باسلام
قبلا یک سری فایل html تو گوشی k750 داشتم الام که می خوام اونا را تو p1 باز کنم پیغام ( ذخیره صفحه وب در مرورگر وب ؟ )
و سپس پیغام ( ذخیره شده در وب ) می ده و برمیگرده ، چطوری می تونم این صفحات را باز کنم ؟
باسلام
قبلا یک سری فایل html تو گوشی k750 داشتم الام که می خوام اونا را تو p1 باز کنم پیغام ( ذخیره صفحه وب در مرورگر وب ؟ )
و سپس پیغام ( ذخیره شده در وب ) می ده و برمیگرده ، چطوری می تونم این صفحات را باز کنم ؟
بالأخره ما نفهمیدیم باتری P1i از نوع BST-33 است یا BST-40 . سایت معروف GSM Arena باتری پی 1 رو BST-33 معرفی کرده اما در توضیح آمپراژ آن 1120 میلی آمپر را ذکر کرده است در حالی که باتری BST-33 دارای آمپراژ 950 میلی آمپر است. حتی عکسی که از باتری پی 1 در این سایت به نمایش گذاشته شده است باتری BST-33 است و عبارت 950mAh به معنی 950 میلی آمپر بر روی آن درج شده است. ضمناً اکثر دوستانی که گوشی پی 1 را خریداری کرده اند باتری BST-40 با آمپراژ 1120 میلی آمپر را در جعبه آن مشاهده کرده اند. نکته ی دیگر اینکه در توضیح نوع باتری در سایت GSM Arena نوع آن Li-Ion به معنی یون لیتیوم درج شده است. اما بر روی هر دو باتری BST-40 و BST-33 عبارت Li-Polymer با معنی پلیمر لیتیوم دیده می شود و عکس باتری BST-33 در سایت فوق نیز این موضوع را تأیید می کند.
این هم عکس هر دو نوع باتری
BST-33
BST-40
Last edited by mohsen_rkh; 07-09-2008 at 22:26. دليل: اضافه نمودن تصویر
خوب مطمئنا میلی آمپر بیشتر بهتر هست.
دنبال اون باشید.![]()
قاعدتا 1120 می آمپر بهتره !!!!!!!!!! اصلا باتری که جدید تره قاعدتا پیشرفتی داشته دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ باتری bst33 قدیمیه !!!!!! روی بیشتر گوشی های سونی اریکسون هست
به سلام بچه ها اس ام اس های گوشیم قاطی پاتی میاد . تاریخ عقب جلو کردم نشد.ریست کردم نشد.چیکار کنم؟ریست کردم دیگه زبان فارسی تو منوی زبان نیست.چه کنم؟
من يه سري فايل (بازي) رو كه تونسته بودم نصب كنم رو از روگوشي پاك كردم (فايلي رو كه از اينترنت گرفته بودم)
بعد از اينكه كه اومدم اونا رو آني استال كردم رفتم ديدم تو menu>tools ميبينم آيكون برنامه اي كه آني استالش كرده بودم هنوز هستش و هيچ راهي برا ديليت كردنش وجود نداره .( يا حتي برا كامل آني استال شدن اون فايل)
اگه ميشه راهنمايي كنيد تا اين مشكل برطرف بشه .
ممنونم.
بلاخره این هک بازیا کار داد دستم
حالا دیگه opera هر صفحه ای که توش عکس هست را بجای عکس می نویسه عکس و عکس را نشون نمیده خدا می دونه چه خرابی های دیگه ای تو گوشی به بار اومده
چجوری میشه کل گوشی رو به روز اول در آورد؟
می خوام هر چی توی گوشی هست رو با xplore پاک کنم از تو دو تا مموری فقط چجوری میشه لطفا" زودتر بگین خیلی عصابم خورده
میشه به روز اول برش گردونم؟
که این فارسی هاشم بمونه؟آخه تشخیص دست خط و منوهاش فارسی هم داره
وای دیگه بد گوشیم به هم ریخت حتی داخل کنترل پانل وقتی می خوام برم توی منوی unistall تا برنامه ای رو پاک کنم نمیره و گوشی هنگ می کنه همشم error kernel exec میده و میگه creat dump
وقتی هم با usb به کامپیوتر وصل می کنم فقط 2 تا گزینه دیده میشه متنشون نیست دیگه عکسه هم که بالای گزینه ها بود نیست دیگه
همشم هنگ می کنه خودش reset میشه
داشتم از گوشیم نا امید می شدم دیگه که
رفتم توی کنترل پانل و گزینه بازنشانی اولیه یا همون reset to default رو زدم انگار معجزه شد!!!
یک سری کارایی انجام داد و رفت پایین دوباره اومد بالا انگار همین الان خریدمش!
گوشی شد عین روز اولش
همه چیز درست شد!!! دیگه هیچیش نیست!
یه نفس راحت کشیدم
سلام
دوستان نظر خاصی ندارند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)