لازم بود پاسخ بدم
داداش گلم من اصلا از دید تعصب حرف نزدم بلکه دیدگاه خودم رو به
FIFA 12 گفتم. بله حق با شماست هیچ منفعتی چه از
EA و چه از
Konami به ما نمیرسه و ما اگر کمی واقع بین باشیم باید با دیدی باز و بدور از تعصب بچگانه در مورد این دو بازی صحبت کنیم.من نگفتم
FIFA 12 هیچ مشکلی نداره و یا اینکه از همه لحاظ نظر منِ گیمر رو به عنوان یک گیمر حرفه ای(البته از دیدگاه خودم
.gif)
) برآورده کرده بله قبول دارم
Fifa 12 هنوز با اون چیزی که ما انتظار داریم فاصله داره اما من در قیاس با
PES برتری کامل و مطلق رو به
Fifa میدم و وقتی کار به مقایسه این دو بازی میرسه اون وقته که بدون اغراق میگیم که
FIFA 12 در حال حاضر بهترین بازی ورزشی دنیاست!یه نگاهی به نمرات بازی هم بندازید کاملا این سوال رو در ذهن به وجود میاره که واقعا این بازی چرا باید این همه نمره بالا به خودش اختصاص بده؟؟ بعد از اینکه بازی رو چند ساعت با تمام جزئیات با دقت بررسی می کنیم می فهمیم بله این بازی به راستی لیاقت تک تک این نمرات خوب رو داره.من در مورد فیزیک بازی گفتم خیلی خوبه در مقایسه با
PES از واژه خیلی خوب برای فیزیک فیفا استفاده کردم چون واقعا
PES هیچی نداره اگر داشت منی که از 9 سالگی تو کلوپ ها ساکر باز بودم اینگونه بعد از این همه سال و در سال
2010 بعد از دیدن
Fifa 10 Next به سمت
Fifa نقل مکان نمی کردم.نه از
EA بهم سودی رسیده نه مجبورم کردن
Fifa رو انتخاب کنم بلکه چون
Fifa رو شبیه ساز واقعی دیدم اونو انتخاب کردم.برعکس
PES که یک بازی کاملا غیرواقعی و آرکید هستش که تنها برای کسایی ساخته شده که میگن " بچه ها بیاین دو دست شرطی با هم بازی کنیم ببینیم کی بیشتر تو یه بازی گل میزنه!!! "
از اون حرفا بود ها !!! به خدا بی انصافیه در حق سازندگان بازی .... بازم میگم این طرفداری نیست فقط آدم کمی ناراحت میشه وقتی این حرفا رو میشنوه.سازندگان بازی خودشون شخصا در فروم
EA با گیمرها در ارتباطن و نظرات رو به صورت ملموس دریافت میکنند.واقعا امسال
FIFA 12 از لحاظ گیم پلی جهش خیلی خیلی خوبی به نسبت
Fifa 11 داشت طوری که بازی تقریبا اگه بگیم
Change شده حرف به بیراه نزدیم.علتش تغییرات زیاد گیم پلی بازی و اضافه کردن نکات ریز و ملموس زیاد به گیم پلی بازی بوده که واقعا آدم وقتی بازی میکنه یه حس خوبی بهش دست میده .فروش
EA هم اگه هر ساله بالاست نه به خاطر حرفهای من و شماست بلکه به خاطر موفقیت خودشه! امسال واقعا
Fifa 12 حرفهایی زیادی واسه گفتن داشت و داره .من پارسال هم واسه نسخه دمو و هم نسخه کامل بازی
Fifa 11 نقد هایی نوشتم که اگر کسایی باشه یادشون باشه انتقادهای زیادی کردم و تا حدودی از
Fifa 11 راضی نبودم (هرچند که باز هم اونو برتر از
PES 2011 میدونستم) اما امسال از
Fifa 12 راضی هستم چون مشکلات کمتری داره و کیفیت کارشون به نسبت پارسال به مراتب بهتر بوده.
در کل در حال حاضر تنها شبیه ساز فوتبال همین
Fifa 12 هست و متاسفانه و باز هم تاکید می کنم متاسفانه که نگین دارم طرفداری می کنم متاسفانه
PES امسال هم نتوانست چیز خاصی ارائه بده و اگه بخواد به همین منوال پیش بره روز به روز از مسیر خودش دور تر میشه.بلکل گیم پلی رو فراموش کرده و فقط به گرافیک چسبیده و اصلا حواسش نیست ملت اول دنبال گیم پلی خوب و واقعی هستند بعد گرافیک و مثلا طراحی چهره مناسب از کاکا!!!!
شخصا منتظر حرفهای بیشتری از
Konami هستم که خدا رو چی دیدی شاید یه روز تونست شبیه سازی خوبی ارائه بده (برتر از
Fifa ) که دوباره به مکان سابق برگردم!