تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 461 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه گویا در بیشتر تیم ها، از تکنولوژی ای که EA برای ساخت چهره های تصویر بالا استفاده کرده، استفاده نشده.
    در نتیجه اغلب چهره هایی که در بازی ها خواهیم دید، به خوبی چهره های تصویر بالا نیستند.
    Last edited by Yi Yi; 20-07-2011 at 17:19.

2. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینم ویدئوی جدید و کوتاه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حرکت یحیا توره خیلی باحال بود!! خوشحالی بعد گل هم خیلی خوب شده !! فیس بازیکنا و هیکلو استیلشون هم واقعآ خوب شده!!!
    اگه میشه یه لینک دیگه از این ویدئو بذارید دوستان.آخه فیلترر شکن ندارم
    ممنون دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

Introducing Manchester City's new kit - exclusively in FIFA 12

کد:

5. 9 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه میشه یه لینک دیگه از این ویدئو بذارید دوستان.آخه فیلترر شکن ندارم
    ممنون دوستان
    از اینجا میتونین دانلود کنین

حجم : 7.5

کد:

7. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا من چطوری صدام برسه به گوش مسئول های فیفا ؟! چطوری صدام برسه به گوش دیوید ؟ بابا به خدا مشکل ما چهره ی بازیکن ها نیست اقلا تو اولویت اول نیست
    گیم پلی بازی N تا اشتباه فاحش داره بعد اینا چسبیدن به چهره ی بازیکنا
    ای خدا من دردمو به کی بگممممممممممممممممم

9. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

از مهمترین نکاتی که فیفا باید اون مشکل رو درست کنه Random Gameplay هستش که توی خیلی از تاپیک های خارجی روش بحث شده بوده بود .

برای مثال شما بیاید با یه تیم یه بازی انجام بدید . نتیجه هر چی که شد دوباره کلا از بازی بیاین بیرون . وارد فیفا بشین دوباره
    همون بازی رو بازی کنین . ایا گیم پلی AI فرق نمیکنه ؟ واسه من در حدی فرق میکنه که بازی اول رو من بارسا و حریف رئال رو که
    بازی میکنم مثلا 7-0 رئال رو میزنم . یه ساعت بعد که دوباره فیفا میزنم و همین بازی رو مثلا 0-5 از رئال میبازم . منطقیه ؟

واقعا دلم میخواد فیفا کلا از توی سری های فیفاAI Cheating رو حذف کنه . بعد ببینم ایا باز هم میگن هوش مصنوعیش خوبه . در واقع فیفا Cheat مصنوعی داره نه هوش مصنوعی .
    توی تمام دنیای فیفاباز ها هم تابلو شده . نمیدونم فیفا کی میخواد دست از سر این تقلب تو گیم پلیش بده . فکر کنم طرز فکر فیفا از هوش مصنوعی دادن قدرت های ابرانسانی به بازیکن ها باشه نه گیم پلی هوشمندانه .

فقط کافیه روزی 3 یا 4 بازی Be A Pro انجام بدید تا یه تقلب و هوش مصنوعیه کم بازیکن های خودی پی ببرید . خیلی راجع این
    هوش مصنوعیه پایین بازیکن های خودی توی Be A Pro تحقیق کردم از اخر فهمیدم که سیستمی که فیفا واسه هوش مصنوعیه
    تیم خودی به کار برده همون سیستم منوال پلیر که بازی میکنه هستش . یعنی از هوش مصنوعی که برای بازیکن های CPU
    استفاده میشه استفاده نمیکنه . برای مثال وقتی بازیکن تیم شما میخواد شوت بزنه دقیقا مثل یه بازیکن تحت کنترل باید
    Power Gauge برای شوت زدنش پر بشه که ما اینو نمیبینم . ولی CPU برای زدن شوت یا سانتر اصلا power gauge نداره یا حتی
    مولفه های دیگه واسه CPU رو تیم نداره . واسه همین هم توی Be A Pro معمولا مسی توی تک به تک با دروازه بان گند میزنه یا از
    بازیکن های ساده دفاع هم نمیتونه رد بشه . البته با این پچ Hybrid یه کم بهتر شده Personality ها .
    از بقیه مشکلات مشترک Be A Pro با حالت معمولی هم که دیگه بگذریم و واقعا رو اعصابه .
    یه چیز خنده دار همین چند روز پیش واسم اتفاق افتاد که بازیکن حریف از وسط زمین یه پاس هوایی میده به بازیکن مهاجمشون ولی بهش نمیرسه .
    در حالی که من دارم والدز رو میارم جلو تا توپ رو بگیره پویول هم با اون همه ابهتش میاد دنبال توپ . اینجا هوش مصنوعی باید پویول رو برگردونه یا به عنوان کاور برای دروازه بان قرار بده .
    در عوض چی میشه ؟ والدز تا میاد توپ رو بگیره پویول با کله میاد تو شکم والدز و والدز نمیتونه توپ رو بگیره .
    توپ در اثر برخورد برمیگرده دقیق جلوی پای مهاجم دوم حریف و اون هم توی ریباند میزنه دروازه رو نفله میکنه . اگه اسب هم جای پویول بزاری توی دفاع همچین کاری نمیکنه .

