تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 461 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    اینplymouthتوی کدوم لیگه؟
    ممنون

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    اینplymouthتوی کدوم لیگه؟
    ممنون

لیگ دسته اول انگلستان

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

دقت میخواد و دید باز. نه اتفاقا زیادم سخت نیست. من با لجندری 3 تا میندازم زیر منچستر

فقط سعی کنید ذهنشو بخونید میخواد چیکار کنه که کار راحتی نیست

در مورد سؤال دوستمون که در رابطه با شوت ها و ضربات آزاد پرسیده بودند باید بگم که من خودم معمولا هنگام شوت دکمه ی Pace Control رو نگه میدارم که محکم بزنه.

ولی وقتی محوطه جریمه شلوغه معمولا از دکمه ی RB استفاده میکنم و خداروشکر جواب میده

واسه ضربات آزاد فقط از RB استفاده میکنم. قبلا یه ویدئو در این رابطه دیدم که اگه پیداش کردم حتما میذارم.

موفق باشید
    =============================================

rb تو دسته ی تو واسه ی کدوم حرکته؟اخه ماله من فک کنم سرعته

3. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

کسی تکنیک Scoop turn رو که بشه با زاویه ای غیر از زاویه پیش فرض توپ رو حرکت داد یاد داره ؟
    وقتی دوبار RS رو به سمت مایل پایین بزنی تقریبا با انحراف 45 درجه نسبت به جلو توپ رو حرکت میده . ولی من دیدم بعضی ها با هر زاویه ای که میخوان این کار رو میکنن .
    یک تکنیک دیگه هم هست که اصلا نمیدونم چیه ولی خیلی کارامده . کسی یاد داره ؟
    همونی که طرف مثلا داره با سرعت میره بعد یه دفعه 180 درجه میچرخه و بعدش از سمت چپ یا راست خارج میشه .
    turn and exit right or left نیست . کلا توی help بازی نیستش و از اون hidden skill هاست . کسی یاد داره ؟ cpu خیلی این حرکت رو مخصوصا توی جناحین بازی میزنه .
    Scoop Turn دو حالت داره 90 درجه و 180 درجه
    وقتی پشت به دروازه هستی و ایستاده هستی LT بگیر و جهت پشت هم بگیر و شوت و پاس رو با اختلاف خیلی کم با هم بزن اینجوری 180 درجه میشه
    وقتی جهت رو مایل بگیری 90 درجه میشه

اون تکنیک دیگه هم روش زدنش مثل الاستیکو هست یه حورایی دلبخواه خودشه که کی الاستیکو بزنه کی اون یکی رو
    کلا 2-3 تا تکنیک هست که روش های زدنشون مثل همه و فقط استارشون فرق داره و با باریکن های 5 استار که بخوای بزنی معلوم نیست کدومو بزنه مثل Stop and Turn و Mcgeedy Spin که روش هم دو یکیه اما اولی 4 ستاره هست و دومی 5 ستاره و بازیکنی مثل نیمار که هم 5 ستاره میزنه هم 4 ستاره معلوم نیست کدومه کی و کجا میزنه

5. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Scoop Turn دو حالت داره 90 درجه و 180 درجه
    وقتی پشت به دروازه هستی و ایستاده هستی LT بگیر و جهت پشت هم بگیر و شوت و پاس رو با اختلاف خیلی کم با هم بزن اینجوری 180 درجه میشه
    وقتی جهت رو مایل بگیری 90 درجه میشه

اون تکنیک دیگه هم روش زدنش مثل الاستیکو هست یه حورایی دلبخواه خودشه که کی الاستیکو بزنه کی اون یکی رو
    کلا 2-3 تا تکنیک هست که روش های زدنشون مثل همه و فقط استارشون فرق داره و با باریکن های 5 استار که بخوای بزنی معلوم نیست کدومو بزنه مثل Stop and Turn و Mcgeedy Spin که روش هم دو یکیه اما اولی 4 ستاره هست و دومی 5 ستاره و بازیکنی مثل نیمار که هم 5 ستاره میزنه هم 4 ستاره معلوم نیست کدومه کی و کجا میزنه
    اون scoop turn رو هم من هر کاری کردم نزد . یه کم بیشتر برم ببینم میشه زد یا نه . چون همش fake shot میره .
    اون stop ball and turn حرکتش همینه که موقع حرکت باید RS رو بالا و و بعدش سریع چپ یا راست بزنی . اگه بازیکنت 4 ستاره باشه همیشه همین حرکت رو میره ولی اگه 5 ستاره باشه به جاش McGreedy رو میره .
    واسه زدن stop ball and turn که همه میگفتن از McGreedy خیلی بهتره باید یا سرعتت بالا باشه و سریع این حرکت رو بزنی یا باید توپ رو بندازی جلو قبل از رسیدن بهش این حرکت رو بزنی تا بجای McGreedy حرکت stop ball and turn رو بره .

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

لیگ دسته اول انگلستان

نه دیگه . لیگ دسته دو انگلستان میشه .

ولی باور کنین این شعار یا حسین رو تو بازی شنیدم و برای اولین بار بود میشنیدم و اینجوری شدم خیلی عجیبه که فیفا از شعار های ایرانی هم استفاده کرده . میخواسته تنوع داشته باشه .
    Last edited by Gregar; 05-01-2012 at 20:05.

7. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

ولی باور کنین این شعار یا حسین رو تو بازی شنیدم و برای اولین بار بود میشنیدم و اینجوری شدم خیلی عجیبه که فیفا از شعار های ایرانی هم استفاده کرده . میخواسته تنوع داشته باشه .
    میرم ببینم یا حسین واقعیت داره؟
    ولی من از زبون برخی مربی ها کلمه ی ماشاالله رو زیاد شنیدم
    به جون خودم راست میگم تو 11 هم بود

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

غیر ممکنه داداش ... قطعا با یه چیز دیگه اشتباه گرفتی ... EA آخه چه دلیلی داره بیاد شعار یا حسین تو بازیش بذاره در حالی که این شعار حتی تو فوتبال کشور خودمون هم به اون صورت استفاده نمیشه!! EA حتی تیم ملی ایران رو هم نداره چه برسه به این چیزا!!!!!!!!!! کلا احتمال این کارش زیر 0.0001 درصده و حتی اگر باشه به نظرم 99 درصد کیفیت و محبوبیتشو از دست میده با این کار!

10. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

غیر ممکنه داداش ... قطعا با یه چیز دیگه اشتباه گرفتی ... EA آخه چه دلیلی داره بیاد شعار یا حسین تو بازیش بذاره در حالی که این شعار حتی تو فوتبال کشور خودمون هم به اون صورت استفاده نمیشه!! EA حتی تیم ملی ایران رو هم نداره چه برسه به این چیزا!!!!!!!!!! کلا احتمال این کارش زیر 0.0001 درصده و حتی اگر باشه به نظرم 99 درصد کیفیت و محبوبیتشو از دست میده با این کار!
    حالا شما برید امتحان کنید من میرم الان امنحان کنم
    آخه من ماشالله رو شنیدم
    اه اه بیکار بودی اینا چیه ماداریم سرشون بحث میکنیم نمیدونم بخندم یا گریه کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

6

نه دیگه . لیگ دسته دو انگلستان میشه .

آره خیلی باحاله شور میگیرشون یکی از مداحی های حاج محمود کریمی رو هم میخونن و لخت میشن و میرن کربلا
    من که یاد ایام محرم افتادم

چجوری به این فکر رسیدی که بیان تو تشویق تماشاگرا صدای یا حسین رو بزارن
    با این همه تبلیغات سو و اسلام هراسی که میشه هرکی نام و نشونی تو محصولش از اسلام بزاره بدبخت میشه
    ما خودمون تو استادیم هامون از اشعاری مثل شیر سماور تو ... داور دقت کن استفاده میکنیم اونوقت چجوری اینا میان
    میگن یا حسین
    اشتباه شنیداری بوده عزیزم

13. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

rb تو دسته ی تو واسه ی کدوم حرکته؟اخه ماله من فک کنم سرعته
    همون Dummy Move . همون دکمه ای که وقتی به هم تیمیت پاس بدی و اون دکمه ی رو بگیری همی تیمیت پاشو باز میکنه تا توپ ازش رد یشه

خوب توضیح دادم ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آره خیلی باحاله شور میگیرشون یکی از مداحی های حاج محمود کریمی رو هم میخونن و لخت میشن و میرن کربلا
    من که یاد ایام محرم افتادم

چجوری به این فکر رسیدی که بیان تو تشویق تماشاگرا صدای یا حسین رو بزارن
    با این همه تبلیغات سو و اسلام هراسی که میشه هرکی نام و نشونی تو محصولش از اسلام بزاره بدبخت میشه
    ما خودمون تو استادیم هامون از اشعاری مثل شیر سماور تو ... داور دقت کن استفاده میکنیم اونوقت چجوری اینا میان
    میگن یا حسین
    اشتباه شنیداری بوده عزیزم
    همچین میگی اشتباه شنیداری بوده که انگار یه بار رخ داد و من شانسی شنیدم . توپ که افتاد دستم و بازی رو ارومش کردم این تشویق رو کردن و کلی هم ادامه داشت . ریتم تشویق های بعدش هم تابلو میزد که از تشویق های ایرانی گرفته شده .
    تشویق ها که اصلا معلوم نیست چی میگن . از رو اهنگش که میشه تشخیص داد .
    اون یا حسین هم که من صد بار توی استادیوم شنیدم که میگن . 2 سال پیش هم توی جریان اعتراضات توی استادیوم یک میر حسین هم ته یا حسین چسبوندن و هی میگفتن . چطور نشنیدی تا حالا .
    توی فیفا هم دقیقا لحنشون یا حسین تشویقی بود نه یا حسین عزاداری . یه چیزی تو مایه های اینکه قبل از بازی دور هم جمع میشن میگن یا مهدی اینم لحنش اینطوری بود . یا حسین
    بعدش عزیزم فیفا که نمیاد تشویقهای قر و قاطی و نامفهوم ملت رو سانسور کنه و دوساعت معنیش رو چک کنه که اسلامیه یا یهودیه و ... .
    من هم جای فیفا بودم واسه تنوع تو تشویقهای تو ورزشگاه های درپیت بازی از شعارهای رندم و کشورهای مختلف استفاده میکردم .
    راستی با plymouth هم نمیخواد زحمت بکشید چک کنید . تو اون بازی میهمان بودم نمیدونم با کی بود و تو کدوم ورزشگاه بود .
    ایا شما تا حالا تو همه ورزشگاه ها بازی کردید و به همه تشویق ها گوش کردید که میگید امکان نداره ؟
    مرض دارم بیام دوساعت فکر کنم یه چی از خودم در بیارم که چی بشه ؟ فقط یه نکته بود که ارزش گفتن داشت .
    Last edited by Gregar; 06-01-2012 at 00:51.

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •