شما در تاپیک تیم آلمان کجا بودید عزیز دل ؟ اسم تاپیک را خوندید عزیزم ؟
یکماه یورو بود ، مطلبی در مورد آلمان داشتید میخواندیم ، طنز یا جدی هم فرقی نداشت !
مسابقه ی پیش بینی 130 نفر حدودا شرکت کردند ، چند تاشون اهل بحث و حرف زدن بودند ؟!
شما اهل بحثی ؟ چند تا سوال پرسیدم ، جواب ؟
اگر جوابی دارید بفرمائید گوش کنیم ! چرا میثاقیان متهم به ضد فوتبال بود و کیروش نیست ؟
شما اگر جوابی داشتید در تاپیک تیم مجبوبت هم مطرح شد ، ولی زدید به جاده خاکی

نمونش خط آخر نوشته های شما !
شما اینقدر در فوتبال غرق هستی که فکر میکنی همه باید مثل خود شما صبح تا شب دنبال این هرزنامه ها بگردند !
دروازه بان تیم محبوب من ؟!
الان اضافه وزن داره ؟ خب ؟ از حقوق من کم می کنند ؟ از جیب من بر میدارند ؟
شما و دوستان احساسی تون هر بازیکنی در تیمتون هست بهترین میشه ، وقتی رفت زپرتی میشه

خیلی عادی هست که من دوستدار تیم های شهرم باشم ، همین تیم ها هستند که باعث جبهه گیری شما شدند !
موفق باشند فبه المراد ، موفق هم نباشند نبودند !
اینهمه تعصب های بیجا برای کسانی هست که شکم سیر هستند و اینهمه بدبختی های مملکت و مردمش را نمی بینند یا وجدان دیدنش را ندارند !
فوتبالیست بیسوادی که هر فصل 1 ملیارد تومن پول بی زبون این مملکت را میدن بهش ، من باید بچسبم به اینکه کجا میره کجا میاد ؟
شما که تهرانی مثلا ! چشم هات را باز کن عزیزم ، اینهمه دست فروش و بدبخت بیچاره در خود تهران نمیبینی واقعا ؟!
من فوتبال را مثل اکثر ایرانی ها دوست دارم ، اما تعصبی به هیچ بازیکنی نداشتم و ندارم !
شما اینجا را با تاپیک استقلالی ها اشتباه گرفتی ، این خط آخر نوشتت بچه گانه بود و برای تاپیک های کری خوندن !
شما جواب سوال های بنده را به شکل فوتبالی بدید ببینیم چقدر اهل بحث دوستانه هستید !
نکنه پارسال که قهرمان نشدید تقصیر باند اصفهانی بود ؟
تا وقتی تیم های اصفهانی موفق باشند باند اصفهانی دخیل بوده ، حالا مدتی هست از باند اصفهانی دست برداشتید چسبیدید به وزارت ورزش و توهم طرفداری از استقلال !
بیخیال عزیزم ، شما احساساتت را بزار تو قوطی درش را ببند بیرون نیاد ، تاپیک بزن منطقی و دوستانه صحبت کنیم .
مرسی