یا بعضی مواقع فکر کنم حس کردید که به یارتون که پاس میدید یارتون یه کم به زور دنبال توپ میدوه . یعنی توپ یه قدمیشه ولی نمیگیرتش . حالا نمیدونم باگه یا تقلبه . تا اینکه توپ بیفته دست حریف یا بره تو اوت .
    معمولا موقعی اینجوری میشه که توپ میخواد بره تو اوت .

مشکل دکمه پاس دادن و درخواست پاس و دکمه درخواست شوت و تکل هم جزو Annoying های فیفا بازها است .
    یعنی شما توی شلوغی که توپ در هر لحظه بین پاهای بازیکنها رد و بدل میشه دکمه تکل رو که بزنید تا بخواید توپ رو بگیرید احتمالش هست که توپ همون موقع دست بازیکن تیم شما باشه و بازدن تکل اشتباها یارتون توپ رو شوت کنه سمت زمین حریف .
    برای پاس هم که یکی از عمده ترین مشکلهای Be A pro است اگه یارتون بخواد خودش به شما پاس بده (شما درخواست پاس نکنید) و همزمان شما درخواست پاس یا حتی درخواست شوت بدید
    این همزمانی باعث میشه که توپ وقتی به دست شما رسید پاس یا شوت سرضرب بدون اگاهی بزنید که معمولا هم ازتون امتیاز کم میشه .

مشکل دیگه همین درخواست پاس این بود که بعضی مواقع اگه شما توی انیمیشن های بازی هم دکمه درخواست پاس رو بزنید بعد از انیمیشن ازتون یه امتیاز واسه درخواست پاس اشتباه کم میشه (اینش دیگه خداییش معرکه است)
    دیگه از بقیه اش بگذریم .

+
    Rating بازیکن ها واقعا مسخره است . یعنی به شدت مسخره . مخصوصا توی Be A Pro .
    بازیکن من 90 درصد اوقات بالای 9 امتیاز میگیره در حالی که یه بازیکن مثل مسی ممکنه 5 هم بگیره . در حالی که بازیش خیلی بد نیست توی اون بازی .
    مشکل Rating خیلی افتضاحه . بابت یه شوت که بلاک بشه 1 امتیاز ازت کم حالا میخواد مشکل از پاسی که بهت رسیده باشه شرایط سخت موقیتت باشه یا ... که بعضی مواقع واقع بیخودی امتیاز کم میشه .
    مثلا اگه با تمام توانت بری دنبال توپ و از اخر توپ رو بگیری و در همون شرایط سخت شوت محکمی بزنی و بخوره به پای یکی به جای اینکه بهت اضافه بشه کم میشه .
    Last edited by Gregar; 22-07-2011 at 07:32.

11. 9 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از اینجا میتونین دانلود کنین

حجم : 7.5

کد:
    ممنون ولی این هم لینکش خرابه دانلود نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بیا دوست من اینم لینک :
    کد:

14. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

سیستم مورد نیاز بازی :

The system requirements are as follows:

• Recommended system requirements: CPU with dual-core processor (Intel Core 2 Duo or faster). Intel Core2Duo @ 2,4 Ghz Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 2 GB of RAM. DirectX ® 9.0c compatible 256 MB video card with 3D acceleration or equivalent (support for Shader Model 3.0 or higher). ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT.

FIFA 12 allows you, as I said, the same playing experience as the Xbox360 and the PS3. However, it is possible that the PC is even better than the consoles look like, since you are on the PC can obtain a higher resolution than your console. Also, a better Anti-Aliasing can get on the PC. This means that you do not see pixels around the players, but it's all pretty "fuzzy" is finished.

منبع :
    کد:
    Last edited by Behnam_o2; 22-07-2011 at 16:44.

16. 7 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اگه با کیفیت HD خواستین در خدمتیم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •