تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 29 از 503 اولاول ... 192526272829303132333979129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کیفیت صفحه نمایش که مثل همون 990 هست.
    sms فارسی رو میشناسه.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

صداش در حد چه گوشی هست؟

هندزفری بلوتوث که باید تو خودش باشه بهت ندادن؟
    مشخصات آهنگ و اسم کسیو که زنگ میزنرو که همه گوشیا میزنن
    حالا با این هندسفری بلوتوث میشه آهنگ گوش داد؟ یه فروشنده موبایل به من گفت با گوشیهای سونی نمیشه آهنگ گوش داد که کلی تعجب کردم.
    راست میگه مشخصات آهنگ و اسم کسی که زنگ میزنه همه ی گوشیها مینویسن یا اینکه منظورت اینه که هندسفری ال سی دی داره ؟
    کیفیت صدا توی هندسفری بلوتوث چطوره؟ مثل هندسفری فاز میده ؟
    راستی شارژر رومیزی اش رو هم بهت دادن یا اینکه دزدینش؟
    چند خریدی با گارانتی یا بی گارانتی؟
    کیفیت صداش توی هندسفری چطوره؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بابا چرت گفته.اصلا خوده سونی اریکسون داره از این هدست ها.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

بابا چرت گفته.اصلا خوده سونی اریکسون داره از این هدست ها.
    مثل اینکه .......
    هندزفری ds970 مال خود سونی اریکسون هستش
    روی خودس lcd داره مشخصات آهنگا می نویسه اگرم گوشی زنگ بخوره آهنگا قطع می کنه زنگ می خوره شماره طرفم روی خود هندزفری می نویسه اگرم توی دفتر تلفن اسمش باشه اسمش را می نویسه
    صدا را هم استریو پخش می کنه و روی گوشی هایی که بلوتوث 2.0 که A2DP داشته باشن کار می کنه .کیفیت صداشم خیله شفافه اما اون جور بلند نیست که زیاد باشه معمولیه. ولومش روی خودشه ربطی به ولوم گوشی نداره حتی اگر ولوم گوشی بسته یاشه اون کار خودشا می کنه بردشم حدود 10 متره.
    اما خود گوشی:
    کیفیت lcd خوبه مثل p990
    کیف جیر تو جعبش هست خیلی شیکه اما عملا به درد نخوره چون به هیچ جا نمیشه آویزونش کرد به درد این می خوره گوشی را بزاری توش دستت بگیری. من یک کیف چرمی براش خریدم که به شلوار آویزون میشه.
    هندزفری استریو معمولیم داره که کیفیت صداش خیلی خوب بود اما نباید انتظار چیز عجیبی ازش داشت.
    شارژر رو میزیم داره خیلی جالبه گوشی را که بهش وصل می کنی چنتا port دیگه واسه هندزفری و tv داره تا بشه ازشون وقتی گوشی رو شارژه استفاده کرد.
    کیفیت اسپیکر گوشی خیلی خیلی عالیه و زلاله چون 72 پلی فونیکه اما خیلی صداش خیلی زیاد نیسیت معمولی و وقتی ولوم تا آخره روی اکولایزرهای باس دار قرار بدیم 1ذره خش خش می کنه.
    رادیوشم خیلی خوب می گیره.
    sms فارسی هنوز کسی برام نفرستاده بعدا می گم.
    جالبترین چیزش صفحه کیبردشه که کلیدهاش 3جهته است یعنی وسط عدد می زنه چپ و راست حروفی که روش قرار داده برا sms بازی توپه.
    دوربینشم با n73 دوستم مقایسه کردم تقریبا در یک حد بود اما تنظیمات کاملی داره. اگرم فلاشش روشن باشه 1مقدار عکسا سفید می کنه.
    من اصفهان بدون گارانتی خودشا خریدم 445 هندزفری بلوتوث استریو 50 کیف 3 هزار تومان.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مثل اینکه .......
    هندزفری ds970 مال خود سونی اریکسون هستش
    روی خودس lcd داره مشخصات آهنگا می نویسه اگرم گوشی زنگ بخوره آهنگا قطع می کنه زنگ می خوره شماره طرفم روی خود هندزفری می نویسه اگرم توی دفتر تلفن اسمش باشه اسمش را می نویسه
    صدا را هم استریو پخش می کنه و روی گوشی هایی که بلوتوث 2.0 که A2DP داشته باشن کار می کنه .کیفیت صداشم خیله شفافه اما اون جور بلند نیست که زیاد باشه معمولیه. ولومش روی خودشه ربطی به ولوم گوشی نداره حتی اگر ولوم گوشی بسته یاشه اون کار خودشا می کنه بردشم حدود 10 متره.
    اما خود گوشی:
    کیفیت lcd خوبه مثل p990
    کیف جیر تو جعبش هست خیلی شیکه اما عملا به درد نخوره چون به هیچ جا نمیشه آویزونش کرد به درد این می خوره گوشی را بزاری توش دستت بگیری. من یک کیف چرمی براش خریدم که به شلوار آویزون میشه.
    هندزفری استریو معمولیم داره که کیفیت صداش خیلی خوب بود اما نباید انتظار چیز عجیبی ازش داشت.
    شارژر رو میزیم داره خیلی جالبه گوشی را که بهش وصل می کنی چنتا port دیگه واسه هندزفری و tv داره تا بشه ازشون وقتی گوشی رو شارژه استفاده کرد.
    کیفیت اسپیکر گوشی خیلی خیلی عالیه و زلاله چون 72 پلی فونیکه اما خیلی صداش خیلی زیاد نیسیت معمولی و وقتی ولوم تا آخره روی اکولایزرهای باس دار قرار بدیم 1ذره خش خش می کنه.
    رادیوشم خیلی خوب می گیره.
    sms فارسی هنوز کسی برام نفرستاده بعدا می گم.
    جالبترین چیزش صفحه کیبردشه که کلیدهاش 3جهته است یعنی وسط عدد می زنه چپ و راست حروفی که روش قرار داده برا sms بازی توپه.
    دوربینشم با n73 دوستم مقایسه کردم تقریبا در یک حد بود اما تنظیمات کاملی داره. اگرم فلاشش روشن باشه 1مقدار عکسا سفید می کنه.
    من اصفهان بدون گارانتی خودشا خریدم 445 هندزفری بلوتوث استریو 50 کیف 3 هزار تومان.
    مبار که
    ولی من هنوز نگرفتم که با اس ام اس فارسی ایراد داره یا نه
    چون گوشی یکی از بچه ها این مشکلو داشت

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بهروز یعنی تو یکیو نداری که بهش بگی برات sms فارسی بفرسته. شمارتو بده خودمون میفرستیم برات

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثلآ تو ك800 به دليل وجود فلاش زنون سرعت شاتر واقعآ زياده (به اين عكسا نگاه كن خودم گرفتم)
    R@r#m@n عزیز.اولا تبریک میگم بابت عکس هایی که گرفتی!!!و میخواستم بدونم قبلش تنظیم کردی حالت دوربین

رو یا نه همینجوری(حالت Auto ) انداختی؟؟؟منظورم اینه که لنز دوربین رو باز کردی و عکس انداختی که اینجوری افتاده؟

ایول داره!

در مورد فلاش هم عرض کنم که فلاش هیچ ربطی به سرعت شاتر نداره!!!فلاش قوی تر باعث میشه جزئیات بیشتری تو عکس های تاریک مشخص بشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از دوستان اگر کسی با این دستگاه به اینترنت وصل شده و مخصوصا اگر با msn messenegr و یا windows live messenger و یا yahoo messenger چت کرده اطلاع بده ممنون میشم.
    در ضمن خیلی برام مهمه که بتونم روی پرینتر شبکه پرینت بفرستم(ایمیهامو).
    یه سوال دیگه:فایلهای zip یا rar رو میشناسه و یا میشه اونا رو باز کرد؟
    برای فرستادن ایمیل و attach کردن فایل، ،آیا تمام فرمتها رو میشه به ایمیلم با این دستگاه ضمیمه کنم یا اینکه الزاما بایستی فرمتش رو بشناسه که بتونه ضمیمه کنه؟
    دوستان لطفا راهنماییم کنید من در آستانه خرید هستم و اطلاعات فوق برام خیلی مهمه.
    در ضمن شماره تلفن یه فروشنده خوش انصاف هم که دستگاه رو با تمام ملحقاتش(gps و شارژر فندکی و ...) با قیمت مناسب میفروشه بنویسید ممنون میشم.
    Last edited by nanocycle; 23-10-2007 at 14:35.

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

اگه میخوای با همه مخلفاتش بگیری بای از اون ور آب بگی بیارن برات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

مال من sms فارسی هم گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •