[/QUOTE]
2-اینو بعدا میگم
3-برو تو سایت یوتیوب بعدش کلمه ی BARCABOY رو سرچ کن میاره آموزش ضربه کاشته هارو من همشو گرفتم
حالا بگو از چه فواصلی تا من قلق هاشو بت بگم![]()
[/QUOTE]
2-اینو بعدا میگم
3-برو تو سایت یوتیوب بعدش کلمه ی BARCABOY رو سرچ کن میاره آموزش ضربه کاشته هارو من همشو گرفتم
حالا بگو از چه فواصلی تا من قلق هاشو بت بگم![]()
ای بابا . هر کاری میکنم و هر روشی رو پیش میگیرم تو دفاع بازم یه نقطه ضعف خفن دارم . چه کارش کنم بچه ها . اونم یک و دو یا پاس تو عمق های حریفهاست.
معمولا توی بازی با human این مشکلا رو دارم . تا مدافعم رو سوییچ میکنم طرف رسیده دم دروازه . اصلا نمیدونم چه کارش کنم پدرم در اومده ولی باز هم مدافعا خنگ میزنن .
با هر کی هم بازی میکنم چون نقطه ضعف منو یا میدونه یا سریع کشفش میکنه علیه من از این نوع پاسکاری استفاده میکنه و در نهایت معمولا میبازم .
تاکتیک رو روی cover بزارم بهتره یا افساید گیری ؟ چه سیستمی خوبه واسه مقابله با این یک و دو های متوالی و پاس تو عمق های زمینی یا مخصوصا هوایی (که به نظرم از نقطه ضعف های بارسا است)
توی تاکتیک قسمت دفاع دو تا گزینه Pressure و یکی پاینش . سطح اون دوتا رو کم کن
+
اصلا از افساید تراپ استفادده نکن چون میبینی طرف تیزه تا میره تو افساید زود میاد بیرون و تموم بازیکنات جا میمونن
Offside Trap که واقعا چرته و اصلا نمیشه روش حساب باز کرد ! مثلا میخوای یکی که اون فقط آفساید رو پر کرده رو بیاری بیرون یهو کل دفاع میاد جلو ! فقط با Human میشه تشخیص داد یعنی میشه آفساید گیری کرد !
دوستان یه سوال دارم
الان من می خوام سی دی کی فیفا12 رو بخرم ولی یه مشکلی دارم. توو قسمت منو های فیفا نوشته Ultra team که می تونی با یه تیمی که درست می کنی بری با بقیه به صورت انلاین بازی کنی. اونوقت می خوام بدونم سرعت چجوریه توو بازی کردن انلاین. یعنی پینگش زیاده یا کم؟ کسایی که فیفا12 رو انلاین بازی می کنن یه کمکی بم بکنن ممنون می شم.
به نظرم تو ایران بی خیال بازی آنلاین باید شد....پینگ تو کشور ما خیلی بالاس و مطمئن باش تو بازی اعصابت رو خورد میکنه....من قبلا با فیفا 2010 آنلاین بازی میکردم واقعا روی اعصاب بود شوت میکردی 2 ثانیه بعد شوت میشد توپ و تو اون لحظه حریف توپو ازت میگرفت
اول ببین پینگت تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چنده !
دوما من که با Xbox بازی میکنم خوبه !
2-اینو بعدا میگم
حالا بگو از چه فواصلی تا من قلق هاشو بت بگم[/QUOTE]
اگه ممکنه بگو با کدوم دکمه کیبرد باید ضربات رو بزنم ضرباتی مد نظرم هست که پشت و چسبیده به محوطه جریمه هستند و قابل گل شدن هست
آیا غیر از دکمه شوت دکمه دیگه لازمه زده بشه ؟ ( دوستمون گفتم جهت بالا رو باید بگیرم درسته ؟ )
اون که بله زیاده اما پس چجوری کسایی هستن که سی دی کی گرفتن بعد دارن انلاین از سرور خود فیفا بازی میکنن؟
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
داداش الان چجوری باس برم توو Speed test؟ بعد من ADSL 256 دارم, بنظرت خوبه؟
اگه ممکنه بگو با کدوم دکمه کیبرد باید ضربات رو بزنم ضرباتی مد نظرم هست که پشت و چسبیده به محوطه جریمه هستند و قابل گل شدن هست
آیا غیر از دکمه شوت دکمه دیگه لازمه زده بشه ؟ ( دوستمون گفتم جهت بالا رو باید بگیرم درسته ؟ )[/QUOTE]
LB رو با جهت بالا و جایی بشوت که دروازه بان هست نه دیوار دفاعی یه خورده داخل دروازه و کات بیرون پا بسته به فاصله هم شوت رو پر کن هنگام زدن ضربه یعنی وقتی که پا به توپ میخوره دکمه Y یا واسه من رو ایکس باکس پاس تو عمق رو بزن اگه درست انجام بدی 95 در صد کار تمومه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)