پس يعني cod قسمت اول نداره؟
من فهرست تاپيك بازيهارو داشتم نگاه ميكردم فكر كردم اين همون قسمت اولش هست
پس يعني cod قسمت اول نداره؟
من فهرست تاپيك بازيهارو داشتم نگاه ميكردم فكر كردم اين همون قسمت اولش هست
من میدونم کجارو میگه تویه کلیسا باید زنگارو از کوچیک به بزرگ بزنی بعد سری بیای پایین و از روی نیمکتا بپری بری تو راه پله اگه دیر بجنبی درش بسته میشه
سلام ! دوستمون درست مي گه ! البته بايد سريع باشي!
آقا كي تونسته اين بازيو تا آخرش بره!![]()
سلام بچه ها!
رمز گاو صندوق اول تو مغازه اينه!
از روي صفر.راست.چپ.چپ.راست به 2.چپ به 6.راست به 1.چپ به 2
اگه موفق نشدين خبر بدين!![]()
من رفتم . بعد از کلی زحمت و آخرای بازی ترینر زدن و ... وقتی بازی تموم شد فقط یه سوال تو ذهنم بود که "چرا ؟!"
پایانش فوق العاده ضعیفه ولی بازی خودش مبارزات جالبی داره![]()
سلام دوستان گرامی قربونتون برم
تو رو خدا به من سریع بگین قسمت the marsh refriny موقع برخورد با اولین غول بازی گفتین باید سریع از نردبان برم پایین ولی من از راه پله که به سمت نردبون میرم با هر سرعت ممکن نمیتونم و قبل اینکه به نردبون برسم اون بازویی که باهاش ما رو میزنه رو میاره سر راهم و سد میشه تو رو خدا بگین باید چی کار کنم میدونم این تاپیک قدیمیه ولی تو رو خدا بگین چجوری قبل بازوی اون غوله به نردبون برسم؟
تو رو خدا جواب بدین...
سلام دوستان و
من اونجا رو رد کردم مرسی بعد غوله که تو آسانسور میاد دنبالمون اینا رو رد کردم بعد تو یه پالایشگاه بزرگ این غوله افتاده من 4 تا لوله گاز را باز کردم بعد یه در رو کلیدش رو زدم جرقه زد غوله و پالایشگاه رفت هوا بعدش رفتم تو یه در بود باز میشد به پشت اون جایی که اولین بار غوله رو دیدم رفتم تو یه در دیگه رفت تو زیر زمین بعد وارد یه جای باستانی شد رفتم از یه در گذشتم در بسته شد دو تا حوضچه کنار اتاق هست وسطش یه راهرو وسط راهرو یه پایه هست که روش یه کریستال قرمز هست که میگه نمیتونم برش دارم جلو تر یه مجسمه شبیه عقاب هست با چشم های قرمز بقلش بعد حوضچه یه پایه سنگ هست روش یه کلید سنگی کلیدو که میزنم دو تا نور قرمز از کریستال میاد یکیش میره به چشمای مجسمه یکیش میرو به سمت در دو بار اینجا رو امتحان کردم یه بار تیر های تفنگم پر بود و چند بار که کلید رو زدم حالش بد شد چشماش نزدیک و دور میشد و آخر هم تفنگ رو گذاشت رو گیجگاهش و ماشه رو کشید و خودش رو کشت دفعه بعد تفنگم تیراش خالی بود حالش بد شد هرچی ماشه رو کشید تیر نداشت بعد حالش خیلی بد شد دستاش رو اورد جلو صورتش دستاش داشت بزرگ میشد تقریبا داشت هیولا میشد ولی یه کم بعد مرد!من اینجا باید چه کنم؟انگار یکی گفته بود وسط حوضچه وایسم تمرکز کنم...نمیدونم!شاید باید مرفین بزنم نمیدونم بهم بگین لطفا
سلاااااااام ردش کردم آسون بود
بابا تو رو خدا به این تاپیک قدیمی سر بزنید به من در به در بگین چجوری توی کشتی وقتی خشاب و جعبه کمک برای هنسون میاریم بعدَش گفتین نور آبی تو جزیره بزنیم من خودم چیزی نمیدیدم رفتم تو یو تیوب فیلمشو دیدم تعجب کردم تمام کار های من رو میکرد ولی زوم کردنش خیلی بیشتر از من بود من فقط از دور جزیره رو با زوم میدیدم این دیگه ویرفت تا بتونه جادوگرا رو ببینه ولی مال من نمیشه یکی گفت شاید باگ شده...اصلا باگ چیه؟؟؟؟؟سیو بعدش رو هم گذاشتن ولی نمیدونم چی کار کنم تا از اون سیو برم تو رو خدا بگینننننننننننننننن نامردا به من بدبخت کمک کنین تو رو خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)