تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 62 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 613

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops II

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

چرا نداشت ؟ شما احتمالا کال اف بازی نکردی قبلا . لانچر اینجا هم همونجوری بود که قبلا بود . یعنی با کلیدای شماره .
    نه دوست عزيز مشكل از نسخه بازی بود، الان كه نسخه دانلود شده از خود وبسایت اصلی رو گرفتم مشكلی نداره جالب اينكه تو فروم Activision هم پرسيدم و گفتن داری از نسخه غير اصلی كرك شده استفاده میكنی ! بعضی وقتا آدم نبايد سوال بپرسه تو فروم اصلی بازی !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

قسمت سبز هم كه نگفتم داستان بده يك بار ديگه بخون عزيز گفتم چند داستانی بده ! این مجموعه انتخاب ها كه بهت ميده منو ياده خدابيامرز رزيدنت اویل 3 انداخت كه هی بهت انتخاب ميداد مثلا ميگفت میخوای ترمز اضطراری رو بكشی يا از پنجره بپری بيرون. اتفاقا چون طرفدار CoD هستم نمی خوام سعی كنن همه چی بهش اضافه كنن !!! فردا هم بيان بهش Bullet Time اضافه كنن !

قسمت قرمز رو كه دستت درد نكنه واقعا ، شد این دشمنا يك بار نارنجك زير ربات ها بندازن ؟! مگه CLAW ها با سه تا نارنجك نابود نميشن پس چرا اينكارو نمی كنن ؟!!

قسمت آبی هم كه باز دستت درد نكنه دیگه هركسی تا آخر بازی رفته باشه حتما می دونه تو مرحله آخر (Haiti) باید زحمت نابود كردن ربات ها رو خودت بكشی.

قسمت بولد هم كه احسنت این همه چيز اضافه شده و بازی در حالت Single Player بهتر نشده ! در ضمن این نسخه رو فقط با قبلیش يعنی BO مقايسه كنید يادمون نره كه BO‌ چه امتیازی از وبسایت های ريويو گرفت و چقدر حتی افرادی كه طرفدار بازی های CoD نبودن رو به خودش جلب كرد. من این بازی رو با نسخه قبليش مقايسه می كنم و واقعا افت محسوسه ! فقطم نظر من نیست این همه نقد و نظر تو اینترنت اكثرا این مورد رو تایید می كنن.

قسمت بنفش رو هم كه نفهمیدم ! تو جنگ mini game باعث بچه گانه شدن ميشه ؟!

قسمت آخر رو قبول دارم ولی برداشتی نقل قول كردی حالا كه من گذاشتم تو اسپويلر بی فايدست !

در انتها هم بگم كه این نظر شخصی منه و قصد عوض كردن نظر كسی رو ندارم و نظر خودمم عوض نميشه ، فقط دوستانی كه مثل من فكر میكنن این نسخه از نسخه قبل تو حالت Single Player بدتر شده اگه می تونن لايسنس بازی رو تهیه كنن و يك سری به مولتی پلیر بزنن (یا اينكه نمیدونم شاید با كرك بعدا بشه مولتی پلیر رو رفت)

در حالت مولتی پلیر امكانات و تجهیزاتی كه سال ها تو فروم CoD درخواست داده شده بود بالاخره بعضی هاش اضافه شده، متاسفانه این روز تعطيلی پينگ نت من داغونه ولی در كل مولتی پلیر از لحاظ تجهیزات بهتر شده يكم مپاش برای كسایی كه میخوان دلو بزنن به دریا و راش بدن خوب نیست ولی تجربه جالبیه ! البته كمپر خیلی زیاد شده تو بازی و رو اعصابن !
    قسمت سبز هم كه نگفتم داستان بده يك بار ديگه بخون عزيز گفتم چند داستانی بده !
    اتفاقاً به عقیده من و خیلیا همین چند داستانی بودنش خوبه اگر اینم نبود دیگه دلمونو به چی خوش میکردیم ؟ زنده سوزی آدما ؟! فحاشیو بی تربیتی این مرتیکه وودز و بقیه ؟!

