با باخت عجیب سیتی ، این شانس رو داریم که با بردمون مقابل ساندرلند به صدر جدول برسیم.
به امید پیروزی![]()
با باخت عجیب سیتی ، این شانس رو داریم که با بردمون مقابل ساندرلند به صدر جدول برسیم.
به امید پیروزی![]()
منچستر یونایتد 3-0 ساندرلند؛ شیاطین سرخ روی نوار پیروزی
منچستر یونایتد موفق شد با نتیجه 3-0 ساندرلند را شکست دهد.
یونایتد و فان خال این روزها به خوبی می در خشند و توانسته اند انسجام تیمی خود را حفظ نمایند و به آمادگی کامل برسند.
در دقیقه ی 4+45 ممفیس دیپای موفق شد گل برتری را برای منچستر یونایتد به ثمر برساند.
در دقیقه ی 47 وین رونی موفق شد برای یونایتد گلزنی کند تا نتیجه ی بازی 2-0 شود.
در دقیقه ی 91 خوان ماتا موفق شد گل سوم را برای یونایتد به ثمر برساند تا نتیجه بازی 3-0 شود.
نهایتا منچستر یونایتد موفق شد با نتیجه ی 3-0 ساندرلند را شکست دهد.
آمار بازی:
خلاصه بازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک با برد امروز صدرنشین شدیم
بازیهایی که باید می بردیم رو بردیم و حالا رسیدیم به ماه سختی که قبلا هم دربارش گفته بودم.مهمترین از هر چیز باید امتیازات کاملی در لیگ قهرمانان بگیریم و همین اول جبران کنیم.بازیهای لیگ هم با آرسنال،اورتون و من سیتی هست و به قولی بازیهای 6 امتیازی محسوب میشه.ایده آل ترین وضعیت اینه که همه بازیهامون رو ببریم اما خیلی خیلی سخت هست که در تمام این بازیهای فشرده و سخت در اوج باشیم.بنابراین حتی اگه صدر جدول رو هم از دست بدهیم و در عوض در لیگ قهرمانان صدرنشین باشیم چیزی از دست نداده ایم.
به امید پیروزی در بازی چهارشنبه مقابل وولفسبورگ![]()
تو روزی که خیلی خوب نبودیم با یه گل به موقع تو اواخر نیمه اول بازی بردیم
دارمیان چقدر خوبه ... تو دفاع چپ هم خیلی خوب کار کرد
ترجیح میدم هررا یا شوانی یکیشون تو زمین بان .... زوج اشنایدرلین و کریک خیلی خلاق نیست
رونی تو پست امروزش هم خیلی خوب کار نکرد ولی باز خوشحالم که گل زد
مارتیال هم با این که گل نزد خیلی خوب و در خدمت تیم کار کرد
Last edited by manchester fan; 27-09-2015 at 00:17.
امروز منتشر شد :
Manchester United's official squad photo for 2015/16
سلام![]()
آقا اینا دوباره فازشون چیه؟! باز نمی خوان بازی منچستر رو نشون بدن؟ بعد سوال دیگه اینکه چرا امشب فقط یه بازی نشون می دن؟؟
بارسا تی وی همیشه باید بازی های بارسا رو نشون بده ! و مساله ی دیگه اینکه کی تصمیم گرفته بازی جذاب ! رئال مالمو پخش بشه؟!
یعنی بازی منچستر و تیم دوم آلمان ارزش نشون دادن نداره؟!
همیشه سر پخش زنده این مسخره بازی هاشون واسه ما هستش.
امشب حالا تا دقیقه 60 باید بگردیم دنبال لینک پخش زنده .![]()
نشون ندادن بازی منچستر و ولفسبورگ واقعا عجیبه و اونم در شرایطی که بازی رئال با مالمو قراره پخش بشه!
خیلی مضحک هست..
اگه سایت برا لایو استریم می خوایامشب حالا تا دقیقه 60 باید بگردیم دنبال لینک پخش زنده .![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه ازش راضی هستم
بازی امشب رو شبکه zdf نشون میده.کد هم نمیشه![]()
سلام دوستان
من بعضی وقتها بازیهای منچستر رو میخوام از طریق اینترنت ببینم. ولی تو هر سایتی که میرم پخشش میکنه یکم گیر میزنه و اعصاب خورد کنه. مثلا premier league live سایت خوبیه، از چند لینک و همه بازیها رو پخش میکنه اما گیر میزنه.
کسی سایتی رو میشناسه که فوتبال ها رو پخش کنه و بشه کیفیت رو کم یا زیاد کرد؟
ورزش3 یه مدت میذاشت اما برداشتنش
Last edited by fa_shinobi; 01-10-2015 at 01:20.
تو این دو روز همه مشغول بودن
با کمی تاخیر برد رو تبریک میگم.زود گل خوردیم و کل خط دفاع درهم بودند در اون لحظه اما به تیم امیدوار بودم و خوشحالم تیمی داریم که فوتبال رو 90 دقیقه میدونه و احساسی بازی نمیکنه.در ادامه هم نتیجه کاملا عوض شد.
البته استرس بازیکنان باعث شد چند تا موقعیت خیلی خوب هم خراب کنیم.20 دقیقه پایانی هم در دفاع بودیم.این کار منطقی بود اما نکته منفی این بود که در این دقایق اصلا نتونستیم ضد حمله بزنیم و کار رو تموم کنیم.
جالب اینکه زسکا،psv رو برد.من همیشه توقع نتایج 1-1 در بازیهای روسیه دارمچون واقعا شرایط سختی هست و حتی تیمهای قدرتمند هم به مشکل برمی خورند.جالب تر اینکه زسکا 3-0 جلو بوده.این نشون میده حتی این تیم رو هم نباید دست کم گرفت اما اگه در بازیهای 4 و 5 گروهی،6 امتیاز از زسکا بگیریم کارمون راحتتر پیش میره.
گروهمون الان همه 3 امتیازی هستند![]()
Last edited by mohammad_87; 03-10-2015 at 01:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)