تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 359 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یک سوال از KING_DESIGNER
    من الان رفتم بالا پشت بوم تا حالا دقت نکرده بودم دور و بر خونه ما یه چیزی حدود 9 10 تا دکل bts هست که فکر کنم همش مال ایرانسل باشه حالا یه سوال دارم من بعضی وقتا که کانکت میشم سرعتم خوبه و بعضی وقتا نه و فکر میکنم یکی از دکل ها سرعتش خوب باشه یه برنامه مثل اون برنامه که معرفی کردی برای تغییر دکل میخوام ولی واسه سونی اریکسون
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سونی اریکسون سیستم عامل نداره و اکثر گوشیهاش مبتنی بر جاواست بری همین در جاوا فکر نکنم همچین برنامه ای باشه بعید میدونم..
    یک انتنی هست این غریبه 63 بهم معرفی کرد طبقه 5 پاساژ علاددین میفرشون واحد 503
    برید از اون انتنها بخریئ قیمتش 20 تومنه و انتن دهی گوشیتون رو بهتر میکنه

3. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

14

یک سوال از KING_DESIGNER
    من الان رفتم بالا پشت بوم تا حالا دقت نکرده بودم دور و بر خونه ما یه چیزی حدود 9 10 تا دکل bts هست که فکر کنم همش مال ایرانسل باشه حالا یه سوال دارم من بعضی وقتا که کانکت میشم سرعتم خوبه و بعضی وقتا نه و فکر میکنم یکی از دکل ها سرعتش خوب باشه یه برنامه مثل اون برنامه که معرفی کردی برای تغییر دکل میخوام ولی واسه سونی اریکسون
    ممنون
    لپ تاپ من هم vostro 1500 هست تونستی از طریق لپ تاپت وصل بشی؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

لپ تاپ من هم vostro 1500 هست تونستی از طریق لپ تاپت وصل بشی؟
    نه ارتباط سخت افزاری برقرار نیست میخوام ببرمش خدمات پس از فروش

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سونی اریکسون سیستم عامل نداره و اکثر گوشیهاش مبتنی بر جاواست بری همین در جاوا فکر نکنم همچین برنامه ای باشه بعید میدونم..
    یک انتنی هست این غریبه 63 بهم معرفی کرد طبقه 5 پاساژ علاددین میفرشون واحد 503
    برید از اون انتنها بخریئ قیمتش 20 تومنه و انتن دهی گوشیتون رو بهتر میکنه
    سلام.
    کینگ جان میشه درمورد این آنته کمی توضیح بدی.اینکه به کجا وصل میشه و چجوریاست...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام.
    کینگ جان میشه درمورد این آنته کمی توضیح بدی.اینکه به کجا وصل میشه و چجوریاست...
    خوب این یه انتن اسکترنال هست که مثل انتن این کارتهای DVBT هست که زیرش اهنربا داره و سر پشت بوم میبندن و چندتا خروجیه مختلف برای اتصال به گوشیهای مختلف رو داره که مثلا برای 3310 نوکیا و اون زمونها استفاده میشد .
    یه مدلش هم هست که 5 تومنه و زرورقه میچسبونند به شیشه
    فایده ای نداره همون ولی گزینه بهتریه که قیمتش 20 تومنه.
    ایشالا اگه یه بار رفتم جمهوری حتما یه تحقیق کلی میکنم . اینها هم گفته های دوست خوبم غریبه 63 هستش که رفته بودند چجمهوری تحقیق کرده بودند.

8. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

پس منتظر تست شما و نتیجه اون خواهیم بود.
    ----------------------------------------------------
    توی صفحه های قبل دیدم یکی منتظر Apple iPhone 4 بود.جالبه بدونین که این گوشی edge class 10 رو ساپورت میکنه.جالبه نه؟؟!!
    --------------------------------------------------
    راستی اگه کسی هیچ بسته ای رو فعال نکرده باشه بازهم روزهای پنجشنبه و جمعه میتونه از gprs رایگان استفاده کنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

پس منتظر تست شما و نتیجه اون خواهیم بود.
    ----------------------------------------------------
    توی صفحه های قبل دیدم یکی منتظر Apple iPhone 4 بود.جالبه بدونین که این گوشی edge class 10 رو ساپورت میکنه.جالبه نه؟؟!!
    --------------------------------------------------
    راستی اگه کسی هیچ بسته ای رو فعال نکرده باشه بازهم روزهای پنجشنبه و جمعه میتونه از gprs رایگان استفاده کنه؟
    والا من انتن رو نخواهم گرفت چون سرعتم خوبه ولی چشم اگر رفتم جمهوری یه نگاه بهش میندازم ببینم به درد میخوره یا نه
    جناب غریبه 63 فرمودند که فیش برای گوشیهای 3310 و قدیمی داره و همچنین خودشون هم قبلا این انتن رو داشتند و زحمت کشیدند به جای همگی رفتند جمهوری و حتی ادرس مغازه رو هم گرفتند پاساژ علالادین طبقه 5 واحد 503
    ظاهرا این انتن خوب عمل کرده.

خوب عزیز ایفون 4 نیازی به EDGE نداره وقتی 3G داره که عاقلانه نیست با GPRS وصل بشی چطور متوئجه این نشدی ؟ اینجا ایرانه برای همین ما به جزییات دقت میکنیم ولی برای خارج این چیزا ارزش بحث کردن نداره چه برسه به اینکه تاپیک برایش در نظر بگیریم واقعا اینقدر مهمه ؟ متاسفانه با این پیشرفت لاکپشتی که ایران داره دیر نیست که کره شمالی دیر یا زود به همه چی برسه و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم که مشکل بشریت 2 تار موی ...بگذریم ولش کن
    روزهای 5شنبه و جمعه فقط برای سرویسهای که شبانه رو فعال کرده اند میسر هست مثل بنده که همین الان در حال استفاده از این سرویس هستم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا من رفتم بالا پشتبوم لپتاپم رو بردم کم اونجا رو متر کردم دریق از یک کیلو اضافه تر!!!!!!!!
    تازه.
    یه چیز جالب قابل توجه دوستان. من رفته بودم خونه دوستم. اونجا هرکاری کردم نتونستم با لپتاپم و گوشیم کانکت بشم همون ارور PPP link رو داد. و دیدم اصلا ایرانسل جواب نمیده! رفتم با همراه اول تست کردم داشتم شاخ در می آوردم!!!!!!!!!!!!!
    سرعتم از 35 کمتر نمیشد.
    خواستم بگم اگه بشه یه امتحانی بکنیم ببینم اگه ای سیستم رو همراه اول هم داره اون هم به موضوع اضافه کنیم!
    الان خونه ی ما خیلی جاهاش E رو ساپورت نمیکنه ولی همراه اول تا وصل میشم شروع میکنه و سرعتش هم عالیه!! البته فکر کنم حدودا 25 باشه!
    کسی با همراه اول تست کرده؟
    مگه میشه اون که داعا داره این سیستم رو روی انتن هاش نداره بعد ایرانسل داره؟ بابا دم ایرانسل گرم...

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

کسی می دونه چه جوریه؟من بسته گرفتم ولی فروم رو نمتونم باز کنم میگه فیلتره؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •