تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 65 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به نظرم بهترین گزینه برای جانشینی شاو، اشلی یانگه. با توجه به نوع بازی یانگ، توی شرایط حمله و وقتی که از سمت چپ نفوذ می‌کنه، ممفیس می‌تونه با خیال راحت به سمت راست متمایل بشه و به دروازه نزدیک‌تر بشه و بیشتر توی موقعیت گلزنی قرار بگیره. شاید اینطوری اون کریستینو رونالدویی که قرار بود این بار در شمایل دپای ظهور کنه، پدیدار بشه!
    یعنی در پست دفاع چپ؟ بعید می دونم مناسب این پست باشه چون یانگ میل زیادی به حمله داره و عملا یه وینگ دو پا هست. به فرض اینکه در این پست هم به بازی گرفته بشه، پشت سرش فضای خوبی برای نفوذ و حمله تیم حریف هست. من ترجیح میدم روخو در این پست به بازی گرفته بشه و بلیند در پست دفاع مرکزی بمونه. هر چند دوست دارم یانگ با توجه به آمادگیش در ترکیب اصلی باشه.

2. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

یعنی در پست دفاع چپ؟ بعید می دونم مناسب این پست باشه چون یانگ میل زیادی به حمله داره و عملا یه وینگ دو پا هست. به فرض اینکه در این پست هم به بازی گرفته بشه، پشت سرش فضای خوبی برای نفوذ و حمله تیم حریف هست. من ترجیح میدم روخو در این پست به بازی گرفته بشه و بلیند در پست دفاع مرکزی بمونه. هر چند دوست دارم یانگ با توجه به آمادگیش در ترکیب اصلی باشه.
    درسته یانگ اصلا خصوصیات دفاعی نداره و میشه قضیه پارسال که با والنسیا در سمت چپ داشتیم.البته باز هم والنسیا یکم از یانگ تدافعی تر هست.

اما با مصدومیت شاو،محتمل ترین تغییر همون بود که در بازی دیدیم.بلیند به سمت چپ میره و روخو در مرکز.اینجوری هر دو کارآیی خوبی خواهند داشت.
    در حالت دفاع سه نفره روخو در سمت چپ خوب جواب میده اما در دفاع چهار نفره و با وظایفی که فنخال از دفاع کناری میخواد حضور روخو در سمت چپ کمی بعیده چون پست تخصصی اش دفاع وسط هست و اصلا سرعت و بازیسازی یک فول بک رو نداره.

------------------------
      محتوای مخفی: expired discussion 

مارسیال:در همون گزارش جناب تیلور،بجز اون جمله احساسی،در سایر موارد مارتیال می گفت.در برنامه match of the day هم همه جور تلفظی از مجری و گزارشگر و کارشناسان دیدیم.البته مارتیال تلفظ فرانسوی هست و خب لهجه ها متفاوت هستند.همونطور که مایکل،میشائیل و میکائیل داریم.اما همون مارسیال میگیم که دوستان هم راضی باشند.
    از بالا فرمان رسیده "اینقدر کژژ ندهید دیگه،بذارید مسئولان کارشون رو بکنند."
    Last edited by mohammad_87; 19-09-2015 at 12:47.

4. 12 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

خوان ماتا تیم منتخب تاریخ منچستر یونایتد را انتخاب کرد

خوان ماتا که این روزها برای منچستر یونایتد بسیار خوب کار می کند در یک حرکت جالب، تیم منتخب مورد نظر خود را از تاریخ منچستر یونایتد اعلام کرده است.

ماتا اظهار داشت:
    به نظرم تیم بسیار با کیفیت و هجومی را انتخاب کردم، البته این کار بسیار سخت بود!

تیم منتخب تاریخ منچستر یونایتد به شرح ذیل می باشد:
    پیتر اشمایکل، ریو فردیناند، نمانیا ویدیچ، پاتریس اورا، دیوید بکهام، پل اسکولز، بابی چارلتون، رایان گیگز، کریستیانو رونالدو، اریک کانتونا و جورج بست
    -------------------------------------------------------------------------------
    لوکا شاو از بیمارستان مرخص شد

لوکا شاو بازیکن 20 ساله تیم فوتبال منچستر یونیاتد در بازی تیمش در مقابل آیندهوون دچار آسیب دیدگی شدید شد و به سرعت به بیمارستان انتقال پیدا کرد.

او امروز با گذاشتن تصاویری از پرسنل این مرکز درمانی در صفحه خود در یکی از شبکه‌های اجتماعی، از آنها تشکر و قدردانی کرد.

او نوشت: مایلم از تمام کسانی که در بیمارستان سنت‌ آنا به فکر مراقبت از من در چند روز گذشته بودند، تشکر زیادی کنم. مسلما لطف این عزیزان را هیچوقت از یاد نخواهم برد. از این بابت خرسندم و به منچستر سفر می‌کنم که در آنجا ادامه معالجات را انجام دهم.

