تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 359 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

با سلام
    یه سوال داشت از دوستان آیا با تعرفه های جدید ایا ارزششو داره باز اشتراک بگیریم ؟ گزینه مناسب وجود نداره ؟
    با وضعیتت (ثابت نبودن) این خوبه وایمکس هم هست که از نظر پوشش و قیمت به خوبی این نیست
    کلن انتخاب بد و بدتره و مجبوریه منم ای دی اس ال نمیتونم بگیرم و الان با همین وصلم
    سرعت تو روزا هم تعصیله خیلی کمه ولی در حد کارای سبک راه میندازه ایمیل و چت و سایتای سبک
    من الانم یعنی 5 صب سرعتم 10 تاست پریشب 25 تا بود کلن نوسان زیاد داره

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوست عزیز من یه جا نیستم تا از خط تلفن استفاده کنم و adsl بگیرم
    به نظرم بهترین گزینه برای شما اینه که از وایمکس مبین نت استفاده کنی
    مبین نت از ایرانسل بهتره و تعرفه هاش هم خوبه
    ولی تعرفه های ایرانسل گرونه

3. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    یه سوال داشت از دوستان آیا با تعرفه های جدید ایا ارزششو داره باز اشتراک بگیریم ؟ گزینه مناسب وجود نداره ؟
    اگه adsl نداره تنها راههه همرا اول رو یه تست کن شاید بهتر باشه

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

با سلام
    من جایی هستم که نه میتونم از دایال آپ استفاده کنم و یا از ADSL
    قصد خرید یک موردم edge( مودم usb) را دارم تا بتوانم از اینترنت ایرانسل و یا همراه اول استفاده کنم
    اما قبل از آن میخواهم تحقیق کنم که آیا
    1- سرعتش در چه حد هست مخصوصا در روز ؟(همراه اول و یارانسل)
    2- آیا در شهر گرگان edge هم هست؟(ایرانسل-همراه اول. متاسفانه سایت ایرانسل را نمیتونم باز کنم همش ارور میده)
    3- پیشنهاد میکنید از اج استفاده کنم یا وایمکس؟سرعت وایمکس چطوره و از ایرانسل استفاده کنم یا مبین؟
    هزینش چقدر میشه؟ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستانی که میگن همراه اول تست کنید همراه اول فقط در مراکز برخی استانها سرعتش خوبه واگرنه در شهرهای دیگه دقیقا همون دایال اپه و هیچ فرقی هم باهاش نداره درسته که همراه اول قیمت و حجمو دست نزده ولی برای افرادی مثل من که تا قبل از این ماهی 20-30 تومن فقط هزینه تلفن-اشغال کردن و سرعت پایین بود همین ایرانسل با این شرایط هم نعمتیه پس اینقدر نگین تحریم کنیم.اونهایی که ای دی اس ال دارن راحتن ولی ماهایی که هنوز نداریم مجبور به استفاده از این سرویس هستیم.
    وایمکس مبین نت هم همچین اش دهن سوزی نیست که به همه دارین توصیه میکنید برید تو فروم مبین نت وضع بچه هایی که سرویس گرفتنو ببینید بعد به بقیه توصیه کنید.
    اما جواب دوست عزیز zimka:
    1-ایرانسل جدیدا قطعی هاش خیلی زیاده و وصل هم که میشه به زور سایتی رو بالا میاره مخصوصا اخر هفته ها اصلا نمیشه روش حساب باز کرد.همراه اولم که شما باید با یک گوشی تست کنید بعد در صورتیکه به صرفه بود ازش استفاده کنید.
    2-در مورد ایرانسلم قبل تهیه مودم حتما یه تست با گوشی بکنید در صورتیکه با لای انتن E نوشته شد پشتیبانی میکنه.اگه توی شهر باشید معمولا پشتیبانی میکنه
    3-هزینه ادج کمتر-پایدارتر-به صرفه تر هست مبین نت نگیر که اصلا پشتیبانی نداره جوابتم نمیدن کلا یه مشت بی سوادن که سرویس میدن
    هزینه ادج در هر ماه 10000 تومنه که با حجم 2 گیگ(قبلا 2.5 گیگ بود)
    هزینه وایمکس ایرانسل و مبین نت در کمترین پلانش فکر کنم 20000 تومن بود(قیمت جدید ندارم)
    مودم هم اگه میخوای بگیری مارک خوب بگیر چینی نگیر-اگه مارک معتبر میخوای دی لینک رو که میشناسی؟جدیدا مودم داده بیرون خودم دارم استفاده میکنم کارش خیلی خوبه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جنابworldm من که نمی تونم ای دی اس ال داشته باشم ایا وامکس برایم مناسب نیست؟ الان از جی پی ار اس ایرانسل استفاده می کنم که بعضی موقع ها اعصاب خورد می کنه!!!!!!
    Last edited by Ebhaam; 24-07-2011 at 07:44.

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستانی که میگن همراه اول تست کنید همراه اول فقط در مراکز برخی استانها سرعتش خوبه واگرنه در شهرهای دیگه دقیقا همون دایال اپه و هیچ فرقی هم باهاش نداره درسته که همراه اول قیمت و حجمو دست نزده ولی برای افرادی مثل من که تا قبل از این ماهی 20-30 تومن فقط هزینه تلفن-اشغال کردن و سرعت پایین بود همین ایرانسل با این شرایط هم نعمتیه پس اینقدر نگین تحریم کنیم.اونهایی که ای دی اس ال دارن راحتن ولی ماهایی که هنوز نداریم مجبور به استفاده از این سرویس هستیم.
    وایمکس مبین نت هم همچین اش دهن سوزی نیست که به همه دارین توصیه میکنید برید تو فروم مبین نت وضع بچه هایی که سرویس گرفتنو ببینید بعد به بقیه توصیه کنید.
    اگر همون موقع که ایرانسل سرویس نامحدودش رو برداشت فقط 1 ماه ازش سرویس جدید نمیگرفتیم اونوقت حساب کار دستش میومد نه اینکه 2.5 گیگ رو بکنه 2 گیگ . حالا هی شما بگو تحریم نکنیم . من نمیدونم به چی این سرویس دل خوش کردید در کل پیشنهاد میکنم اول دوستان تنهای اول رو امتحان کنن اگه سرعت دانلودش در حد 14 باشه به این ایرانسل دزد می ارزه .
    حداقل سرویس مبین نت این بازیهایی که ایرانسل در اورده تا به حال در نیاورده و در مورد کیفیت سرویس هم من ازش راضیم . کیفیت سرویس DSL در اینجا بستگی مستقیم به ترافیک منطقه داره جتما قبل از تهیه هر سرویسی تحقیق کامل باید صورت بگیره.

9. این کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیزم مطمئن باشید منم هیچ دلخوشی از ایرانسل ندارم دزدتر از ایرانسل باز خودشون هستن برای منی که در عرض دوماه استفاده از اینترنت هوشمند قبض تلفنم میاد 200 هزارتومن باید به من و خیلی از کاربران دیگه حق بدین که به محض اومدن سرویس جدید به سمتش بریم و ازش استفاده کنیم (قضیه اون قبض 200 تومنی مربوط به 4 سال پیشه!)
    من قضیه مبین نت رو از تایپیکش دنیال میکنم و بیشتر کاربران باهاشون مشکل دارن و خیلی هم خوشحالم که شما لااقل هیچ مشکلی باهاش نداشتید راستشو بخواید منم میخواستم مبین نت بگیرم ولی مثل همیشه از منطقه ما پشتیبانی نمی کرد.
    خدا رو شکر فکرکنم از دست ایرانسل همین روزها خلاص بشم چونکه امروز شنیدم که مخابرات محلمون بالاخره بعد 7 سال خودش ای دی اس ال میده منم امروز یه مودم ای دی اس ال گرفتم تا سه شنبه برای ثبت نام برم و بگیرم و از دست همه این سرویس دهنده ها خلاص بشم و گرفتار مخابرات بدتر از همه شون بشم!

---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

جنابworldm من که نمی تونم ای دی اس ال داشته باشم ایا وامکس برایم مناسب نیست؟ الان از جی پی ار اس ایرانسل استفاده می کنم که بعضی موقع ها اعصاب خورد می کنه!!!!!!
    کاملا درکتون میکنم وایمکس ایرانسل یا مبین نت میخواین بگیرین؟
    اگه ایرانسل داره چونکه پوشش شبکه بهتری داره و قدرت و مودم ارزان تر و بهینه تر و جدیدتری داره پیشنهادم باز ایرانسله

11. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اما جواب دوست عزیز zimka:
    1-ایرانسل جدیدا قطعی هاش خیلی زیاده و وصل هم که میشه به زور سایتی رو بالا میاره مخصوصا اخر هفته ها اصلا نمیشه روش حساب باز کرد.همراه اولم که شما باید با یک گوشی تست کنید بعد در صورتیکه به صرفه بود ازش استفاده کنید.
    2-در مورد ایرانسلم قبل تهیه مودم حتما یه تست با گوشی بکنید در صورتیکه با لای انتن E نوشته شد پشتیبانی میکنه.اگه توی شهر باشید معمولا پشتیبانی میکنه
    3-هزینه ادج کمتر-پایدارتر-به صرفه تر هست مبین نت نگیر که اصلا پشتیبانی نداره جوابتم نمیدن کلا یه مشت بی سوادن که سرویس میدن
    هزینه ادج در هر ماه 10000 تومنه که با حجم 2 گیگ(قبلا 2.5 گیگ بود)
    هزینه وایمکس ایرانسل و مبین نت در کمترین پلانش فکر کنم 20000 تومن بود(قیمت جدید ندارم)
    مودم هم اگه میخوای بگیری مارک خوب بگیر چینی نگیر-اگه مارک معتبر میخوای دی لینک رو که میشناسی؟جدیدا مودم داده بیرون خودم دارم استفاده میکنم کارش خیلی خوبه
    خیلی ممنون دوست عزیز
    مثل اینکه اج ایرانسل در گرگن ساپورت نمیشه
    شاید برم سراغ وایمکس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از هر شرکتی میخواین سرویس بگیرید تحقیق یادتون نره.به خصوص در مورد ایرانسل اگه در اعیاد خاصی سرویس بگیرید تخفیف خوبی هم میگیرید.
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •