تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 298 از 461 اولاول ... 198248288294295296297298299300301302308348398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,971 به 2,980 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

- برعکس واقعیت دروازه بان ها چقدر کم موقع کرنر میان بیرون تو فوتبال تمام توپ های هوایی شش قدم برای دروازه بانهاست
    - ما که بالاخره نفهمیدیم تو فیفا یه بازیساز قهار مثل فابرگاس یا اینیستا چه فرقی دارن با یک هافبک دفاعی جنگنده مثل کامبیاسو خداقل تعداد پاس های درستشون باید خیلی فرق کنه پوزیشن شون که خیلی باید خوب باشه شاید چون دستی بازی نمیکنم فرق انچنانی نمیبینم
    - بازیکنایی که خصوصیت اتک پوزیشنشون بالاست هیچ جایگیری درستی تو حمله ندارند هیچ فرقی احساس نمیکنم ولی تو دفاع این خصوصیت محسوسه
    - فیفا چرا باز احمق بازی در اورد تو شروع مجدد از دروازه باز هم دروازه بان اشتباه میکنه و اگه بیای جلوی مدافع حریف بهت پاس میده! دقیقا تو این نسخه اینو درست کرده بودند ولی حتی با لجند هم اشتباه میکنه (عمدی) هر چندتا مسابقه البته فقط یکبار! اخه کجای فوتبال واقعی هر چند مسابقه این اشتباه پیش میاد؟
    - دارم ایمان میارم به حرف دوستان که میگن لجند تقلب میکنه: دقت کردین نزدیک دروازه ی حریف (بیشتر تو محوطه و بیشتر اگر مدافع خیلی نزدیک باشه) دقیقا زمانی که میخواید بشوتید مدافع حریف یه دفعه میاد تو پاتون؟ یعنی همین که دکمه ی شوت رو زدین اون هم میاد تو پاتون البته بیشترشو اشتباه میکنه! این تقلب زمانی هم که با مدافعتون تکل میکنید تو پای حریف (البته فقط موقع فرار و در سرعت) مهاجم سریع مسیر رو عوض میکنه!

کاش این اشتباهات و مشکلات اونقد زیاد بود که ترک میکردیم این اعتیاد لعنتی به فیفارو

================================

هیج جیزی کامل نیست....به هر حال حتی بهترین فیلم ها و اثار موسیقی و ماشین ها و هر چیزی که ساخت بشر هستش یه نقدهایی بهش وارده...این چیزایی که گفتی تو گیم پلی اصلی بازی((یعنی بازی کردن دو نفره دو یوزر با هم))اصلا تاثیر گذار نیست.....اینکه لجند تقلب می کنه رو متوجه نمی شم...به هر حال دفاع می کنه دیگه و راحتم گل میزنه....اینکه میگی بازیکن جنگنده مثل کامبیاسو چرا زیاد پاس میده به نظر تو چیز عجیبیه؟اتفاقا عین واقعیته...بازیکنی که توپ گیره و سعی می کنه با احتیار بازی کنه و حرکات خلاقانه انجام نمیده دم دستی ترین کاری که می تونه بکنه پاس دادن کوتاه و حداکثر 5 متر...خوب طبیعتا تعداد پاس ها زیاد میشه در این صورت...همونقدر که اینیستا و ژابی و فابرگاس هافبک های میانی رو به جلو هستن((تقریبا انیستا و سسک)) و در حد کلاس جهانین ....کامبیاسو هم هافبک دفاعی در حد کلاس جهانیه که قابلیت های هجومی اش هم اونقدر داغون نیست....در خصوص دروازبان و اینکه گاهی سوتی میده حرفت درست...

2. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

================================

هیج جیزی کامل نیست....به هر حال حتی بهترین فیلم ها و اثار موسیقی و ماشین ها و هر چیزی که ساخت بشر هستش یه نقدهایی بهش وارده...این چیزایی که گفتی تو گیم پلی اصلی بازی((یعنی بازی کردن دو نفره دو یوزر با هم))اصلا تاثیر گذار نیست.....اینکه لجند تقلب می کنه رو متوجه نمی شم...به هر حال دفاع می کنه دیگه و راحتم گل میزنه....اینکه میگی بازیکن جنگنده مثل کامبیاسو چرا زیاد پاس میده به نظر تو چیز عجیبیه؟اتفاقا عین واقعیته...بازیکنی که توپ گیره و سعی می کنه با احتیار بازی کنه و حرکات خلاقانه انجام نمیده دم دستی ترین کاری که می تونه بکنه پاس دادن کوتاه و حداکثر 5 متر...خوب طبیعتا تعداد پاس ها زیاد میشه در این صورت...همونقدر که اینیستا و ژابی و فابرگاس هافبک های میانی رو به جلو هستن((تقریبا انیستا و سسک)) و در حد کلاس جهانین ....کامبیاسو هم هافبک دفاعی در حد کلاس جهانیه که قابلیت های هجومی اش هم اونقدر داغون نیست....در خصوص دروازبان و اینکه گاهی سوتی میده حرفت درست...

