راستی من یادم رفت بگم،خوب شد یادم اومد:اون فایل گزارش عربی که لینک دادم پسورد داره که پسوردش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من یادم رفت بگم،خوب شد یادم اومد:اون فایل گزارش عربی که لینک دادم پسورد داره که پسوردش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکت کو پس؟؟
باید خوبی ها و بدی های هر بازی رو گفت . همین فیفا خداییش مشکلاتی داره که بعضی وقتها میمونی به مشکلاتش گیر بدی یا از خوبی هاش تعریف کنی . از خوبی هاش که واسه من گذشته و دیگه فقط بدی هاشون میبینم .
نمیدونم چجوریاست . از بازیه یا از منه . چند وقت خوب بازی میکنم و باز چند وقت بد بازی میکنم . چند وقت هیچ بازی رو نمیبازم و حتی ممکنه گل هم نخورم . باز چند وقت چنان میبازم که دیگه حالم از فیفا به هم میخوره .
همین صبح سه تا بازی کردم هر سه تاش رو بردم . یکی 3-0 یکی 1-0 یکی 2-1 . امشب اومدم بازی کردم در حالی که بیشتر رو مود بازی بودم دوتا بازی 2-0 و 3-1 باختم .
فقط امشب هم نیستش . کلا یه حلقه است که تکرار میشه . یه بار خوبه یا بار بد .
واسه من فقط اینجوریه یا همه اینطورین . من که منم . گیم پلیم هم که همونه . پس چرا اینطوری میشم .
ببخشید ولی بدجوری گیر کرده بود و باید خودمو یه جایی خالی میکردم .
این مخابرات هم که ر..ده و کلا فیفا وصل نمیشه و انلاین بی انلاین . حالم داره بهم میخوره .
همونایی که صفحه ی قبل دادم دیگه!!همون سه تا که تو اسپویلر گذاشتم!
درستهروز بد و خوب داره ولی واسه من فرقشون اینه که یه بازی رو بسختی یا شانسی میبرم یه بازیرو راحت میبرم
من رو لیجنری بازی میکنم
تایید میشه حرفت
مولتی هم که پراینجا ایرانه ...
![]()
خوشم میاد خودت واسه نقل قول من اسمایلی گذاشتی![]()
با ســــــلام
اقـــــــایون این فصل نقل و انتقالات اروپا تموم بشه
ایـــــــا فیفا پچ جدید جهت آپدیت نقل و انتقالات رو ارائه مکینه ؟
سپــــاسگذارم.
نه داداش ما هم همین مشکلات رو داریم
تازه من روی ورلد کلاس میبازم و اعصابم خورد میشه
همش فکر میکنم این شوک راست من خیلی غیر طبیعیه تا یه حرکت بهش میدم همچین توپ رو جلومیندازه که 100 درصد توپم لو میره نباید اینقدر جلو بندازه که خودمم بهش نرسم
من که موندم
میتونید از طریق اسلایدر ها cpuرو قوی تر کنید.سلام به ذوستان فیفا باز
نمیشه یه پچ بریزی تا سختی بازی از حالت لجندری بیشتر بشه
ما توی همینprofessionalموندیم.تو میخوای از لجدری سخت ترش کنی؟![]()
با چی بازی میکنی؟(سوالات ایهام دار
)
کامپیوتر؟
من رو کامپیوتر این مشکل رو دارم ولی رو کنسول ندارم
علتش هم واسه غیر اصل بودن دسته های کامپیوتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)