ممنون
چجوری میشه دکمه میانبر را که می زنیم بجایی وارد فقط یک برنامه بشه یک لیست از برنامه هایی که می خواهیم در دست رس باشه بیاد؟
اصلا" میشه ترکیبی از چندتا دکمه را برای باز کردن یک برنامه تعریف کرد؟؟
ممنون
چجوری میشه دکمه میانبر را که می زنیم بجایی وارد فقط یک برنامه بشه یک لیست از برنامه هایی که می خواهیم در دست رس باشه بیاد؟
اصلا" میشه ترکیبی از چندتا دکمه را برای باز کردن یک برنامه تعریف کرد؟؟
تا اونجایی که یادم باید گوشی رو هک کرد ، یه راهی هم بود بگردم ببینم پیداش می کنم یا نه .
پیداش کردم !
منبع : سایت پی هالز
P1 HardwareButton Editor --- By: Orion
با استفاده از اين برنامه ميتوانيد گزينههاي موجود در Hardware Button يا همان Shortcut Button را مشاهده، حذف، ويرايش و يا اضافه نمائيد.
نكته: براي استفاده از اين برنامه، حتما بايد Dot Net Framework 2.0 بر روي كامپيوتر شما نصب شده باشد و اگر نصب نبود ميتوانيد آن را از اينجا دانلود كنيد.
نكته: اين برنامه تنها قادر به تغيير گزينههاي Hardware Button گوشي P1 ميباشد. البته به احتمال زياد با گوشيهاي M600 هم سازگار است. همچنين به دليل اينكه دسترسي به گوشي P990 نداشتم، فعلاً امكان توسعهي برنامه براي پشتيباني از فايلهاي اين گوشي وجود ندارد.
توضيحات تكميلي
- Caps Switch رو Off كنيد.
2- فايل C:\Resource\apps\HwButctrlpnl.r10 رو به كامپيوتر منتقل كنيد و از آن حتماً Backup بگيريد.
3- پس از انتقال فايل به كامپيوتر، پسوند آن را به RSC تغيير دهيد
4- برنامه P1 HardwareButton Editor را باز كنيد و فايل HwButctrlpnl.rsc را باز نمائيد.
5- همانند فيلم آموزشي نحوه كار با اين برنامه عمل نموده و تغييرات خود را اعمال نماييد و نتيجه را ذخيره كنيد.
6- اگر پسوند فايل در گوشي شما RSC نبود و مثلاً r10 بود، آنرا مطابق پسوند اوليهاش تغيير دهيد. يعني RSC را به R10 تغيير دهيد.
7- فايل را به گوشي منتقل كرده و در فولدر C:\Resource\apps كپي يا Overwrite كنيد.
دانلود برنامه :
دانلود فيلم آموزشي برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود فيلم آموزشي نحوه به دست آوردن UID برنامهها از طريق Swiss Manager 1.7:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای ول بابا دمت گرم
اما چقدر حجم فایل ها بالاست با سرعت 800 بایت در ثانیه چند روز طول می کشه اینارو بگیرم
اون منو بالای صفحه که عکس باطری هم توش هست چجوری میاد این پایین صفحه؟
سلام دوستان
چند روز قبل سری برنامه های Handy مثل Day, Clock, Expense, Safe رو روی P1 در قسمت مموری نصب کردم. بعدها تمام اونها رو uninstall کردم بجز safe.
الان هر وقت گوشی رو روشن و خاموش میکنم بعد از بالا اومدن ازم میخواد اونها رو مجددا نصب کنم که هر دفعه می بایستی دگمه x رو بزنم و خلاصه یه کم دردسره.
دیدم اینجوریه تمام فایل های اون برنامه ها رو که روی مموری بود del کردم اما باز این حالت پیش میاد.
از عزیزانی که تجربه این مطب رو دارم تقاضای راهنمایی و کمک دارم.
با تشکر
این که میگن برای نصب flash player باید گوشی رو هک کنی.بعدش flash ها رو با opera باز میکنه؟
این فقط یک activex هست و فلش روی p1 نصب نمیشه چون نصاب تحت uiq3 نیست اما opera مانند تمام browser های دیگه قابلیت ارتباط با activex ها را دارد از این خاصیت استفاده شده و activex اون رو یک شرکت نوشته حالا فقط میشه تو opera خیلی محدود از فلش استفاده کرد سرعت کم اجرا هم بخاطر همینه که توسط activex اجرا میشه نه خود فلش لایت
یه ساعت آنالوگ نمیشه رو صفحه p1 گذاشت؟
این منو بالایی رو کسی می دونه چجوری میشه آورد اون پایین صفحه ؟
1- ساعت آنالوگ تو قسمت برنامه ها معرفی شده اسمش هم bigben هست.فقط کرکش نیست و بعد از یه مدت اکسپایر میشه.اگه کرکش رو گیر آوردی بزار تا همه استفاده کنن.
2- منو P1 بالاشه و اون عکسهایی که شما دیدی منوش پایینه برای P990 و سایر گوشیهاست.نمیشه منو رو آورد پایین.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)