من نا حالا 50 60 تا بازی کردم تا حالا فقط 3 4 بار روم خطا شده.بقیه هم این قد کم روشون خطا میشه یا چی؟
من نا حالا 50 60 تا بازی کردم تا حالا فقط 3 4 بار روم خطا شده.بقیه هم این قد کم روشون خطا میشه یا چی؟
سلام
من یه تورنومنت خودم درست کردم
ولی همه بازیهاش تو روز برگزار میشه
خود بازی انتخاب میکنه
راهی هست که بشه شب برگزارش کرد ؟
واسه شمام اینجوری میشه ؟
آره اینجوری میشه
اگه تورنومنت های لایسنس شده مثل لا لیگا بازی کنی طبق تاریخ و فصل و ماه واقعیشون تغییر زمان و آب و هوا رو شاهد خواهی بود![]()
دوستان سلام
تاحالا دقت کردین که توو فیفا12 تیم های توو جام های مختلف یجور دیگه بازی می کنن. من الان دارم با عشقم ناپولیهم لیگو هم جام حذفی هم جام قهرمانان اروپارو می رم. تیمم توو لیگ خیلی عالی بازی می کنه (رو اخرین درجه ی سختیه ها) الانم توو لیگ با تفاضل گل کمتر 3ومم. توو جام باشگاه های اروپا هم توو گروم اولم ولی احساس می کنم که تیمم خیلی عالی بازی نمی کنه. منظورم اینکه مثه توو لیگ بازی نمی کنه. این واسم خیلی جالبه.
بچه ها نظورتون راجع به این گل به خودی چیه
داشتم با erfangame بازی میکردم دنی اومد توپ رو دور کنه ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اما یه چیزه دیگه راجب فیفا12. من یبار توو کلوپ داداش که همینجوری نشسته بودمو بازیه بچه ها رو نگاه می کردم. یکی داشت PES بازی می کرد, بعد دیدم اونچیه بعد لیگ قهرمانان اروپا (یارو با بارسلونا داشت می رفت) مسیو نشون داد (بصورت انیمیشنی ها) با کت و شلوار توو یه مراسمی داشت توپ طلا رو دریافت می کرد. بعد اومد پشت می کروفن حرف می زد. خدایی کفم برید , اصلا خشک شدم وقتی این صحنرو دیدم. اونجا بود که گفتم اخه چرا فیفایه لعنتی ازین جور کارا نمی کنه. خدایی اگه یکم فیفا به حاشیه هاش توجه بیشتری مثه PES می کرد الان توو بازی ها غول بود. (البته الانم هستا). یا مثلا توو PES جام باشگاه هاشو نگاه کن , کاملا محیطش مثه جام باشگاه هاست. تبلیغات دور زمین و... نمی دونم فیفا کی می خواد یکم به حاشیه هاش احمیت بیشتری بده. البته از بچه ها پرسیدم گفتن چون PES لیسانسه جام قرمانانو خریده دیگه فیفا نمی تونه بخره. پس چرا فیفا نمیاد زودتر از PES لیسانسشو بخره که طرفدارانش یکم حال کنن.
======================
اینو واقعا هستم...خیلی حرفت درسته....تبلیغات کنار زمین رو اگه میشد بیشتر کار می کردن و رنگ و لعاب حرفه ایی تر بخودش میگرفت عالی بود....ایکس باکس نمیشه پچ تبلیغات و توپ و لباس ریخت؟
اون موقع که ما فیفا رو روی پی سی بازی میکردیم فقط 11 رو
هرچی پچ بود دانلود کرده بودیم و ریخته بودیم رو بازی
و لایسنس هر چی تورنومنت که بگی رو داشت
لیگ قهرمانان هم تبلیفات دور زمین هم آهنگ هاش هم اسکور بورد و ... ولی رو ایکس باکس ازین خبرا نیست
راستی فکر کنم یوفا لایسنس لیگ قهرمانان رو تا 2014 به کنامی مزخرففروخته و حالا حالا ها واس سماق بمکیم
![]()
سلام دوستان عزيز
من فيفا رو با ايكس باكس بازي ميكنم اگه بخوام از داخل بازي سيتماي جديد تيما رو دانلود كنم بايد حتمن نسخه اورجينال داشته باشم
اگه لازم نيست ممكنه راهنمائي بفرمائيد
يا سيوي در اختيار من قرار بديد كه من سيتمام رو به روز كنم(نقل و انتقالات جديد)
من خیلی وقت نیست زدم تو کار فیفا ولی چون چندین سال pes بازی کردم مگم
درسته pes حاشیه های زیاد تری داره مثلا لیگ قهرمانان ولی مستر لیگ پی ای اس با کریر مود فیفا قابل مقایسه نیست .
مستر لیگ پی اس اس که شروع کنید به خاطر اینکه تیم های کمی داره اصلا نمی شه بازیکن های امتیاز پایین قرضی داد. بعد چند سال می بینی ژاوی با 45 سال هنوز داره برای بارسا بازی می کنه . توی لیگ اصلا تساوی نایابه بعد 40 هفته تعداد کل تساوی ها به 10 تا نمیرسه در ضمن لیگ قهرمانان هم تیم هاش ثابت هستن به جز چند تا تیم که تغییر می کنن . من این همه pes 2011 یه بار نشد توی لیگ قهرمانان شاخدار دونسک هم گروه من نباشه .
ورزشگاه هم نصف بازی ها توی استادیوم کونامی برگزار می شه . الان این چند وقت زدم تو کار فیفا از بس لیگ توشه هر سال دارم تیم عوض می کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)