- در فوتبال واقعی جایگیری فابرگاس و اینیستا و اشنایدر رو نمیشه با جایگیری کامبیاسو و ماسکرانو اصلا قیاس کرد تو فوتبال تو هر نقطه ای بازی کنی پلی میکر تیمتو جلو چشمات میبینی منظور نزدیک بودن نیست منظور اینه که بهترین نقطه برای گرفتن پاسه اصلا مبنای بازیسازی همینه تو فیفا بازیکن های پلی میکر من میرن پشت بازیکنای مدافع حریف قایم میشن که نتونم بهشون پاس بدم
    - بازیکنای نوک حمله میخرم با اتک پوزیشن 99 به جای اینکه ریباندری کنن یا تو محوطه در دید باشن که پاس بدم میرن اون گوشه موشه ها
    - هافبک دفاعیت رو بزار به جای بازیسازت ببین اصلا هیچ فرقی احساس میکنی؟
    - هافبک دفاعی های من پاس های عمقی قشنگتری میدن، البته ناگفته نمونه بعضی بازیکن ها از این مسائلی که میگم مستثنی هستند مثل همسیک از فیفای چند سال پیش هم یادمه این همسیک هم بازیسازه هم شوتزنه اصلا پشت محوطه کارش درسته شاید بازیکنای دیگه هم باشند من خبر ندارم

- بعضی اوقات بازیسازها و یا بازیکن های نحیف و سرعتی مثل پیستون ها چنان توپهارو میگیرند که صدتا پیکه و هوملز و ساموئل و لوسیو هم نمیتونن بگیرند ...
    - کاری نداشته باش که اوورال دروازه بانت چنده اگر صد هم باشه ولی کافیه فقط خصوصیت اکروباتیک داشته باشه مثل اب خوردن گل میخورند ولی اگر این خصوصیت رو نداشته باشن اوررالشون 50 هم باشه همه ی توپهارو اکروباتیکر میگیرند
    - از این دست تناقضات زیاده

- یه سری مثال زدی مثل فیلم و موزیک و ماشین، صنعت تمام این سه مثالی که زدی رو پیشرفته تر از صنعت گیم میدونم
    من خیلی حساسم به هوش مصنوعی توقعم بالا نیستا اما تولید هوش تمام بازی های روز دنیارو عقب مونده تر از اختیارات تکنولوژیک انسان در این دنیای دیجیتالیسم میبینم اما با اینحال فیفارو از این نظر نسبت به بازیهای دیگه خیلی بهتر میدونم شاید علاقه من به فوتبال باشه و ربطی به اندازه هوش فیفا نداشته باشه کلا معتقدم سال 2012ست دیگه یه جای عزاداری برای سازنده ی هوش مصنوعی باید شاهد تحول انقلابی عظیم در بازیها میبودیم و بازیها خیلی باید جلوتر میبودن که متاسفانه ...

- کلا فیفارو خیلی دوست دارم و
    قصد من از این جواب در انکار و رد پست شما نیست فقط همراه شدن با بحث بود ...
    Last edited by SevenCity; 11-01-2012 at 09:41.

4. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

- در فوتبال واقعی جایگیری فابرگاس و اینیستا و اشنایدر رو نمیشه با جایگیری کامبیاسو و ماسکرانو اصلا قیاس کرد تو فوتبال تو هر نقطه ای بازی کنی پلی میکر تیمتو جلو چشمات میبینی منظور نزدیک بودن نیست منظور اینه که بهترین نقطه برای گرفتن پاسه اصلا مبنای بازیسازی همینه تو فیفا بازیکن های پلی میکر من میرن پشت بازیکنای مدافع حریف قایم میشن که نتونم بهشون پاس بدم
    - بازیکنای نوک حمله میخرم با اتک پوزیشن 99 به جای اینکه ریباندری کنن یا تو محوطه در دید باشن که پاس بدم میرن اون گوشه موشه ها
    - هافبک دفاعیت رو بزار به جای بازیسازت ببین اصلا هیچ فرقی احساس میکنی؟
    - هافبک دفاعی های من پاس های عمقی قشنگتری میدن، البته ناگفته نمونه بعضی بازیکن ها از این مسائلی که میگم مستثنی هستند مثل همسیک از فیفای چند سال پیش هم یادمه این همسیک هم بازیسازه هم شوتزنه اصلا پشت محوطه کارش درسته شاید بازیکنای دیگه هم باشند من خبر ندارم

