تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 461 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز atheistboyصحبت هایی که کردی تا حدودی درسته بحثی توش نیست هیچ بازی پیدا نمیکنی که هوش مصنوعی کامل و بدون نقصی داشته باشه این موضوع محاله من در این تاپیک اصلا نمیخوام فیفا رو با پس مقایسه کنم اونم تو هوش مصنوعی کلا موتور هوش مصنوعی فیفا رو با پس به نظر من مقایسه نکنیم خصوصا تو این نسل بهتره گستردگی بازی فیفا .حرکت 360 درجه کامل تر . هوش مصنوعی بسیار خوب دروازه بان ها آزادی عمل بازیکن ها تحرک بیشتر در زمین . در ضمن ساختن یه هو ش مصنوعی برای بازی فوتبال فوق العاده سخته به خاطر نوع ساختاری که این ورزش داره تنوع بازی و گل زدن باسر ضربات استگاهی گل زدن با پا تک به تک شدن شوت از راه دور تنوع فوقالعاده کارایی بازیکن ها از همدیگه انتظار داریم هم مثل واقعیت به خودشون بازی کنن تنوع بازی تاثیر هوا بازی کردن تو برف بازی کردن تو بارون که در گیم پلی بازی تاثیر میذاره انواع اقسام دفاع کردن و حتی شیوه های حجومی
    شما میگین هوش مصنوعی فیفا بده چون......... به دلایلی که گفتین نظر شخصی منو بخواین چون یه بازی مشکلاتی داره نمیشه گفت هوش مصنوعی اون بازی در کل بده من هم دلایلی میارم که نمیگم هوش مصنوعی فیفا خوبه یا عالیه میگم هوش مصنوعی فیفا قابل قبوله چون
    تنوع بازی دروازه بان بی نظیره شما اگه با لوریس . نویر . شی گیون. فریدل . کاسیاس . کودیچینی فن در سار بازی کرده باشی تنوع بازی و خصوصیات خوب ونقاط قوطی که در بازی از خودشون نشون میدن حیرت انگیزه کودیچینی دروازه بان دو ضرب گیر و خیلی با تشنج بازی میکنه و جایگیری خوبی نداره . فریدل خیلی سنگینه . نویر خروج زیاد میکنه و بازی خونی عالی داره و پرتاب دست های عالی داره . لوریس رفلکس هاش عالیه و سرعت عمل زیادی داره . کاسیاس هم شبیه به لوریسه ولی در گرفتن توپ های هوای بهتره مثال زیاده نمیگم هوش مصنوعی دروازه بان ها بی نقصه به هر حال جا برای پیشرفت همیشه هست کلا این بخش رو با پس که اصلا مقایسه نکنیم بهتره چون چه انیمشن و چه هوش مصنوعی دروازه بان ها در پس کلا در مقاسه با فیفا شبیه به شوخیه (من نسخه کنسولی فیفا 11 رو عرض میکنم )
    در این که شما میگیین همه تیم ها یک نوع دفاع میکنن شما در فوتبال واقعی هم سبک های دفاعی کلا داره از کشور های صاحب سبک الگو برااری میشه به جز ساختار دفاعی لیگ ایتالیا که کلامنحصر به فرده اونا تو زمین خودشون میمونن تا شما اشتباه کنین شما تو بازی هم به راحتی میتونین این موضوع رو ببینین حتی تو لیگش هم خیلی از تیم به این حالت دفاع میکنن و این که تیم های ضعیف هم پرسینگ وحشتناک مثل تیم های قوی میکنن . درسته ولی تو بازی میخوان این کار رو بکنن ولی در عمل اصلا نمیتونن خوب این کار رو انجام بدن و شما نسبت به تیم های قوی فضا برای شوت زنی بیشتر پیدا میکنین و نفوذ در عمقشون بیشتر پیدامیکنین تو ی واقعی هم همینطوره به نظر شما سیستم پرسینگ تیم اروگوئه در واقعیت به سیستم پرسینگ عالی اسپانیا میرسه در واقعیت هم خیلی تیم ها از یه شیوه استفاده میکنن ولی کیفیت کاریشون با هم فرق داره ( لازم به ذکره کا ساختر دفاعی فیفا خیلی جای کار داره و درش شکی نیست )
    و اینکه شما میگین در حمله تیم ها شبیه به هم عمل میکنن جالبه نحوه حمله بارسا با منچستر خیلی با هم فرق داره در بازی به طور محسوس میشه این موضوع رو لمسش کرد
    بخش پرسنالیتی پلاس هم که باید بیاد ببینیم درسته به گفته شما ارتقا پیدا کرده بهتره بگیم
    البته سال قبل بازیکن ها در زمین میدونستن که بازیکن های شوت زن کین و پشت محوطه جریمه براشون توپ رو میکاشتن تا اونا شوت بزنن به وفور دربازی با لورکوزن میدیدم که چنیدین بار برای بالاک توپ میکاشت تا شوت بزنه

