- در فوتبال واقعی جایگیری فابرگاس و اینیستا و اشنایدر رو نمیشه با جایگیری کامبیاسو و ماسکرانو اصلا قیاس کرد تو فوتبال تو هر نقطه ای بازی کنی پلی میکر تیمتو جلو چشمات میبینی منظور نزدیک بودن نیست منظور اینه که بهترین نقطه برای گرفتن پاسه اصلا مبنای بازیسازی همینه تو فیفا بازیکن های پلی میکر من میرن پشت بازیکنای مدافع حریف قایم میشن که نتونم بهشون پاس بدم
.gif)
- بازیکنای نوک حمله میخرم با اتک پوزیشن 99 به جای اینکه ریباندری کنن یا تو محوطه در دید باشن که پاس بدم میرن اون گوشه موشه ها
- هافبک دفاعیت رو بزار به جای بازیسازت ببین اصلا هیچ فرقی احساس میکنی؟
- هافبک دفاعی های من پاس های عمقی قشنگتری میدن، البته ناگفته نمونه بعضی بازیکن ها از این مسائلی که میگم مستثنی هستند مثل همسیک از فیفای چند سال پیش هم یادمه این همسیک هم بازیسازه هم شوتزنه اصلا پشت محوطه کارش درسته شاید بازیکنای دیگه هم باشند من خبر ندارم
- بعضی اوقات بازیسازها و یا بازیکن های نحیف و سرعتی مثل پیستون ها چنان توپهارو میگیرند که صدتا پیکه و هوملز و ساموئل و لوسیو هم نمیتونن بگیرند ...
- کاری نداشته باش که اوورال دروازه بانت چنده اگر صد هم باشه ولی کافیه فقط خصوصیت اکروباتیک داشته باشه مثل اب خوردن گل میخورند ولی اگر این خصوصیت رو نداشته باشن اوررالشون 50 هم باشه همه ی توپهارو اکروباتیکر میگیرند
.gif)
-
از این دست تناقضات زیاده
- یه سری مثال زدی مثل فیلم و موزیک و ماشین، صنعت تمام این سه مثالی که زدی رو پیشرفته تر از صنعت گیم میدونم
.gif)
من خیلی حساسم به هوش مصنوعی توقعم بالا نیستا اما تولید هوش تمام بازی های روز دنیارو عقب مونده تر از اختیارات تکنولوژیک انسان در این دنیای دیجیتالیسم میبینم اما با اینحال فیفارو از این نظر نسبت به بازیهای دیگه خیلی بهتر میدونم شاید علاقه من به فوتبال باشه و ربطی به اندازه هوش فیفا نداشته باشه کلا معتقدم سال 2012ست دیگه یه جای عزاداری برای سازنده ی هوش مصنوعی باید شاهد تحول انقلابی عظیم در بازیها میبودیم و بازیها خیلی باید جلوتر میبودن که متاسفانه ...
- کلا فیفارو خیلی دوست دارم و
قصد من از این جواب در انکار و رد پست شما نیست فقط همراه شدن با بحث بود ...