اصلا TV out نداره.
تا مموری 8 گیگ هم ملت انداختن.جواب داده.فولش رو نمیدونم.
جوی استیک هم بهش وصل نمیشه.
اصلا TV out نداره.
تا مموری 8 گیگ هم ملت انداختن.جواب داده.فولش رو نمیدونم.
جوی استیک هم بهش وصل نمیشه.
خوب دوباره فصل مشق و درس . مدرسه داره میاد و فکر نکنم دیگه بیشتر از این واسه خرید گوشی صبر کنم
تنها گزینه هم همین پی وان هست دیگه
مشخصاتش که همه میدونن.فقط حامد یه سوال
این ویس ریکوردرش چهطوره؟خوبه؟مال دبلیو 810 خدا بیامورزم که جدا عالی بود.پسوند amr میگرفت این با چه پسوندی ضبط میکنه؟محدودیت زمانی که مثل این گوشی قدیمی های نوکیا نداره که؟
الان تنها چیزی که واسم تو خرید گوشی مهمه اینه که در یه روز یه 4-5 ساعت راحت voice recorder کنه تو حالت فول شارژ.همین
====
پی وان میدونین الان چنده؟300؟یا بیشتر؟
سلام مصطفی خان گل.خوبی.
چه عجب از این ورا آمدی؟![]()
راستش من خودم 1 بار بیشتر با voice rec بیشتر کار نکردم.
نامحدود که هست ولی نمیتونم مقایسه ای با W810 داشته باشم ولی ظاهرا بد نبود.
همین الان تست کردم .از نظر بلندی خوب هست.فرمتش amr هست.کیفیتش هم بد نیست.
تا چقدر جواب بده واسه ضبط رو نمیدونم ولی با باتری خوفی که p1 داره فکر کنم جواب بده.
قیمت هم همون طرفهای 300 هست.10.000 بلا پایین.
موفق باشی.
مخلصم.ممنون
والله واسه اکس وان برنام ریخته بودم
اما خوب گویا باید بیخیالش بشم.سر کلاس که نمیشه همش نوشت.میشه؟
من اخرین باری که سر کلاس نوت برداشتم مال 3 سال پیشه
منهتا این vioce yepp ام خراب شده.دیگه گارانتیش هم تموم شده ارزش پول خرج کردن فکر نکنم داشته باشه.مجبورا دیگه گوشی بگیرم
=====
الان دیجی کالا رفتم زده 327 اینجورا
بازم مقصی![]()
قربانت ولی این دیجی کالا معمولا یه 10-20 هزار تومانی گرونتر میزنه قیمت رو.
میدونم.قصدم از رفتن به دبجب کالا فقط این بود حدود قیمتش دستم بیاد.همین
شاد باشی
بله نصب کردم و ورژن هم همینه!
میشه که کیبورد مجازی فارسی باشه؟ البته من تشخیص دستخط فارسی رو دارم!
خشی جون من بالاخره نفهمیدم شما رمت چند گیگ بود؟اینکه سرعت میگن پایین نمیاد رو می دونم اما می خوام یک نمونه تجربی رو باش حرف بزنم شما 4GB رو تا خرخره تو p1 پر کردی؟
حامد جان از توضیحاتتون ممنون اما 8gb یعنی هیچی سرعت رو پایین نمیاره؟ اگه اونی که دیدی انداخته روش در دسترستون هست ببین پرش که میکنه سرعت پایین نمیاد اگر اینطور هست رم خوب مال چه شرکتی هست چه مارکی و قیمت یک 4gb چقدر هست؟
سلام. من شنبه علاء الدین بودم. کمترین قیمتی که برای گارانتی کامتل تونستم پیدا کنم 297 تومن بود تو طبقه آخر. در کل قیمت های طبقه ی آخر از بقیه طبقه ها خیلی بهتر بود. برای بدون گارانتی هم کمترین قیمت 283 تومن بود در حالی که من تو کرج 275 تومن قیمت گرفتم. رم 8 گیگ برای P1i هم فقط یک جا پیدا کردم که اون هم چون می دونست بقیه جاها ندارن با خیال راحت اون رو 100 تومن می فروخت (برای دوستانی که می خوان این رم رو تهیه کنن : فروشگاه شیرینکار همراه در طبقه همکف). به نظر من خیلی نامردیه که چون بقیه یه کالایی رو ندارن فروشنده اون رو با هر قیمتی که دلش می خواد بفروشه. رم 4 گیگ 35 تومن بود پس رم 8 گیگ دیگه فوفش باید 60 تومن یا 65 تومن بود. همیشه قیمتهای پاساژهای دور و بر علاء الدین از خود علاء الدین بهتر بوده. برای همین یه پاساژ دیگه که رفتم با گارانتی کامتل 294 تومن قیمت دادند. راستی تو طبقه آخر علاء الدین که رفتم وقتی از یه مغازه قیمت پرسیدم گفت 295 تومن بدون گارانتی و با رم 1 گیگ. وقتی پکش رو نگاه کردم دیدم با بقیه فرق می کنه. دوستانی که پک P1i رو دیدند می دونند که این پک رنگی نیست اما اون پک قسمت عکس گوشی روی صفحه اش آرم سونی اریکسون به صورت رنگی در زمینه ی سفید دیده می شد. وقتی از فروشنده پرسیدم که تفاوت این سری با سری قیلی چیه که پکش فرق می کنه گفت فقط 1 گیگ بودن رمش به جای 512 م ب.
دوستان عزیز ببخشید که جمله هام قاطی پاتیه آخه آخر شبه دارم سریع می نویسم که برم بخوابم و وقت ویرایش کردن ندارم!
Last edited by mohsen_rkh; 15-09-2008 at 23:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)