دو سه هفته ای میشه که سرعت ایرانسل افتضاحه
دو سه هفته ای میشه که سرعت ایرانسل افتضاحه
حاضرند میلیاردی خرج کنند تا اسمشون کنار جام خلیج فارس باشه اما کیفیتشون![]()
دوست عزیز با نظرت موافق نیستم.
من خودم هم از ADSL استفاده کردم و هم از این.باور کنید ای دی اس ال خیلی بهتر از اینه حداقل خوبیش این بود که افت سرعت نداشتم و سرعت دانلود در تمام طول روز ثابت بود اما این اصلا به درد نمیخوره و مشکل نوسان سرعت همچنان پابرجاست.به عنوان مثال اگه دقت کرده باشید روزهای جمعه سرعتش افتضاح میشه.
الان مجبورم وگرنه هیچوقت بسته های ایرانسل رو نمیخریدم.
فکرشون بکن بابت 2 گیگ 10 هزار تومن بدی خیلیه به خدا.
الان 1 ماه ميشه که وضعيت اي دي اس ال بدجور به هم ريخته
اونم تو اکثر شهرهاي ايران
با اينکه سرعتش زياده(230) و پينگشم بد نيس(بين 100 تا 200) ولي اکثرا ايرانسل به درد من ميخوره چون مواقعي که بيرونم با اون ميتونم وصل شم اينترنت و هميشه پينگش براي من بين 500 تا 300 بوده وسرعتش بين 25 تا 35
با اين وضعيت افتضاحی که اينترنت همراه ایرانسل داره بايد از بخش اينترنت پرسرعت حذف بشه... ديگه حتی ميل رو هم نمیشه باهاش باز کرد ...
کسی طرفهای سعادت اباد خط یک مگ داره سرعت شبانه اش رو بگه ؟
شما باید سوالتون رو تو تاپیک اصلی اینترنت پرسرعت بپرسید نه اینجا.
خب چون جزو دسته اینترنت محسوب میشه باید توی انجمن باشه و چون بخش اینترنت کم سرعت نداریم جبوره همینجا بمونه
البته اگه بخش اینترنت کم سرعت زده بشه همه باید برن اونجا بحث کنن چون ما توی ایران اصلا چیزی به نام اینترنت پر سرعت نداریم![]()
بنده الان یک سالی هست که از gprs ایرانسل استفاده می کنم . قبل عید سرعتش خوب بود ( بین 20 تا 30 ) از عید به این ور ، به ندرت بالای 15 میره . تو این یه هفته هم که اینقدر نوسان داره و سرعتش پایینه ، که باید بگم خدا پدر دیال -آپ رو بیامرزه .
بنده مجبورم از این استفاده کنم .شاید هیچ کس باورش نشه . 6 کیلومتر با مرکز استان فاصله دارم ولی هیچ کدوم از شرکت های adsl تو منطقه ی ما خدمات نمیدن .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)