سلام حامد خان...
اون هکه یه مقداری مشکل داره.اینقدر به بقیه پیشنهادش نده.
موفق باشی.
سلام حامد خان...
اون هکه یه مقداری مشکل داره.اینقدر به بقیه پیشنهادش نده.
موفق باشی.
من کی گفتم هک؟
من اتفاقا مخالف هک هستم.
من گفتم تمام sms های توی inbox رو پاک کن تا درست بشه.![]()
![]()
سلام
من تازه گوشي سوني اريكسون p1 خريدم راستش منو خيلي پيچيده اي داره يه مشكلي دارم اگه كسي ميدونه لطفا بهم كمك كنه وقتي كه يه اس ام اس ارسال ميكنم در ارسال اس ام اس بعدي اسم آخرين نفرات بصورت ليست ديده مي شه مي خوام اين ليست رو يا پاك كنم يا اينكه اسم كساني كه براشون مسيج دادم رو اصلا ذخيره نكنه .نمي دونم تونستم منظورم رو برسونم يا نه اگه كسي متوجه شد لطفا به من كمك كنه برام خيلي مهمه
مبارکه بهترین انتخاب کردی.. بله منظورتون کاملا شفاف گفتید دوست عزیز اون قابلیت گذاشتن برای اینکه به کسانی که شما زیاد اس ام اس میدین اسمش ذخیره بشه که برای دفعه بعد شما زحمت نکشید و داخل دفترچه یا Contacts برین پس شما به هرکی اس ام اس میدی اسم اون طرف میره صدر اون لیست متوجه منظورم شدی؟ یعنی اگه میخوای اسم کسی پاک بشه 3.4 بار برای خودت اس ام اس بفرست
اگه دوستان و اساتید محترم راه بهتری میدونن ما خشحال میشیم استفاده کنیم
و اگه منظورتون توی Forward باشه که بحثش فرق فکوله
(حال کنین 1 دسته چه قدر تایپ کردم خدا بگم اون رانندرو که دست مارو شکوند... )
Last edited by Re Z a; 10-09-2008 at 16:08.
ممنون عزیزم ; آره می دونم که کمپانی سازنده گوشی می خواسته حال بده که این قابلیت جالب رو برای کاربراش گذاشته ,دقیقا منظورم همون چیزی هست که شما لطف کردید و توضیح دادید ولی بعضی وقتا این قابلیت باعث دردسر می شه منظورم رو که می گیرید
پس شما مطمئن هستید که توی تنظیمات این گوشی جائی برای غیر فعال یا فعال کردن این قابلیت نیست ؟
سلام
اتفاقا سازنده اين گوشي يعني p1 فكري به حال شما هم كردهوبا يك ايده مشكل شما رو حل كرده فقط بايد دقت كنيد وقتي مي خواين اون ليست كه بيشترين sms رو به اونا ميدين ظاهر بشه بايد روي همون to لمس كنيد اما اگه مي خوان اون ليست ظاهر نشه بايد شما كمي ان طرف تر از to را لمس كنيد وروي حرف to را با مداد لمس نكيد منظورم رو فهميديد؟؟؟
![]()
آقا این قابلیت خیلی با حالیه که نخوای 2 ساعت بگردی . تا اونجا که میدونم توی تمام گوشیهای سونی اریکسون هستش
دوستان گل.
کسی میتونه مقایسه ای بین پی 1 و گوشیهای Htc داشته باشه؟
چه جوری به اینترنت وصل بشم(با ایرانسل)؟
خوب اصولا نباید مقایسه کنیم.چون گوشیهای htc ویندوز موبایل دارن ولی p1 سیمبین uiq
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)