هیچ وقت یادم نمیره مجله psm3 بود که درسال 2011 بازی پس رو که با فیفا مقایسه کرده بود با اختلاف فاحش بازی پس رو برنده اعلام کرده بود من تو این نقد مونده بودم گفتم یعنی انقدر پس پیشرفت کرده وقتی بازی اومد که همه خودتون میدونید چی شد .

من با نطرات شما نه این که کامل مخالف باشم خیلی از نظراتت درست ومنطقی هستش و لی بیایم بگیم چون هوش مصنوعی فیفا این مشکلات رو داره (که صد در صد مشکلات زیاد داره) بیایم بگیم بده بی انصافیه ولی خداییش همه حرفات رو آدم قبول کنه این که بگیم پس از فیفا تو هموش مصنوعی بهتره قبول کردنش سخته پس تازه امسال به خودش زحمت داده فرار بازیکن ها یا همون حرکت بدون توپ رو تو بازی قرار داده که باید ببینیم چقدر روش کار شده در حالی که فیفا سال 2009 این سیستم رو تو بازی گذاشته .

موفق باشید
    Last edited by romell; 14-07-2011 at 00:37.

2. 5 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

and finally
    Tactical and strategic setup is still a real weakpoint, but is patently something which will have to be for FIFA 13 at the earliest - nothing has really changed in this area, so the sluggish and clumsy tactical side of FIFA, which should really be at the heart of the gameplay, still remains one of its weakest areas. Having said that, there is a small but nice addition here where, instead of swapping players on and off the bench by scrolling up and down endlessly, you can press triangle/Y on the player you want to swap out, and then you can press left/right (which brings up a compare) to show alternative players to put in that spot. Really neat, and definitely saves a lot of time.

جدا از اینکه امثال بازم بخش تاکتیک و استراتژی تغییر خاصی نکرده و هنوز هم یکی از نقاط ضعف فیفا به شمار میره، گویا یک تغییری در تعویض کردن با زیکن صورت گرفته !!!!
    من دقیقا متوجه منظورش نمی شم ، اگه کسی خوب فهمید حتما بگه

The transfer/loan system has been improved, with you now being able to offer to loan players who aren't listed as loanable, and, being able to stall on decisions. Unfortunately there is still no option to offer players + cash, nor player swaps
    امسال می تونیم به بازیکنانی که واسه انتقال قرضی تو لیست تیم ها نیستند هم پیشنهاد قرضی گرفتن بدیم ولی هنوزم خبری از معاوضه بازیکن با بازیکن و یا بازیکن+پول با بازیکن نیست

