تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 299 از 359 اولاول ... 199249289295296297298299300301302303309349 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,981 به 2,990 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وضعیت افتضاح شده هیچی بالا نمیاره از دایال اپ هم بدتر شده دوستانی که میخوان مودم بگیرن لطفا کمی صبر کنن من برای ای دی اس ال مخابرات ثبت نام کردم ولی دو هفته ای میشه نیومدن هیچ کی جواب گو نیست
    من ترسم از اینه که الان هنوزراه اندازی نشده کسی جوابگو نیست وای به حال اون روزی که راه اندازی بشه و مشکل داشته باشه
    در کل مجبوری دارم از ادج استفاده میکنم فعلا

---------- Post added at 09:57 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------

یه جورایی بودار به نظر میرسه ایرانسل تا یکماه پیش عالی بود بعد اینکه حجمو کم کرد سرعتم کم کرد از کجا معلوم که کار خود دزدشون نباشه؟
    Last edited by worldm; 29-08-2011 at 09:24.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

همين امشب سرعت و پينگ من درست شد

پينگ با همين فروم440
    با 4.2.2.4 حدود 400
    پينگم از شاتل کمتره
    سرعت دانلود 28 تا 35
    Last edited by fanoostalaei; 30-08-2011 at 04:40.

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سرعت بالایه ایرانسل با این محدودیت حجمی که دارند به چه دردی میخوره که بعضیا ذوق می کنند سرعتمون اینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. این کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض توضیحات فنی

با سلام خدمت دوستان عزیز...می خواستم مطالبی را در مورد سرویس Edge ایرانسل که اخیرا راه اندازی شده است رو در اختیارتون قرار بدم.من مدت 6 سالی بود که از ADSL شرکت سپنتا استفاده می کردم.شاید در مورد این شرکت هیچکس نباشه که مثل من اینا رو خوب بشناسه.در مورد کیفیتش بگم خوب بد و واقعا من ازش راضی بودم.البته نه به تمام معنا.بعضی موقع ها می رفت رو اعصاب.تا اینکه فهمیدیم چه آدمهای دزدی هستند.و سریعا خطم رو جمع کردم.نمی خوام سرتونو درد بیارم.خلاصه یه مدتی هست که بی اینترنت شدیم.و خواستم به ISP های دیگر مراجعه کنم.هر کدومشون به یه نحوی دزدی می کردند.الان ممکنه همتون بگید که همه دزدند.ولی ایدئولوژی من برای زندگی در ایران اینه که هر کی کمتر بدزده آدم با انصاف و با ایمان و با خدایی هست.مثلا یه ISP دیگری بود فلان فلان شده می گفت باید سرویس مورد نطر رو حتما رو مودمی که ما میگیم فعال بشه. حالا من خودم مودم دارم می گفت نه 85000 تومان + 15000 تومان پول نصب,در کل 100000 تومان بسلف بیا بالا.حالا از همه اینا بگذری , نصب شدن با اون مدارک لازم بازیاشون چقدر زمان می بره که نگو.البته من در مغازه از وایمکس ایرانسل استفاده می کنم و تا یکی دو هفته ی دیگه اینم تو خونه راه اندازی می کنم.البته فکر نکنید این ایرانسل از بقیه کمتر می دزده.شاه دزده اصل همین ایرانسله.حالا اگر شد در بخشی دیگر می گم چرا کوچ کردم به وایمکس ایرانسل... ولی برسیم به اصل مطلب EDGE

در واقع اگر دکلی که گوشی موبایل شما به آن وصل شده و از آن آنتن می گیرد Edge را ساپورت کند.شما می توانید از اینترنت با سرعت بالا استفاده کنید.البته همچنان دکل هایی وجود دارند که Edge را ساپورت نمی کند که در این صورت اگر شما از این دکل آنتن بگیرید ارتباط شما با اینترنت از نوع GPRS خواهد بود که سرعتی در حد دایال آپ یعنی 5 کیلو بایت در ثانیه خواهد بود.البته این را نیز فراموش نکنید قبل از هر چیز باید مطمئن شوید که موبایل شما EDGE را ساپورت می کند..البته می تونید از این مودم هایی که مخصوص این کار هست در بازار نیز تهیه کنید.ولی من چون در منزل با موبایل وصل میشم.دیگه پول مودم های چینی درجه دهم و بنجلی که یه نوعش رو قیمت کردم گفتند 85000 تومان رو نمی دم.
    مزایای EDGE ایرانسل نسبت به ADLS
    1.راه اندازی بسیار سریع فقط در چند لحظه و گرفتن سرعتی از حداقل 20 کیلو بایت در ثانیه تا 40 کیلو بایت در ثانیه( البته در بعضی از موارد بسته به شرایط سرعت شما به بالاتر از 40 کیلو بایت نیز خواهد رسید.)
    2.همراه داشتن این سرویس در هر کجا (البته بسته یه اینکه دکلی که موبایل شما از آن آنتن می گیرد, EDGE را ساپورت کند.که بیشترشون از این سرویس پشتیبانی می کنند. )

معایب EDGE ایرانسل نسبت به ADLS
    1.پایین بودن سرعت آپلود edge که سرعتی معادل 4 تا 5 کیلوبایت در ثاینه است.که در سرویس های ADSL سرعت تقریبا در حدود سرعت دانلودشون هست.
    2.حجمی بودن سرویس EDGE که البته برای کسانی که صبح تا شب مودمشون روشن هست و دانلود می کنند موزیک و فیلم و ... بدرد نمی خوره ولی همونطوری که میدونید ایرانسل طرحهای تشویقی زیادی می ذاره که در این طرح ها نیز Edge نامحدود ارائه میدهد.
    دیگه خسته شدم بنویسم. اگر کسی اطلاعات بیشتری در رابطه با این سرویس و نحوه ی راه اندازی یا مشکلی چیزی داشتید بگید تا اونجایی که سوادمون راه بده دربست در اختیاریم.

8. این کاربر از h2so4_online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. من وقتی با edge ایرانسل دانلود می کنم،‌ IDM‌سرعت رو 20 نشون میده ولی networx سرعت 40 رو نشون می ده. (مثل حالت استفاده از VPN) دلیلش چیه؟ (سرعت ها کیلو بایت هستند)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض سلام

دوست عزیز اجازه دهید در رابطه با سرعت سرویس Edge ایرانسل و سرعت سنجی شما توضیحات مختصری بدهم.
    کلا سرعت Edge ایرانسل به شرایطی بستگی دارد که مهمترین عامل اون عبارتست از نزدیک بودن شما به دکلی که موبایل شما داره از اون دیتا میگیره.حالا این نزدیک بودن یعنی چی؟
    ممکنه شما اسم نرم افزار Filedtest را (که مخصوص اطلاعات دیتایی که موبایل شما از دکل آنتن میگیرد) شنیده باشید.متاسفانه من در کل اینترنت فقط نسخه مخصوص گوشیهای نوکیا سیمبین ورژن 3 و 5 را پیدا کردم.شاید نرم افزارهای مشابه دیگری تحت عتوان دیگری نیز برای نسخه های دیگر موبایل ها موجود باشد ولی من که چند ماه گشتم,چیزی نیافتم.توسط این نرم افراز می تونید ببینید که فاصله شما تا دکلی که ازش آنتن میگیره چقدر هست.اگر بخوام ساده تر توضیح بدم از 1 تا 100 رو در نظر بگیرید.هر چه فاصله شما نزدیکتر باشد در محیط برنامه عدد پایین تری را مشاهده می کنید.مثلا اگر در برنامه عدد 40 تا 45 را به صورت متغیر دیدید یعنی فاصله سیم کارت شما به دکلی که از اون آنتن می گیرد خیلی نزدیک است در غیر این صورت عدد بالاتری را می بینید.و هر چقدر فاصله نزدیکتر باشه ,سرعت هم بالاتر میره.دومین عامل ترافیک شبکه در آن دکلی که شما از طریق آن به اینترنت وصل شدید است.و سومین عامل کلاس Edge سیستم شما است که به اینترنت وصل شدید.
    ولی مهمترین عامل در گرفتن بالاترین سرعت Edge ایرانسل که در بالا به ترتیب نوشتم.همون عامل اول هست.من در خونه که از Edge ایرانسل استفاده می کنم.فاصله من تا دکلی که Edge راساپورت می کند بین 72 تا 74 است و سرعتم با internet download manager از 24KB بالاتر نمیره.ولی در مغازه که فاصله من تا دکل بین 52 تا 55 متغیره (یعنی چیزی حدود 20 واحد کمتر) سرعت دانلودم به 50KB در ثانیه با دانلود منیجر هم میرسه.اما در رابطه با سوالتون باید بگم که این ابزار های سرعت سنجی عموما ابزارهای مطمئنی برای سنجش سرعت واقعی شما نیستند.شما اگر می خواهید سرعت واقعیتون رو بدونید از یک سایت با سرورهای قوی و همیشه up مثل download.com یک فایل را با همون اینترنت دانلود منیجرتون دانلود کنید.که در این صورت سرعت واقعی نت خود را می توانید ببینید.

به نظر من اینترنت Edge جایگزین خوبی برای اینترنت مزخرف dial -up از نوع هوشمندش هست.اما در رابطه با ADSL هنوز نمی تونم بگم جایگزین خوبی هست.چون از بحث سرعت و حجمی بودنش بگذریم.به نظر من زیر ساختارهای مناسبی را برای این سیستم تعربف نکردند.اگر بخوام ساده تر بگم اگر این قضیه رو مثل یک دکمه on و off در نظر بگیرید.اینا فقط گذاشتن رو on.منظورم اینه که ظرفیتهای تعریف شده برای این سیستم رو در ایران بالا نبردند.چه اپراتور ایرانسل باشه چه همراه اول...
    Last edited by h2so4_online; 01-09-2011 at 22:07.

11. 2 کاربر از h2so4_online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان یه برنامه واسه اندروید به همین منظور

برنامهpc وفایل apk تو یه folder هست .

usb debuging mode هم تیک بزنید

کد:

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ببخشید این edge با gprs فرق داره؟

من تازهx10 گرفتم یه بسته 10 تومنی gprs ایرانسل هم گرفتم وقتی data گوشی رو فعال میکنم یه علامت e میاد بالای صفحه گوشی

موقعی که این بسته gprs رو نگرفته بودم از شارز پولیم کم میکرد خیلی هم کم میکرد حالا میخوام ببینم این بسته رو گرفتم چه جوریه همچنان از شارزی که واسه زنگ زدن و sms دادن میکنم کم میشه؟

ببخشید دیگه اگه سوالم بچه گانه بود تازه کاریم

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام ببخشید این edge با gprs فرق داره؟

من تازهx10 گرفتم یه بسته 10 تومنی gprs ایرانسل هم گرفتم وقتی data گوشی رو فعال میکنم یه علامت e میاد بالای صفحه گوشی

موقعی که این بسته gprs رو نگرفته بودم از شارز پولیم کم میکرد خیلی هم کم میکرد حالا میخوام ببینم این بسته رو گرفتم چه جوریه همچنان از شارزی که واسه زنگ زدن و sms دادن میکنم کم میشه؟

ببخشید دیگه اگه سوالم بچه گانه بود تازه کاریم
    سلام
    در مورد بستتون باید بگم اگه خریده باشید با وارد کردن کد زیر:
    *140*3*7*3*1#
    اگه گفت شما اعتباری در gprs ندارید هنوز بسته برای شما فعال نشده یا زمانش تموم شده و از شارزتون کم میکند
    و اگر گفت اعتبار شما مثلا 200000 هست یعنی بسته برای شما فعال شده و مقدار باقی مانده هست.....

15. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •