تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 359 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

اشكال ما اينه كه فقط غر غر ميكينم و كاري جدي انجام نميديم
    ناراضي هستيم از كيفيت اينترنت استفاده نكنيم. بعد مسئولين ايرانسل فكري براي ارتقاء كيفي ميكنند.
    موافقم .من خودم دوماهه که دیگه از ایرانسل استفاده نمیکنم.به بقیه هم توصیه میکنم استفاده نکنن اگه امکانشو دارن اصلا adsl بگیرن و گرنه برن سراغ همراه اول .دوستانی که نوکیا دارن ورژن 5 و 3 حتما از نرم افزار field test استفاده کنن تا سرعت اینترنت همراه اول رو تا دو برابر افزایش بدن.
    برا منم اوایل سرعت روی 6و7 کیلو بایت بود اما با این نرم افزار bts رو عوض کردم و همیشه سرعتم رو 13 تا 15 هست.

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

موافقم .من خودم دوماهه که دیگه از ایرانسل استفاده نمیکنم.به بقیه هم توصیه میکنم استفاده نکنن اگه امکانشو دارن اصلا adsl بگیرن و گرنه برن سراغ همراه اول .دوستانی که نوکیا دارن ورژن 5 و 3 حتما از نرم افزار field test استفاده کنن تا سرعت اینترنت همراه اول رو تا دو برابر افزایش بدن.
    برا منم اوایل سرعت روی 6و7 کیلو بایت بود اما با این نرم افزار bts رو عوض کردم و همیشه سرعتم رو 13 تا 15 هست.
    اینترنت که هست همه باهم ارتباط داریم چی میشه دسته جمعی تابستونو بیخیال ایرانسل بشیم ببینیم چیکار میکنه
    با اینترنت میشه هزاران نفر رو از ایرانسل جدا کرد.

اون نرم افزار در صورتی خوبه که دکل های بی تی اس دیگه سرعت بالا داشته باشن دیگه.شما از شانستون یه دکل خوب اونورتر بود

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

سرعت ايرانسل تهوع آور شده ... برای من دقیقاً 5 دقیقه طول کشيد تا فروم p30world بدون عکس بالا بياد ... دانلود کردن که ديگه رويا شده ... بعد از کم کردن حجم ديگه اين ایرانشل چه مرگش شده؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

همراه اول هم همینطوره حداقل برای من ...
    هیچ کدوم اصلا پیج باز نمیکنن !
    معلوم نیست چه مرگشونه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ایرانسل حجم ترافیک رو که کم کرده به کنار کیلو بایتی 1 ریال رو هم کرده کیلو بایتی 5 ریال وقتی دیروز دانلود میکردم اینو فهمیدم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

تو خونه ما سرعت ایرانسل 35 کیلو هست
    خونه ما با دکل ایرانسل 100 متر هم فاصله نداره

---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------

پینگشم تو خونه ما بین
    350 تا 550 متغیره

اما امان از این همراه اول
    پینگ بین 1800 تا 2000
    سرعت دانلود در حداکثر سرعت 4 کیلو

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

پارسال که بسته های نامحدود ایرانسل اومده بود ، وقتی استفاده میکردم سرعت دانلود همیشه بین 20 تا 25 کیلوبایت بود.
    الان از بعد از عید سرعت دانلود خیلی پاییت اومده.از 11 صبح تا 8 شب خیلی باشه 15 کیلوبایت.ساعت 10 تا 2 پایین ترین سرعت رو داره.به زور به 5 کیلوبایت میرسه.فقط از 4 تا 10 صبح سرعتش 20 تا 25 کیلوبایته.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

پارسال که بسته های نامحدود ایرانسل اومده بود ، وقتی استفاده میکردم سرعت دانلود همیشه بین 20 تا 25 کیلوبایت بود.
    الان از بعد از عید سرعت دانلود خیلی پاییت اومده.از 11 صبح تا 8 شب خیلی باشه 15 کیلوبایت.ساعت 10 تا 2 پایین ترین سرعت رو داره.به زور به 5 کیلوبایت میرسه.فقط از 4 تا 10 صبح سرعتش 20 تا 25 کیلوبایته.
    سرعت من اون روزا 30 بود تازه دکل خیلی خیلی فاصله داشت ازمون.

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

تو خونه ما سرعت ایرانسل 35 کیلو هست
    خونه ما با دکل ایرانسل 100 متر هم فاصله نداره

---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------

پینگشم تو خونه ما بین
    350 تا 550 متغیره

اما امان از این همراه اول
    پینگ بین 1800 تا 2000
    سرعت دانلود در حداکثر سرعت 4 کیلو
    اون از شانس شماست که اونجا زیاد استفاده نمیکنن و دکلش اسلات دانلود زیاد داره.
    و اینکه نزدیک دکل هستین

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیفیت اینترنت ایرانسل افتضاح شده.
    تا چند روز پیش همش قطع میشد ولی الان مشکل قطع شدن تا حدودی برطرف شده اما مشکل پایین بودن سرعت همچنان پابرجاست.
    ان شاء الله تا چند وقت دیگه ADSL میگیرم و از دست ایرانسل راحت میشم به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو کنید.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

کیفیت اینترنت ایرانسل افتضاح شده.
    تا چند روز پیش همش قطع میشد ولی الان مشکل قطع شدن تا حدودی برطرف شده اما مشکل پایین بودن سرعت همچنان پابرجاست.
    ان شاء الله تا چند وقت دیگه ADSL میگیرم و از دست ایرانسل راحت میشم به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو کنید.
    داداش شما آخر فروم بازیو با ایرانسل شدی؟؟
    بابا چرا چنوقت دیگه.الان برو بگیر...بخدا اعصابتو یه آرامش میدی.بگیر راحت شو.
    حیف نیست پولتو میدی واسه ایرانسل...
    آخه حسلب کن 10000 تومن 2 گیگ.پینگ بالا سرعت پایین
    ولی adsl من: 16000 تومن 70 گیگ در ماه پینگ بهتر از ایرانسل سرعت دائم 30 کیلو شب و روز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •