دوست عزیز atheistboyصحبت هایی که کردی تا حدودی درسته بحثی توش نیست هیچ بازی پیدا نمیکنی که هوش مصنوعی کامل و بدون نقصی داشته باشه این موضوع محاله من در این تاپیک اصلا نمیخوام فیفا رو با پس مقایسه کنم اونم تو هوش مصنوعی کلا موتور هوش مصنوعی فیفا رو با پس به نظر من مقایسه نکنیم خصوصا تو این نسل بهتره گستردگی بازی فیفا .حرکت 360 درجه کامل تر . هوش مصنوعی بسیار خوب دروازه بان ها آزادی عمل بازیکن ها تحرک بیشتر در زمین . در ضمن ساختن یه هو ش مصنوعی برای بازی فوتبال فوق العاده سخته به خاطر نوع ساختاری که این ورزش داره تنوع بازی و گل زدن باسر ضربات استگاهی گل زدن با پا تک به تک شدن شوت از راه دور تنوع فوقالعاده کارایی بازیکن ها از همدیگه انتظار داریم هم مثل واقعیت به خودشون بازی کنن تنوع بازی تاثیر هوا بازی کردن تو برف بازی کردن تو بارون که در گیم پلی بازی تاثیر میذاره انواع اقسام دفاع کردن و حتی شیوه های حجومی
شما میگین هوش مصنوعی فیفا بده چون......... به دلایلی که گفتین نظر شخصی منو بخواین چون یه بازی مشکلاتی داره نمیشه گفت هوش مصنوعی اون بازی در کل بده من هم دلایلی میارم که نمیگم هوش مصنوعی فیفا خوبه یا عالیه میگم هوش مصنوعی فیفا قابل قبوله چون
تنوع بازی دروازه بان بی نظیره شما اگه با لوریس . نویر . شی گیون. فریدل . کاسیاس . کودیچینی فن در سار بازی کرده باشی تنوع بازی و خصوصیات خوب ونقاط قوطی که در بازی از خودشون نشون میدن حیرت انگیزه کودیچینی دروازه بان دو ضرب گیر و خیلی با تشنج بازی میکنه و جایگیری خوبی نداره . فریدل خیلی سنگینه . نویر خروج زیاد میکنه و بازی خونی عالی داره و پرتاب دست های عالی داره . لوریس رفلکس هاش عالیه و سرعت عمل زیادی داره . کاسیاس هم شبیه به لوریسه ولی در گرفتن توپ های هوای بهتره مثال زیاده نمیگم هوش مصنوعی دروازه بان ها بی نقصه به هر حال جا برای پیشرفت همیشه هست کلا این بخش رو با پس که اصلا مقایسه نکنیم بهتره چون چه انیمشن و چه هوش مصنوعی دروازه بان ها در پس کلا در مقاسه با فیفا شبیه به شوخیه (من نسخه کنسولی فیفا 11 رو عرض میکنم )
در این که شما میگیین همه تیم ها یک نوع دفاع میکنن شما در فوتبال واقعی هم سبک های دفاعی کلا داره از کشور های صاحب سبک الگو برااری میشه به جز ساختار دفاعی لیگ ایتالیا که کلامنحصر به فرده اوان تو زمین خودشون میمونن تا شما اشتباه کنین شما تو بازی هم به راحتی میتونین این موضوع رو ببینین حتی تو لیگش هم خیلی از تیم به این حالت دفاع میکنن و این که تیم های ضعیف هم پرسینگ وحشتناک مثل تیم های قوی میکنن . درسته ولی تو بازی میخوان این کار رو بکنن ولی در عمل اصلا نمیتونن خوب این کار رو انجام بدن و شما نسبت به تیم های قوی فضا برای شوت زنی بیشتر پیدا میکنین و نفوذ در عمقشون بیشتر پیدامیکنین تو ی واقعی هم همینطوره به نظر شما سیستم پرسینگ تیم اروگوئه در واقعیت به سیستم پرسینگ عالی اسپانیا میرسه در واقعیت هم خیلی تیم ها از یه شیوه استفاده میکنن ولی کیفیت کاریشون با هم فرق داره ( لازم به ذکره کا ساختر دفاعی فیفا خیلی جای کار داره و درش شکی نیست )
و اینکه شما میگین در حمله تیم ها شبیه به هم عمل میکنن جالبه نحوه حمله بارسا با منچستر خیلی با هم فرق داره در بازی به طور محسوس میشه این موضع رو لمسش کرد
بخش پرسنالیتی پلاس هم که باید بیاد ببینیم درسته به گفته شما ارتقا پیدا کرده بهتره بگیم
البته سال قبل بازیکن ها در زمین میدونستن که بازیکن های شوت زن کین و پشت محوطه جریمه براشون توپ رو میکاشتن تا اونا شوت بزنن به وفور دربازی با لورکوزن میدیدم که چنیدین بار برای بالاک توپ میکاشت تا شوت بزنه
هیچ وقت یادم نمیره مجله psm3 بود که درسال 2011 بازی پس رو که با فیفا مقایسه کرده بود با اختلاف فاحش بازی پس رو برنده اعلام کرده بود من تو این نقد مونده بودم گفتم یعنی انقدر پس پیشرفت کرده وقتی بازی اومد که همه خودتون میدونید چی شد .
من با نطرات شما نه این که کامل مخالف باشم خیلی از نظراتت درست ومنطقی هستش و لی بیایم بگیم چون هوش مصنوعی فیفا این مشکلات رو داره (که صد در صد مشکلات زیاد داره) بیایم بگیم بده بی انصافیه ولی خداییش همه حرفات رو آدم قبول کنه این که بگیم پس از فیفا تو هموش مصنوعی بهتره قبول کردنش سخته پس تازه امسال به خودش زحمت داده فرار بازیکن ها یا همون حرکت بدون توپ رو تو بازی قرار داده که باید ببینیم چقدر روش کار شده در حالی که فیفا سال 2009 این سیستم رو تو بازی گذاشته .
موفق باشید