قسمت قرمز رو كه دستت درد نكنه واقعا ، شد این دشمنا يك بار نارنجك زير ربات ها بندازن ؟! مگه CLAW ها با سه تا نارنجك نابود نميشن پس چرا اينكارو نمی كنن ؟!!
    سایر بازیهای رایانه ای هم در همین حد هوش دارن در ضمن فکر میکنم اگه تو بازی رو روی درجه سخت بگذاری دقت اونا هم بیشتر میشه
    قسمت بولد هم كه احسنت این همه چيز اضافه شده و بازی در حالت Single Player بهتر نشده ! در ضمن این نسخه رو فقط با قبلیش يعنی BO مقايسه كنید يادمون نره كه BO‌ چه امتیازی از وبسایت های ريويو گرفت و چقدر حتی افرادی كه طرفدار بازی های CoD نبودن رو به خودش جلب كرد. من این بازی رو با نسخه قبليش مقايسه می كنم و واقعا افت محسوسه ! فقطم نظر من نیست این همه نقد و نظر تو اینترنت اكثرا این مورد رو تایید می كنن.
    من نگفتم بازی در کل چه نمره ای گرفته من گفتم باید نکات مثبت بازی رو در کنار نکات منفیش بگذاری تو دوسه صفه قبلم که نمره دادم میبینی نمره پایینی بهش دادم هم تو گرافیک هم صدا و ... ولی گیم پلیش خوبه لااقل مثل سری های قبله داستانشم نکات منفی مثبتش همیناس که گفتم

قسمت بنفش رو هم كه نفهمیدم ! تو جنگ mini game باعث بچه گانه شدن ميشه ؟!
    بله اگر اون مراحل رو از داستان اصلی بازی خارج کنی بچه گانه و اضافی و بی اهمیت به نظر میاد .

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سایر بازیهای رایانه ای هم در همین حد هوش دارن در ضمن فکر میکنم اگه تو بازی رو روی درجه سخت بگذاری دقت اونا هم بیشتر میشه
    کی گفته عزیز ؟ مثالش COD های سالای پیش که AI اشون خیلی خوب بود ولی الان افت کرده !

+

این سری افتای زیادی داشته از جمله AI و گرافیک و همینطور گیم پلی ! داستان هم هنوز تموم نکردم ولی داستانش خوبه !

فقط Multiplayer اش عالیه ! و همینطور zombie !

+

WTF ! چقد Spoil ! باو رعایت کنید لطفا !
    Last edited by mjorh; 25-11-2012 at 19:35.

4. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کی گفته عزیز ؟ مثالش COD های سالای پیش که AI اشون خیلی خوب بود ولی الان افت کرده !

+

این سری افتای زیادی داشته از جمله AI و گرافیک و همینطور گیم پلی ! داستان هم هنوز تموم نکردم ولی داستانش خوبه !

+

WTF ! چقد Spoil ! باو رعایت کنید لطفا !
    من اینطور فکر نمیکنم به نظرم شما بازی رو اول تموم کن بعدم بگذار چارتا سایت یه نظری در این مورد بدن بعد بیا اینقدر قاطعانه نظر بده
    این بازی نسبت به سری قبل از هوش کمتری برخوردار نیست
    البته در مورد گرافیک و صدا و تا حدی خود داستان با شکست روبرو شده
    از نظر من بعد اخلاقی تو داستان کاملاً صفره
    Last edited by tootam; 25-11-2012 at 19:51.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

به نظر من مولتی پلیر بازی اصلا خوب کار نشده.شاید برای چند روز لذت بخش باشه ولی بعدش فوق العاده تکراری میشه.تقریبا هیچ چیزی به این بخش اضافه نکردن،مپ های بازی هم به غیر از چندتا اصلا خوب کار نشدن و فقط پر از جای کمپ کردن هستن.مثلا مپ Drone, یه بار رفتم توی مپش کلا از مولی پلیر بازی کزدن پشیمون شدم!از 10 نفری که بازی میکردن شاید 2-3 نفر درست بازی میکردن،یه قسمت هم توی این مپ هستش که اگه یه نفر اسنایپر + پرک cold blooded رو بگیره و بره اونجا به هیچ وجه قابل دیدن نیستش...س
    سلاح های بازی هم اصلا بالانس نیستن،برتری کامل بافردی هست که اسلحه با fire rate بالا داشته باشه،light machine gun های بازی هم که به کل بازی رو خراب کردن!چون این سلاح ها بردشون با sniper rifle ها برابری میکنه،قدرتشونم فوق العاده بالا هست.اگه کسی یه LMG با Target Finder بگیره راحت میتونه همه رو درو کنه!
    فقط وقتی با دوستاتون بازی کنین ممکنه مولی پلیر بازی جالب و لذت بخش باشه.
    در کل مولتی پلیر بازی جلوی بقیه بازی ها مثل Battlefield یا Halo به شدت ضعیف کار شده و به نظر من ارزش خیلی بالایی نداره....
    Last edited by Leon-117; 25-11-2012 at 21:12.

7. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میشه حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بگید؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان ، من بازی رو تموم کردم
      محتوای مخفی: آخرش 
    منها آخرش menendez رو نکشتم ! میخواستم بدونم مرحله آخرش رو چطور دوباره از اول برم ؟! چون تو لیست مرحله ها به ترتیب نیست !
      محتوای مخفی: جواب 
    به این علت میگین به ترتیب نیست چون انتظار دارین تو لیست, اخرین مرحله باشه... چهار یا پنج تا ماموریت Strike Force آخر اون لیست قرار گرفتن و قبل از اونا هم ماموریت Judgment Day رو باید داشته باشین.

محتوای مخفی: تصمیم بین منندز یا هارپر 
    اون موقعی که باید ها منندز رو بکشیم یا هارپر رو - ما نقش چه شخصیتی رو بازی میکنیم ؟

من خواستم منندز رو بکشم اگه هارپر رو انتخاب میکردم چی میشد ؟
      محتوای مخفی: جواب 
    در نقش فرید اون ماموریت رو شروع میکردین. اما وقتی به نقطه تصمیم گیری میرسین, در صورت انتخاب کشتن هارپر - هارپر کشته میشه و دوربین میچرخه و کنترل دیوید میسون رو به دست میگیرین. (در صورت انتخاب کشتن منندز هم بعدش در نقش دیوید بودین)

حالا نتیجه اش اینه که: وفاداری فرید به منندز ثابت میشه, جلوتر در صورتی که کارما رو نجات داده باشین فرید در ماموریت Odysseus, جونشو برای نجات دوباره کارما قربانی میکنه, کارما هم کرم سلریوم منندز رو رمز گشایی میکنه و کنترل هواپیماهای بدون سرنشین رو به حالت اول برمیگردونه و در نهایت هم جلوی فرار منندز از سلولش هم گرفته میشه.

10. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان میشه حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بگید؟
    حداقل سیستم مورد نیاز بازی Call Of Duty : Black Ops 2 به شرح زیر است :

CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
    Memory: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS
    Video Card: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB

12. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

به نظر من مولتی پلیر بازی اصلا خوب کار نشده.شاید برای چند روز لذت بخش باشه ولی بعدش فوق العاده تکراری میشه.تقریبا هیچ چیزی به این بخش اضافه نکردن،مپ های بازی هم به غیر از چندتا اصلا خوب کار نشدن و فقط پر از جای کمپ کردن هستن.مثلا مپ Drone, یه بار رفتم توی مپش کلا از مولی پلیر بازی کزدن پشیمون شدم!از 10 نفری که بازی میکردن شاید 2-3 نفر درست بازی میکردن،یه قسمت هم توی این مپ هستش که اگه یه نفر اسنایپر + پرک cold blooded رو بگیره و بره اونجا به هیچ وجه قابل دیدن نیستش...س
    سلاح های بازی هم اصلا بالانس نیستن،برتری کامل بافردی هست که اسلحه با fire rate بالا داشته باشه،light machine gun های بازی هم که به کل بازی رو خراب کردن!چون این سلاح ها بردشون با sniper rifle ها برابری میکنه،قدرتشونم فوق العاده بالا هست.اگه کسی یه LMG با Target Finder بگیره راحت میتونه همه رو درو کنه!
    فقط وقتی با دوستاتون بازی کنین ممکنه مولی پلیر بازی جالب و لذت بخش باشه.
    در کل مولتی پلیر بازی جلوی بقیه بازی ها مثل Battlefield یا Halo به شدت ضعیف کار شده و به نظر من ارزش خیلی بالایی نداره....
    منم بر حسب شنیده ها گفتم حقیقتش خودم بازی نکردم ...(قسمت مولتیشو)

که اینطور ...پس به کل بازی گند زده ! نامید شدیم !
    Last edited by mjorh; 25-11-2012 at 22:24.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من اینطور فکر نمیکنم به نظرم شما بازی رو اول تموم کن بعدم بگذار چارتا سایت یه نظری در این مورد بدن بعد بیا اینقدر قاطعانه نظر بده
    این بازی نسبت به سری قبل از هوش کمتری برخوردار نیست
    البته در مورد گرافیک و صدا و تا حدی خود داستان با شکست روبرو شده
    از نظر من بعد اخلاقی تو داستان کاملاً صفره
    ببینید منم مث شما و خیلیای دیگه جزو فنای بازیم ولی حقیقتو باید قبول کرد ، بازی از هر نظر افت داشته ! فقط داستان خوبی داره همین ! فروششم تو هفته ی اول نسبت به سال پیش کم شده که خبر خوشحال کننده ای هسش ، لاقل باعث میشه سازنده ها یه تکونی بدن به خودشون !

15. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •