اینجا که مثل gprs میمونه
فقط اسمش اج ـه
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
ماپاره یعنی؟
اینجا که مثل gprs میمونه
فقط اسمش اج ـه
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
ماپاره یعنی؟
اونهایی که استفاده میکنن یه تست سرعت بزارن ببینیم چطوره ؟وضع خوبه یا نه؟![]()
تست سرعت که دیکه نمی خواد . شده دیال - آپ .هر روزم که حجمش داره آب میره
.2 گیگ ، 10000 تومن . ظلمه به خدا .
دزدی تو روز روشن .
![]()
اگه بیاین ADSL بگیرین میبینین دزدی به چی میگن
بنده adsl مخابراتم دارم . البته در شرکت خودم .دزدی این از دزدی adsl بالاتره . اینم یه تست که در بهترین زمان از نظر سرعت و پینگ گرفته شده . ( امروز )
![]()
منظور من اون دسته از افرادی بودن که ADSLشون محدود هست و تو ساعات شبانه نمیتونن چیزی بگیرن برای مثال این پست رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، گفته شما درست . آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است .
اما بهتره یه نمونه از دزدی های ایرانسل رو اینا بیان کنم ، البته نمی دونم اونایی که ADSL محدود دارن هم ، براشون اینجوری حساب میشه یا نه .
شما تو سایت یو*تیو*ب نمی تونی هیچ فیلم یا کلیپی نگاه کنی ، فقط دانلود باید بکنی . چرا !!! چون به اندازه ی حجم فیلمی که داره فقط لود میشه از حجم شما کم میکنه . مثلا اگه یه فیلم 10 مگی رو قبل از دانلودش ، فقط بذاری کامل لود بشه تا ببینی اصلا چی هست ، به اندازه ی حجم اون فیلم و فقط به خاطر لود شدن فیلم نه دانلود از حجمتون کم میکنه .
من این رو از خودم در نمیارم و این موضوع رو تست کردم . اونوقت بابت دانلود اون دوباره از حجمتون کم میشه .![]()
Last edited by TimeWarp; 21-08-2011 at 13:44.
خوب اينکه ديگه تقصير ايرانسل نيست
شما اگه بخواي تو هر سايتي مطلبي يا فيلمي و يا اهنگي رو ببينيد به همون اندازه که فيلم لود ميشه از حجمتون کم ميشه
مثلا من TV انلاين ميبينم و هر اندازه که بشينم ببينم همونقدر از حجمم کم ميشه
يا مثلا تو فيس بوک بيام فيلم ببينم(يا حتي ديدن عکس تو سايتها از حجم کم ميکنه)
و همه اينها يه مسئله عادي هستن و ربطي به ايرانسل يا چيز ديگه اي نداره
چرا دوستان این هفته ها اپلود این طوری شده دیگه بزور باز میشه....
ایرانسل چیکار داره می کنه...چقدر احمقه..!
احمق چرا؟!!
فعلا که ما کاربرا هی از خدماتش ناله میکنیم و بازم میریم میخریم!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)