تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 31 اولاول ... 1925262728293031 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 303

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در رابطه با مسایل، مشکلات و اختلالات روحی و روانی !

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دوستان من با دستور پزشک روزانه ناشتا یه فلوکستین20 میخورم ولی هیچ تاثیری توی روحیم نداشته!؟ اگه میشه راهنماییم کنید!
    سلام.
    بنده دوستی داشتم که وضع مالیش خوب نبود .
    یه ماشینِ درب و داغون هم داشت که باهاش مسافرکشی میکرد .
    واترپمپِ ماشینش خراب بود آب نشت میکرد ازش .

یه گالنِ 20 لیتری آب گذاشته بود تو صندوق عقب .
    هر دو سه ساعت یه بار نگه میداشت آب میریخت تو رادیاتور .
    یه بار بهش گفتم :

تو که میدونی مشکل چیه . حلش هم که میدونی چیه .
    پس چرا نمیری واترپمپ رو عوض کنی و خیالِ خودت رو راحت کنی ؟!!!
    گفت : میدونم حلِ ریشه ایِ این مشکل چیه اما پول ندارم الان تعمیرش کنم ( دستِ ما کوتاه و خرما بر نَخیل ) .
    فعلاً آب میریزم تو رادیاتور تا وقتی که یه پولی بیاد دستم و برم واتر پمپ رو عوض کنم .
    اون بنده خدا با وجودیکه نمیتونست مشکلِ ماشینش رو از ریشه حل کنه اما باز هم تسلیم نشد و یه راهِ حل موقتی براش پبدا کرده بود تا روزی که بتونه مشکل رو اصولی حل کنه

به نظر خودتون چیز دیگه ای غیر از دوا هست که مشکلِ روحیتون رو حل کنه ؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-01-2013 at 07:51.

2. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام.
    شما خودتون حلی دارین برایِ مشکلاتی که میگین آسایش رو ازتون گرفته ؟
    حُسنِ این دنیا اینه که همونطور که مشکلات وجود داره توش , برایِ هر مشکلش هم چندین حل وجود داره .
    نه بیشتر افکارم برای یه مشکلمه که کاریش نمیتونم بکنم

4. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض هنری ارزشمند به نام برخوردِ صحیح با مشکلات

نه بیشتر افکارم برای یه مشکلمه که کاریش نمیتونم بکنم
    سلام .
    گرچه اگر بنده میدونستم مشکل چیه بهتر میشد راهی برایِ کنار اومدن باهاش پیدا کرد اما بدونِ دونستنِ مشکل هم میشه راهی براش پیدا کرد چون مشکلات همشون یک ساختار دارند .
    مشکل یا حل داره یا نداره , غیر از این هم نیست .
    اگر حل داره باید ببینیم چند تا حل داره .
    حلها انواع مختلفی داره :
    حل سریع
    حل کند
    حل ریشه ای
    حل موقت
    حل اقتصادی
    حلِ پر خرج و گرانقیمت
    حل هوشمندانه و عاقلانه
    حل احمقانه
    حل قانونی
    حل غیر قانونی
    حل حلال ( برایِ مُتدیّنها )
    حل حرام
    و غیره
    بیشتر مردم متاسفانه تو انتخابِ حلِ مناسب اشتباه میکنند چون انتخابِ حلِ مناسب یک هنر هست .
    اگر مشکل واقعاً بدونِ حل باشه یا حلش بسیار دور از دسترس باشه یا برایِ رسیدن بهش باید مدتی طولانی انتظار کشید اونموقع دیگه فقط باید چند کار انجام بدیم :
    اول از همه اینکه تا میتونیم نذاریم مشکل بزرگتر بشه . هیچ آدم عاقلی به خاطر حل نشدنِ مشکلش کاری نمیکنه که مشکل بزرگتر بشه .
    دوم اینکه کاری نکنید که به خاطر اون مشکل یک یا چند مشکل دیگه هم بهش اضافه بشه .
    مثل غصه خوردن که نه تنها مشکل رو حل نمیکنه بلکه چند تا مشکل دیگه هم بهش اضافه میکنه ( مشکلاتِ سلامتی بدنی و روحی ) .
    انسانِ خردمند هرگز چنین کاری نمیکنه چون به خودش میگه

من محتاج حل هستم نه محتاج مشکلاتِ بیشتر

سوم :
    صبر و مدارا با مشکل که بدونِ علم و دانش امکان نداره کسی بهش برسه چون :
    صبر از امید سرچشمه میگیره و امید هم از علم و دانش و اطلاعات .
    برایِ کسی که به معنویات اعتقادی نداره اینجا دیگه آخِر خط هست . نمیتونه جلوتر بره .
    مثال :
    کسی که عزیزترین آدم زندگیش رو بل اشتباهِ خودش کشته مثلا با بی احتیاطی در رانندگی باعث مرگ زن و بچه هاش شده زن و بچه هائی که همه ی زندگیش بودند .
    گمان نکنم راهی برایِ فرار از عذابِ وجدانِ این اشتباه باشه جز با دانشی به اسم معنویات .
    اما چطوری ؟
    درکش امکان نداره مگر برایِ کسی که دانشش از معنویات زیاد هست .
    هر چی این دانش بیشتر باشه قدرت تحمل و صبر در مصیبتهای بزرگ بیشتر و بیشتر میشه .
    کسی که به علم و دانش معنویات اعتقادی نداره مجازاتش همینه که نمیتونه با مشکلاتِ حل نشدنی کنار بیاد و دست به کارهایی میزنه که مشکل رو بدتر یا بیشتر میکنه .

یکی از مهمترین چیزهائی که پایه و اساسِ صبر در مشکلاتِ حل نشدنی رو میسازه اینکه که :

ما نیومدیم تو این دنیا فقط برایِ مهمونی و خوشگذرونی
    کسی که این مطلب رو درک نکنه محاله بتونه درجه هایِ بالایِ صبر رو در خودش به وجود بیاره
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 20-01-2013 at 09:13.

6. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من با دستور پزشک روزانه ناشتا یه فلوکستین20 میخورم ولی هیچ تاثیری توی روحیم نداشته!؟ اگه میشه راهنماییم کنید!
    داروها بيشتر واسه كنترل به كار ميرن تو مسائل روحي . يه فرجه ايجاد ميكنن كه مسئله رو حل كني ،‌ حل مشكل روحي بيشتر از طريق خودته ، در ضمن نگو هيچ اثري نداره ، شايد پيش زمينه ي يه بيماري روحي شديد رو داري ، دارو ها رو هم كنار نذار ، اگه ميتوني به پزشك مراجع كن .
    مشكلي كه داري رو بشناس و بفهم كه اون دارو رو واسه چي داده بهت و قراره چه تاثيري روي تو بزاره ،‌اونطوري ميتوني همگام با دارو خوردن مشكل رو هم حل كني .

8. 3 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

داروها بيشتر واسه كنترل به كار ميرن تو مسائل روحي . يه فرجه ايجاد ميكنن كه مسئله رو حل كني ،‌ حل مشكل روحي بيشتر از طريق خودته ، در ضمن نگو هيچ اثري نداره ، شايد پيش زمينه ي يه بيماري روحي شديد رو داري ، دارو ها رو هم كنار نذار ، اگه ميتوني به پزشك مراجع كن .
    مشكلي كه داري رو بشناس و بفهم كه اون دارو رو واسه چي داده بهت و قراره چه تاثيري روي تو بزاره ،‌اونطوري ميتوني همگام با دارو خوردن مشكل رو هم حل كني .
    من ماه گذشته عزیزترین دوستم رو تو حادثه رانندگی از دست دادم. تا چند روز آب و غذا نمیخوردم و فقط گریه میکردم. به زور بزرگترها رفتم روانپزشک اونم واسم فلوکستین نوشت تا شاید حالمو بهتر کنه. البته من خودم احساس میکنم گذر زمان همه چیز رو حل میکنه/ ولی اون کسی که رفت بهترین رفیقم بود دوران بچگی و مدرسه و سربازیم رو باهاش گذرونده بودم و تازه داشتیم واسه آیندمون تصمیم میگرفتیم ولی نشد. حیف!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض مشکلاتِ زندگی دنیا زیر ذره بینِ عقل و دانش

سلام دوستان .
    يه مطلبی در موردِ مشکلات خدمتتون عرض میکنم شاید به دردتون بخوره .

