والا برا من که با ال 2 میزنه نه ال 1.....
والا برا من که با ال 2 میزنه نه ال 1.....
با ال 2 و شوک راست چطوری تو سر توپ میزنی ؟
جهتی چیزی داره
متشکر
این Create new set Piece چرا ایجوریه وقتی میسازی تو بازی وقتی استفاده میکنی بازیکنا ناپدید میشن ؟
دوست عزیز من اصلا از شوک سمت راست برای این حرکت استفاده نمی کنم که،ببین یه بازیکن تکنیکی مثل نانی،نیمار،مسی،رونالدو که این حرکت رو خیلی خوب انجام میدن بردار،مخصوصا مسی قشنگ انجام میده:طبق روشی که بهت میگم عمل کن،یکم تمرین کنی یادمیگیری در چه زمانی باید این حرکتو انجام بدی،خب فرض می کنیم شما داری به سمت چپ زمین توپ میزنی،یعنی شما سمت راست زمین هستی،حریف سمت چپ
فرض کنیم مسی که یه بازیکن چپ پاست گذاشتی سمت راست زمین و میخوای دفاع چپ اونا رو جا بذاری،خب الان بازم فرض کنیم شما با استفاده از دو کلید ↓ و ← داری اریب حرکت می کنی،حالا وقتی بازیکن بهت نزدیک شد،L2 یا همون LT یا Z یا هر دکمه ای که برای Jockey تعریف کردید رو بگیر و سریع دو فلش ↑ و ←رو بگیر....خیلی قشنگ بازیکن رو جا میذاره...یکم تمرین کنید به خدا یادمیگیرید....کاری نداره....
من هر چی فکر کردم منظور شما رو فقط همین حرکت گرفتم،یعنی فکر نکنم حرکت دیگه مد نظرتون بوده باشه.....
اما یه حرکت دیگه هم هست برای جاگذاشتن دروازه بان مناسبه ، اونم فکر کنم همتون بلدید،اول دکمه ی شوت رو بزنید موقع تک به تک و بعدش سریع(خیلی سریع)دکمه ی پاس رو میزنید و با استفاده از فلش های 4 طرفه توپو بندازید طرفی که دوست دارید حرکت کنید و دروازه بان رو جا بذارید،یعنی فلش تو این حرکت نقش مهمی داره،به هر حال این دو روش رو من بلد بودم گفتم،با شوک سمت راست زیاد کار نمی کنم،با همین ترفند های کوچیک هم میشه حریف رو با اختلاف دو سه تا برد....
امیدوارم مفید بوده باشه...
موفق باشید!
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
دوست عزیز میتونی بیشتر توضیح بدی تا ببینم مشکل چیه؟!شاید تونستم برات حلش کنم؟
کسی تکنیک Scoop turn رو که بشه با زاویه ای غیر از زاویه پیش فرض توپ رو حرکت داد یاد داره ؟
وقتی دوبار RS رو به سمت مایل پایین بزنی تقریبا با انحراف 45 درجه نسبت به جلو توپ رو حرکت میده . ولی من دیدم بعضی ها با هر زاویه ای که میخوان این کار رو میکنن .
یک تکنیک دیگه هم هست که اصلا نمیدونم چیه ولی خیلی کارامده . کسی یاد داره ؟
همونی که طرف مثلا داره با سرعت میره بعد یه دفعه 180 درجه میچرخه و بعدش از سمت چپ یا راست خارج میشه .
turn and exit right or left نیست . کلا توی help بازی نیستش و از اون hidden skill هاست . کسی یاد داره ؟ cpu خیلی این حرکت رو مخصوصا توی جناحین بازی میزنه .
دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟
نوشته شده توسط Kaveh619;6739635"
داداش حرکته تکنکیه دیگه ای هم هست که بتونی یادمون بدی؟؟
البته یدون استفاده از شوک ها
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
نوشته شده توسط Kaveh619"
داداش حرکته تکنکیه دیگه ای هم هست که بتونی یادمون بدی؟؟
البته یدون استفاده از شوک ها
ما رفتیم امروز از طریق Create new set Piece یه کار ترکیبی و تمرینی ساختیم از رو نقطه کرنر
بسی زیبا شد
سه نفر دخیل اند تو کار نفر آخر توپ رو میگیره در موقعیتی مناسب پشت 18 یه شوت باحال میزنه
نفر آخر شماره هفت سفید پوش هست
روی ساختش خیلی کار کردم![]()
این Create New Set Piece که میگید،میشه بگید کدوم قسمت بازی هستش؟؟
دوست عزیز روش روپایی زدن رو میخوام یادت بدم،ولی زیاد در جریان یه بازی تیمی کاربرد نداره و راحت توپتو می گیرن.......
ببین برای این کار از دو دکمه ی C و Z استفاده می کنم،Z من کار Jockey رو تو دفاع انجام میده،C هم همونه که وقتی میگیریش پاس میدی به یارت تکنیکی پاس میده یا پشت پا میده یا همچین چیزایی.....به هر حال شما دستت رو روی Z نگه دار و هی C رو بزن،تا دوسال دیگه هم C رو هی بزنی توپت زمین نمی خوره،دقت کنید در هنگام انجام حرکت یه دستون باید روی Z باشه به طور مداوم،وپشت سر هم باید C بزنید....
حرکت تکنیکی دوست عزیز بدون شک فعلا همینا رو بلدم،وبعید میدونم حرکت دیگه ای باشه،یا نه،ببخشید،داریم حرکت تکنیکی دیگه ای،ولی این قدر ساده و بدون کاربردن که ارزش نداره یادشون بگیری حتی....جدی میگم....
یه حرکت تکنیکی دیگه هم هستش،ببینید مواقعی که دارید از کنار میاید تو محوطه جریمه بعد میخواید پاس بیرون بدید که بازیکنتون شوت کنه تو گل اگه معمولی شوت بزنید که معمولی شوتش می کنه،اما اگه با استفاده از Z+D بزنید ضربه رو خیلی قشنگ و تکنیکی میزنه با پشت پا،البته یه چیز مهم تو این روش اینه که شما دستتون رو Z که میگیرید میخواید D بزنید نباید در حدی باشه که بخواید قدرت ضربه رو پر کنید،متوجهین؟!یعنی فقط باید یه Tap بزنید،نه دستت رو D نگه داری،به هر حال احتیاج به تمرین داره......
کلا توپ های هوایی:اگه Z+D استفاده کنید،:اگه موقعیت مناسب باشه قیچی برگردون و برگردون و در مواقع سخت تر فقط ضربه سر میزنه که اگه اصلا بدون Z بخواید ضربه بزنید بازیکنتون عجیبه اصلا از رو زمین بلند نمیشه بخواد سر بزنه،حتما باید Z بگیرید،والا من که برای ضربه سر حتما باید Z بگیرم،بدون اون اصلا نمی تونم بزنم،شاید شما تونسته باشید!
!@موفق باشید@!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)