تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 32 اولاول ... 192526272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 311

نام تاپيک: آشیانه عقاب ها | تاپیک هواداران تیم ملی آلمان

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

فکر کنم اگه یه سری به مسابقه پیش بینی بزنید متوجه میشید بنده کجا بودم ! به جاش بحث مرتبط هم نوشتیم، شاید شما نخوندین !
    به پیشگو بودنتون (رجوع به تاپیک پرسپولیس) ، غیبگو بودنتون رو هم اضافه می کنم ! در پاسخ به یه پست چند خطی یه صفحه A4 نوشتین و خب، ظاهرا دوست هم ندارید بحث کنید. بله مشخصه و متوجه شدم

اینقدر به فکر بازیکنان محبوب ما هستین ما شرمندتون شدیم؛ بد نیست یه کم هم به فکر اضافه وزن دروازه بان تیم محبوبتون باشید
    شما در تاپیک تیم آلمان کجا بودید عزیز دل ؟ اسم تاپیک را خوندید عزیزم ؟
    یکماه یورو بود ، مطلبی در مورد آلمان داشتید میخواندیم ، طنز یا جدی هم فرقی نداشت !
    مسابقه ی پیش بینی 130 نفر حدودا شرکت کردند ، چند تاشون اهل بحث و حرف زدن بودند ؟!
    شما اهل بحثی ؟ چند تا سوال پرسیدم ، جواب ؟
    اگر جوابی دارید بفرمائید گوش کنیم ! چرا میثاقیان متهم به ضد فوتبال بود و کیروش نیست ؟
    شما اگر جوابی داشتید در تاپیک تیم مجبوبت هم مطرح شد ، ولی زدید به جاده خاکی
    نمونش خط آخر نوشته های شما !
    شما اینقدر در فوتبال غرق هستی که فکر میکنی همه باید مثل خود شما صبح تا شب دنبال این هرزنامه ها بگردند !
    دروازه بان تیم محبوب من ؟!
    الان اضافه وزن داره ؟ خب ؟ از حقوق من کم می کنند ؟ از جیب من بر میدارند ؟
    شما و دوستان احساسی تون هر بازیکنی در تیمتون هست بهترین میشه ، وقتی رفت زپرتی میشه
    خیلی عادی هست که من دوستدار تیم های شهرم باشم ، همین تیم ها هستند که باعث جبهه گیری شما شدند !
    موفق باشند فبه المراد ، موفق هم نباشند نبودند !
    اینهمه تعصب های بیجا برای کسانی هست که شکم سیر هستند و اینهمه بدبختی های مملکت و مردمش را نمی بینند یا وجدان دیدنش را ندارند !
    فوتبالیست بیسوادی که هر فصل 1 ملیارد تومن پول بی زبون این مملکت را میدن بهش ، من باید بچسبم به اینکه کجا میره کجا میاد ؟
    شما که تهرانی مثلا ! چشم هات را باز کن عزیزم ، اینهمه دست فروش و بدبخت بیچاره در خود تهران نمیبینی واقعا ؟!
    من فوتبال را مثل اکثر ایرانی ها دوست دارم ، اما تعصبی به هیچ بازیکنی نداشتم و ندارم !
    شما اینجا را با تاپیک استقلالی ها اشتباه گرفتی ، این خط آخر نوشتت بچه گانه بود و برای تاپیک های کری خوندن !
    شما جواب سوال های بنده را به شکل فوتبالی بدید ببینیم چقدر اهل بحث دوستانه هستید !
    نکنه پارسال که قهرمان نشدید تقصیر باند اصفهانی بود ؟
    تا وقتی تیم های اصفهانی موفق باشند باند اصفهانی دخیل بوده ، حالا مدتی هست از باند اصفهانی دست برداشتید چسبیدید به وزارت ورزش و توهم طرفداری از استقلال !
    بیخیال عزیزم ، شما احساساتت را بزار تو قوطی درش را ببند بیرون نیاد ، تاپیک بزن منطقی و دوستانه صحبت کنیم .
    مرسی

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یکماه یورو بود ، مطلبی در مورد آلمان داشتید میخواندیم ، طنز یا جدی هم فرقی نداشت !
    مسابقه ی پیش بینی 130 نفر حدودا شرکت کردند ، چند تاشون اهل بحث و حرف زدن بودند ؟!
    اگر جوابی دارید بفرمائید گوش کنیم ! چرا میثاقیان متهم به ضد فوتبال بود و کیروش نیست ؟
    شما اینقدر در فوتبال غرق هستی که فکر میکنی همه باید مثل خود شما صبح تا شب دنبال این هرزنامه ها بگردند !
    شما و دوستان احساسی تون هر بازیکنی در تیمتون هست بهترین میشه ، وقتی رفت زپرتی میشه
    خیلی عادی هست که من دوستدار تیم های شهرم باشم ، همین تیم ها هستند که باعث جبهه گیری شما شدند !
    اینهمه تعصب های بیجا برای کسانی هست که شکم سیر هستند و اینهمه بدبختی های مملکت و مردمش را نمی بینند یا وجدان دیدنش را ندارند !
    فوتبالیست بیسوادی که هر فصل 1 ملیارد تومن پول بی زبون این مملکت را میدن بهش ، من باید بچسبم به اینکه کجا میره کجا میاد ؟
    شما که تهرانی مثلا ! چشم هات را باز کن عزیزم ، اینهمه دست فروش و بدبخت بیچاره در خود تهران نمیبینی واقعا ؟!
    من فوتبال را مثل اکثر ایرانی ها دوست دارم ، اما تعصبی به هیچ بازیکنی نداشتم و ندارم !
    شما اینجا را با تاپیک استقلالی ها اشتباه گرفتی ، این خط آخر نوشتت بچه گانه بود و برای تاپیک های کری خوندن !
    شما جواب سوال های بنده را به شکل فوتبالی بدید ببینیم چقدر اهل بحث دوستانه هستید !
    تا وقتی تیم های اصفهانی موفق باشند باند اصفهانی دخیل بوده ، حالا مدتی هست از باند اصفهانی دست برداشتید چسبیدید به وزارت ورزش و توهم طرفداری از استقلال !
    بیخیال عزیزم ، شما احساساتت را بزار تو قوطی درش را ببند بیرون نیاد ، تاپیک بزن منطقی و دوستانه صحبت کنیم .
    مرسی
    ما آخر نفهمیدیم باید نقل و قول کنیم یا نکنیم؟ در حالی که مکررا این کار رو تکرار می کنید.
    شرمنده ولی بازم پستتون رو نخوندم ! چون همچنان سرشار از تناقض هستین. این رو از پست های نقل و قول شده ای که باعث شد بهتون فشار بیاد و به سایر تیم ها تیکه بندازید (در تاپیک آلمان !) تا همین پست های رمان واری که می نویسید میشه فهمید.

یه لطف کنید پست های بنده رو هم دیگه نقل و قول نکنید چون هیچ علاقه ای به بحث بیشتر با شمائی که فقط ادعای منطقی بودن دارن، ندارم. چیزهای تو خالی سر و صدای بیشتری داره. موفق باشید دوست عزیز.

3. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

ما آخر نفهمیدیم باید نقل و قول کنیم یا نکنیم؟ در حالی که مکررا این کار رو تکرار می کنید.
    شرمنده ولی بازم پستتون رو نخوندم ! چون همچنان سرشار از تناقض هستین. این رو از پست های نقل و قول شده ای که باعث شد بهتون فشار بیاد و به سایر تیم ها تیکه بندازید (در تاپیک آلمان !) تا همین پست های رمان واری که می نویسید میشه فهمید.

یه لطف کنید پست های بنده رو هم دیگه نقل و قول نکنید چون هیچ علاقه ای به بحث بیشتر با شمائی که فقط ادعای منطقی بودن دارن، ندارم. چیزهای تو خالی سر و صدای بیشتری داره. موفق باشید دوست عزیز.
    گفتم آدمی دوست دارم که جرات بحث کردن منطقی داشته باشه نه آدم ترسوی حقیقت گریز !
    شما که اصلا نمیخونید تناقض را از کجا فهمیدید ؟
    فشار به کسی میاد که بعد از سه ماه هنوز عقده ی قهرمان نشدن تیم محبوبش را بر سر دیگران تخلیه میکنه !
    9 سال قهرمان نشدن در لیگ ! مشکلتون اینه دیگه ! ان شا اله حل میشه ! عقده نشه !
    پست به قول شما رمان وار نیاز به آدم با حوصله و باسواد و خونسرد داره عزیزم ، نه آدم مضطرب و احساسی !
    به سایر تیم ها تکه انداختیم ؟ چند مثال عنوان کنید !
    داستان های کلیه و دمنه را هم بخونید ! داستان دو شغال و طبل تو خالی !
    سوال های من اینقدر واقعی و محکم هستند که جوابی هم ندارند !
    زمانی که جلوی تیم های میثاقیان کم میاوردید طرف بد بود و ضد فوتبال ! برای بقیه به به داره
    شما که علاقه ای به بحث نداری نقل قول نزن عزیزم ( اولین کسی که نقل قول زد چه کسی بود ؟ )
    والا بلا مقصر قهرمان نشدن تیم محبوب شما من نیستم !
    --------------------------------------------------------------
    یک سری آدم دیگه از این فوتبال نون میخورند ( گزارشکر و نویسنده و مطبوعات و مفسر و ... )
    بعد من نوعی بیام در مورد فلان بازیکنی که هر روز یک تیمی هست بحث کنم !
    من نوعی باید کوته فکر باشم !
    من در مورد کلیت فوتبال صحبت می کنم و این قدر به جزئیات بی اهمیت نگاه نمی کنم .
    اینجا جای انتقام شخصی و عقده گشایی نیست .
    هر کسی دوست داره بحث منطقی و نه رنگی و احساسی داشته باشه ، تاپیک بزنه مزاحم میشویم .
    ان شاله دیگه بحث شما هم تموم هست و شما هم موفق باشید دوست عزیز .

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

مرسی

اول از همه بگم که حیف شد که آلمان اول نشد امیدوارم جام جهانی جبران کنه ( نتیجه: طرفدار شدید آلمانم)

چون بحث کلی راجع به همه طرفدار ها شد چند تا نکته عرض کنم:
    من در این فروم آدمی ندیدم که اهل بحث های دوستانه در مورد فوتبال باشه ، جز احساسات چیزی ندیدم .
    من همه این آدم هایی که می فرمایید اهل بحث می دونم و تنها یک نفر تا امروز به نظرم منطقی نبوده .... دلیلش رو الان مرور می کنیم:

من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یک نفر میتونه همزمان هم طرفدار کیروش باشه و هم برانکو !
    سبک این دو نفر زمین تا آسمان فرق دارند ! فوتبال بزن زیرش کیروش کجا و سبک شجاعانه ی برانکو کجا !
    من خودم یک مدتی طرفدار کیروش بودم ولی الان نیستم ولی همیشه طرفدار برانکو بودم و هستم. ولی مثال شما رو با مثال جواب میدم: چطور یک نفر می تونه هم طرفدار آلمان باشه هم سپاهان؟ به نظرم سیستم مقایستون کاملا غلط بوده. هر کسی می تونه طرفدار چند سیستم متفاوت باشه بنا به شرایط و جایگاه و حتی بازیکن.

اینجاست که می خوام بگم کی احساسی و کور کورانه بحث می کنه بدون داشتن اطلاعات نظرات غلط میده. محمدی که شما میگی چند صد کیلومتر از تهران فاصله داره !!! هیچ وقت هم تهران زندگی نکرده. الان نظرتوتن عوض شد؟!
    شما که چشم هات باز هست چرا احساسی نظر دادین؟

هم تقصیر خود تیم بود و هم تقصیر این باند ها که می فرمایید. ( محرومیت 4 تا داور در اول فصل فراموش نشه ! 4 تا بازی حداقل 5-6 امتیاز میشد گرفت و قهرمان شد)

نکته آخر : لطفا ! خواهشا ! التماس می کنم ! منت به سر من بزارین 1 کاغذ A4 برای منم ننویسید چون واقعا نمیخونمش. ممنون.

6. 2 کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

گفتم آدمی دوست دارم که جرات بحث کردن منطقی داشته باشه نه آدم ترسوی حقیقت گریز !
    شما که اصلا نمیخونید تناقض را از کجا فهمیدید ؟
    فشار به کسی میاد که بعد از سه ماه هنوز عقده ی قهرمان نشدن تیم محبوبش را بر سر دیگران تخلیه میکنه !
    9 سال قهرمان نشدن در لیگ ! مشکلتون اینه دیگه ! ان شا اله حل میشه ! عقده نشه !
    پست به قول شما رمان وار نیاز به آدم با حوصله و باسواد و خونسرد داره عزیزم ، نه آدم مضطرب و احساسی !
    به سایر تیم ها تکه انداختیم ؟ چند مثال عنوان کنید !
    داستان های کلیه و دمنه را هم بخونید ! داستان دو شغال و طبل تو خالی !
    سوال های من اینقدر واقعی و محکم هستند که جوابی هم ندارند !
    زمانی که جلوی تیم های میثاقیان کم میاوردید طرف بد بود و ضد فوتبال ! برای بقیه به به داره
    شما که علاقه ای به بحث نداری نقل قول نزن عزیزم ( اولین کسی که نقل قول زد چه کسی بود ؟ )
    والا بلا مقصر قهرمان نشدن تیم محبوب شما من نیستم !
    یک سری آدم دیگه از این فوتبال نون میخورند ( گزارشکر و نویسنده و مطبوعات و مفسر و ... )
    بعد من نوعی بیام در مورد فلان بازیکنی که هر روز یک تیمی هست بحث کنم !
    من نوعی باید کوته فکر باشم !
    من در مورد کلیت فوتبال صحبت می کنم و این قدر به جزئیات بی اهمیت نگاه نمی کنم .
    اینجا جای انتقام شخصی و عقده گشایی نیست .
    هر کسی دوست داره بحث منطقی و نه رنگی و احساسی داشته باشه ، تاپیک بزنه مزاحم میشویم .
    ان شاله دیگه بحث شما هم تموم هست و شما هم موفق باشید دوست عزیز .
    مثل اینکه خوابتون میاد پست ها رو درست نمی خونید. یه آب بزنید صورتتون بلکه بتونید ادامه رمان هاتون رو بنویسید

بحث کردن با آدم هایی مثل شما که فقط بلدن کلمات رو به هم ببافن، برچسب منطقی بودن به خودشون بزنن و به ازای هر یه کلمه چند خط بنویسن بلکه نشون بدن بله، ما هم یه چیزی بلدیم جرات نمی خواد، حماقت می خواد که با عرض معذرت بنده به اندازه کافی ندارم که بیام با شما که یه سری حرف ها رو مثل بلبل هی تکرار می کنید و مثل میخ رویه حرف هایی که حتی بهشون هم پاسخ داده شده پا فشاری می کنید، بحث کنم. تا همینجا هم زیاده روی کردم و شما رو خوشحال که هی بیاین نقل و قول کنید و بنویسید، آخرش هم به بقیه بگید پست من رو نقل و قول نکنید، شما فلانید، من فلانم

بله، اینجا جای رمان های بی سر و ته شما در مورد موضوعات مختلف فوتبال ایران هست. حالا کدوم قسمت از حرف های من باعث شده به شما فشار بیاد و عقده دلتون رو دوباره در مورد این مسایل باز کنید واقعا نمی دونم ! واقعا نمی دونستم یه نقل و قول چند خطی کوتاه در پاسخ به تیکه اندازی های شما اینقدر بهتون فشار میاره که مجبور میشید دوباره قلم به دست بشید !

ایشالا بحث شما هم تموم باشه و کما فی سابق به روند رو به رشد خودتون ادامه بدین!

8. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

اول از همه بگم که حیف شد که آلمان اول نشد امیدوارم جام جهانی جبران کنه ( نتیجه: طرفدار شدید آلمانم)

چون بحث کلی راجع به همه طرفدار ها شد چند تا نکته عرض کنم:

من همه این آدم هایی که می فرمایید اهل بحث می دونم و تنها یک نفر تا امروز به نظرم منطقی نبوده .... دلیلش رو الان مرور می کنیم:

من خودم یک مدتی طرفدار کیروش بودم ولی الان نیستم ولی همیشه طرفدار برانکو بودم و هستم. ولی مثال شما رو با مثال جواب میدم: چطور یک نفر می تونه هم طرفدار آلمان باشه هم سپاهان؟ به نظرم سیستم مقایستون کاملا غلط بوده. هر کسی می تونه طرفدار چند سیستم متفاوت باشه بنا به شرایط و جایگاه و حتی بازیکن.

اینجاست که می خوام بگم کی احساسی و کور کورانه بحث می کنه بدون داشتن اطلاعات نظرات غلط میده. محمدی که شما میگی چند صد کیلومتر از تهران فاصله داره !!! هیچ وقت هم تهران زندگی نکرده. الان نظرتوتن عوض شد؟!
    شما که چشم هات باز هست چرا احساسی نظر دادین؟

هم تقصیر خود تیم بود و هم تقصیر این باند ها که می فرمایید. ( محرومیت 4 تا داور در اول فصل فراموش نشه ! 4 تا بازی حداقل 5-6 امتیاز میشد گرفت و قهرمان شد)

نکته آخر : لطفا ! خواهشا ! التماس می کنم ! منت به سر من بزارین 1 کاغذ A4 برای منم ننویسید چون واقعا نمیخونمش. ممنون.
    یعنی هر کسی طرفدار سپاهان هست نباید طرفدار آلمان باشه ؟
    مثلا باید طرفدار سوئد باشم ( به خاطر رنگ زرد ؟ )
    من دارم در مورد دو سبک صحبت میکنم که با بازیکنان همین مملکت داره اجرا میشه عزیزم !
    همان بازیکنانی که در لیگ ما بازی می کنند در تیم ملی هستند به علاوه ی چند لژیونر !
    بنابراین تیم ملی ما بازیکنان به مراتب بهتری نسبت به پرسپولیس ، استقلال ، سپاهان و هر تیمی در لیگ برتر داره .
    شما بفرمائید چرا دیگر طرفدار کیروش نیستید ، دلیلتون را شفاف بنویسید .
    بنده طرفدار کیروش نیستم ، چون با داشته های امروز فوتبال ما ، این سبک بازی راه به جایی نمیبرد .
    من برای مقایسه از دیگر تیم آسیایی ( کره جنوبی ) نام میبرم نه آلمان و اسپانیا ، شما بازی دوستانه ی کره جنوبی با اسپانیا را ملاحظه کردید ؟ تا اواسط بازی اسپانیا 3 گل خورد ، اتفاقی افتاد ؟ از فرداش رفتند دنبال سبک بزن زیرش ؟!
    نه عزیزم ، برای خودشون سبک دارند ، از بازی در مقابل تیم های بزرگ هراسی ندارند ، از کیسه ی گل شدن هراسی ندارند . دراز مدت فکر می کنند !
    شما بهتر هست بازی ایران و آمریکا و بازی ایران و یوگسلاوی را ملاحظه کنید !
    بازیکنانی به شدت آماتورتر از بازیکنان فعلی ولی فوتبال تهاجمی و زیبا !
    شما بهتر هست بازی ایران و کره جنوبی و ایران و عربستان در 1997 را تماشا کنید !
    بعد از 20 سال فوتبال ما باید به سبک بزن زیرش برسد ؟
    زمانی که ژاپن ما را در مقدماتی 98 برد ، برای اولین بار به جام جهانی رسید و همواره بعد از آن در جام جهانی بوده !
    ما بعد از 20 سال به کجا رسیدیم ؟
    سیستم کیروش به خاطر نبود بازیکن به سبک میثاقیان شده ؟! نه واقعا ما بازیکن در حد امارات هم نداریم ؟!
    عزیزم مگر امارات در جام ملت ها سوم نشد ؟ آخرین باری که ما سوم شدیم چه زمانی بود ؟
    امارات چقدر جمعیت دارد ؟ ما چقدر جمعیت داریم ؟ نیروی انسانی امارات از ما بیشتر است ؟!
    نتیجه : همان بازیکنانی که در اختیار برانکو است ، در اختیار کیروش هست و حتی بهتر از آن !
    برانکو ، حاج صفی ، دژاگه ، جهانبخش ، تیموریان ، و .... بازیکنان دیگر را در تیمش دارد ؟ کیروش دارد !
    یعنی فوتبال ما اینقدر خاک بر سر شده که جلوی امارات و قطر هم دفاع کنیم ؟!
    عزیز دل ، شما خبر دارید برانکو هم سرمربی تیم ملی بود ؟! یک بازی قبل از اتمام مقدماتی ( بازی با ژاپن ) ما به جام جهانی صعود کرده بودیم ( بازی آخر تشریفاتی )
    پس چطور نمیشه کیروش را با برانکو مقایسه کرد ؟! هر دو سرمربی تیم ملی بودند و با سبک های متفاوت !
    با برانکو سوم جام ملت ها شدیم ، با کیروش چندم ؟! کدام سبک بهتر بود ؟!
    کیروش همان جایی حذف شد که قلعه نوعی و قطبی هم حذف شده بودند ! کلا دوست دارید گذشته را فراموش کنید ؟
    -----------------
    محمدی ؟!
    منظور شما را متوجه نشدم ! منظورتون مهرداد محمدی هست ؟
    خب اگر مهرداد محمدی منظورتون هست ، ربطش چیه عزیزم ؟
    چه ربطی به صحبت من درباره دریافت های ملیاردی داره ؟!
    منظورتون این هست که ملیاردی پول گرفته ؟
    فرقی نداره ، بازیکن سپاهان یا هر تیمی فرقی نداره عزیزم .
    فوتبالیست در این مملکت بیشتر از چیزی که باید بگیره میگیره ، مثال میزنم !
    آتش نشانی که دیروز در تهران کشته شد ، حقوقش چقدر بود ؟ اون بیشتر برای جامعه خدمت میکنه یا فوتبالیست ؟
    کادری ارتش با 25 سال سابقه و درجه ستوانیکمی ماهانه 1/100 تا 1/500 حقوق می گیره !
    به نظرت کسی که باید به هر کسی صبح تا شب احترام بگذاره ، دولا راست بشه ، دوره و ماموریت بره و ....
    این آدم باید 1/100 حقوق بگیره ؟ این آدم بیشتر به جامعه و حفظ کیان مملکتش کمک میکنه یا فوتبالیست ؟!
    میتونی از صدها شغل دیگر مثال عینی پیدا کنی !
    نمی فهمم چرا بحث های رنگی را در اصل مطلب دخیل می کنید ! صد بار گفتم بحث رنگی ندارم و کلیت فوتبال را میبینم .
    حالا مثلا بازیکنان ملیاردی که پرسپولیس گرفته ، کسی گفته چرا رفتن پرسپولیس ؟
    سید جلال مگر سپاهان نبود ؟ طبیعی هست جایی میروتد که فکر می کنند برای آینده خودشون مناسب تر هست !
    الان از اینکه مهرداد محمدی سپاهانی شده ناراحتی ؟ عجب !
    من دارم میگم تعصب به هیچ بازیکنی ندارم ، فوتبالیست کاری برای اجتماع انجام نمیده که من روی بازیکن تمرکز کنم !
    این کار مطبوعات هست که بازیکن تا دو تا دریبل میزنه بزرگش میکنند ( چون از این راه نون میخورند )
    هر بازیکنی هر جا هست خیرش را ببینه ، من میگم تعصب به هیچ بازیکنی ندارم !
    ----------------------
    خدا را شکر خود تیم را مقصر دونستید !
    این باندها چرا سپاهان را نهم کردند ؟ کجا بودند پس ؟ احساسی یعنی همین !
    من داوری را قبول دارم ، اما داوری برای تیم های دیگر هم همیشه مشکل ساز بوده .
    فرقش این هست که تیم های پایتخت رسانه و مطبوعات و صدا و سیما و همه چیز را یکجا در اختیار دارند و به پشتوانه ی جمعیت تهران ( که بیشترین جمعیت کشور را داراست ) این مسائل را ریز و دقیق نگاه می کنند .
    --------------------
    برای اینکه دقیقا توضیح دهم باید بنویسم ، نمیخونید هم مشکل از اعصاب و حوصله خودتون هست دوست عزیز .
    خواهش میکنم ، موفق باشین

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

مثل اینکه خوابتون میاد پست ها رو درست نمی خونید. یه آب بزنید صورتتون بلکه بتونید ادامه رمان هاتون رو بنویسید

بحث کردن با آدم هایی مثل شما که فقط بلدن کلمات رو به هم ببافن، برچسب منطقی بودن به خودشون بزنن و به ازای هر یه کلمه چند خط بنویسن بلکه نشون بدن بله، ما هم یه چیزی بلدیم جرات نمی خواد، حماقت می خواد که با عرض معذرت بنده به اندازه کافی ندارم که بیام با شما که یه سری حرف ها رو مثل بلبل هی تکرار می کنید و مثل میخ رویه حرف هایی که حتی بهشون هم پاسخ داده شده پا فشاری می کنید، بحث کنم. تا همینجا هم زیاده روی کردم و شما رو خوشحال که هی بیاین نقل و قول کنید و بنویسید، آخرش هم به بقیه بگید پست من رو نقل و قول نکنید، شما فلانید، من فلانم

بله، اینجا جای رمان های بی سر و ته شما در مورد موضوعات مختلف فوتبال ایران هست. حالا کدوم قسمت از حرف های من باعث شده به شما فشار بیاد و عقده دلتون رو دوباره در مورد این مسایل باز کنید واقعا نمی دونم ! واقعا نمی دونستم یه نقل و قول چند خطی کوتاه در پاسخ به تیکه اندازی های شما اینقدر بهتون فشار میاره که مجبور میشید دوباره قلم به دست بشید !

ایشالا بحث شما هم تموم باشه و کما فی سابق به روند رو به رشد خودتون ادامه بدین!
    شما حماقت نکن ، شما جوابی در مقابل سوالات ساده داشتید حتما پاسخگو بودید !
    من بلد نیستم ، شما که بلدی چرا تا الان نتونستی جواب سوالات بسیار ساده را بدی ؟
    من میتونم کلمات را ببافم ، شما هم بباف ! حسادت کردن نداره !
    در مقابل حرف حق نباید هم جوابی داشته باشید ، جز به خاکی زدن و رفتن به دل کربلا !
    خیلی خوشحالم که این تاپیک موجبات باز شدن عقده های فرو خرده ی شما را فراهم کرد
    -----------------------
    اولین کسی که نقل قول زد چه کسی بود ؟ بنده با شما صحبت کردم ؟
    دوست پرسپولیسی دیگر شوخی کرد ، بنده هم با شوخی جواب دادم !
    از اونجایی که ایشون پرسپولیسی هستند ، گفتم یورو تمام شد ، ادامه بحث فوتبالی در تاپیک پرسپولیس !
    حالا شما این را به فحش تعبیر کردید به خاطر بی ظرفیت بودن و بی جنبه بودن و فکر نکردن شماست !
    شما از این جمله قبلا سوختید :
    قهرمانی برای تیمی بود که مردمش به جای آب ....
    بحث فوتبالی باشه صد درصد بنده جوابگو خواهم بود !
    یک نفر قبلا این جمله را میگفت و چون بد تلقی نمیشد خطاب به شما می نویسم :
    آب را بریز ...
    ان شا اله شما هم قهرمان بشید و حقوقتون بیشتر بشه و ترفیع بگیرید و تیمتون بد از 9 سال یه کاپ بگیره که ما را کشتید
    واقعا چه آدم هایی پیدا میشن ! اینقدری که برای پرسپولیس انرژی میزاری کار دیگه کرده بودی الان یه چیزی شده بودی عزیز من ! نکنه پرسپولیس برات نون و آبی داره که اینقدر روی اسمش حساسی ؟
    خودت را نخود هر آشی نکن ، حرف هم میزنی ظرفیت شنیدن داشته باش

حـــــرفـه ای R£ɀД's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

کوتاه جواب میدم تا به شما شاید آموزش بدم که زیاد نوشتن دلیل زیاد دونستن نیست و وقت خیلی ها براشون ارزش داره و دوست ندارند چند صفحه در جواب یک گفته بخونند !
    یعنی هر کسی طرفدار سپاهان هست نباید طرفدار آلمان باشه ؟
    جواب شکلک خندتون : نه عزیرم شما کلا حرف دیگران رو واقعا نمی فهمین. شما گفتین " من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یک نفر میتونه همزمان هم طرفدار کیروش باشه و هم برانکو !" منم در جواب گفتم همونطور که میشه طرفدار 2 تیم متفاوت بود میشه طرفدار 2 مربی متفاوت هم بود. میشه حتی طرفدار 2 سبک متفاوت موسیقی بود. اوکی؟

شما بفرمائید چرا دیگر طرفدار کیروش نیستید ، دلیلتون را شفاف بنویسید .
    اینجاست که میگم شما کلا نمی فهمین راجع به چه موضوعی می نویسین و حرف دیگران رو قطعا متوجه نمیشید. شما در قسمت اول پست بالا 511 کلمه راجع به کیروش نوشتین و 1000 تا مثال برای من زدید در حالی که نمی دونید من خودم بین کیروش و برانکو همیشه از روز اول (5 سال پیش) هم گفتم برانکو رو ترجیح میدم مربی تیم ملی باشه. اما وقتی کیروش مربی شد ازش هم طرفداری کردم که امثال مایلی کهن مربی تیم ملی نشن ولی از حاشیه بیش از حد کیروش بدم میاد همچنین فوتبال تهاجمی رو بیشتر می پسندم !
    پس تا اینجا کلی بی مورد نوشتید.

محمدی ؟!
    ایتجا 296 کلمه در مورد چیزی که اصلا متوجه نشدید نوشتید ! منطور من از محمد همین یوزر محمد هست در این تاپیک که در پست بالا جوابش رو دادید! پست قبلی من رو کامل خوندید؟
    اینجا گفتم همین محمدی که دارین اینجا حواب بهش میدید اصلا تهرانی نیست ! یک بار دیگه پست قبل من رو بخونید بجای نوشتن چند صفحه!

خدا را شکر خود تیم را مقصر دونستید !
    این باندها چرا سپاهان را نهم کردند ؟ کجا بودند پس ؟ احساسی یعنی همین !
    من داوری را قبول دارم ، اما داوری برای تیم های دیگر هم همیشه مشکل ساز بوده .
    فرقش این هست که تیم های پایتخت رسانه و مطبوعات و صدا و سیما و همه چیز را یکجا در اختیار دارند و به پشتوانه ی جمعیت تهران ( که بیشترین جمعیت کشور را داراست ) این مسائل را ریز و دقیق نگاه می کنند .
    امسال بیشتر صحبت این بود که نمی خوان تیم پرسپولیس قهرمان بشه ! (یا به استقلال دارن کمک می کنن) کمتر راجع به باند اصفهانی ها بحث شد که شما میگی! هرچند جلوی سپاهان هم دیدیم داور چه کرد

کل پستم تا اینجا 306 کلمه مفید داشت ! پست قبلی شما 924 کلمه در مورد چیز هایی که اشتباه متوجه شده بودید. وقت برای بعضی از ما ها طلا هست برای همینه نوشته طولانی شما آزار دهنده هست چون بار علمی هم نداره.

12. 2 کاربر از R£ɀД بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شما حماقت نکن ، شما جوابی در مقابل سوالات ساده داشتید حتما پاسخگو بودید !
    من بلد نیستم ، شما که بلدی چرا تا الان نتونستی جواب سوالات بسیار ساده را بدی ؟
    من میتونم کلمات را ببافم ، شما هم بباف ! حسادت کردن نداره !
    در مقابل حرف حق نباید هم جوابی داشته باشید ، جز به خاکی زدن و رفتن به دل کربلا !
    خیلی خوشحالم که این تاپیک موجبات باز شدن عقده های فرو خرده ی شما را فراهم کرد
    -----------------------
    اولین کسی که نقل قول زد چه کسی بود ؟ بنده با شما صحبت کردم ؟
    دوست پرسپولیسی دیگر شوخی کرد ، بنده هم با شوخی جواب دادم !
    از اونجایی که ایشون پرسپولیسی هستند ، گفتم یورو تمام شد ، ادامه بحث فوتبالی در تاپیک پرسپولیس !
    حالا شما این را به فحش تعبیر کردید به خاطر بی ظرفیت بودن و بی جنبه بودن و فکر نکردن شماست !
    شما از این جمله قبلا سوختید :
    قهرمانی برای تیمی بود که مردمش به جای آب ....
    بحث فوتبالی باشه صد درصد بنده جوابگو خواهم بود !
    یک نفر قبلا این جمله را میگفت و چون بد تلقی نمیشد خطاب به شما می نویسم :
    آب را بریز ...
    ان شا اله شما هم قهرمان بشید و حقوقتون بیشتر بشه و ترفیع بگیرید و تیمتون بد از 9 سال یه کاپ بگیره که ما را کشتید
    واقعا چه آدم هایی پیدا میشن ! اینقدری که برای پرسپولیس انرژی میزاری کار دیگه کرده بودی الان یه چیزی شده بودی عزیز من ! نکنه پرسپولیس برات نون و آبی داره که اینقدر روی اسمش حساسی ؟
    خودت را نخود هر آشی نکن ، حرف هم میزنی ظرفیت شنیدن داشته باش
    اراجیف بافتن هنر می خواد که بنده ندارم ولی ظاهرا شما خدادادیش رو داری !

شما ظاهرا طبق ادعاتون با هیچ کسی صحبت نمی کنید و عملا همه رو خطاب قرار میدین ! جریان بعضی های تاپیک مورد علاقتون رو که فراموش نکردین؟ یه سری عادات جالب دارین که خب، جای بررسی داره. البته نه توسط افراد عادی، توسط افراد متخصص. پیگیری کنید لطفا، واسه خودتون میگم.

عقده کسی داره که صفحه به صفحه می نویسه. اگه زمانی رو که واسه نوشتن این رمان های بی سر و ته تلف کرده بودین رویه یه چیزی مثل آشپزی گذاشته بودین قطعا الان حداقل بلد بودین یه فلافل درست و حسابی درست کنید، به یه نون و نوایی هم رسیده بودین ! حالا این عقده ها از کجا اومدن نمی دونم ! ظاهرا تمومی هم ندارن ! خب بگید شاید من و سایر دوستان بتونیم بهتون کمک کنیم، مگر اینکه لاعلاج باشه بنده واستون دعا می کنم. همین یه کار از دستم بر میاد، شرمنده !

از نظر من افرادی بسیار دون پایه هم از بعضی ها بالاترن !(حتما با توجه به سنتون حرکت مایلی کهن در انزلی رو به یاد میارید!) حالا اینکه شما جایگاه و مقام رو به چی می دونید خب خودش جای سوال هست. کسی با این چیزها و من من کرده ها که به وفور میشه در پست هاتون دید گنده نمیشه یا جایگاه اجتماعی پیدا نمی کنه؛ خیالتون راحت ولی شما می تونید به تلاشتون ادامه بدین، ضرری نداره، سنگ مفت گنجیشک هم مفت !

از نظر من همین که سعی کنید جنبه خودتون رو بالا ببرید، برای هر پستی چند صفحه پشت و رو رمان ننویسید و اراجیف به هم نبافین و از در و دیوار و موضوعات بی ربط حرف نزنید، خودش کلی پیشرفته ! از همین فردا می تونید شروع کنید، هیچوقت دیر نیست دوست عزیز. امیدوارم ظرفیتتون به اندازه کافی باشه، چون هر حرفی یه جوابی داره.

14. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

کوتاه جواب میدم تا به شما شاید آموزش بدم که زیاد نوشتن دلیل زیاد دونستن نیست و وقت خیلی ها براشون ارزش داره و دوست ندارند چند صفحه در جواب یک گفته بخونند !

جواب شکلک خندتون : نه عزیرم شما کلا حرف دیگران رو واقعا نمی فهمین. شما گفتین " من خیلی دوست دارم بدونم چطوری یک نفر میتونه همزمان هم طرفدار کیروش باشه و هم برانکو !" منم در جواب گفتم همونطور که میشه طرفدار 2 تیم متفاوت بود میشه طرفدار 2 مربی متفاوت هم بود. میشه حتی طرفدار 2 سبک متفاوت موسیقی بود. اوکی؟

اینجاست که میگم شما کلا نمی فهمین راجع به چه موضوعی می نویسین و حرف دیگران رو قطعا متوجه نمیشید. شما در قسمت اول پست بالا 511 کلمه راجع به کیروش نوشتین و 1000 تا مثال برای من زدید در حالی که نمی دونید من خودم بین کیروش و برانکو همیشه از روز اول (5 سال پیش) هم گفتم برانکو رو ترجیح میدم مربی تیم ملی باشه. اما وقتی کیروش مربی شد ازش هم طرفداری کردم که امثال مایلی کهن مربی تیم ملی نشن ولی از حاشیه بیش از حد کیروش بدم میاد همچنین فوتبال تهاجمی رو بیشتر می پسندم !
    پس تا اینجا کلی بی مورد نوشتید.

ایتجا 296 کلمه در مورد چیزی که اصلا متوجه نشدید نوشتید ! منطور من از محمد همین یوزر محمد هست در این تاپیک که در پست بالا جوابش رو دادید! پست قبلی من رو کامل خوندید؟

اینجا گفتم همین محمدی که دارین اینجا حواب بهش میدید اصلا تهرانی نیست ! یک بار دیگه پست قبل من رو بخونید بجای نوشتن چند صفحه!

امسال بیشتر صحبت این بود که نمی خوان تیم پرسپولیس قهرمان بشه ! (یا به استقلال دارن کمک می کنن) کمتر راجع به باند اصفهانی ها بحث شد که شما میگی! هرچند جلوی سپاهان هم دیدیم داور چه کرد

کل پستم تا اینجا 306 کلمه مفید داشت ! پست قبلی شما 924 کلمه در مورد چیز هایی که اشتباه متوجه شده بودید. وقت برای بعضی از ما ها طلا هست برای همینه نوشته طولانی شما آزار دهنده هست چون بار علمی هم نداره.
    عزیزم ، اگر وقتت ارزش داره برای بحث هایی که تهش چیزی عایدت نمیکنه خودت را درگیر نکن .
    شما دوست داری من تمام مسائل را در یک خط بنویسم ؟ اگر می شد می نوشتم !
    شما موسیقی را با فوتبال مخلوط می کنید ؟ شاخه به شاخه نپر عزیز دل !
    بله من نوعی هم فورمه سبزی دوست دارم هم کباب هم آش ! چه ربطی داره آخه ؟
    میشه طرفدار دو مربی متفاوت در دو فوتبال مختلف بود ! نمیشه طرفدار دو سبک بازی بود که 180 درجه با هم فرق دارند !
    البته اگر فردوسی پور بفرمایند شما میتونید دهن بینی کنید ! من اینطوری نیستم عزیزم !
    اگر کسی هم سبک کیروش را بپسندد و هم برانکو ، قاعدتا با خود درگیری دارد و دچار تناقض فکری !
    من دو نفر و دو سبک را مقایسه میکنم که داشته های یکسانی دارند ، چه از نظر بازیکن و چه از نظر سخت افزار !
    شما هیچوقت نمیتونید سپاهان یا تیم ملی خودمون را با آلمان مقایسه کنید ، چه از نظر سخت افزار و چه نیروی انسانی .
    ---------------------------
    دلیل اینکه از کیروش خوشتون نمیاد را پرسیدم ! شما قبلا جواب داده بودید ؟
    من ذهن شما را میخوندم ؟ بی مورد ننوشتم پس ! پرسیدم که شفاف بنویسید !
    شما فکر می کنید سرمربی صاحب سبک به ایران نمیاد ؟ میاد عزیزم ولی کسی نمیخواد !
    چرا مایلی کهن ؟ مگر کره ها رفتند مایلی کهن وطنی آوردند ؟ مگر ژاپنی ها مایلی کهن وطنی آوردند ؟
    نه عزیز من ! گاس هیدینگ و تروسیه را آوردند ! ما رفتیم دنبال یک تمرین دهنده !
    ----------------------------
    شما نوشتی محمدی ! بنویس یوزر محمد !
    خب تهرانی نباشه ، مگر من فقط برای ایشون مینویسم ؟ از هر شهری هست موفق باشه !
    من دوست دارم هوادار اگر هستم ، هوادار تیم های شهر خودم باشم ! کاری به دیگران ندارم !
    ----------------------------
    اینکه بیشتر صحبت ها چی بوده ، به من چه ربطی داره برادر من ؟
    چرا نمیخوان پرسپولیس قهرمان بشه ؟ چرا به استقلال کمک میکنن ؟
    باند اصفهانی هم یک آیتم دم دستی هست ، مهم نیست .
    من دوست ندارم بحث را رنگی کنم عزیز ، اینقدری که شماها تعصب دارید بنده ندارم حقیقتا .
    شما پرسپولیسی ها همیشه ی خدا به داوری معترض بودید ، دیگه تکراری و خسته کننده شده .
    شما مگر بازی های دیگر تیم ها که در شبکه های استانی پخش می شود را نگاه میکنی ؟
    داوری ایران کلا افتضاح هست ، وقتی تنها ورزشگاه ملی کشور صندلی نداره ، بحث داوری کردن مسخرست .
    --------------------------
    وقت برای همه طلا هست عزیزم ، بار علمی نداره نخونید بابا جان ! مگر مجبورتون کردم ؟
    من استاد دانشگاه نیستم ، اینجا هم دانشگاه نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •