تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 288 از 461 اولاول ... 188238278284285286287288289290291292298338388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,871 به 2,880 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

همش فکر میکنم این شوک راست من خیلی غیر طبیعیه تا یه حرکت بهش میدم همچین توپ رو جلومیندازه که 100 درصد توپم لو میره نباید اینقدر جلو بندازه که خودمم بهش نرسم
    من که موندم
    با سلام

نه , شوک راست شما درسته

با این دکمه (شوک سمت راست) شما میتونید سرتوپهای ناگهانی بزنید در مواقعی که شرایط مهیــــا باشه

یا با یک یا دوبار زدن شوک به سمت جلو , توپ از پای شما فاصله میگیره تا بازیکن صاحب توپ با شتاب بیشتری به سمت جلو حرکت کنه این هم در مواقعی که جلوی شما دفاعی نباشه .

سپـــــــــــاسگذارم.

2. این کاربر از Armin 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام ، فیلم آموزشی هست که تنضیمات وحرکات رو بطور کامل نشون بده؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

با سلام

نه , شوک راست شما درسته

با این دکمه (شوک سمت راست) شما میتونید سرتوپهای ناگهانی بزنید در مواقعی که شرایط مهیــــا باشه

یا با یک یا دوبار زدن شوک به سمت جلو , توپ از پای شما فاصله میگیره تا بازیکن صاحب توپ با شتاب بیشتری به سمت جلو حرکت کنه این هم در مواقعی که جلوی شما دفاعی نباشه .

سپـــــــــــاسگذارم.
    برادر ایشون میگه خیلی خیلی بیش از حد میندازه جلو که بهش نمیرسه
    حرف شما هم میفهمم ولی ایشون میگه خیلی میندازه جلو
    راه حل؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه داداش ما هم همین مشکلات رو داریم
    تازه من روی ورلد کلاس میبازم و اعصابم خورد میشه
    همش فکر میکنم این شوک راست من خیلی غیر طبیعیه تا یه حرکت بهش میدم همچین توپ رو جلومیندازه که 100 درصد توپم لو میره نباید اینقدر جلو بندازه که خودمم بهش نرسم
    من که موندم
    مال من که دسته ایکس باکس دارم همینجوریش بدون اینکه شوک سمت راست رو بزنم وقتی توپ رو به کسی پاس میدم همچین توپ رو میندازه جلو که توپ لو میره . مخصوصا با این تیمهای دسته پایینی .
    نمیدونم مشکلش چیه که نمیتونن خوب توپ رو stop کنن . بعضی وقتها خوبه ولی معمولا اینطوریه .
    واسه تکل ها هم نمیدونم چرا وقتی تکل میزنم این بازیکن منه که تعادلش از بین میره . وقتی هم روم تکل میشه باز هم بازیکن منه که تعادلش از بین میره . طرف strength اش بالای 90 ـه ولی روی یک بازیکن معمولی که تکل میزنه میخوره زمین و طرف هم به راحتی راهشو میره .
    این موتور بازی جدید واقعا مشکلاتی داره که باید برطرف بشه . مثل ناداوری هایی که رو اعصاب میره .
    نمونه اش اینکه طرف توپ رو ازت تکل میکنه و میگیره خطا نیست ولی بعدش که داره راه میره بازیکن تو رو میزنه زمین که خطاست ولی داور خطا نمیگیره .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ، فیلم آموزشی هست که تنضیمات وحرکات رو بطور کامل نشون بده؟!!
    فیلم آموزشی رو من برای فیفا 09 دیده بودم واسه جدیدا هم هست ولی اگه انگلیسیت خوب باشه می تونی همه حرکات رو یاد بگیری چون داخل بازی اگه به قسمت هینت بری همه فوت و فنای بازی رو آموزش می ده به عبارتی بهترین آموزش ها داخل بازی هست فقط ما ایرونی ها که اصولا خودمون رو نوابغ قرن می دونیم قریب به اتفاق منتظر می مونیم فارسی همه چیز شسته رفته بیارن بذارن جلومون... دیگه حوصله گشتن نداریم جسارت نباشه البته کلی میگم در خیلی مواقع خودم هم این طوری هستم اینطوری عادت کردیم از بد روزگار... بگذرد... ولی چنانچه انگلیسیت خوبه به نظرم از داخل بازی خیلی چیزا می تونی یاد بگیری توی منو دنبال Help و Hints یا Tips بگرد حتی نحوه اجرای شادی های بعد از گل رو هم آموزش داده...
    موفق باشی دوست عزیز

7. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

فیلم آموزشی رو من برای فیفا 09 دیده بودم واسه جدیدا هم هست ولی اگه انگلیسیت خوب باشه می تونی همه حرکات رو یاد بگیری چون داخل بازی اگه به قسمت هینت بری همه فوت و فنای بازی رو آموزش می ده به عبارتی بهترین آموزش ها داخل بازی هست فقط ما ایرونی ها که اصولا خودمون رو نوابغ قرن می دونیم قریب به اتفاق منتظر می مونیم فارسی همه چیز شسته رفته بیارن بذارن جلومون... دیگه حوصله گشتن نداریم جسارت نباشه البته کلی میگم در خیلی مواقع خودم هم این طوری هستم اینطوری عادت کردیم از بد روزگار... بگذرد... ولی چنانچه انگلیسیت خوبه به نظرم از داخل بازی خیلی چیزا می تونی یاد بگیری توی منو دنبال Help و Hints یا Tips بگرد حتی نحوه اجرای شادی های بعد از گل رو هم آموزش داده...
    موفق باشی دوست عزیز
    ممنون از کمک جامعت
    خیلی به درد من هم خورد
    البته من انگلیسیم خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با چی بازی میکنی؟(سوالات ایهام دار)
    کامپیوتر؟
    من رو کامپیوتر این مشکل رو دارم ولی رو کنسول ندارم
    علتش هم واسه غیر اصل بودن دسته های کامپیوتره
    سلام
    آره کامپیوتره
    متاسفانه دستم هم دسته سونی هست و پدرم رو درآورده بیخیال کار با شوک راست شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام

نه , شوک راست شما درسته

سپـــــــــــاسگذارم.
    سلام
    حالا میشه بگید چطوری میشه تو سر توپ زد شاید بتونم ازش استفاده کنم؟
    خودمم توش موندم با گرفتن ال 1 میتونم باهاش دریبل بزنم ولی وقتی بدون اون باهاش به سمت چپ یا راست میزنم توپ رو با فاصله میندازه و لو میره
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

موفق باشی دوست عزیز
    قسمت های Help و Hints یا Tipsکجای بازی هستن ؟!! پیدا نکردم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

قسمت های Help و Hints یا Tipsکجای بازی هستن ؟!! پیدا نکردم
    باشه یکی دو ساعت صبر کن برم خونه دقیقا همه اش رو میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •