خب بری اونجا مشخصات پینگ و سرعت دانلودت رو میبینی بعد میای اینجا میگی یا عکسش رو میذاری ما هم نظر میدیم![]()
خب بری اونجا مشخصات پینگ و سرعت دانلودت رو میبینی بعد میای اینجا میگی یا عکسش رو میذاری ما هم نظر میدیم![]()
اهان گرفتم. دمت گرم![]()
مهم پینگ هست نه سرعت شما برو به سایت speedtest.net و از یه شهری غیر از تهران یه تست بگیر......اگه پینگت بالا باشه نمیتونی لذت کامل رو ببری از بازی
این مثلا تست منه مثله شما 256 نامحدود دارم فعلا
![]()
1- فقط با آنالوگ سمت راست... جهت نه ها آنالوگ راست
2- این دیگه همون حرکت تمرین شده اس دیگه شما یه استراتژی خلق می کنی توی آرنا بعد توی بازی استراتژی رو انتخاب می کنی استفاده می کنی مطمئن نیستم توی کرنر هم می شه استفاده کرد خودت از تو آرنا چک کن ببین داره یا نه
3- ببین ضربه آزاد زن خیلی خیلی خیلی مهمه فقط شانس می تونه باعث بشه یه بازیکن عادی ضربه آزادش رو گل کنه... وقتی یه ایستگاهی زن خوب پشت توپ وایسه شما میتونی روی ضربه ایستگاهی Curl قشنگ حساب کنی شما می تونی درایو بزنی یعنی دوازه رو هدف بگیری دور ترین نقطه به جایی که دروازبان ایستاده و اونجا رو به دیوار دفاعی واگذار کرده شما می تونی از بالای سر دیوار دفاعی رد کنی اینطوری که جهت بالا رو محکم نگه داری اینکه می گم محکم جدی میگم و حتی اگه بتونی 5 ثانیه ثابت جهت بالا رو نگه داری که به سمت چپ و راست حرکت نکنه زاویه خروجی کار عالی میشه بعد حدود 2 تا خط پر کن تایمینگت خوب باشه گل میشه یا اینکه ضربه آزاد رو curled بزن طوری که از بغل دور بزنه دیوار رو اول تا می تونی زاویه رو به سمت بیرون نگه دار یعنی ماکسیمم اختلاف بعد جهت رو به سمت بالا(مایل) طوری بگیر که برگردی به سمت دروازه این حرکت رو مایل به بالا بگیر وقتی جهت طوری شد که مطمئن شدی توپ می تونه از بغل دیوار رو دور بزنه به اندازه 1 خط پر کن شوت رو توپ به زیبایی وارد دروازه میشه ایستگاهی زن و تایمینگ و دقت در نحوه اجرا خیلی موثره
اشتباه فکر میکنی عزیزم . سرور های EA واقعا عالین .
اولا Friendly ها که با دوستان ایرانی میزنیم ذره ای لگ نداره . مگه هر چند وقت یک بار که اینترنت کلا میریزه به هم .
دوما با خارجی ها هم که میزنی 50 50 لگ داره . یعنی بعضی وقتها اصلا لگ نداره و بعضی وقتها هم که لگ داره به دلیل عادت داشتن ما ایرانی ها به لگ بازی طرف اصلا یا نمیتونه بازی کنه یا از بازی میره بیرون و کلا بازی رو تو میبری .
کلا مشکل انچنانی نداره . قبلا افتضاح بود اما الان چند وقتیه خوب شده . و در ضمن راجع به لگ هم بگم که مثل گیم رنجر نیست که host لگ نداشته باشه و اون که join میشه لگ شدید داشته باشه . این لگ یه جوری بین دو طرف تقسیم میشه .
تو فکر برم utimate team نمیدونم چی هست اصلا .
لگ که منم ندیدم ولی تاخیر داره !
راستی گیمرتگ نداری ؟
دستت درد نکنه . کمکم کردی
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
داداش می گم پینگت یکم زیاد نیست؟ 318 خیلیه ها. من فیفا11 رو با گیم رنجر می رفتم بازی می کردم پینگ روو 120 اونورا بود. الان که بازی می کنی باش لگ نمی زنه؟
Last edited by AlirezaLamLam; 25-12-2011 at 18:49.
من که گفتم پینگم خیلی زیاده الان هم دیگه اصلا آنلاین بازی نمی کنم ببین چطوریاس؟
چند وقته گند زدن به پینگ ها حالا نامحدودو که دیگه ولش کن
الان رفتم پینگمو گرفتم 172 بود.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)