من رفتم Hanged Man Tavern ولی حالا توی نقشه ام جایی به نام Deep Road نیست که برم برای اضافه کردن ایزابل، میشه بگی این Deep Road کجاست؟
من رفتم Hanged Man Tavern ولی حالا توی نقشه ام جایی به نام Deep Road نیست که برم برای اضافه کردن ایزابل، میشه بگی این Deep Road کجاست؟
من کلی گشتم نتونستم یه لینک درست و حسابی برای دانلود OST های دراگون ایج 1 و 2 پیدا کنم که فیل تر نباشه.کسی آدرسی چیزی نداره؟
lمحتوای مخفی: DAO OST
محتوای مخفی: DAII OST
راستی نمی دونستم آهنگ سازش همون آهنگ ساز نسخه ی یکه !
Last edited by SAMCRO; 12-03-2011 at 23:47.
کمک کنید لطفا ماموریت آخر رو باید چطور رد کنم ؟!!!!!!!!!!!
Last edited by metal baz; 13-03-2011 at 16:38.
واقعا خوب شد پست قبلی رو کامل نخوندم!
دوست عزیز پستتون رو ویرایش کنید و توی اسپویلر بذارین
دوستان خواهشا این تگ تاپیک رو یه نگاهی بندازید
من کی گفتم Deep Roads ؟!من رفتم Hanged Man Tavern ولی حالا توی نقشه ام جایی به نام Deep Road نیست که برم برای اضافه کردن ایزابل، میشه بگی این Deep Road کجاست؟
اون که ربطی نداره جزو ماموریت های اصلیه
همون جایی که توی اسپویلر اشاره کردم اگه شب بری ایزابلا رو می بینی
فوق العادست این ایزابلا . چقدر سریع می جنگه !
واقعا اشتباه کردم با Warrior بازی رو شروع کردم .
از شماره 1 بازی درس نگرفتم اونجا هم همین اشتباهو کردم ، باید با Rogue شروع می کردم .
یکی از بزرگترین اشتباهات عمرتو کردی
من چون دمو رو با کلاس های مختلف رفته بودم می دونستم کدوم بهتره و با Rogue شروع کردم
دوستان به طور خیلی قاطع میگم که کسایی که تصمیم دارن بازیو با Rogue کلا نرن بیشتر جذابیت بازی رو شاید نبینن!
این کلاس فوق العاده ست. کافیه فقط یه سری قدرت های اون مثل Backstab و Twin Fangs رو امتحان کنید تا ببینید چی میگم!
من که مریل و ایزابلا رو همیشه توی گروهم سعی می کنم داشته باشم بهترین کارکتر های بازی هم همین دوتان
کلا کارکتر های زن رو خیلی خوب درست کردن. بعضی وقتا حتی سه تا هم گروهیم رو زن انتخاب می کنم!
منم با Warrior شروع كردم.ولي اصلا پشيمون نيستم.ولي دوباره بايد با Mage يا Rogue برم....
چه سوتی شد، شرمنده!
شما اینجوری گفتین:
محتوای مخفی: مخفی
میشه دقیق تر توضیح بدین؟
شرمنده، آخه من دفعه اولمه که Dragon Age بازی میکنم، چون از یکش زیاد خوشم نیومد، ولی این شماره حرف نداره!
خب نامرد زودتر می گفتی
منم کاراکتر خودم مرده ولی سه تا خانوم دنبال خودم راه انداختم ، همه توی شهر چپ چپ نگام می کنن
فکر کنم Hanged man از اون قسمت نقشه که شکل طناب دار داره (الآن حضور ذهن ندارم که اسمش چی بود) راه داشت نه از Hightown .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)