یعنی با این بازیهایی که واسه لایو اوکی هستند و البته اورجینال نیستند نمیشه؟! من که Fifa 10 رو آنلاین بازی میکردم خودش اتوماتیک ابدیت میکرد![]()
یعنی با این بازیهایی که واسه لایو اوکی هستند و البته اورجینال نیستند نمیشه؟! من که Fifa 10 رو آنلاین بازی میکردم خودش اتوماتیک ابدیت میکرد![]()
دوستان عزیز نقل و انتقالات ماه ژانویه تازه شروع شده و با پایان یافتن آن آپدیت نقل و انتقالات هم میاد!
موفق باشید
- برعکس واقعیت دروازه بان ها چقدر کم موقع کرنر میان بیرون تو فوتبال تمام توپ های هوایی شش قدم برای دروازه بانهاست
- ما که بالاخره نفهمیدیم تو فیفا یه بازیساز قهار مثل فابرگاس یا اینیستا چه فرقی دارن با یک هافبک دفاعی جنگنده مثل کامبیاسو خداقل تعداد پاس های درستشون باید خیلی فرق کنه پوزیشن شون که خیلی باید خوب باشه شاید چون دستی بازی نمیکنم فرق انچنانی نمیبینم
- بازیکنایی که خصوصیت اتک پوزیشنشون بالاست هیچ جایگیری درستی تو حمله ندارند هیچ فرقی احساس نمیکنم ولی تو دفاع این خصوصیت محسوسه
- فیفا چرا باز احمق بازی در اورد تو شروع مجدد از دروازه باز هم دروازه بان اشتباه میکنه و اگه بیای جلوی مدافع حریف بهت پاس میده! دقیقا تو این نسخه اینو درست کرده بودند ولی حتی با لجند هم اشتباه میکنه (عمدی) هر چندتا مسابقه البته فقط یکبار! اخه کجای فوتبال واقعی هر چند مسابقه این اشتباه پیش میاد؟
- دارم ایمان میارم به حرف دوستان که میگن لجند تقلب میکنه: دقت کردین نزدیک دروازه ی حریف (بیشتر تو محوطه و بیشتر اگر مدافع خیلی نزدیک باشه) دقیقا زمانی که میخواید بشوتید مدافع حریف یه دفعه میاد تو پاتون؟ یعنی همین که دکمه ی شوت رو زدین اون هم میاد تو پاتون البته بیشترشو اشتباه میکنه! این تقلب زمانی هم که با مدافعتون تکل میکنید تو پای حریف (البته فقط موقع فرار و در سرعت) مهاجم سریع مسیر رو عوض میکنه!
کاش این اشتباهات و مشکلات اونقد زیاد بود که ترک میکردیم این اعتیاد لعنتی به فیفارو
کجا بیان؟!
نه فیفا تو این مسائل شبیه ساز فوقالعاده خوبیه
مثلا زانتی تا 38 سالگی بازی میکنه و اوورالش پایین نمیاد چون زانتی در واقعیت هم همینطوره کم فراز و نشیب داره
اما خیلی از بازیکنا هستند مثلا از 85 میرسن به 79
بازیکنی مثل فرناندو لورنته در 32 سالگی پیشرفت هم میکنه!
بعضی بازیکنا رو اگه زیاد استفاده کنی دیرتر خداحافظی میکنن
ببخشید دوستان پچ واسه ایکس باکس نداریم
1.اره ولی واسه خود Cpu بیشتر میاد بیرون .
2.یه کم فرق دارن ولی خداییش من هم مثل تو فرقی تو پاس کاری و جایگیری درست ندیدم . کلا همش افتضاح جایگیری میکنن و پاس میدن . دستی هم اگه بری واقعا فرق میکنه . البته باز اونجا خطای خودت تو پاس دادن هم هست . من روی semi یه چندوقت رفتم از اخر فهمیدم که همون assisted بهتره .
3.اونا رو داره cpu کنترل میکنه . انتظار داری خوب جایگیری کنه واست که تیمش رو ببری ؟
4.من کم میبینم این اشتباه رو
5.به جمع ایمان اورندگان خوش امدی . لجند مثل فوتبال واقعی نیست . در واقع هیچ وقت cpu نمیتونه مثل واقعیت بازی کنه . میدونی چرا ؟ چون بازیش مصنوعیه . تمام قدرت Cpu به عکس العمل و دقت بالاشه و گرنه من که اصلا هیچ وقت توی بازی با Cpu هوش چندانی ندیدم . هر گلی میخورم از عکس العمل کندمه . هم تو دفاع هم تو حمله .
منظورم از دقت مثلا زدن توپ دقیقا زیر طاق دروازه یا پاس های زمینی و هوایی کاملا دقیق هستش.
بالا بری پایین بیای فیفا همینه . هیچی مثل لجندری لذت بخش نیست و هیچی هم مثل لجندری اعصاب خورد کن نیست .
سلام دوستان. میشه یکی توضیح بده بهترین راه تولید پول واسه التیمیت تیم چیه ؟
یکی یک توضیح بده التیمیت تیم چیه و چکار باید کرد ؟
Ultimate team در واقع نوع جدیدی از Career هست که به صورت انلاین انجام میشه و یک مود انلاین جدا به حساب میاد .
شما ابتدا یه تیم درجه پایین دارین . توی التیمیت تیم درجات ایتم ها به سه دسته برنزی و نقره ای و طلایی دسته بندی میشن که قیمتشون با افزایش درجه شون بالا میره .
کلی ایتم توی این مود بازی هست که میتونین بخرین . ایتم ها به صورت کارت هستن . در اختیار داشتن یک کارت یعنی سند استفاده از اون ایتم .
ایتمها رو بعدا میگم . واسه خریدشون هم دو راه دارید یا توی حراج که از دیگر بازیکنهای انلاین میتونید ایتم بخرید (همونطور هم میتونید بفروشید) یا از خود فروشگاه بازی یک پک با تخفیف میخرید که وقتی بازش میکنید به صورت رندم یه سری ایتم از هر نوع بهتون میده . پک ها به 4 دسته برنزی و نقره ای و طلایی و مخصوص تقسیم میشن که قیمتهاشون متفاوته .
خوب توی التیمیت تیم ، یه تیم مجازی دارید که اسمشو میتونین انتخاب کنین و میتونه متشکل از هر بازیکنی از هر تیم و ملیتی و لیگی باشه و شما در واقع میتونید تیم التیمیت خودتون یا تیم رویایی خودتون رو بسازید . خرید بازیکن جزو خرید ایتم هست .
تیم شما یک عامل داره به نام Chemistry . همون شیمیایی تیم (اسم مضخرفیه) . هر چقدر این عامل بالاتر باشه توی بازی ها به قدرت بازیکنهاتون اضافه میشه یا به عبارتی performance بیشتری خواهند داشت .
این عوامل هم که رو چمیستری اثر داره اینا هستن :
1. سیستم یا formation تیمتون : هر بازیکنی واسه خودش یه سیستم محبوب داره که یعنی اگه ترکیب اصلی تیمتون مناسب سیستم اون بازیکن باشه چمیستری تیمتون بالا میره . مثلا یه بازیکن سیستم 2-4-4 رو دوست داره . این عامل تنها عاملیه که روی مربی هم وجود داره . یعنی مربی هم یه سیستم دلخواه داره .
2. پست بازیکن یا Position : هر بازیکنی یه پست دلخواه داره که اگه اونو توی اون پست بزارید چمیستریش بالا میره .
واسه این دو مورد بالا اگه بازیکن اون عامل رو بپسنده علامت اون عامل برای اون بازیکن سبز پر نور میشه . اگه با اون عامل فقط بتونه کنار بیاد سبز تاریک میشه و اگه اصلا نتونه با اون عامل کنار بیاد رنگ اون عامل برای اون بازیکن قرمز میشه . این رنگ ها به ترتیب روی میزان کلی چمیستری تیم اثر میزاره .
3. Relation یا رابطه : این اسمش یادم نبود و از خودم گفتم . این عامل سوم هستش که توی چمیستری تاثیر میزاره . وقتی شما یه ترکیب معینی میچینید یه سری خطهایی از position ها به هم وصل هستن که معمولا بازیکنهای کنار هم رو شامل میشه . مثلا RB به CB و RM متصل هستش . اگه بازیکنهای همجوارتون با هم توی یک لیگ بازی کنن یا هم ملیتی باشن اون خط ارتباطشون سبز تاریک میشه و اگه با هم توی یک باشگاه باشن خطشون پر نور میشه .
این مقدمات رو فعلا گفتم . اگه خواستین بگین تا کاملش کنم . چون کمتر کسی اینجا انلاین میزنه .
ولی در کل مود خوبیه و خیلی حال میده و یه Career جداست واسه خودش . اگرم سوال داشتین بپرسین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)