تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 359 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

اليته من فكر نمي كنم قيمت ها و بسته هاخيلي به طرح هدفمندي ربط داشته باشه
    چون اين خدمات يه جورايي ارزش افزوده است و خيلي قيمتاش متناسب با هزينه هاش نيست
    هرچند كه البته هدفمندي هم بي تاثير نيست
    به نظر من مهم تر از هدفمندي ماجراي تامين تله كامه با اون گند زدنش كه باعث شد خيلي خوش به حال ارائه دهنده هاي اينترنت در ايران بشه و بحث وايمكس هم بي تاثير نيست
    به هر حال تو قسمت خدمات ارزش افزوده اگه ايرانسل يه رقيب درست و حسابي داشت اينقدر مشتركاش رو اذيت نمي كرد!!!
    بالاخره نفهمیدیم بی تاثیره یا موثره؟!!
    دوست عزیز ... وقتی میاد دقیقا از همون روزی که قراره یه خبرایی بشه تعرفه هاش رو تغییر میده تابلوئه که به چی ربط داره و به چی نداره!
    ببین دلیلی که من برای اثبات حرفام دارم خارج از حوصله و بحث این تاپیکه اما شما مطمئن باش که با کمی تحقیق و بررسی به حرف من میرسی چون فقط ایرانسل نیست که داره همچین کاری میکنه.
    وایمکس که فقط تو چنتا شهر داده میشه پس اصلا دلیل خوبی نیس که بگیم ایرانسل برای فروش وایمکس اومده همچین کاری کرده پس اینجوری تمام مشتریا رو تو شهرایی که وایمکس نداره از دست میده آیا ایرانسل انقدر ساده لوحه؟
    البته من تاخیرهای الکی و عملکرد ضعیف تامین تله کام رو تو تصمیمات ایرانسل موثر میدونم.

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

مطمئن میشی به زودی.همراه اول به خاطر اینه که از خوده دولته ( سهامش که همه میدونن ماله کجاست)
    پس ماله دولته، گرچه بگیم که خصوصیه!!!و خب من فکر میکنم که همراه اول میخواد خودش رو به عنوان سرویس دهنده ی برتر gprs مطرح کنه که البته به نظرم هست ،چون از اون موقعی که این ایرانسل رو انداختم کنار و همراه اول رو استفاده کردم دارم می بینم که واقعا سرعتش قابل قبول (بین 13 تا 15 ) و قطعیش کمه و ماهانه 12 گیگی رو دانلود کردم(ایرانسل دارا هم شک نکنن ایرانسل رو بایکوت کنن به نظرم.)
    بله اگه به گفته ی مسئولان باشه که فکر کنم وزیر ارتباطات قبلی (آقای سلیمانی بود فکر کنم )اومدن رسما گفتن پهنای باند ما برای کاربران کافیه.(128 کیلوبیت در ثانیه در سال 86)
    فکر کنم اشتباه میکنی در مورد سرعت 3g ....
    چون وقتی اینا میگن 512 طبق معمول باید منتظر یه سرویس256 با پینگ افتضاح باشیم چون بالاخره اوایل راه اندازی اپراتورها تو ایران مشکلاتی به وجود میاد(ایرانسل رو باید یادتون باشه) .
    نمیخوام بدبین باشم اما بعد از این همه مدت سرکار رفتن مردم برای اینکه 3g داره میاد و اون جنجال پروانه دادن و مزایده ها اومدن میگن : "هنوز تجهیزات کافی برای راه اندازی 3g نداریم."
    مسخره نیست؟
    همراه اول سودآورترین شرکت فک کنم شناخته شده بود.این یعنی پول داره!تازه با اون سرعتش کسی نمیتونه زیاد دان کنه.تازه کسایی مث من و شما که مثلا زرنگند و حداکثر حجمو دانلود میکنن کنار ما از اونور کسایی هستن که اصلا نمیدونن دانلود چیه!!!!!!!! فقط وبگردی میکنن.سرجمع شاید 1 گیگم استفاده نکنن 1 ماه.باور کنید هستند اینجور افراد.خیلی هم زیاد
    همراه اول و ایرانسل و ... هم حساباشون کلی هستش آمارایی که میگیرن سراسریه.در مجموع بررسی میکنند.پس همراه اول مطمئنا هیچ ضرری نمیکنه بلکه با نامحدود کردن مشتری بیشتری جذب میکنه و سود بیشتر.
    ولی ایرانسل هم فقیرتره و یه فرق اساسیش اینه که اکثر مشترکینش مخصوصا اینترنتیاش جوونن و اهل دانلود!!!منظور از فقیر بودن ایرانسلم میتونه چندین برابر کل سرمایه بنده تا آخر عمر باشه

ضمن اینکه حرفای شماهم تایید میکنم
    ایرانسل پینگش بالاست ولی همراه اول بهتره.
    همراه اول تو خونه ما رشت از 7.4 کیلو بالاتر نمیره سرعتش!!!!!!!!!

در مورد تجهیزات 3g من تو خبرا اون موقع شنیدم که مجبور کردن تامین تلکامو که تجهیزاتشو از داخل ایران تهیه کنه.یعنی متخصصای خودمون بسازن.(جو اونارو گرفته بود)
    بعد که نمیدونم نتونستند خواستن از چین یا ... وارد کنن .خوب تا اینجاش خوب بود.
    ولی تحریم مث اینکه نذاشت وارد کنن.که این همه معادلاتو بهم زد.و الان موندن چیکار کنن.اون یذره هم که نصب کردن احتمالا از اون تجهیزاتیه که اول وارد کردن و بقیشو نتونستند به خاطر تحریم وارد کنن.
    ضمن اینکه تامین تلکام میخواد از دکل های اپراتورهای دیگه هم استفاده کنه واسه پوشش.
    به نظرم این خیلی خوبه.هم چهره شهرا بد نمیشه.هم با یه دکل چنتا اپراتور سرویس میدن بهتره.
    این آخریارو فقط تو خبرا شنیدم.حرف خودم نیست.
    درست غلطش بستگی به خبرا داره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سرعت ایرانسل افتضاح شده با این کم کردم حجم دیگه باید بیخیالش بشیم حیف مودم اصلی واسش گرفتم هیچی رو بالا نمیاره.اشغالهای دزد

حـــــرفـه ای tanha.2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای IT

پيش فرض

چندوقتیه سرعت ایرانسل خییییییییلی پایینه و اصلا هیچی نمیاره. چطوری میتونم پیگیری کنم؟ اصلا روشی برای پیگیری این مشکل وجود داره؟

5. این کاربر از tanha.2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من فکر میکردم فقط برای منه نگو برای همه است .
    شرکت دزد ایرانسل بعد از کم کردن حجم از 2.5 به 2 گیگ در طرح تابستان امسال و همون قیمت 10000 تومن اینبار سرعتشو به افتضاح ترین حد خودش رسونده و از دایال اپ هم بدتره.این همه پول مودم دادیم و امیدو ارزو خوشحالی الانم که یا وصل نمیشه یا اینکه دیروصل و قطع میشه و کلا هیچی بالا نمیاد.در ضمن ایرانسلصاحاب نداره که بشه شکایت کرد هیچ کسی هم جوابتو نمیده.
    من شاید رفتم سمت همراه اول هنوز هیچی شو تغییر نداده.فقط امیدوارم سرعتش خوب باشه

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من فکر میکردم فقط برای منه نگو برای همه است .
    شرکت دزد ایرانسل بعد از کم کردن حجم از 2.5 به 2 گیگ در طرح تابستان امسال و همون قیمت 10000 تومن اینبار سرعتشو به افتضاح ترین حد خودش رسونده و از دایال اپ هم بدتره.این همه پول مودم دادیم و امیدو ارزو خوشحالی الانم که یا وصل نمیشه یا اینکه دیروصل و قطع میشه و کلا هیچی بالا نمیاد.در ضمن ایرانسلصاحاب نداره که بشه شکایت کرد هیچ کسی هم جوابتو نمیده.
    من شاید رفتم سمت همراه اول هنوز هیچی شو تغییر نداده.فقط امیدوارم سرعتش خوب باشه
    سلام
    خوب شد گفتین مرسی
    من تازه adsl ام تموم شد باید چنروزی از همراه یا دیال استفاده کنم تا شرکتمو عوض کنم
    همراه اولو یه تستس بکنید با اون طرح هزاریشم میشه.اگه خوب بود منم بیام یه یه هفته ای بزنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بايد براي يك ماه هم شده از اينترنت ايرانسل استفاده نكنيم تا سرعت رو زياد كنند.
    با توجه به درآمد سرشاري كه از اينترنت نصيب ايرانسل ميشه خيلي خام طمع بايد باشن كه كيفيت رو ارتقاء ندن كه هيچ برعكس از پهناي باند هم كم كنند.

داره خودمونی میشه google chrome's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ایرانسل سال پیش سرعت خیلی خوبی داشت اما الان !!!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بايد براي يك ماه هم شده از اينترنت ايرانسل استفاده نكنيم تا سرعت رو زياد كنند.
    با توجه به درآمد سرشاري كه از اينترنت نصيب ايرانسل ميشه خيلي خام طمع بايد باشن كه كيفيت رو ارتقاء ندن كه هيچ برعكس از پهناي باند هم كم كنند.
    کیه که استفاده نکنه؟حاضری خودت شروع کنی؟
    اگه تهران هستین همون همراه اول بهتره پینگش پایینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اشكال ما اينه كه فقط غر غر ميكينم و كاري جدي انجام نميديم
    ناراضي هستيم از كيفيت اينترنت استفاده نكنيم. بعد مسئولين ايرانسل فكري براي ارتقاء كيفي ميكنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •