خوب بود ممنون
دقت میخواد و دید باز. نه اتفاقا زیادم سخت نیست. من با لجندری 3 تا میندازم زیر منچستر
فقط سعی کنید ذهنشو بخونید میخواد چیکار کنه که کار راحتی نیست
در مورد سؤال دوستمون که در رابطه با شوت ها و ضربات آزاد پرسیده بودند باید بگم که من خودم معمولا هنگام شوت دکمه ی Pace Control رو نگه میدارم که محکم بزنه.
ولی وقتی محوطه جریمه شلوغه معمولا از دکمه ی RB استفاده میکنم و خداروشکر جواب میده
واسه ضربات آزاد فقط از RB استفاده میکنم. قبلا یه ویدئو در این رابطه دیدم که اگه پیداش کردم حتما میذارم.
موفق باشید![]()
اره plymouth دیگه . تا حالا خدمتش ارادت نداشتی ؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟
اینم یه توضیح بیشتر . ضعیفترین تیم تو فیفا 12 . روشن شد ؟ حالا حرف من اصلا ربطی به این تیم نداشت . فقط گفتم وسط بازی شعار یا حسین سر میدادن .
چی میگی شعار یا حسین چیه؟یه چیز جالب . راستی امروز plymouth رو برداشتم و مارسی بازی کردم . یه دفعه وسط بازی تماشاچیا شعار یا حسین سر میدادن . خیلی باحال بود . مگه شعارهای ایرانی ها رو هم تو فیفا گذاشتن ؟
ضعیفترین تیم چیه؟
گرفتیمون؟![]()
آقایون کسی لینک گزارش عربی رو داره بده به ما. مدیا فایر باشه بهتره. خدا خیرتون بده.![]()
hاین گزارش عربی چیه اینقد خواهان داره؟ با حاله یا چی؟
سلام دوستان
منم اول فکر می کردم گزارشگر عربی باحاله اما وقتی نصبش کردم دیدم اصلا حال نمی ده. مثه گزارشگرایه واقعی عربی اونطوری هیجان به بازی نمی ده. بعدشم همه ی بازیکنارو اسماشو نمی خونه. تعداد خیلی کمی از هر تیمو اسمشو می خونه. مثلا توو تیمه من (غوله همه ی تیما ناپولی) فقط اسمای همسیکو , دوسه نارو می خونه. ولی در کل ارزشه یبار نصبو داره
کسی راهنمایی نمی کنه ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)