میدونمشما هم فکر کنم قاطی مرغ ها شدینو ازین حرفا دیگه
من زیاد گشتم نبود اما نه مطمئن نیستم دوست دارم خودتم بگردی تا خیالت راحت بشه الان من بگم نیست شاید دیگه دنبالش نرید....
![]()
میدونمشما هم فکر کنم قاطی مرغ ها شدینو ازین حرفا دیگه
من زیاد گشتم نبود اما نه مطمئن نیستم دوست دارم خودتم بگردی تا خیالت راحت بشه الان من بگم نیست شاید دیگه دنبالش نرید....
![]()
من گیریم بگم p1 بهتره ازHTC یا بر عکس شما باور میکنی؟! اینجا کلوپ گوشیمه یعنی p1 همه اینجا طرفدارشنچون نکات خوبی داشته که بدردشون می خورده و رفتن خریداریش کردن و 10 سالم بگذره باز هم ازش راضینو قدیمی نمیشه براشون ... و شما هم دوست عزیزم اگه میخواین مقایسه کنید config این 2 تا گوشی با هم , سایت های زیادی این کارو براتون انجام میدن مثل GsM
![]()
من 2بار ریست کردم بازم درست نشده .تمام اینباکس رو هم پاک کردم اما انگار شانسه منه.............
حامد جان ميشه بگين به چه ورژني بايد Update بشه ؟ مگه جديدتر از اين هم هست؟ آخرين تاريخ كه ماله همينه كه من دارم كه : CXC162037 R9K009
ميدونم كه توي تمام گوشي هاي سوني اريكسون اين قابليت وجود داره ولي توي اونا اين ليست قابل حذف شدن هست ولي توي p1 قابل حذف نيست .من مي خوام كلا اين ليست يا ذخيره نشه يا پاك بشه نه اينكه اگه كنار to رو لمس كنيم ديگه ليست ظاهر نميشه .شرمنده كه من اينقدر روي اين قضيه اسرار دارم همين يه مشكل كوچولو استفاده از p1 رو برام سخت كرده.
فكر كنم مجبور بشم گوشي رو عوض كنم !!!!!؟؟؟؟؟
CDA Version رو بنویس.حامد جان ميشه بگين به چه ورژني بايد Update بشه ؟ مگه جديدتر از اين هم هست؟ آخرين تاريخ كه ماله همينه كه من دارم كه : CXC162037 R9K009
نا امید نشو شاید بتونی گوشی رو هک کنی؟فكر كنم مجبور بشم گوشي رو عوض كنم !!!!!؟؟؟؟؟
باید تو connection توی internet accounts قسمت more رو بزنیچه جوری به اینترنت وصل بشم(با ایرانسل)؟
بعد new account بعد group account .
یه group account بساز بعد هم یه account data بساز.تمومه.
یکی هم لطفا جواب مارو بده:
با swiss mgr تو قسمت system تو IMEI قسمت firmware revision رو یکی آپدیت کرده
بگه نوشته چند؟
تو گوشی من 3 هستش.
آقا مار و هم دریابید یه راهنمایی چیزی ...
Last edited by tabrizboy; 11-09-2008 at 13:48.
چون نکات خوبی داشته که بدردشون می خورده و رفتن خریداریش کردن و 10 سالم بگذره باز هم ازش راضینو قدیمی نمیشه براشون ... >
بهتره بگین عاشقشنONLy P1iحتی گوشیهای جدید تر مثل G900 هم نتونستن ذره ای از مهر ما به P1 کم کنن
![]()
سلام
دوست عزیز رفتم و تو حالت ترنسفر نگاه کردم همچین فولدری بانام private ندیدم که بتونم چیزی آنی استال کرده یا پاک کنم.
یه فولدر به نام آنی استال تو فولدر سیس مموری دیدم که اونم یه فایل بود که تکست بود و چیزی برا آنی استال کردن وجود نداشت.
از دوستان اگه میشه راهنمایی کنن تا مسئله حل بشه اینم مشکل من :
ممنومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا علی مدد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)