1- بیشتر مردم غصه ی مشکلاتی رو میخورند که هنوز پیش نیومده اصلاً و شاید هرگز هم پیش نیاد

مثال :
    غصه میخوره که فرزندش رفته یه مشور دیگه و ممکنه براش مشکلاتی پیش بیاد !!!
    اون تو خارج خوشه این بنده خدا اینجا غصه میخوره !!!
    غصه نخورید برایِ مشکلاتی که هنوز پیش نیومده و شاید هرگز هم پیش نیاد .
    2- یه برگ کاغذ و یه خودکار بیارید و مشکلاتتون رو روش بنویسید .
    با کمال تعجب میبینید مشکلاتتون فقط دو نوع هست :
    الف - مشکلاتی که شما خودتون باعث به وجود اومدنش شدید مثل معلول شدن کسی که با خوردن مشروب و رانندگی در حالت ناهشیاری تصادف کرده و دست یا پاش رو از دست داده .
    ب- مشکلاتی که شما دخالتی در به وجود اومدنش نداشتید .
    اگر خودتون باعث به وجود اومدنش شدید دیگه کسی رو ملامت نکنید جز خودتون اما غصه نخورید چون حل نمیشه با غصه بلکه بدتر هم میشه .
    اگر هم شما مسئولش نبودین باز هم غصه خوردن حلش نمیکنه .
    برایِ متدیّنها این مشکلات یا مجازاتِ اشتباه هست و هشدار یا امتحانی برایِ سنجش درجه ی صداقت و اخلاص در عقیده و ایمان .
    حق هر انسانی هست که بخواد بدونِ مشکلات زندگی کنه و اگر براش مشکلی پیش اومد بگرده دنبال راهِ حلی مناسب برایِ اون مشکل .
    حلها زیاد هست اما مراقب باشین تو انتخابِ راهِ حل دچار اشتباه نشین .

دوستانِ متدین و دیندار که از دانش معنویات بهره مند هستند و به مرحله ای رسیده اند که معتقد هستند به وجود خالق و یکتا بودنش در خداوندی و آزمایش بودنِ زندگی دنیوی و قیامت و حساب و کتاب , پاتون رو از حد و مرزی که خدای متعال تعیین کرده برای حل مشکلات و رسیدن به آرزوها و خواسته ها فراتر نذارید ( حدود الله - حلال و حرام ) .
    مشکلاتِ دنیا طراحی و خلق شده برایِ امتحان انسان .
    پناه نبردن به حلهایِ حرام یکی از روشهایِ تشخیص صداقت و اخلاص انسان در عقیده و ایمانش هست .
    مشکلاتِ دنیا مثل یک فیلتر آدمهایِ مخلص و خوب رو از بقیه جدا میکنه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 22-01-2013 at 11:47.

11. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه *Dongfang Bubai*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

درود
    من دچار افسردگی شدم دلم می خواد گریه کنم نمیدونم چجوری باید از این وضعیت خارج شم هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی برام جذاب نیست یکی به من کمک کنه چجوری باید به ارامش برسم؟منو از تجربیاتتون بی نصیب نزارید

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان من با دستور پزشک روزانه ناشتا یه فلوکستین20 میخورم ولی هیچ تاثیری توی روحیم نداشته!؟
    اگه میشه راهنماییم کنید!
    دوست عزیز شما که میگی با دستور پزشک مصرف میکنی اما این قرص قرصی نیستش که سر خود بشه خورد و یا سر خود بخوای قطعش کنی چون عوارض خیلی بدی داره مخصوصا اگر یک دفعه قطع کنی از ما گفتن بود

درود
    من دچار افسردگی شدم دلم می خواد گریه کنم نمیدونم چجوری باید از این وضعیت خارج شم هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی برام جذاب نیست یکی به من کمک کنه چجوری باید به ارامش برسم؟منو از تجربیاتتون بی نصیب نزارید
    باید به روانپزشک مراجعه کنید تا تشخیص بدن افسردگیتون توی چه مرحله ای هستش و اینکه با توجه به سوالاتی که ازتون میکنند و شاید تست های مربوطه متوجه درجه افسردگیتون میشن و براتون دارو تجویز میکنند و در صورتی که لازم باشه براتون جلسات روانشناسی هم در نظر گرفته میشه

خیلی از این حالات روحی به غیر از شرایط زندگی فردی به سن و عوامل ارثی هم بستگی داره که تو بعضی مواقع بیشتر خودش رو نشون میده و بروز میکنه .

من ماه گذشته عزیزترین دوستم رو تو حادثه رانندگی از دست دادم. تا چند روز آب و غذا نمیخوردم و فقط گریه میکردم. به زور بزرگترها رفتم روانپزشک اونم واسم فلوکستین نوشت تا شاید حالمو بهتر کنه. البته من خودم احساس میکنم گذر زمان همه چیز رو حل میکنه/ ولی اون کسی که رفت بهترین رفیقم بود دوران بچگی و مدرسه و سربازیم رو باهاش گذرونده بودم و تازه داشتیم واسه آیندمون تصمیم میگرفتیم ولی نشد. حی
    بیشتر باید روی افکار و ذهنتون کار کنید
    اگر شب ها قبل از خواب فکر و خیال زیاد میکنید در مورد این مسئله که براتون پیش اومده با دستور پزشک میتونید از دارو های آرام بخش قبل از خواب برای دوره کوتاه استفاده کنید
    در طول روز هم سعی کنید روی کار هایی که انجام میدید تمرکز کنید تا افکار دیگه کمتر به ذهنتون خطور کنه

گذشت زمان همه چی رو درست میکنه .
    Last edited by Mr_100_dolari; 27-01-2013 at 18:04.

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام

دوستان برای مواردی که کسی بر اثر یک اتفاق یا حرفی یا به هر دلیلی از کوره دره میره و واقعا توی اون لحظه کنترلش رو به طور کامل از دست میده و باعث اتفاقات بدی میشه و ممکنه به طرف مقابل یا خودش آسیب جدی بزنه و بعد که حالش سر جاش میاد بسیار ناراحت و پشیمون از کارش میشه باید چی کار کرد ؟ چه قرصی ؟ چه دارویی ؟ اصلا چرا طرف این طوری شده ؟ و چقدر خطرناک هستش ؟

ممنون

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام

دوستان برای مواردی که کسی بر اثر یک اتفاق یا حرفی یا به هر دلیلی از کوره دره میره و واقعا توی اون لحظه کنترلش رو به طور کامل از دست میده و باعث اتفاقات بدی میشه و ممکنه به طرف مقابل یا خودش آسیب جدی بزنه و بعد که حالش سر جاش میاد بسیار ناراحت و پشیمون از کارش میشه باید چی کار کرد ؟ چه قرصی ؟ چه دارویی ؟ اصلا چرا طرف این طوری شده ؟ و چقدر خطرناک هستش ؟

ممنون
    اولین توصیه و بهترین کار فقط و فقط مراجعه به روانپزشک خوب هست که میتونه کمک کنه.
    اینکه چرا این حالت اتفاق میفته دلایل خاص خودش رو داره و این موارد از اختلات عصبی و هورمونی در مغز نشعت میگیره که با دارو کاملا قابل درمان و کنترل هست.
    نمیشه دارو اینجا معرفی کرد چون باید فرد توسط پزشک متخصص ویزیت بشه و با توجه به شرایط و نوع مشکل داروی مورد نیاز رو تجویز بشه.

16. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •