تو فولدر private مموریت بگرد بقایای اون برنامه ها رو پاک کن.
موفق باشی.
تو فولدر private مموریت بگرد بقایای اون برنامه ها رو پاک کن.
موفق باشی.
اگر مموری داخلی را با گزینه مخفی و مموری رم را با کامپیوتر فرمت کنم گوشی بازم بالا میاد؟برنامه های اصلیه خودش پاک نمیشه؟
چرا وقتی می زنم sms رو پاک کنم میگه اخطار دستور بد
و پاک نمیکنه؟
میتونی امتحان کنی!اگر مموری داخلی را با گزینه مخفی و مموری رم را با کامپیوتر فرمت کنم گوشی بازم بالا میاد؟برنامه های اصلیه خودش پاک نمیشه؟
وقتی reset کردی تمام برنامه ها و هک ها هم پرید دیگه؟
راهش اینه که همه مموری های توی اینباکست رو پاک کنی.به سلام بچه ها اس ام اس های گوشیم قاطی پاتی میاد . تاریخ عقب جلو کردم نشد.ریست کردم نشد.چیکار کنم؟ریست کردم دیگه زبان فارسی تو منوی زبان نیست.چه کنم؟
بعضی مواقع پیش میاد.من توی این مدت فقط یک بار برام پیش اومد.چندین بار انجام بدید درست میشه.باز نشد بگذارید چند تا اس ام اس دیگه بیاد بعد با اونها دوباره تکرار کنید.چرا وقتی می زنم sms رو پاک کنم میگه اخطار دستور بد
و پاک نمیکنه؟
ولی یه مشکلی داره.همه ی sms ها اینطوری میشه دیگه؟بعضی مواقع پیش میاد.من توی این مدت فقط یک بار برام پیش اومد.چندین بار انجام بدید درست میشه.باز نشد بگذارید چند تا اس ام اس دیگه بیاد بعد با اونها دوباره تکرار کنید.
همه مشکل ها با فرمت دوتا مموری ها حل شد الان سرعت گوشیمم خیلی رفت بالا اصلا" انگار همین الان از تو کارخونه در اومده
فقط وقتی گوشی روشن میشد همیشه زبان فارسی و انگلیسی برای انتخاب داشت که الان فقط انگلیسی داره البته تشخیص دست خط فارسی و چیزای فارسیه دیگه سر جاشه فقط منوها رو نمیشه فارسی کرد که اینم فکر کنم با آپ دیت درست شه
همون اولی که گوشی بالا میاد مینویسه زبانهای دیگر را از ساپورت سایت دانلود کنید تو سایتم چیزی جز آپ دیت نیست
همینه دیگه نه؟با آپ دیت فارسی میشه منوها؟
واسه من اس ام اس های توی draft اینطوری شده بود.نه کلش.ولی یه مشکلی داره.همه ی sms ها اینطوری میشه دیگه؟
توی همون سایت قسمت ساپورت p1 پک زبانش هست برای فارسی کردنش.همون اولی که گوشی بالا میاد مینویسه زبانهای دیگر را از ساپورت سایت دانلود کنید تو سایتم چیزی جز آپ دیت نیست
همینه دیگه نه؟با آپ دیت فارسی میشه منوها؟
دانلود میکنی.8 مگ هست.
بعد با برنامه pc suite میریزیش روی گوشی.
همین.
اگه ممکنه یه آدرسی یا راهنمایی برای دانلود این پک زبان بذارید من که پیدا نکردم. خیلی ممنونتوی همون سایت قسمت ساپورت p1 پک زبانش هست برای فارسی کردنش.
دانلود میکنی.8 مگ هست.
وای.مردم تا پیدا شد.فقط حجمش بیشتر از این حرفهاست.14-17 برای فریمورهای مختلف.
چقدر تو در تو بود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)