سلام من رشتم تجربیه می خواستم نرم افزار کاردانی شرکت کنم ازاد.
رشتش سخته؟
من که برنامه نویسی هیچی بلد نیستم الان باید چی کار کنم؟
ترازش تو تهران چنده؟
سلام من رشتم تجربیه می خواستم نرم افزار کاردانی شرکت کنم ازاد.
رشتش سخته؟
من که برنامه نویسی هیچی بلد نیستم الان باید چی کار کنم؟
ترازش تو تهران چنده؟
تجربی میتونه نرم افزار بزنه ؟!
سخت که چه عرض کنم . دوستانه پیشنهاد می کنم اگه تازه می خوای با بحث های تخصصی کامپیوتر مثل برنامه نویسی و سخت افزار و الکتورنیک و ... آشنا شی تغییر عقیده بدی .
برنامه نویسی هم پایه اصلی اکثر درس های کاردانی و کارشناسی میشه و یکم برای شما که با هیچ زبانی آشنایی نداری ممکنه مشکل ساز بشه .
منو ببخش ، اما :
( همه این حرفها به کنار ، البته من همه فاکتور هایی از قبیل قبول شدن تو امتحانات دانشگاه در هر شرایطی و آسان بودن دوران تحصیل تو این دوره زمونه و آبکی بودن آموزش ها و واحد ها و ... رو دیگه در نظر نگرفتم ! )
سلام آیا کتابه clrs ترجمه شدش هست اگه هست کدوم انتشارات بهتر ترجمه کرده با تشکر
تعداد واحد و مدت دوره کارشناسی ارشد نرم افزار برای کسانی که لیسانس نرم افزار ندارند و احتیاج به دروس پیش نیاز دارند چقدر است؟
علاوه برسوال بالا که ممنون می شم جواب بدید دو سوال
دیگه هم می خواستم بپرسم و جوابش برام تعیین کننده است .
1- دراستخدامی ها می گن کارشناسی یا کارشناسی ارشد نرم افزار یعنی اگه کسی کارشناسی ارشد نرم افزار داشته باشه می تونه در ازمون شرکت
کنه . اما بعد از ازمون در مرحله گزینش اگه مدرک لیسانست غیر نرم افزار باشه (علوم انسانی) بهت گیر می دن و استخدام نمی کنند. ایا کسی خبر داره؟
2-دنیای کامپیوتر گسترده است و به سرعت درحال گسترش است و یک مهندس نرم افزار باید مدام خودش را اپدیت کنه . اما این ترسناک است خصوصا
که فکر می کنند باید همه چی را بلد باشی . با این توضیح در استخدامی های دولتی وقتی یک کارشناس یا کارشناس ارشد را از طریق اگهی استخدام
می کنند. ایا همین توقعات را دارند . اصلا یک مهندس نرم افزار که استخدام می شه چه کارمی کنه ایا باید همه چی ر بلد باشه مثلا باید شبکه اینترانت
شرکت را بچرخونه . اگه اینطور باشه ایا همه کسانی که با اگهی استخدام دولتی استخدام می شند اینطوری اند
سلام. می خواستم بدونم رشته مهندسی فناوری اطلاعات(گرايش سيستم هاي چندرسانه اي) خوب هست یا مهندسی نرم افزار(ارشد) از لحاظ کاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می تونید راهنمایی کنید توی انتخاب رشته ام موثره .
سلام دوستان
کسی تو این انجمن اطلاعاتی راجع به ارشد کامپیوتر داره؟
من می خوام بدونم از گرایشهای مهندسی کامپیوتر و مهندسی فناوری اطلاعات کدوم بازار کارش بیشتره و تو کشور ما به دردبخور؟
ممنون می شم اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره اطلاع رسانی کنه
به صورت کلی میگم :
با توجه به اینکه ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد کامپیوتر و IT به شدت تو این چند سال اخیر افزایش پیدا کرده و دانشگاه آزاد عزم خودشو جزم کرده که همون بلایی که سر کارشناسی این رشته ها اورد رو سر کارشناسی ارشد هم بیاره و امسال برای بار دوم هم تکمیل ظرفیت گرفت ، دیگه ادامه تحصیل دادن تو مقطع کارشناسی ارشد تنها به امید اینکه با مدرک بالاتر بشه راحت تر کار پیدا کرد ، کار بسیار اشتباهی هست و اگر شما واقعا قصد ادامه تحصیل تو کارشناسی ارشد رو دارید بهتره صرفا گرایشی رو انتخاب کنید که به اون علاقه دارید . برید دنبال علاقتون . من الان تو اداره ای که هستم ، با شرکت هایی که کار می کنیم ( نرم افزار و شبکه ) ، خیلی هاشون مدرک کارشناسی دارند ولی سواد و مهارت خوبی تو فیلد کاری خودشون دارن و طبعا در آمد بالایی هم دارند. جالبه که خیلی از اون ها عقیده دارن که تو شرایط فعلی ، ادامه تحصیل اگر صرفا به امید پیدا کردن کار باشه ، کار بسیار احمقانه ای هست.( نظر شخصی من همینه )
بهترین مرجع برای سوالات و مشکلات در مورد کارشناسی ارشد کامپیوتر هم انجمن مانشت هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by bida; 15-11-2011 at 20:05.
سلام دوستان
به نظرتون کدام درس مهندسی کامپیوتر{نرم افزار و آی تی)از همه سختره؟
معماری کامپیوتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)