- بعضی اوقات بازیسازها و یا بازیکن های نحیف و سرعتی مثل پیستون ها چنان توپهارو میگیرند که صدتا پیکه و هوملز و ساموئل و لوسیو هم نمیتونن بگیرند ...
    - کاری نداشته باش که اوورال دروازه بانت چنده اگر صد هم باشه ولی کافیه فقط خصوصیت اکروباتیک داشته باشه مثل اب خوردن گل میخورند ولی اگر این خصوصیت رو نداشته باشن اوررالشون 50 هم باشه همه ی توپهارو اکروباتیکر میگیرند
    - از این دست تناقضات زیاده

- یه سری مثال زدی مثل فیلم و موزیک و ماشین، صنعت تمام این سه مثالی که زدی رو پیشرفته تر از صنعت گیم میدونم
    من خیلی حساسم به هوش مصنوعی توقعم بالا نیستا اما تولید هوش تمام بازی های روز دنیارو عقب مونده تر از اختیارات تکنولوژیک انسان در این دنیای دیجیتالیسم میبینم اما با اینحال فیفارو از این نظر نسبت به بازیهای دیگه خیلی بهتر میدونم شاید علاقه من به فوتبال باشه و ربطی به اندازه هوش فیفا نداشته باشه کلا معتقدم سال 2012ست دیگه یه جای عزاداری برای سازنده ی هوش مصنوعی باید شاهد تحول انقلابی عظیم در بازیها میبودیم و بازیها خیلی باید جلوتر میبودن که متاسفانه ...

- کلا فیفارو خیلی دوست دارم و
    قصد من از این جواب در انکار و رد پست شما نیست فقط همراه شدن با بحث بود ...
    بالاتر از 100 در 100 ، درصدی نیست وگرنه بیشتر از 100 در 100 باهات موافق بودم
    در مورد مشکلاتی که گفتی من خیلی وقت پیش تحقیق کرده بودم و از اخر توی چند تا سایتهایی که فیفا رو -- کرده بودن (منظورم همین کسایی که واسه فیفا پچ های مختلف غیر رسمی میدادن)
    گفته بودن که به هیچ وجه هوش مصنوعی بازیکنهای تیم خودی با هوش مصنوعی تیم حریف کدش یکی نیست و کلا فرق میکنه . نه اینکه مثلا هوش مصنوعی تیم ما اماتور باشه یا ... کلا درجه نداره و همیشه یکسانه .
    البته اونا که کدها رو کاملا نشکسته بودن (بنا هم نبوده که بشکنن) ولی از یه سری عوامل که خود EA اونا رو برای به قول معروف expand کردن و ایجاد پچ های متنوع باز گذاشته بوده این مطلب رو نوشته بودن و توی فرومشون گذاشته بودن .
    منم دقیقا چیزی حالیم نشد از بقیه چیزایی که گفته بودن . مربوط به کد و هـــک و ... بود .
    ولی مثلا نوشته بود حتی rating اخر بازی هم برای تیم user با cpu الگوریتمش متفاوته . البته من که تفاوتی چندانی ندیدم . ولی دیگه تا چه حد تقلب .

6. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه نکته ایی که خیلی ازارم میده راجع به بازی اینه که وقتی مهاجم نوک داری و یک بال راست و یه بال چب داری اکثر اوقاتو در حالی که استراتژی بازیت شناور نیست و بازیکنان به منطقه بازی خودشون بایبند هستند و به اصطلاح دیسیبلین دارن اینه که مهاجم نوک مثلا ژکو میره بال راست و یکی قد کوتاه مثل داوید سیلوا یا کون میره نوک وا میسته...خیلی عجیبه...نمیدونمن باگه یا نه....ما 99 درصد کاربردمون از فیفا بازیهای رو در رو با رفقاست...من جز تک و توک با سی بی یو بازی نمی کنم...یکی دیگه هم اینه وقتی از دوستت عقب باشی و بازیتونم در یک سطح باشه خیلی سخته برگردی به بازی

8. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا یه سوال....من واسه دان یه بچ از فیفا تورنت رو دان کردم...بعدش دوستان گفتن باید یو تورنت هم نصب کنی واسه باز شدن تورنت...اما این کارا رو کردم و از اون زمان به بعدد همه چیز کند شده...هم دانلودم....و هم...

10. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kaveh619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خدمت اون دوستی که گفته بود مشکل پوزیشنینگ دارم بگم که من لوکاس رو از سانتوس برزیل گرفتم به نظرم تا الان بهترین کسیه که جایگیری های خوبی داره.....پیشنهادم لوکاس هست،مث سگ هم برات بازی می کنه پشت سر هم....در مورد دروازه بان،لوریس و نویر رو گرفتم هیچکدوم اونطوری که میخواستم نبودن،با اینکه حدودا 160 میلیون دلار دادم پاشون.....دقت نکردم ببینم آکروباتن یا اون یکی فکر کنم کانتیننتال یا یه همچین چیزی بود،موقع خرید نویر که بعد از لوریس خریدم دقت کردم ها که ببینم نویر مث لوریس آکروبات نباشه،حالا یادم نیست کدوم آکروباتن و ......ولی در کل نویر یکم بهتر از لوریس بود......

دوستان یه لطف بکنید بگید بهترین دروازه بان،هافبک،دفاع و حمله ای که فیفا 12 باش کار کردید کی بوده؟؟؟

من فکر کنم چک خیلی خوب باشه گلریش،ولی من تا الان تو تیمم نگرفتمش ولی وقتی با چلسی بازی دارم اصلا نمی تونم بش گل بزنم...

بهترین دفاع چپم تا الان criscito با overall 88 بوده......

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خدمت اون دوستی که گفته بود مشکل پوزیشنینگ دارم بگم که من لوکاس رو از سانتوس برزیل گرفتم به نظرم تا الان بهترین کسیه که جایگیری های خوبی داره.....پیشنهادم لوکاس هست،مث سگ هم برات بازی می کنه پشت سر هم....در مورد دروازه بان،لوریس و نویر رو گرفتم هیچکدوم اونطوری که میخواستم نبودن،با اینکه حدودا 160 میلیون دلار دادم پاشون.....دقت نکردم ببینم آکروباتن یا اون یکی فکر کنم کانتیننتال یا یه همچین چیزی بود،موقع خرید نویر که بعد از لوریس خریدم دقت کردم ها که ببینم نویر مث لوریس آکروبات نباشه،حالا یادم نیست کدوم آکروباتن و ......ولی در کل نویر یکم بهتر از لوریس بود......
    اقا شما وضعت خیلی خوبه انگاری
    لوکاس که 80 ملیونه البته زمانی که اورالش 88 هست
    استقامتش (stamina) تو بازی خیلی پایینه زود خسته میشه البته من بالای 7 مین بازی میکنم دروازه باناتم همه گرونن با این وضع شما مثلا برای بازی با رفیقت باید منتخب جهان برداری اونم از نوع کلاسیک تا راضی شی

من کلا علاقه دارم تیم های خیلی ضعیف رو بردارم و برسونم بالا اونم نیم ستاره از لیگ دسته 4 اننگلیس و بعد پیشنهادهای خوبی هم میگیرم که سریع تیممو عوض میکنم
    از این ریتم خسته شده بودم چون پیشنهادها محدوده و تا سال 2022 هم دیدم اینتر پیشنهاد نداده
    اما منجر اینتر هم برداشتم جدیدا و بازیکنای خوب رو همه رو دارم تست میکنم کم کم

دوستان یه لطف بکنید بگید بهترین دروازه بان،هافبک،دفاع و حمله ای که فیفا 12 باش کار کردید کی بوده؟؟؟
    Idriss Carlos Kameni رو خیلی خوب دیدم 17 بار دروازه رو بسته نگه داشت تو یه فصل ارزونم هست لوریس و نویرو تست نکردم کاسیاس تو بازیهای دو یوزره که فوق العاده ست اصلا نمیشه گل زد بهش
    دفاع: حالت پیچیده ای داره مثلا شما پیکه رو میخری باید پویول رو هم بخری اصلا تک خوب نیستن نمیدونم هنوز مدافع عالی ندیدم ولی اگه با بارسا بازی کنم کمتر گل میخورم
    بازیکن میانی: اصلا رونالدینیو توپ به پاش میچسبه و خیلی خوبه خیلی هم افت داره سالهای بعدی که فقط تا زمانی خوب دیدمش که اورالش بالای 84 هست همسیک هم خوبه لوکاس هم تست کردم زیاد راضی نبودم ولی بازی با پاش خیلی عالیه
    هافبک دفاعی: willians مثل سگ اسپید داره اسپیده ش 99 هست مارکینگش 90 به بالا خیلی هم ارزونه اورالشم 83
    بازیکنان هجومی: بهترین بازیکن برای شما فقط رونالدوست بازیکنی که 5 فصل پشت سرهم باهاش آقای گل شدم والان زده تو استتوسش که احساس بزرگ بودن میکنه برای تیم!
    پدرو زمانی که اورالش 88 هست خیلی عالیه
    رونی گل خوب میزنه و خسته هم نمیشه ولی به رونالدو نمیرسه
    فورلان تمام شوت های بغل پاش از پشت محوطه گل میشه!
    تو این پست خیلی بازیکن خوب هست ترکیب بالوتلی پاتو هم عالیه
    مسی هم زیاد تست نکردم
    کلا فیفا هیچوقت برای رونالدو کم نزاشته حتی سالهای پیش، این بازیکن خیلی تو فیفا کامله: گلزن، پوزیشن عالی، سرعت بالا، استقامت بالا، هیچوقت مصدوم نمیشه، بازی با پا عالی تکنیک عالی شوتزن اصلا فیفا غول درست کرده درست برعکس واقعیت که مسی برتری داره از رونالدو

من فکر کنم چک خیلی خوب باشه گلریش،ولی من تا الان تو تیمم نگرفتمش ولی وقتی با چلسی بازی دارم اصلا نمی تونم بش گل بزنم...
    تو فیفا12 تست نکردم اما تو 11 سوتی ترین دروازه بان بود مانداندا تو فیفا 12 افتضاحه به هیچ توپی نه نمیگه این بشر اصلا فکر کنم تمام بازیکنایی که نسبت به اورالشون ارزونتر باشن تو فیفا بد هستند
    Last edited by SevenCity; 11-01-2012 at 17:15.

13. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا جواب ما رو بدین دیگه راجع به سوالم...

من وقتی که میخام با دوستم بازیکنم مگه باید برم کریر؟

15. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا یه سوال....من واسه دان یه بچ از فیفا تورنت رو دان کردم...بعدش دوستان گفتن باید یو تورنت هم نصب کنی واسه باز شدن تورنت...اما این کارا رو کردم و از اون زمان به بعدد همه چیز کند شده...هم دانلودم....و هم...
    اقا جواب ما رو بدین دیگه راجع به سوالم...

من وقتی که میخام با دوستم بازیکنم مگه باید برم کریر؟
    اقا کریر معروفترین بخش فیفاست و کاملا هم مرتبطه با تایپیک (اگه منظورت این بود که در این مورد بحث نکنیم)

راجع به سوالت که اتفاقا مربوط نیست متوجه نشدم دقیقا چی کند شده سرعت دانلودت یا سرعت بازیت؟ مگه چه پچی رو نصب کردی که بازیت کند شده سرعت دانلود که ربطی نداره به برنامه ی معروف یوتورنت پیشنهادم اینه که با نت لیمیتر چک کنی چه برنامه ای داره ترافیکتو میخوره

17. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا کریر معروفترین بخش فیفاست و کاملا هم مرتبطه با تایپیک (اگه منظورت این بود که در این مورد بحث نکنیم)

راجع به سوالت که اتفاقا مربوط نیست متوجه نشدم دقیقا چی کند شده سرعت دانلودت یا سرعت بازیت؟ مگه چه پچی رو نصب کردی که بازیت کند شده سرعت دانلود که ربطی نداره به برنامه ی معروف یوتورنت پیشنهادم اینه که با نت لیمیتر چک کنی چه برنامه ای داره ترافیکتو میخوره

============================

اون دوستمون گفت که مشکل پوزیشنیننگ رو برو با خرید فلان بازیکن حل کن...اصن یکی شاید نخواد کریر بره و با خرید بازیکنان ازمون و خطا کنه........دیگه ژگو با overall 86 فکر کنم اونقدر قوی باشه که بجای نوک گوشه و در جایگاه وینگر قرار نگیره....

19. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •