از هر راهی که بلد بودم رفتم اما همه راه ها به اینجا ختم میشدن که الان هستم و این غیر منصفانه ترین معامله زندگیم بود که وقت کمی مونده حالا که فهمیدم ایه ادمه 36 ساله که تنها تجربه کرد تمام زندگی 36 سالشو
از هر راهی که بلد بودم رفتم اما همه راه ها به اینجا ختم میشدن که الان هستم و این غیر منصفانه ترین معامله زندگیم بود که وقت کمی مونده حالا که فهمیدم ایه ادمه 36 ساله که تنها تجربه کرد تمام زندگی 36 سالشو
وقتی نظام عقلی تعریف میشه خوبو بد بودن واسه انسان تعریف میشه (یه ادم معتاد خودش میدونه که کار بدی میکنه ) و وقتی نظام های فکری در مقابل هم قرار میگیرن مشکلات روابطی شروع میشه و ادم احساس تنهایی میکنه و وقتی تنها میشه شروع میکنه به نقد خودش و این تلخترین حقیقت زندگی اکثر ماهاست که نظام فکری ما واسه خوب بد بودن فقط 2 مثال داشت مواد مخدر و جنس مخالف
کسی نیست بپرسه ادمی که میره مواد مخدر مصرف میکنه چی کم داشت یا چی میخواست از این مواد مخدر که میره مصرف میکنه.
کسی نمیپرسه ما چیو از این ادم گرفتیم که مخبوره برای یا داشتنش یا فراموش کردنش دست به دام چیزی بشه که میدونه فرقی براش نخواهد کرد.
کسی از من نمیپرسه تو که 15سال یه قرص سرماخوردگی هم نمیخوردی حالا چرا داری هزارجور قرص اعصاب و افسرگی رو ازمایش میکنی. حالا چرا قرصات رو با الکل میخوری که زودتر اثر کنه و اعصابت اروم بشه.
ما راهی نداشتیم جز اینکه یا راهی که برامون ساختن رو بریم یا محکوم به این بشیم که حق رفتن هیچ راهی دیگه رو نداشته باشیم.
میگن ادم به امید زندست ولی کسی نگفت اگه امیدت رو گرفتن اونوقت چی؟
سلام دوستان
راستشو بخوای من یه مشکل خیلی خاص دارم...شایدم خـــــــاــص نباشه.
من به شدت خودشیفته و خودبزرگ بینم....تو رابطه هام همیشه خودمــــــــــــو سرتر از دیگران میدونم . شاید به ظاهر چیــــز جالبی باشه اما وقتی زمان میگزره آزار دهندس
شده تو برخی از بحثـــــــــــــها اطلاعات کافی نداشتم و به خاطر همین سعی کردم حرف طرف مقابل رو رد کنم
احساس میکنم از حالت نرمال خارج شدم...میخوام این حس رو از خودم دور کنم...اعتمــــــــاد به نفس کاذبی برام ایجاد شده ک دیگه از ش خو شم نمیا د
دورود بر شما حمید جان
اولین قدم رو برداشتی
یه وقتایی هستن کسایی که اینشکلین اما اصلا نمیفهمن.اما وقتی میفهمن که واقعا به زشتی اخلاقشون پی برده باشن
همین که حین حرف زدنت با بقیه ، این احساسو به خودت تلقین کنی آروم آروم تاثیرش رو متوجه میشی.
به نظرم بهترین کار میتونه مطالعه و بالا بردن اطلاعات باشه که میتونه ادم رو به این تکاپو بندازه که واقعا هنوز خیلی چیزها رو نمیدونه و باید از دیگران یاد بگیره و حتی خوندن یه رمان بعضی وقتا این اثر رو روی ادم میزاره و دیگه ادم در مقابل دیگران این احساس کاذب که فقط من همه چیز رو میدونم رو نخواهد داشت و سعی میکنه بیشتر بشنوه و یاد بگیره.
پارانویا یا روان گسیختگی پارانوئید، به انگلیسی (Paranoia یا paranoid schizophrenia) در تعریف عام آن، حالتی است که شخص در آن با اهمیت فوق العاده و خارج از اندازهای که به سلامت جانی و مالی خود میدهد، خود را شکنجه میدهد. این گونه از افراد مدام در این فکر هستند که عواملی انسانی، طبیعی یا ماورا طبیعی خودشان، دارایی و افراد خانواده شان را تهدید میکنند و همه، در فکر توطئه چینی بر ضد آنها هستند.
این بیماری یکی از گونه های روان گسیختگی است . روان گیسختگی پارانوئید یک بیماری جدی و مزمن است که فرد گرفتار تماس با واقعیت را از دست داده و شاید شخص را به سوی بسیاری از حالت های خطرناک، مانند کنش های خودکشی، هدایت می کند.نشانگان روان گیسختگی پارانوئید شامل:• توهم های دیداری، مانند شنیدن صدا
• کژانگاری، مانند گمان به این که همکار شما می خواهد شما را مسموم کند• بیزاری• خشم• گوشه گیری
• دشواری های گفتاری• رییس وار رفتار کردن• اندیشه و کنش خودکشی در روان گیسختگی پارانوئید به نظر می رسد که شخص بیشتر گرفتار حالت های بد رفتاری یا اندیشه های بد مانند دشواری در اندیشیدن، تمرکز، یا توجه می باشد.
سلام دوستان
یه مشکلی چند وقته برام پیش اومده
داغونم کرده خواب و خوراکمو گرفته ازم
من وقتی تو جمع هستم خیلی شادم ولی به محض اینکه تنها میشم مثلا موقع خواب انگار تمومه غم دنیا ریخته سرم
اصلا بعضی اوقات دیونم میکنه
خیلی ناراحتم
همش به مشکلاتم فکر میکنم طوری که ساعت ها با خودم کلنجار میرم تا بتونم بخوابم
چیکار کنم؟
اگه کسی میتونه کمکم کنه
مرسی
دوستان من با دستور پزشک روزانه ناشتا یه فلوکستین20 میخورم ولی هیچ تاثیری توی روحیم نداشته!؟اگه میشه راهنماییم کنید!
![]()
سلام.
شما خودتون حلی دارین برایِ مشکلاتی که میگین آسایش رو ازتون گرفته ؟
حُسنِ این دنیا اینه که همونطور که مشکلات وجود داره توش , برایِ هر مشکلش هم چندین حل وجود داره .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 19-01-2013 at 07:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)