تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 62 اولاول ... 1925262728293031323339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 613

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops II

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من بازي رو انجام دادم و نظر كليمو ميگم :

نكات مثبت :

• روند داستاني خوب(نه البته عالي)
    • تنوعي كه مربوط به سلاحها و موقعيتهاي سالهاي آيندس خوب و جالب
    • قابليت انجام مولتي پلير و زامبي مد بصورت اسپليت اسكرين و افلاين در كنسول(هوش مصنوعي قسمت داستاني در cod همواره ضعيف بوده ولي هوش مصنوعي در قسمت مولتي پلير براي bot ها بسيار راضي كنندس)
    • زامبي مد در حد خيلي خوبي پيشرفت كرده
    • دوبله ها خوب كار شده بودند و حس خوبي رو منتقل مي كردند
    • Cod هميشه cod هست!!!!(مولتي و سينگل سريع و همه پسند)

نكات منفي:

• گرافيك بازي بسيار پير شده و بهبودهاي جزيي در انيميشن هاي صورت و نورپردازي وجود داشت (البته براي كنسول اين گرافيك در ٦٠ فريم در حد راضي كننده اي هست)
    • روند گيم پلي و ست پيس هاي تكراري و قابل پيش بيني
    • تنوع هاي ايجاد شده مثل ماموريتهاي فرعي و acces ها بهتر بود در بخشي جدا باشند يا چالشي تر از اينها به بازي اضافه مي شدند
    • صداگذاري سلاحها و نارنجكها جاي كار زيادي داشت
    • مولتي پلير بازي نسبت به mw3 يك پله پايينتر هستش و نسبت به پيشرفت بتلفيد و هيلو هم كه اصلا نميشه به مقايسه اوردشون

در كل اين شماره يكي از معمولي ترين و شايد ضعيفترين cod هاي اين نسل بود كه امتيازاتش و نقدهاي سايتها هم اين مطلب رو نشون ميدن و تازه تونستن با قرار دادن زامبي مد پيشرفته و پيشرفتهايي در داستان تا حدي جبرانش كنن........
    بخوام هم نمره كلي به بازي بدم 8 بهترينه.....

.
    Last edited by halflife g; 25-11-2012 at 23:24.

2. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ببینید منم مث شما و خیلیای دیگه جزو فنای بازیم ولی حقیقتو باید قبول کرد ، بازی از هر نظر افت داشته ! فقط داستان خوبی داره همین ! فروششم تو هفته ی اول نسبت به سال پیش کم شده که خبر خوشحال کننده ای هسش ، لاقل باعث میشه سازنده ها یه تکونی بدن به خودشون !
    من چیو قبول کنم ! من در مورد هوش مصنوعی باهاتون حرف زدم وگرنه نواقصو افت کلیشو خیلی قبل از شما گفتم
    اما بازم میگم برید تا آخر بازی و تو دیفیکولتی سختشم تجربه کنید تا نظر صحیحتری نسبت بهش پیدا کنید
    معلوم نیست کالاف از این تجربه بد پل صعود درست کنه باید دید میخوان برای رضایت هواداراشون تلاش بیشتر کنن یا به هر دلیل این نزول کیفی رو ادامه خواهند داد (من هنوز برام قابل هضم نیست چرا به این شکل کیفیت صداهارو پایین اوردن ؟ به نظر عمدی میاد و در این صورت واقعاً غیرقابل بخشش از طرف هوادارای همیشه همراه کالاف)
    Last edited by tootam; 26-11-2012 at 00:58.

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان
    من اصلا از سری بازی های MW حال نمیکنم...البته اصلا شماره ی 3 رو هم امتحان نکردم حتی!! ولی به شکلی عجیب و غریب با Black OPS 1 حال کردم!!طوری که از کارو زندگیم زدم و این بازیو 2.5 روزه تموم کردم(منی که با مشغله ی کاریه زیادم اصلا نمیتونم ماهی اینقدر تایم برای بازی کردن بذارم)
    میخوام بدونم آیا شماره ی دومی BLACK OPS هم همونقدر عالیه کار شده که ارزش داشته باشه دوباره امتحانش کنم؟؟؟
    راستی...یه سوال تقریبا بی ربط...این MW3 به نظرتون به اندازه ی Black OPS کار شده که من یه مقداری هم به سمت MW برم حداقل در این سری؟؟؟
    ممنون

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من چیو قبول کنم ! من در مورد هوش مصنوعی باهاتون حرف زدم وگرنه نواقصو افت کلیشو خیلی قبل از شما گفتم
    اما بازم میگم برید تا آخر بازی و تو دیفیکولتی سختشم تجربه کنید تا نظر صحیحتری نسبت بهش پیدا کنید
    معلوم نیست کالاف از این تجربه بد پل صعود درست کنه باید دید میخوان برای رضایت هواداراشون تلاش بیشتر کنن یا به هر دلیل این نزول کیفی رو ادامه خواهند داد
    دوست عزيز cod هميشه هوش مصنوعي متوسط و حتي گهگاهي ضعيف داشته و بين پيشگامان هوش مصنوعي كه بازيهايي مثه halo و killzone و fear1 هستن حرف خاصي نداشته كه هيچ بين بازيهاي با هوش متوسط هم چندان عملكرد درخشاني نداره
    علتش هم اينه كه سبك بازي يه جوريه يه كاملا بزن و برو هست و دشمنان در جاهاي خاصي مستقر ميشن و فقط شليك مي كنن و اگه نزديك شدين دفاع مي كنن(كاملا اسكريپت شده حتي تا جاي استقرارشون)

اين شماره هم به گفته حميد وضع از قبل هم بدتر شده و هوش مصنوعي ضعيفتر از هميشه عمل مي كنه

+

در مورد اين روند نزولي بازي هم وايسين تا همين فرم بازي رو تو محيطاي جديد با گرافيك نسل بعدي منتشر كنن تا همه باز عاشق و واله بشن(اكتي خوب راه كاسبي رو بلد شده)

.
    Last edited by halflife g; 26-11-2012 at 09:20.

6. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزيز cod هميشه هوش مصنوعي متوسط و حتي گهگاهي ضعيف داشته و بين پيشگامان هوش مصنوعي كه بازيهايي مثه halo و killzone و fear1 هستن حرف خاصي نداشته كه هيچ بين بازيهاي با هوش متوسط هم چندان عملكرد درخشاني نداره
    علتش هم اينه كه سبك بازي يه جوريه يه كاملا بزن و برو هست و دشمنان در جاهاي خاصي مستقر ميشن و فقط شليك مي كنن و اگه نزديك شدين دفاع مي كنن(كاملا اسكريپت شده حتي تا جاي استقرارشون)

اين شماره هم به گفته حميد وضع از قبل هم بدتر شده و هوش مصنوعي ضعيفتر از هميشه عمل مي كنه

+

در مورد اين روند نزولي بازي هم وايسين تا همين فرم بازي رو تو محيطاي جديد با با گرافيك نسل بعدي منتشر كنن تا همه باز عاشق و واله بشن(اكتي خوب راه كاسلي رو بلد شده)

.
    نه عزیز من حرف حمید یا هرکی دیگه رو من که چند بار بازی رو تا آخر رفتم و بقیه سری کالافم بازی کردم قبول نمیکنم
    تو هوش مصنوعی شاید نسبت به بقیه بازیا ضعیف باشه ولی نه نسبت به سایر بازیای کالاف
    Last edited by tootam; 26-11-2012 at 01:11.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نه عزیز من حرف حمید یا هرکی دیگه رو من که چند بار بازی رو تا آخر رفتم و بقیه سری کالافم بازی کردم قبول نمیکنم
    شاید نسبت به بقیه بازیا ضعیف باشه ولی نه نسبت به سایر بازیای کالاف
    خب بتون پیشنهاد می کنم یه بار دیگه MW1 ویا ,MW2 رو بزنید !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خب بتون پیشنهاد می کنم یه بار دیگه MW1 ویا ,MW2 رو بزنید !

به اندازه موهای سرت زدم! تو خودت چندبار بازیشون کردی از مدرن 1 2 3 تا همین بلکاپسو ؟؟؟
    Last edited by tootam; 26-11-2012 at 01:28.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

بازی رو دیروز تموم کردم
    همه چیش خوب بود
    دوستانی هم که میگم فلان چیزش خوب نبود زیادی حساسن و یا اینکه از رو بی حوصلگی بازی کردنش
    مهم اینه که بازی به آدم لذت بده وگرنه کاری نداره برا اونا که مثلا هوش مصنوعی رو تا حد خدا بالا ببرن! ولی اونوقت ببین از بازی لذت میبری یا نه! یا مثلا گرافیک و تکسچر ها رو بچسبونن تا ته ، ولی ببین دیگه نصف بچه های اینجا نمیتونن بازی کننش یا Xbox 360 رو بیخیال شن!
    کلید اصلی COD گیم پلی روان و داستان عالی اونه که توی این بازی هم به شدت رعایت شده و حتی بهتر از نسخه های دیگه.

حالا چند تا سوال دارم توی اسپویلر میزارم :
      محتوای مخفی: روند داستانی بازی 

توی بازی انتخابهایی به نظر مهم و سرنوشت ساز میمومد که من به علت کمبود وقتی که دارم نمیتونم بازی رو با اینتخابهای دیگه دوباره بازی کنم
    اگه شما دوستان میدونید چی میشه بگید لطفا
    1- اگه Harper رو میکشتم چی میشده؟ و انتهای داستان به چه صورت میشد؟
    2- اگه Raul Menendez رو میکشتم چی میشد؟ آیا هنوزم Woods کشته میشد؟

و اینکه جریان اون رقص پایان بازی چی بود؟ خیلی عجیب بود واسم.

11. 4 کاربر از H M R 0 0 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوستانی هم که میگم فلان چیزش خوب نبود زیادی حساسن و یا اینکه از رو بی حوصلگی بازی کردنش
    مهم اینه که بازی به آدم لذت بده وگرنه کاری نداره برا اونا که مثلا هوش مصنوعی رو تا حد خدا بالا ببرن! ولی اونوقت ببین از بازی لذت میبری یا نه! یا مثلا گرافیک و تکسچر ها رو بچسبونن تا ته
    خدا رحم کرد جزو بازی سازا نیستید وگرنه صنعت گیم باید سال ها درجا میزد

نه خب دید هر کسی نسبت به گیم متفاوته و خوشالم که خوشتون اومده ( اون بالایی هم یه شوخی بود جدی نگیرید)

کلید اصلی COD گیم پلی روان و داستان عالی اونه که توی این بازی هم به شدت رعایت شده و حتی بهتر از نسخه های دیگه.
    آره ولی کنار اینا میشه با حداقل یه صداگزاریه خوب ( حالاگرافیکم نه) هیجانو بیشتر کرد ، دیگه وقتی شلیک میکنی حس نخود پرت کنی بت دست نده ، گلوله که از کنارت رد میشه صداش به وحشت بیندازت !

گیم پلی روان هسش ولی زیادی خطی شده یعنی از اول گیم تا آخرش یه کار انجام میدی صحنه های سینمایی ش کمتر شده بازم میگم مقابل COD ای قبلی مث MW1 هیچی برا گفتن نداره ! ، گرافیکم که همش رو مخه اذیت می کنه ، من خودم فقط به خاطر داستانش بازی می کنم !

به اندازه موهای سرت زدم! تو خودت چندبار بازیشون کردی از مدرن 1 2 3 تا همین بلکاپسو ؟؟؟
    شما با شاهکار دونسن یه متوسط، ارزش COD ای قبلیو میارید پایین !

به هر حال همونطور که گفتم خیلی خوشالم که فروشش کم شده ، یه کم امیدوار شدم COD بعدی بهتر شه !

درضمن من کچلم ! ! ! ! !

سلام دوستان
    من اصلا از سری بازی های MW حال نمیکنم...البته اصلا شماره ی 3 رو هم امتحان نکردم حتی!! ولی به شکلی عجیب و غریب با Black OPS 1 حال کردم!!طوری که از کارو زندگیم زدم و این بازیو 2.5 روزه تموم کردم(منی که با مشغله ی کاریه زیادم اصلا نمیتونم ماهی اینقدر تایم برای بازی کردن بذارم)
    میخوام بدونم آیا شماره ی دومی BLACK OPS هم همونقدر عالیه کار شده که ارزش داشته باشه دوباره امتحانش کنم؟؟؟
    راستی...یه سوال تقریبا بی ربط...این MW3 به نظرتون به اندازه ی Black OPS کار شده که من یه مقداری هم به سمت MW برم حداقل در این سری؟؟؟
    ممنون
    خب اگه با BO1 حال کردید پس اینم حتما بزنید ، چون داستان کرکترای BO1 رو ادامه میده !

اگه از MW1 , MW2 خوشتون نیومده که حتما از MW3 متنفر میشید !

اما نمیدونم چرا از MW1 , MW2 خوشتنون نیومده چون از بهترینای این Franchise بودن !

تو محيطاي جديد با گرافيك نسل بعدي منتشر كنن تا همه باز عاشق و واله بشن(
    به اینم شک دارم ، این اکتی برمیداره گرافیکشو درحد بازیای روز الان میزنه ! دیگه بازم پیشرفت نکنه رسمن به گیمرا فوش میده البته برا ما ایرانیا زیاد فرق نمیکنه اما برا کسی که 100دلار میده پاش خیلی میفرقه !
    Last edited by mjorh; 26-11-2012 at 11:21.

13. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شما با شاهکار دونسن یه متوسط، ارزش COD ای قبلیو میارید پایین !
    به هر حال همونطور که گفتم خیلی خوشالم که فروشش کم شده ، یه کم امیدوار شدم COD بعدی بهتر شه !

درضمن من کچلم ! ! ! ! !
    داداش شاهکار تویی که حرف آدمو اینقدر راحت وارونه میکنی من کی گفتم این بازی بهتر از بقیه سری CoD هست؟ الان از دیشب تا حالا هزار بار بهت گفتمو باز گیر دادی به ما

بازیو تا اخر رفتی ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •