کیفیت صفحه نمایش که مثل همون 990 هست.
sms فارسی رو میشناسه.
کیفیت صفحه نمایش که مثل همون 990 هست.
sms فارسی رو میشناسه.
حالا با این هندسفری بلوتوث میشه آهنگ گوش داد؟ یه فروشنده موبایل به من گفت با گوشیهای سونی نمیشه آهنگ گوش داد که کلی تعجب کردم.
راست میگه مشخصات آهنگ و اسم کسی که زنگ میزنه همه ی گوشیها مینویسن یا اینکه منظورت اینه که هندسفری ال سی دی داره ؟
کیفیت صدا توی هندسفری بلوتوث چطوره؟ مثل هندسفری فاز میده ؟
راستی شارژر رومیزی اش رو هم بهت دادن یا اینکه دزدینش؟
چند خریدی با گارانتی یا بی گارانتی؟
کیفیت صداش توی هندسفری چطوره؟
بابا چرت گفته.اصلا خوده سونی اریکسون داره از این هدست ها.
مثل اینکه .......
هندزفری ds970 مال خود سونی اریکسون هستش
روی خودس lcd داره مشخصات آهنگا می نویسه اگرم گوشی زنگ بخوره آهنگا قطع می کنه زنگ می خوره شماره طرفم روی خود هندزفری می نویسه اگرم توی دفتر تلفن اسمش باشه اسمش را می نویسه
صدا را هم استریو پخش می کنه و روی گوشی هایی که بلوتوث 2.0 که A2DP داشته باشن کار می کنه .کیفیت صداشم خیله شفافه اما اون جور بلند نیست که زیاد باشه معمولیه. ولومش روی خودشه ربطی به ولوم گوشی نداره حتی اگر ولوم گوشی بسته یاشه اون کار خودشا می کنه بردشم حدود 10 متره.
اما خود گوشی:
کیفیت lcd خوبه مثل p990
کیف جیر تو جعبش هست خیلی شیکه اما عملا به درد نخوره چون به هیچ جا نمیشه آویزونش کرد به درد این می خوره گوشی را بزاری توش دستت بگیری. من یک کیف چرمی براش خریدم که به شلوار آویزون میشه.
هندزفری استریو معمولیم داره که کیفیت صداش خیلی خوب بود اما نباید انتظار چیز عجیبی ازش داشت.
شارژر رو میزیم داره خیلی جالبه گوشی را که بهش وصل می کنی چنتا port دیگه واسه هندزفری و tv داره تا بشه ازشون وقتی گوشی رو شارژه استفاده کرد.
کیفیت اسپیکر گوشی خیلی خیلی عالیه و زلاله چون 72 پلی فونیکه اما خیلی صداش خیلی زیاد نیسیت معمولی و وقتی ولوم تا آخره روی اکولایزرهای باس دار قرار بدیم 1ذره خش خش می کنه.
رادیوشم خیلی خوب می گیره.
sms فارسی هنوز کسی برام نفرستاده بعدا می گم.
جالبترین چیزش صفحه کیبردشه که کلیدهاش 3جهته است یعنی وسط عدد می زنه چپ و راست حروفی که روش قرار داده برا sms بازی توپه.
دوربینشم با n73 دوستم مقایسه کردم تقریبا در یک حد بود اما تنظیمات کاملی داره. اگرم فلاشش روشن باشه 1مقدار عکسا سفید می کنه.
من اصفهان بدون گارانتی خودشا خریدم 445 هندزفری بلوتوث استریو 50 کیف 3 هزار تومان.
مبار که
ولی من هنوز نگرفتم که با اس ام اس فارسی ایراد داره یا نه
چون گوشی یکی از بچه ها این مشکلو داشت
بهروز یعنی تو یکیو نداری که بهش بگی برات sms فارسی بفرسته. شمارتو بده خودمون میفرستیم برات
R@r#m@n عزیز.اولا تبریک میگم بابت عکس هایی که گرفتی!!!و میخواستم بدونم قبلش تنظیم کردی حالت دوربینمثلآ تو ك800 به دليل وجود فلاش زنون سرعت شاتر واقعآ زياده (به اين عكسا نگاه كن خودم گرفتم)
رو یا نه همینجوری(حالت Auto ) انداختی؟؟؟منظورم اینه که لنز دوربین رو باز کردی و عکس انداختی که اینجوری افتاده؟
ایول داره!
در مورد فلاش هم عرض کنم که فلاش هیچ ربطی به سرعت شاتر نداره!!!فلاش قوی تر باعث میشه جزئیات بیشتری تو عکس های تاریک مشخص بشن.
از دوستان اگر کسی با این دستگاه به اینترنت وصل شده و مخصوصا اگر با msn messenegr و یا windows live messenger و یا yahoo messenger چت کرده اطلاع بده ممنون میشم.
در ضمن خیلی برام مهمه که بتونم روی پرینتر شبکه پرینت بفرستم(ایمیهامو).
یه سوال دیگه:فایلهای zip یا rar رو میشناسه و یا میشه اونا رو باز کرد؟
برای فرستادن ایمیل و attach کردن فایل، ،آیا تمام فرمتها رو میشه به ایمیلم با این دستگاه ضمیمه کنم یا اینکه الزاما بایستی فرمتش رو بشناسه که بتونه ضمیمه کنه؟
دوستان لطفا راهنماییم کنید من در آستانه خرید هستم و اطلاعات فوق برام خیلی مهمه.
در ضمن شماره تلفن یه فروشنده خوش انصاف هم که دستگاه رو با تمام ملحقاتش(gps و شارژر فندکی و ...) با قیمت مناسب میفروشه بنویسید ممنون میشم.
Last edited by nanocycle; 23-10-2007 at 14:35.
اگه میخوای با همه مخلفاتش بگیری بای از اون ور آب بگی بیارن برات
مال من sms فارسی هم گرفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)