این بازیکن باید چندین ماه به همین خاطر دور از میدان باشد و مسلما تا سال 2016 به مستطیل سبز بازنخواهد گشت.

طرفدار من یونایتد نیستم ,ولی آرزوی سلامتی برای شاو دارم.
    Last edited by hossein blak; 19-09-2015 at 18:00.

6. 14 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک بابت برد

با بردی که مقابل ساهتمپتون به دست اوردیم فاصله امتیازیمون با من سیتی به 2امتیاز رسوندیم

از 2بازی حساس اخیرمون با لیورپول و ساهتمپتون تونستیم 6 امتیاز کامل بگیریم

مارتیال هم ترکونده تا اینجای کار 3 گل زده و نشون داده خرید خوبی بوده امیدوارم روند گلزنیش به همین نحو ادامه بده در بازیهای پیش رو

فقط ای کاش سر گل سوم ضربه ممفیس به گل تبدیل میشد تا اولین گلش در لیگ به ثمر برسونه خیلی حیف شد ضربش عالی بود ولی با بدشانسی به تیر خورد

در آخر هم تشکر از دخیا بابت سیوهای استثنائیش که آخرای بازی از خودش نشون داد

شاید اگه دخیا مقابل سوانسی داخل دروازمون بود الان ما به جای سیتی در صدر جدول بودیم
    به امید برد در بازی هفته بعد که با ساندرلند در اولدترافورد بازی داریم
    Last edited by clau; 20-09-2015 at 20:42.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

از اضافه کردن بازیکنای جوون تو بایرن من به استعداد یابی فن خال ایمان آوردم
    مارتیال هم با اینکه هنوز خیلی زوده قضاوت در موردش ولی پتانسیل بالایی داره
    از ساق هاش معلومه

9. 13 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تبریک
    در هفته ای که تمام نتایج تیمهای بالای جدول به نفع ما بود ما سه امتیاز مهم خارج از خانه رو گرفتیم و باید بازی بعدی لیگ مقابل ساندرلند رو هم با امتیاز کامل تمومش کنیم تا برای بازیهای متقابل مهمی که پیش رو داریم اندوخته کافی رو داشته باشیم.دخیا همون دخیای آماده بود و مارتیال هم خیلی امیدوارمون کرد.کلا نشون داده که هم تکنیک بسیار خوبی داره و هم شم گلزنی بالایی داره.امیدوارم در ادامه فصل با گلزنی و پیشرفت بتونه نقطه اتکا تیم در خط حمله بشه.

نکته جالب این پیروزی برخی شباهتها به پیروزی مشابه در سه سال قبل بود:
    2 سپتامبر 2012 در ورزشگاه سن ماری 3-2 ساوتهمتون رو بردیم.امروز 20 سپتامبر 2015 همین نتیجه رو در همین ورزشگاه تکرار کردیم.

در اون بازی ساوتهمپتون در دقیه 15 جلو افتاد و یونایتد دقیقه 22 مساوی کرد،در بازی امروز در دقایق 12 و 33 این اتفاق افتاد.

در بازی سه سال پیش،فن پرسی و لمبرت مهاجمان دو تیم ستاره تیم هاشون بودن و امروز هم مهاجم دو تیم یعنی مارتیال و پله گلزنان اول بودند.

در اون بازی،فردیناند به تیر زد و در ادامه فن پرسی گل دوم تیم رو بثمر رسوند امروز دیپای به تیر زد و ماتا گلزنی کرد.

نکات دیگه اینکه اشنایدرلین گل دوم ساوتهمپتون به منچستر رو زد بود و R.I.P R.V.P (خدابیامرز فن پرسی عزیز) هم هت تریک کرده بود.

بازی بعدی تیم هم مقابل ایپسویچ در لیگ کاپ هست که اصلا اهمیت نداره و نباید بازیکنان اصلی رو خسته کرد.

------------------------------
    پی نوشت:
    در فیلم آنالیز بازی دیروز دیدم که گل ماتا با 44 پاس پیاپی بثمر رسیده.
    Last edited by mohammad_87; 22-09-2015 at 01:15.

11. 13 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

پی نوشت:
    در فیلم آنالیز بازی دیروز دیدم که گل ماتا با 44 پاس پیاپی بثمر رسیده.
    یکی از گل های First Class فوتبالی!!
    یاد چیپ اسکولز در CL به پاناتینایکوس یونان، زنده شد!
    یه گل هم چند سال پیش بربا زد (تو اون بازی ای که 5 گل زد - فکر کنم وستهام بود) که اونم کلی قبلش پاسکاری شد.

13. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

خب بازی برابر ایپسویچ با نتیجه ی خیلی خوب 3-0 بردیم ، بازی ای که چند تا نکته ی خیلی خوب داشت. بازی بسیار خوب پریرا و حضور با انگیزه و با انرژیش که نشون داد اگه نیاز بشه می تونه به عنوان جایگزین به جای ماتا ، دیپای ، هررا بازی کنه ، هم سرعت خوب و هم اعتماد به نفس خوب و هم قدرت شوت زنی خیلی عالی. والنسیا هم دفاع راست بازی کرد و بازی خیلی خوبی داشت و سراسر تو حملات شرکت می کرد و واقعا عالی بازی کرد. مارسیال هم باز موفق شد گلزنی کنه و باز هم روی یه حرکت ترکیبی خوبی که با ممفیس دیپای داشت. فیل جونز هم با حضورش در زمین اولین بازی فصلش رو بعد از اون مشکل خونی ای که داشت تجربه کرد . وین رونی هم موفق شد روی پاس فوق العاده ی بلیند گل خیلی خوبی بزنه. بلیند هرچند شاید دفاع کاملی نباشه ولی هر یکی 2 بازی یه پاس خیلی خوب می ده که واقعا تحسین برانگیزه.

به نظرم بازی بعدی در برابر ساندرلند رو هم اگه ایشالا بتونیم ببریم تیم میوفته رو یه روال خیلی خوب ، تنها بد شانسیمون خوردن بد موقع با پس اس وی خیلی آماده بودش. هرچند یه نکته ای رو باید بگم و اون اینکه نگاه نکنید ساندرلند تنها 2 امتیاز آورده و در قعر جدول هستش . اون ها تیم خیلی خوبی دارن و فقط بد شانس بودن ... چه در دفاع و چه در حمله ، چند تا بازیکن خیلی خوب دارن . دفو ، لنس ، کابول ، اوشی ، پاتریک ون آنهلت و ... امیدوارم فقط گربه سیاهمون نشن چون توانایی این رو دارن.

موفق باشید

15. 12 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

هر چی از فصل میگذره شوانی خودش بیشتر تو دل هوادارا جا میکنه
    علاوه بر بازی خیلی خوبش و رهبری کردن تیم رابطه خیلی خوبی با بازیکنا و هوادارا داره

پریرا واقعا بازیکن خوبیه ... باید بهش بیشتر بازی برسه
    مارتیال هم که فعلا جای هیچ حرفی نزاشه

17. 9 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

دیوید بکام: خوش شانسم که در مقابل "کریس رونالدو" بازی کردم / به نظر فرگی احترام می گذارم

سرالکس فرگوسن، مرد افسانه ای الدترافورد، بتازگی کتاب جدیدش بنام "هدایت" را منتشر کرده است. وی در این کتاب از گیگز، اسکولز، کانتونا و کریستیانو رونالدو بعنوان 4 بازیکن افسانه ای یونایتد نام برده است. در این فهرست اثری از نام دیوید بکام دیده نمی شود، البه فرگوسن از بکام بعنوان یکی از بهترین بازیکنان شیاطین سرخ یاد می کند؛
    دیوید بکام در این باره می گوید:

"حق با فرگی است، من بازیکن خیلی فوق العاده ای برای منچستر یونایتد نبودم. از اینکه فرگوسن اسمی از نبرده ناراحت نیستم، زیرا خودم را انسان خوش شانسی می دانم. من این اقبال را داشتم تا برای بهترین مربی جهان برای مدتی طولانی بازی کنم و چیزهای زیادی از او یاد بگیرم.
    فرگی یک مرد بزرگ و یک مربی افسانه ای است، من در کنار او به شش عنوان قهرمانی لیگ برتر و 1 لیگ قهرمانان اروپا رسیده ام.
    کریستیانو رونالدو بازیکنی افسانه ای است، در طول دوران بازی ام این شانس را داشتم که روبروی او قرار بگیرم، او از هر حیث کامل و بهترین است.
    رونالدوی برزیلی هم اسطوره است، شانس بازی کردن کنار او در رئال مادرید را برای 4 سال داشتم، به نظر من هر دو رونالدو از بهترین های تاریخ فوتبال هستند."

------------------------------------------------------------
    فان خال: بخت با مارتیال همراه است

لوئیس فان خال در جمع خبرنگاران اظهار داشت:

"آنتونی مارتیال به عنوان یک بازیکن تا حدی خوش شانس هم بوده است اما قطعا او تا به حال ارزش خود را نشان داده است، او با شرایط بسیار خوب کنار آمده است و این مساله را به خوبی نشان داده است، او تمام سخنان ما را گوش می دهد، به رفتار های بازیکنان با تجربه به خوبی دفت می کند، تمام تمرکز او روی بازی های تیم است، به همین دلیل است که او را به اولدترافورد آوردیم."

19. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •