد از هر تکل تو بازیکنت توپ رو میگیره ولی میفته زمین که بازهم اگه بازیکن حریف خورد زمین توپ رو دوباره صاحاب بشه . شوت هامون همه یا توی دستهای دروازه بان یا دیگه اخرین شانس تیم حریف تیرکه که جلوی توپ رو میگیره . نتیجه نهایی = 5-0 به سود cpu .
بازی رو میزارم رو ورلد کلاس .
هیچ تفاوتی با حالت قبل ایجاد نمیشه و فقط مزایایی که در حالت لجندری برای تیم cpu در نظر گرفته میشه حذف میشه .اما همچنان user از بداقبالی رنج خواهد کشید .
اگر فیفا امروز رو حالش خوب باشه نتیجه نهایی = 3-0 یا 2-0 به نفع ما
اگر کلا امروز حالش بد باشه نتیجه نهایی = 3-0 یا 2-0 به نفع cpu
میزاریم رو پروفشنال .
باز هم همچنان مشکلات تیم خودی وجود داره . اما دیگر با یک تیم ساده لوح و فاقد هرگونه هوش مصنوعی مواجه هستیم که بدترین بازیکن فیفا هم باید این تیم رو ببره . اما ... تیم حریف یک تغییر کوچکی خواهد کرد . دروازه بان تیم حریف میشه یه پا پیتر چک .
اگه روز خوب فیفا باشه نتیجه نهایی = 5-0 یا 4-0 به نفع ما .
اما اگه روز بد فیفا باشه نتیجه دقیقا = 0-1 به سود Cpu و
در امار بازی میبینیم که 25 شوت زده و 15 شوت توی چارچوب برای ما . 1 شوت زده و 1 شوت توی چارچوب برای حریف .
بهترین بازیکن زمین = دروازه بان تیم حریف با rating : 9.5
یعنی دیگه موندم چه کنم این اعتیاد رو که از دست فیفا این حالتها بهم دست داده (به ترتیب)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)