تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 294 از 461 اولاول ... 194244284290291292293294295296297298304344394 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,931 به 2,940 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

در مورد تشویق تماشاچی ها من هم همین فکر رو کردم ولی بعد که دقت کردم مارسی مارسی میگند.
    چون با صدای تشویقی میگن گوش ما هم عادت کرده در ابتدا فکر میکنیم یا حسین میگن.معمولا هم در شعار دادن ها ح حسین زیاد تلفظ نمیشه بجاش تاکید رو س هست،اینجا هم تاکید رو س مارسی هست. "ما"ی مارسی و "یا"ی یا حسین هم تقریبا شبیه هم بگوش میرسن.

2. 3 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

همچین میگی اشتباه شنیداری بوده که انگار یه بار رخ داد و من شانسی شنیدم . توپ که افتاد دستم و بازی رو ارومش کردم این تشویق رو کردن و کلی هم ادامه داشت . ریتم تشویق های ........
    ..
    ..
    ایا شما تا حالا تو همه ورزشگاه ها بازی کردید و به همه تشویق ها گوش کردید که میگید امکان نداره ؟
    مرض دارم بیام دوساعت فکر کنم یه چی از خودم در بیارم که چی بشه ؟ فقط یه نکته بود که ارزش گفتن داشت .
    باشه حالا چرا ناراحت میشی داد میزنی؟
    از اول میگفتی میزبان نبودم

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

همچین میگی اشتباه شنیداری بوده که انگار یه بار رخ داد و من شانسی شنیدم . توپ که افتاد دستم و بازی رو ارومش کردم این تشویق رو کردن و کلی هم ادامه داشت . ریتم تشویق های بعدش هم تابلو میزد که از تشویق های ایرانی گرفته شده .
    تشویق ها که اصلا معلوم نیست چی میگن . از رو اهنگش که میشه تشخیص داد .
    اون یا حسین هم که من صد بار توی استادیوم شنیدم که میگن . 2 سال پیش هم توی جریان اعتراضات توی استادیوم یک میر حسین هم ته یا حسین چسبوندن و هی میگفتن . چطور نشنیدی تا حالا .
    توی فیفا هم دقیقا لحنشون یا حسین تشویقی بود نه یا حسین عزاداری . یه چیزی تو مایه های اینکه قبل از بازی دور هم جمع میشن میگن یا مهدی اینم لحنش اینطوری بود . یا حسین
    بعدش عزیزم فیفا که نمیاد تشویقهای قر و قاطی و نامفهوم ملت رو سانسور کنه و دوساعت معنیش رو چک کنه که اسلامیه یا یهودیه و ... .
    من هم جای فیفا بودم واسه تنوع تو تشویقهای تو ورزشگاه های درپیت بازی از شعارهای رندم و کشورهای مختلف استفاده میکردم .
    راستی با plymouth هم نمیخواد زحمت بکشید چک کنید . تو اون بازی میهمان بودم نمیدونم با کی بود و تو کدوم ورزشگاه بود .
    ایا شما تا حالا تو همه ورزشگاه ها بازی کردید و به همه تشویق ها گوش کردید که میگید امکان نداره ؟
    مرض دارم بیام دوساعت فکر کنم یه چی از خودم در بیارم که چی بشه ؟ فقط یه نکته بود که ارزش گفتن داشت .
    من خودم همچین چیزی نشنیدم...اما نمیخوام بگم ک یو داری اشتباه میکنی...
    با fraps وقتی شعار دادن ضبط کن ،آپ کن ببینیم ...

5. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

در مورد تشویق تماشاچی ها من هم همین فکر رو کردم ولی بعد که دقت کردم مارسی مارسی میگند.
    چون با صدای تشویقی میگن گوش ما هم عادت کرده در ابتدا فکر میکنیم یا حسین میگن.معمولا هم در شعار دادن ها ح حسین زیاد تلفظ نمیشه بجاش تاکید رو س هست،اینجا هم تاکید رو س مارسی هست. "ما"ی مارسی و "یا"ی یا حسین هم تقریبا شبیه هم بگوش میرسن.
    پا برهنه پریدی تو بحث
    ایشونم خیلی مطمئن هستن
    تازه علیه السلام شم میگه شنیدم

7. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اوه بابا دمت گرم . موضوع رو روشن کردی . اینجا که بچه ها منو به توپ بستن میگن نه وجود نداره . خوب شد شما امتحان کردی . ممنون
    بعضی ها بدون اینکه امتحان کنن الکی یه چیزی میگن .

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

پا برهنه پریدی تو بحث
    ایشونم خیلی مطمئن هستن
    تازه علیه السلام شم میگه شنیدم
    اره پس چی صد در صد مطمئنم . یه ختم قران هم بعد از شعار تا پایان مسابقه برداشتن واسه بردن تیمشون . چه خوب هم جواب داد . نامردا بازی 2-0 باخته رو 2-3 بردن .

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به جای اینکه به این موارد کامالا بی مورد حاشیه ای که وجود خارجی نداره توجه کنید به لذت بازی و گیم پلی روانش دقت کنید! واقعا فیفا یه شبیه ساز حرفه ای از فوتباله . کاش مسئولین Konami هم یه روزی به سمت بردن PES به شبیه ساز فوتبال برن چون سال به سال دارن دور تر میشن و بازی از قبل آرکید تر میشه . فیزیک فیفا 12 واقعا منو به وجد آورده فوق العادست

10. 4 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به جای اینکه به این موارد کامالا بی مورد حاشیه ای که وجود خارجی نداره توجه کنید به لذت بازی و گیم پلی روانش دقت کنید! واقعا فیفا یه شبیه ساز حرفه ای از فوتباله . کاش مسئولین Konami هم یه روزی به سمت بردن PES به شبیه ساز فوتبال برن چون سال به سال دارن دور تر میشن و بازی از قبل آرکید تر میشه . فیزیک فیفا 12 واقعا منو به وجد آورده فوق العادست
    پس شما میشی EA-FIFA!1:

12. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خداییش عجب فیزیکی داره فیفا . طرف ازت تکل میکنه 2 متر پرت میشی اونور . ببین فقط میخوام اون حرفتو که راجع فیزیک بازی گفتی رو نقد کنم .
    خواهشا الکی قضاوت نکنید . خود EA هم الان داره حسابی رو مشکلات تموم نشدنی موتور جدیدش کار میکنه که شاید در صد زیادی از این مشکلات برطرف بشه .
    ملت شدن وکیل مدافع حقوق EA . فقط شما رو نمیگم . بعضی ها الان فیفا بازی میکنن فکر میکنن دیگه ته سیمولاتوره و دیگه هر چی بازیه قورت میده .
    یه نگاه بر حرفت بکن ببین چقدر تعصبی گفتی اینا رو :
    واقعا فیفا یه شبیه ساز حرفه ای از فوتباله
    فیزیک فیفا 12 واقعا منو به وجد آورده فوق العادست
    میدونی همه این ادعا ها از سر کل کل با pes بازها بلند میشه .
    همین ملت اینقدر جایگاه فیفا رو قبل از release بازی بالابردن و فروشش رو بردن بالا که وقتی اومد ملت دیدن اون همه تریلر و فیلم و ... که از گیم پلی و فیزیک تو بازی گفته میشد کلیش ساختگی بوده و شاید فقط نصف از اون چیزی که قول داده شده بود اجرایی شده .
    فیفا عالیه اما کامل نیست . اره نسبت به بازی های امروزی سرتره . مخصوصا اینکه تو بازی های ورزشی رقیب نداره ولی کلی مشکل داره که اصلا قابل چشم پوشی از نگاه یک گیمر نیست .

14. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خداییش عجب فیزیکی داره فیفا . طرف ازت تکل میکنه 2 متر پرت میشی اونور . ببین فقط میخوام اون حرفتو که راجع فیزیک بازی گفتی رو نقد کنم .
    خواهشا الکی قضاوت نکنید . خود EA هم الان داره حسابی رو مشکلات تموم نشدنی موتور جدیدش کار میکنه که شاید در صد زیادی از این مشکلات برطرف بشه .
    ملت شدن وکیل مدافع حقوق EA . فقط شما رو نمیگم . بعضی ها الان فیفا بازی میکنن فکر میکنن دیگه ته سیمولاتوره و دیگه هر چی بازیه قورت میده .
    .
    لازم بود پاسخ بدم

داداش گلم من اصلا از دید تعصب حرف نزدم بلکه دیدگاه خودم رو به FIFA 12 گفتم. بله حق با شماست هیچ منفعتی چه از EA و چه از Konami به ما نمیرسه و ما اگر کمی واقع بین باشیم باید با دیدی باز و بدور از تعصب بچگانه در مورد این دو بازی صحبت کنیم.من نگفتم FIFA 12 هیچ مشکلی نداره و یا اینکه از همه لحاظ نظر منِ گیمر رو به عنوان یک گیمر حرفه ای(البته از دیدگاه خودم) برآورده کرده بله قبول دارم Fifa 12 هنوز با اون چیزی که ما انتظار داریم فاصله داره اما من در قیاس با PES برتری کامل و مطلق رو به Fifa میدم و وقتی کار به مقایسه این دو بازی میرسه اون وقته که بدون اغراق میگیم که FIFA 12 در حال حاضر بهترین بازی ورزشی دنیاست!یه نگاهی به نمرات بازی هم بندازید کاملا این سوال رو در ذهن به وجود میاره که واقعا این بازی چرا باید این همه نمره بالا به خودش اختصاص بده؟؟ بعد از اینکه بازی رو چند ساعت با تمام جزئیات با دقت بررسی می کنیم می فهمیم بله این بازی به راستی لیاقت تک تک این نمرات خوب رو داره.من در مورد فیزیک بازی گفتم خیلی خوبه در مقایسه با PES از واژه خیلی خوب برای فیزیک فیفا استفاده کردم چون واقعا PES هیچی نداره اگر داشت منی که از 9 سالگی تو کلوپ ها ساکر باز بودم اینگونه بعد از این همه سال و در سال 2010 بعد از دیدن Fifa 10 Next به سمت Fifa نقل مکان نمی کردم.نه از EA بهم سودی رسیده نه مجبورم کردن Fifa رو انتخاب کنم بلکه چون Fifa رو شبیه ساز واقعی دیدم اونو انتخاب کردم.برعکس PES که یک بازی کاملا غیرواقعی و آرکید هستش که تنها برای کسایی ساخته شده که میگن " بچه ها بیاین دو دست شرطی با هم بازی کنیم ببینیم کی بیشتر تو یه بازی گل میزنه!!! "

همین ملت اینقدر جایگاه فیفا رو قبل از release بازی بالابردن و فروشش رو بردن بالا که وقتی اومد ملت دیدن اون همه تریلر و فیلم و ... که از گیم پلی و فیزیک تو بازی گفته میشد کلیش ساختگی بوده و شاید فقط نصف از اون چیزی که قول داده شده بود اجرایی شده .

.
    از اون حرفا بود ها !!! به خدا بی انصافیه در حق سازندگان بازی .... بازم میگم این طرفداری نیست فقط آدم کمی ناراحت میشه وقتی این حرفا رو میشنوه.سازندگان بازی خودشون شخصا در فروم EA با گیمرها در ارتباطن و نظرات رو به صورت ملموس دریافت میکنند.واقعا امسال FIFA 12 از لحاظ گیم پلی جهش خیلی خیلی خوبی به نسبت Fifa 11 داشت طوری که بازی تقریبا اگه بگیم Change شده حرف به بیراه نزدیم.علتش تغییرات زیاد گیم پلی بازی و اضافه کردن نکات ریز و ملموس زیاد به گیم پلی بازی بوده که واقعا آدم وقتی بازی میکنه یه حس خوبی بهش دست میده .فروش EA هم اگه هر ساله بالاست نه به خاطر حرفهای من و شماست بلکه به خاطر موفقیت خودشه! امسال واقعا Fifa 12 حرفهایی زیادی واسه گفتن داشت و داره .من پارسال هم واسه نسخه دمو و هم نسخه کامل بازی Fifa 11 نقد هایی نوشتم که اگر کسایی باشه یادشون باشه انتقادهای زیادی کردم و تا حدودی از Fifa 11 راضی نبودم (هرچند که باز هم اونو برتر از PES 2011 میدونستم) اما امسال از Fifa 12 راضی هستم چون مشکلات کمتری داره و کیفیت کارشون به نسبت پارسال به مراتب بهتر بوده.

در کل در حال حاضر تنها شبیه ساز فوتبال همین Fifa 12 هست و متاسفانه و باز هم تاکید می کنم متاسفانه که نگین دارم طرفداری می کنم متاسفانه PES امسال هم نتوانست چیز خاصی ارائه بده و اگه بخواد به همین منوال پیش بره روز به روز از مسیر خودش دور تر میشه.بلکل گیم پلی رو فراموش کرده و فقط به گرافیک چسبیده و اصلا حواسش نیست ملت اول دنبال گیم پلی خوب و واقعی هستند بعد گرافیک و مثلا طراحی چهره مناسب از کاکا!!!!

شخصا منتظر حرفهای بیشتری از Konami هستم که خدا رو چی دیدی شاید یه روز تونست شبیه سازی خوبی ارائه بده (برتر از Fifa ) که دوباره به مکان سابق برگردم!
    Last edited by konami-pes; 06-01-2012 at 18:48.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

لازم بود پاسخ بدم

داداش گلم من اصلا از دید تعصب حرف نزدم بلکه دیدگاه خودم رو به FIFA 12 گفتم. بله حق با شماست هیچ منفعتی چه از EA و چه از Konami به ما نمیرسه و ما اگر کمی واقع بین باشیم باید با دیدی باز و بدور از تعصب بچگانه در مورد این دو بازی صحبت کنیم.من نگفتم FIFA 12 هیچ مشکلی نداره و یا اینکه از همه لحاظ نظر منِ گیمر رو به عنوان یک گیمر حرفه ای(البته از دیدگاه خودم) برآورده کرده بله قبول دارم Fifa 12 هنوز با اون چیزی که ما انتظار داریم فاصله داره اما من در قیاس با PES برتری کامل و مطلق رو به Fifa میدم و وقتی کار به مقایسه این دو بازی میرسه اون وقته که بدون اغراق میگیم که FIFA 12 در حال حاضر بهترین بازی ورزشی دنیاست!یه نگاهی به نمرات بازی هم بندازید کاملا این سوال رو در ذهن به وجود میاره که واقعا این بازی چرا باید این همه نمره بالا به خودش اختصاص بده؟؟ بعد از اینکه بازی رو چند ساعت با تمام جزئیات با دقت بررسی می کنیم می فهمیم بله این بازی به راستی لیاقت تک تک این نمرات خوب رو داره.من در مورد فیزیک بازی گفتم خیلی خوبه در مقایسه با PES از واژه خیلی خوب برای فیزیک فیفا استفاده کردم چون واقعا PES هیچی نداره اگر داشت منی که از 9 سالگی تو کلوپ ها ساکر باز بودم اینگونه بعد از این همه سال و در سال 2010 بعد از دیدن Fifa 10 Next به سمت Fifa نقل مکان نمی کردم.نه از EA بهم سودی رسیده نه مجبورم کردن Fifa رو انتخاب کنم بلکه چون Fifa رو شبیه ساز واقعی دیدم اونو انتخاب کردم.برعکس PES که یک بازی کاملا غیرواقعی و آرکید هستش که تنها برای کسایی ساخته شده که میگن " بچه ها بیاین دو دست شرطی با هم بازی کنیم ببینیم کی بیشتر تو یه بازی گل میزنه!!! "

از اون حرفا بود ها !!! به خدا بی انصافیه در حق سازندگان بازی .... بازم میگم این طرفداری نیست فقط آدم کمی ناراحت میشه وقتی این حرفا رو میشنوه.سازندگان بازی خودشون شخصا در فروم EA با گیمرها در ارتباطن و نظرات رو به صورت ملموس دریافت میکنند.واقعا امسال FIFA 12 از لحاظ گیم پلی جهش خیلی خیلی خوبی به نسبت Fifa 11 داشت طوری که بازی تقریبا اگه بگیم Change شده حرف به بیراه نزدیم.علتش تغییرات زیاد گیم پلی بازی و اضافه کردن نکات ریز و ملموس زیاد به گیم پلی بازی بوده که واقعا آدم وقتی بازی میکنه یه حس خوبی بهش دست میده .فروش EA هم اگه هر ساله بالاست نه به خاطر حرفهای من و شماست بلکه به خاطر موفقیت خودشه! امسال واقعا Fifa 12 حرفهایی زیادی واسه گفتن داشت و داره .من پارسال هم واسه نسخه دمو و هم نسخه کامل بازی Fifa 11 نقد هایی نوشتم که اگر کسایی باشه یادشون باشه انتقادهای زیادی کردم و تا حدودی از Fifa 11 راضی نبودم (هرچند که باز هم اونو برتر از PES 2011 میدونستم) اما امسال از Fifa 12 راضی هستم چون مشکلات کمتری داره و کیفیت کارشون به نسبت پارسال به مراتب بهتر بوده.

در کل در حال حاضر تنها شبیه ساز فوتبال همین Fifa 12 هست و متاسفانه و باز هم تاکید می کنم متاسفانه که نگین دارم طرفداری می کنم متاسفانه PES امسال هم نتوانست چیز خاصی ارائه بده و اگه بخواد به همین منوال پیش بره روز به روز از مسیر خودش دور تر میشه.بلکل گیم پلی رو فراموش کرده و فقط به گرافیک چسبیده و اصلا حواسش نیست ملت اول دنبال گیم پلی خوب و واقعی هستند بعد گرافیک و مثلا طراحی چهره مناسب از کاکا!!!!

شخصا منتظر حرفهای بیشتری از Konami هستم که خدا رو چی دیدی شاید یه روز تونست شبیه سازی خوبی ارائه بده (برتر از Fifa ) که دوباره به مکان سابق برگردم!
    درسته کی گفته حرفاتون درست نیست . فیفا بهترین بازیه ورزشیه در حال حاضر . منم خر تو مخم جفتک نمیزد که برم ارجینال بخرم . حتما یه چیزی تو فیفا دیدم .
    ولی من از اون حرفت که میگی فیزیک فیفا واقعا خارقالعاده است میگم باید واقع بین باشیم که مثلا این موتور جدید و سیستم دفاعی جدید برای اولین بار توی تمامی بازی های فوتبالی داره پیاده سازی میشه و صد در صد امکان نداره بهینه باشه .
    نمونه اش همین شکایتهایی که همه جا از گرافیک بازی و برخوردهای غیر واقعی میشه .
    در حالی که توی تریلرهای بازی قبل از رلیز شاهد گرافیک بالای بازی و فیزیک خفنش بودیم . ولی بعدش به هیچ وجه شاهد همچین گرافیک realistic ای نبودیم .
    ولی بازهم فیفا خوبه . من اصلا کار به اون بازیه دیگه ... خدایا اسمش چی بود ؟ اها یادم اومد pes ندارم چون از موقعی که بدنیا اومدم اصلا pes رو بازی حساب نمیکردم و همیشه فیفا باز بودم .
    واسه همین فیفا رو فقط با یه بازی ارمانی که هنوز وجود نداره مقایسه میکنم . pes اصلا در حدی نیست که بخواد با فیفا مقایسه بشه . من این فرض رو میگیرم که فوتبالی غیر از فیفا وجود نداره . پس باید بتونه نیازهای منو ارضا کنه که هنوز به طور 100 در 100 نکرده .

17. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •