من چهارتا لینک دارم ولی مستقیم نیستن،همه از آپلود سنترن،به هر حال براتون قرارشون میدم،اگه میتونید یه اکانت رپید باز با قیمت خیلی ارزون بخرید و خودتون رو راحت کنید،شایدم تونستید از سایت های لیچ کننده ی رایگان استفاده کنید:
محتوای مخفی: لینک ها:
من چهارتا لینک دارم ولی مستقیم نیستن،همه از آپلود سنترن،به هر حال براتون قرارشون میدم،اگه میتونید یه اکانت رپید باز با قیمت خیلی ارزون بخرید و خودتون رو راحت کنید،شایدم تونستید از سایت های لیچ کننده ی رایگان استفاده کنید:
محتوای مخفی: لینک ها:
اقا یکی جواب مارو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم می شه فیفا12 رو با کابل شبکه با یه سیستم دیگه بازی کرد؟
یک اتفاق خیلی جالب
الان داشتن بازی میکردم دیدن بعضی وقتا داور اوانتاژ میده بعد در اولین فرصت که بازی متوقف شد به بازیکن اخطار میده.....همین اتفاق افتاد
و به ژاوی میخواست اخطار بده ولی مشکلی که بوجود اومده بود این بود که تو باگ گیر کرده بود و مرتبا هی بهش اخطار میداد یه صحنه رو 10-20 بار تکرار کرد و هی اخطار میداد بهش هی بازی دستاش رو میبرد بالا به معنای توقف بازی هی میرفت اخطار میداد
خلاصه بعد این چند دفعه بالاخره راضی شدو دست از سر این ژاوی بدبخت برداشت و بازی ادامه یافت
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
فکر کنم یکی از دوستان پاسخ گفتن
خیر نمیشه
اره راس میگی واسه منم پیش اومده. با رفیقم توو ایکس باکس داشتم بازی می کردم پیش اومد. حالا اینو گفتی یاده یه حرکتی افتادم. با رفیقم داشتم بازی می کردم من ناپولی (عشقمو) گرفته بودم برفیقمم میلان. یه خطا روی لاوزی شد بعد داور قشنگ دستشو کرد توو جیبه پشتش که کارتشو در بیاره نمی دونم باگ بود چی بود که تا برد سریع اورد کنار منصرف شد فقط یه تذکر داد . خیلی جالب بود.
![]()
یه با توپ داشت میرفت سمت کمک داور بعد کمک داور از رو توپ پرید جهت عوض شد و به طرف تماشاگرا پرچم زد !![]()
اون دیگه اخرشه![]()
خب بسه دیگه بحث باگ های عجیب بازی رو بی زحمت تموم کنید
اگه طرفداران ساکر(PES
)بخوان بیان باگ های PES رو بگن تاپیک PES بالای سه هزار صفحه میشه
شایدم مهم شه![]()
کسی لینک سالم گزارشگر عربی داره؟؟
هر روز میای میگی؟
سه تا لینک بت دادن برو یکیشو مستقیم کن دانلود کن دیگه![]()
داداش مرسی
ی اما راستیاتش من ازین کارا بلد نیستم،یعنی نکردم تا حالا:43::43:
چیطوری باید مستقیمشون کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)