نه دوست عزيز مشكل از نسخه بازی بود، الان كه نسخه دانلود شده از خود وبسایت اصلی رو گرفتم مشكلی نداره جالب اينكه تو فروم Activision هم پرسيدم و گفتن داری از نسخه غير اصلی كرك شده استفاده میكنی ! بعضی وقتا آدم نبايد سوال بپرسه تو فروم اصلی بازی !
نه دوست عزيز مشكل از نسخه بازی بود، الان كه نسخه دانلود شده از خود وبسایت اصلی رو گرفتم مشكلی نداره جالب اينكه تو فروم Activision هم پرسيدم و گفتن داری از نسخه غير اصلی كرك شده استفاده میكنی ! بعضی وقتا آدم نبايد سوال بپرسه تو فروم اصلی بازی !
اتفاقاً به عقیده من و خیلیا همین چند داستانی بودنش خوبه اگر اینم نبود دیگه دلمونو به چی خوش میکردیم ؟ زنده سوزی آدما ؟! فحاشیو بی تربیتی این مرتیکه وودز و بقیه ؟!قسمت سبز هم كه نگفتم داستان بده يك بار ديگه بخون عزيز گفتم چند داستانی بده !
سایر بازیهای رایانه ای هم در همین حد هوش دارن در ضمن فکر میکنم اگه تو بازی رو روی درجه سخت بگذاری دقت اونا هم بیشتر میشهقسمت قرمز رو كه دستت درد نكنه واقعا ، شد این دشمنا يك بار نارنجك زير ربات ها بندازن ؟! مگه CLAW ها با سه تا نارنجك نابود نميشن پس چرا اينكارو نمی كنن ؟!!
من نگفتم بازی در کل چه نمره ای گرفته من گفتم باید نکات مثبت بازی رو در کنار نکات منفیش بگذاری تو دوسه صفه قبلم که نمره دادم میبینی نمره پایینی بهش دادم هم تو گرافیک هم صدا و ... ولی گیم پلیش خوبه لااقل مثل سری های قبله داستانشم نکات منفی مثبتش همیناس که گفتمقسمت بولد هم كه احسنت این همه چيز اضافه شده و بازی در حالت Single Player بهتر نشده ! در ضمن این نسخه رو فقط با قبلیش يعنی BO مقايسه كنید يادمون نره كه BO چه امتیازی از وبسایت های ريويو گرفت و چقدر حتی افرادی كه طرفدار بازی های CoD نبودن رو به خودش جلب كرد. من این بازی رو با نسخه قبليش مقايسه می كنم و واقعا افت محسوسه ! فقطم نظر من نیست این همه نقد و نظر تو اینترنت اكثرا این مورد رو تایید می كنن.
بله اگر اون مراحل رو از داستان اصلی بازی خارج کنی بچه گانه و اضافی و بی اهمیت به نظر میاد .قسمت بنفش رو هم كه نفهمیدم ! تو جنگ mini game باعث بچه گانه شدن ميشه ؟!![]()
کی گفته عزیز ؟ مثالش COD های سالای پیش که AI اشون خیلی خوب بود ولی الان افت کرده !سایر بازیهای رایانه ای هم در همین حد هوش دارن در ضمن فکر میکنم اگه تو بازی رو روی درجه سخت بگذاری دقت اونا هم بیشتر میشه
+
این سری افتای زیادی داشته از جمله AI و گرافیک و همینطور گیم پلی ! داستان هم هنوز تموم نکردم ولی داستانش خوبه !
فقط Multiplayer اش عالیه ! و همینطور zombie !
+
WTF ! چقد Spoil ! باو رعایت کنید لطفا !
Last edited by mjorh; 25-11-2012 at 19:35.
من اینطور فکر نمیکنم به نظرم شما بازی رو اول تموم کن بعدم بگذار چارتا سایت یه نظری در این مورد بدن بعد بیا اینقدر قاطعانه نظر بده
این بازی نسبت به سری قبل از هوش کمتری برخوردار نیست
البته در مورد گرافیک و صدا و تا حدی خود داستان با شکست روبرو شده
از نظر من بعد اخلاقی تو داستان کاملاً صفره
Last edited by tootam; 25-11-2012 at 19:51.
به نظر من مولتی پلیر بازی اصلا خوب کار نشده.شاید برای چند روز لذت بخش باشه ولی بعدش فوق العاده تکراری میشه.تقریبا هیچ چیزی به این بخش اضافه نکردن،مپ های بازی هم به غیر از چندتا اصلا خوب کار نشدن و فقط پر از جای کمپ کردن هستن.مثلا مپ Drone, یه بار رفتم توی مپش کلا از مولی پلیر بازی کزدن پشیمون شدم!از 10 نفری که بازی میکردن شاید 2-3 نفر درست بازی میکردن،یه قسمت هم توی این مپ هستش که اگه یه نفر اسنایپر + پرک cold blooded رو بگیره و بره اونجا به هیچ وجه قابل دیدن نیستش...سفقط Multiplayer اش عالیه ! و همینطور zombie !
سلاح های بازی هم اصلا بالانس نیستن،برتری کامل بافردی هست که اسلحه با fire rate بالا داشته باشه،light machine gun های بازی هم که به کل بازی رو خراب کردن!چون این سلاح ها بردشون با sniper rifle ها برابری میکنه،قدرتشونم فوق العاده بالا هست.اگه کسی یه LMG با Target Finder بگیره راحت میتونه همه رو درو کنه!
فقط وقتی با دوستاتون بازی کنین ممکنه مولی پلیر بازی جالب و لذت بخش باشه.
در کل مولتی پلیر بازی جلوی بقیه بازی ها مثل Battlefield یا Halo به شدت ضعیف کار شده و به نظر من ارزش خیلی بالایی نداره....
Last edited by Leon-117; 25-11-2012 at 21:12.
دوستان میشه حداقل سیستم مورد نیاز این بازی رو بگید؟
محتوای مخفی: جواب
محتوای مخفی: جواب
حداقل سیستم مورد نیاز بازی Call Of Duty : Black Ops 2 به شرح زیر است :
CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
Memory: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS
Video Card: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB
منم بر حسب شنیده ها گفتم حقیقتش خودم بازی نکردم ...(قسمت مولتیشو)به نظر من مولتی پلیر بازی اصلا خوب کار نشده.شاید برای چند روز لذت بخش باشه ولی بعدش فوق العاده تکراری میشه.تقریبا هیچ چیزی به این بخش اضافه نکردن،مپ های بازی هم به غیر از چندتا اصلا خوب کار نشدن و فقط پر از جای کمپ کردن هستن.مثلا مپ Drone, یه بار رفتم توی مپش کلا از مولی پلیر بازی کزدن پشیمون شدم!از 10 نفری که بازی میکردن شاید 2-3 نفر درست بازی میکردن،یه قسمت هم توی این مپ هستش که اگه یه نفر اسنایپر + پرک cold blooded رو بگیره و بره اونجا به هیچ وجه قابل دیدن نیستش...س
سلاح های بازی هم اصلا بالانس نیستن،برتری کامل بافردی هست که اسلحه با fire rate بالا داشته باشه،light machine gun های بازی هم که به کل بازی رو خراب کردن!چون این سلاح ها بردشون با sniper rifle ها برابری میکنه،قدرتشونم فوق العاده بالا هست.اگه کسی یه LMG با Target Finder بگیره راحت میتونه همه رو درو کنه!
فقط وقتی با دوستاتون بازی کنین ممکنه مولی پلیر بازی جالب و لذت بخش باشه.
در کل مولتی پلیر بازی جلوی بقیه بازی ها مثل Battlefield یا Halo به شدت ضعیف کار شده و به نظر من ارزش خیلی بالایی نداره....
که اینطور ...پس به کل بازی گند زده ! نامید شدیم !
Last edited by mjorh; 25-11-2012 at 22:24.
ببینید منم مث شما و خیلیای دیگه جزو فنای بازیم ولی حقیقتو باید قبول کرد ، بازی از هر نظر افت داشته ! فقط داستان خوبی داره همین ! فروششم تو هفته ی اول نسبت به سال پیش کم شده که خبر خوشحال کننده ای هسش ، لاقل باعث میشه سازنده ها یه تکونی بدن به خودشون !من اینطور فکر نمیکنم به نظرم شما بازی رو اول تموم کن بعدم بگذار چارتا سایت یه نظری در این مورد بدن بعد بیا اینقدر قاطعانه نظر بده
این بازی نسبت به سری قبل از هوش کمتری برخوردار نیست
البته در مورد گرافیک و صدا و تا حدی خود داستان با شکست روبرو شده
از نظر من بعد اخلاقی تو داستان کاملاً صفره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)