In June I left fearing somewhat that the Impact Engine could well release as a badly buggy addition - there were considerable problems with glitchy interactions, and occasionally shocking refereeing decisions. The improvement over the last couple of weeks (a lot of the glitchiness had been eradicated) renews my confidence and while there were still some odd refereeing decisions it looks well on track.
    در ماه ژوئن یک ترسی نسبت به اینکه ایمپکت انجین باگ های بسیار بدی ایجاد بکنه وجود داشت که در بحث ها و نظر ها هم تاثیر گذار بود ولی در پیشرفتی که نسبت به چند هفته پیش بود خیلی از مشکلات ریشه کن شده و اعتماد خوبی رو ایجاد کرده در حالی که هنوزم یه بحث هایی میشه
    Flair Passing
    Unfortunately, the biggest change between June and July was something I cannot praise at all. The new flair passing, activated by the left trigger and the various pass buttons, causes your player to do the same kind of skill type passes that used to happen with only players with the flair trait, in specific contexts, and with not a huge degree of predictability. The new flair passing on the other hand has almost no restrictions whatsoever. Any player, any context, immediate and ridiculous flair passes, with seemingly similar accuracy as normal passes. It sounds like this is caused by a bug - I suspect it's meant to be only for players with the correct traits, but even so, I really don't want to see half the Barcelona team doing this stuff for every pass, and that's what this will turn into.
    اضافه شدن این حالت پاس دادن نسبت به تست نسخه قبلی که با گرفتن دکمه پائین سمت چپ و زدن دکمه پاس است که گویا پاس های خیلی دقیق و غیر قابل پیش بینی می دهد که قاعدتا باید برای بازیکنانی که این گزینه رو در ویژگی شون دارن امکان پذیر باشد ،در حالی که خیلی ها انجام می دهند و فرق خاصی نیست و اینکه اکثر این پاس ها بدون محدودیت و دقیق و غیر قابل مهارند که با توجه به اینکه انتظار سخت بودن این نوع پاس ها رو داشته ولی به وفور و راحتی صورت گرفته و به عنوان مثال نیمی از تیم بارسلونا این کار رو می کنند .....
    Last edited by joopiter23; 13-07-2011 at 11:48.

4. 5 کاربر از joopiter23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز atheistboyصحبت هایی که کردی تا حدودی درسته بحثی توش نیست هیچ بازی پیدا نمیکنی که هوش مصنوعی کامل و بدون نقصی داشته باشه این موضوع محاله من در این تاپیک اصلا نمیخوام فیفا رو با پس مقایسه کنم اونم تو هوش مصنوعی کلا موتور هوش مصنوعی فیفا رو با پس به نظر من مقایسه نکنیم خصوصا تو این نسل بهتره گستردگی بازی فیفا .حرکت 360 درجه کامل تر . هوش مصنوعی بسیار خوب دروازه بان ها آزادی عمل بازیکن ها تحرک بیشتر در زمین . در ضمن ساختن یه هو ش مصنوعی برای بازی فوتبال فوق العاده سخته به خاطر نوع ساختاری که این ورزش داره تنوع بازی و گل زدن باسر ضربات استگاهی گل زدن با پا تک به تک شدن شوت از راه دور تنوع فوقالعاده کارایی بازیکن ها از همدیگه انتظار داریم هم مثل واقعیت به خودشون بازی کنن تنوع بازی تاثیر هوا بازی کردن تو برف بازی کردن تو بارون که در گیم پلی بازی تاثیر میذاره انواع اقسام دفاع کردن و حتی شیوه های حجومی
    شما میگین هوش مصنوعی فیفا بده چون......... به دلایلی که گفتین نظر شخصی منو بخواین چون یه بازی مشکلاتی داره نمیشه گفت هوش مصنوعی اون بازی در کل بده من هم دلایلی میارم که نمیگم هوش مصنوعی فیفا خوبه یا عالیه میگم هوش مصنوعی فیفا قابل قبوله چون
    تنوع بازی دروازه بان بی نظیره شما اگه با لوریس . نویر . شی گیون. فریدل . کاسیاس . کودیچینی فن در سار بازی کرده باشی تنوع بازی و خصوصیات خوب ونقاط قوطی که در بازی از خودشون نشون میدن حیرت انگیزه کودیچینی دروازه بان دو ضرب گیر و خیلی با تشنج بازی میکنه و جایگیری خوبی نداره . فریدل خیلی سنگینه . نویر خروج زیاد میکنه و بازی خونی عالی داره و پرتاب دست های عالی داره . لوریس رفلکس هاش عالیه و سرعت عمل زیادی داره . کاسیاس هم شبیه به لوریسه ولی در گرفتن توپ های هوای بهتره مثال زیاده نمیگم هوش مصنوعی دروازه بان ها بی نقصه به هر حال جا برای پیشرفت همیشه هست کلا این بخش رو با پس که اصلا مقایسه نکنیم بهتره چون چه انیمشن و چه هوش مصنوعی دروازه بان ها در پس کلا در مقاسه با فیفا شبیه به شوخیه (من نسخه کنسولی فیفا 11 رو عرض میکنم )
    در این که شما میگیین همه تیم ها یک نوع دفاع میکنن شما در فوتبال واقعی هم سبک های دفاعی کلا داره از کشور های صاحب سبک الگو برااری میشه به جز ساختار دفاعی لیگ ایتالیا که کلامنحصر به فرده اوان تو زمین خودشون میمونن تا شما اشتباه کنین شما تو بازی هم به راحتی میتونین این موضوع رو ببینین حتی تو لیگش هم خیلی از تیم به این حالت دفاع میکنن و این که تیم های ضعیف هم پرسینگ وحشتناک مثل تیم های قوی میکنن . درسته ولی تو بازی میخوان این کار رو بکنن ولی در عمل اصلا نمیتونن خوب این کار رو انجام بدن و شما نسبت به تیم های قوی فضا برای شوت زنی بیشتر پیدا میکنین و نفوذ در عمقشون بیشتر پیدامیکنین تو ی واقعی هم همینطوره به نظر شما سیستم پرسینگ تیم اروگوئه در واقعیت به سیستم پرسینگ عالی اسپانیا میرسه در واقعیت هم خیلی تیم ها از یه شیوه استفاده میکنن ولی کیفیت کاریشون با هم فرق داره ( لازم به ذکره کا ساختر دفاعی فیفا خیلی جای کار داره و درش شکی نیست )
    و اینکه شما میگین در حمله تیم ها شبیه به هم عمل میکنن جالبه نحوه حمله بارسا با منچستر خیلی با هم فرق داره در بازی به طور محسوس میشه این موضع رو لمسش کرد
    بخش پرسنالیتی پلاس هم که باید بیاد ببینیم درسته به گفته شما ارتقا پیدا کرده بهتره بگیم
    البته سال قبل بازیکن ها در زمین میدونستن که بازیکن های شوت زن کین و پشت محوطه جریمه براشون توپ رو میکاشتن تا اونا شوت بزنن به وفور دربازی با لورکوزن میدیدم که چنیدین بار برای بالاک توپ میکاشت تا شوت بزنه

هیچ وقت یادم نمیره مجله psm3 بود که درسال 2011 بازی پس رو که با فیفا مقایسه کرده بود با اختلاف فاحش بازی پس رو برنده اعلام کرده بود من تو این نقد مونده بودم گفتم یعنی انقدر پس پیشرفت کرده وقتی بازی اومد که همه خودتون میدونید چی شد .

من با نطرات شما نه این که کامل مخالف باشم خیلی از نظراتت درست ومنطقی هستش و لی بیایم بگیم چون هوش مصنوعی فیفا این مشکلات رو داره (که صد در صد مشکلات زیاد داره) بیایم بگیم بده بی انصافیه ولی خداییش همه حرفات رو آدم قبول کنه این که بگیم پس از فیفا تو هموش مصنوعی بهتره قبول کردنش سخته پس تازه امسال به خودش زحمت داده فرار بازیکن ها یا همون حرکت بدون توپ رو تو بازی قرار داده که باید ببینیم چقدر روش کار شده در حالی که فیفا سال 2009 این سیستم رو تو بازی گذاشته .

موفق باشید
    بد و خوب واژه هایی نیستند که برای همه یک معنی داشته باشند.
    اون چیزی که من بهش می گم بد، ممکنه شما بهش بگید خوب و شاید هم برای شما بی اهمیت باشه.

در مورد فیفا هم این مسئله صادقه. به هوش مصنوعی فیفا می گم بد، چون اون رو - درست یا غلط و با دانش اندک ام - عامل اصلی تکراری شدن فیفا پس از یک مدت کوتاه می دونم.

حالا این وسط شما به خاطر دانش بالاتر و توجه بیشتر به جزییات، چیزهایی در فیفا می تونید ببینید که من نمی تونم ببینم و یا ممکنه چیزهایی در فیفا برای شما اهمیت داشته باشه که برای من بی اهمیته.

در نتیجه ممکنه قسمت هایی از هوش مصنوعی برای شما مهم باشه که برای من اهمیتی ندارند.

مورد دروازه بان ها مثال خوبی در این زمینه است. یکی از قسمت هایی در فیفا که من رو آزار میده، همین دروازه بان ها هستند. در حالی که همین دروازه بان ها شما رو تحت تاثیر قرار داده اند!
    من بیشتر به رفلکس ها و حرکات فرا انسانی و ابرقهرمانی! دروازه بان ها توجه می کنم، در حالی که شما به تنوع رفتار اون ها.
    همون قدر که دروازه بان ها من رو زجر می دن، همون قدر شما رو شگفت زده می کنند!

نگاه ها متفاوته. انتظارات متفاوته. در نتیجه چیزهای بد و خوب هم متفاوته.

قسمت Career Mode و Single Player فیفا برای من خیلی زود تکراری میشه و من و یه عده از طرفداران فوتبال، مشکلمون اصلی مون در مورد فیفا اینه. که شاید این مسئله برای شما مشکلی به حساب نیاد.

در ضمن من فیفاهای سابق رو با PES های سابق مقایسه نکردم. اصلا قصد مقایسه ی همه جانبه نداشتم و این کار رو هم نکردم.
    کسانی که PES 2012 و FIFA 12 رو بازی کردند، ادعا می کنند که هوش مصنوعی PES 2012 بهتر از کار در اومده. من هم فقط به این مسئله اشاره کردم.

هوش مصنوعی درسته که زمینه های مختلفی رو در بر میگیره، ولی مطمئنا زمینه‌هایی وجود دارند که ضعف در اون ها، باعث شده که بازی ها برای من تکراری و خسته کننده بشند.

و اعتقاد هم ندارم که عامل یکنواختی و تکراری بودن فقط هوش مصنوعیه. احتمالا چیزهای دیگری هم دخالت داره در این مسئله که من به خاطر دانش کم ام از اون ها خبری ندارم.

6. 4 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه joopiter23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

مورد دروازه بان ها مثال خوبی در این زمینه است. یکی از قسمت هایی در فیفا که من رو آزار میده، همین دروازه بان ها هستند. در حالی که همین دروازه بان ها شما رو تحت تاثیر قرار داده اند!
    من بیشتر به رفلکس ها و حرکات فرا انسانی و ابرقهرمانی! دروازه بان ها توجه می کنم، در حالی که شما به تنوع رفتار اون ها.
    همون قدر که دروازه بان ها من رو زجر می دن، همون قدر شما رو شگفت زده می کنند!

سلام دوست عزیز ،
    شما این نظر رو در مورد دروازه بان های فیفا11 نسخه کنسولیش گفتین ؟
    کجای این دروازه بان های بیچاره حرکات فرا انسانی دارند،شما که این قدر به نقد های خارجی ها اتکا می کنید همین نقد ها رو در آرشیو پارسال پیدا کنید که ببینیند تستر ها چقدر تعریف کرده بودند که دروازه بان ها چقدر ریئل تر شدند
    گفتم نسخه کنسولی چون که فیفا 11 pc همون دروازه بان های فیفا 10 رو داشت که همین حالتی که شما می گین.

بازهم می گم اگه قرار قضاوت کنیم باید نسبی باشد .....

در مورد فیفا 12 و pes2012 هم بهتر است که بعد از نسخه نهایی و پلی تست شخصی نظر بدهیم.

راستی اگه فیفا 11 کنسول دروازه بان هاشون شما رو زجر می دهند در مورد pes2011 چه حسی دارین ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما این نظر رو در مورد دروازه بان های فیفا11 نسخه کنسولیش گفتین ؟
    بله.
    کجای این دروازه بان های بیچاره حرکات فرا انسانی دارند،شما که این قدر به نقد های خارجی ها اتکا می کنید همین نقد ها رو در آرشیو پارسال پیدا کنید که ببینیند تستر ها چقدر تعریف کرده بودند که دروازه بان ها چقدر ریئل تر شدند
    من کی اینقدر به نقدهای خارجی ها اتکا کردم؟!
    واکنش های دروازه بان ها از نظر من بیش از اندازه اغراق شده است. فرا انسانیه و خیلی سریع و کم اشتباهه و در اکثر موارد مثل بقیه جاهای فیفا، قابل پیش بینی اند.
    حالا چون یه عده تستر خارجی فلان ادعا رو کردند که دلیلی برای درستی اون ادعا نیست.
    حتی اگر هم فرض کنیم که واکنش دروازه بان ها در فیفا 11 نسبت به فیفا 10 واقعی تر شده باشه، هنوز با اون چیزی که من انتظار دارم فاصله ی زیادی داره.

در مورد فیفا 12 و pes2012 هم بهتر است که بعد از نسخه نهایی و پلی تست شخصی نظر بدهیم.
    من هم نظر قطعی ای در مورد این دو بازی مطرح نکردم که نیازی به نوشتن این جمله توسط شما باشه.
    این بدیهی است که من وقتی دارم در مورد تجربه ای که با فیفا داشتم صحبت می کنم، در حال صحبت از فیفا های منتشر شده ام!
    راستی اگه فیفا 11 کنسول دروازه بان هاشون شما رو زجر می دهند در مورد pes2011 چه حسی دارین ؟
    هر چقدر هوش بالای غیر طبیعی دروازه بان های فیفا منو زجر میده، همون قدر هوش پایین دروازه بان های pes من رو آزار میده.
    در ضمن برای من، طول عمر pes های نسل فعلی کمتر از یک هفته است و بعد از یک هفته، uninstal و سطل آشغال!

9. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اینجوری که اخبارش به گوش میرسه در FIFA 12 دیگه خبری از LAN نیست و طبیعتا در نسخه PC دیگه نمیشه از طریق Gameranger آنلاین بازی کرد ... و برای این کار باید به اصول رجوع کرد : دی ... یعنی باید نسخه اوریجینال تهیه بشه ...
    البته هنوز این خبر به طور رسمی تایید نشده ولی به احتمال فراوان این اتفاق خواهد افتاد ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

بحث هاي خيلي خوبي شد درباره ي دروازباني فيفا و همچنين هوش مصنوعيه فيفا ...

درباره ي دروازباني من با دوستمون athiestboy كاملا موافقم. مواقعي براي من پيش اومده كه از رفلكس هاي دروازبان ها شگفت زده شدم ... و اين به نظرم اصلا طبيعي نيست. وقتي يه بازيكن از زاويه ي نسبتا بسته با پاي مخالف شوتي رو ميزنه دروازبان به راحتي توپ رو جمع ميكنه ! اين به نظر درست نمياد ... شايد اگه دفع توپ شكل ميگرفت خيلي بهتر ميبود.

در مورد هوش مصنوعي هم كه دوستمون گفتن ضعيغه من با اكثر دلايلشون موافقم و يه دليل ديگه اينكه يه وقتايي وقتي تيم حريف داره با دروازبان رو به عقب بازي ميكنه ... وقتي شما با بازيكن به دنبال توپ هستيد و مسير رو تعقيب ميكنيد ... دروازبان توپ رو اصلا به سمت جهت شما نميندازه ! يعني از روي جهت حركت شما حريف ( كامپيوتر ) ميدونه كه نبايد به اونجا توپ روبندازه در حالي كه هنوز توپ به درستي به دستش نرسيده ! و اينجور موقعيت ها هيچ وقت اشتباه پيش نمياد !

ولي يه نكته ي خيلي خوب درباره ي نسخه ي فيفا 11 بايد بگم. و اون تفاوت بين ليگ ها هست ... من خيلي وقت بود ليگ هاي سري آ و لاليگا رو بازي ميكردم ... بعد رفتم ليگ برتر انگليس ... متوجه شدم به طرز شگفت آوري نحوه ي بازي تيم ها تغيير مرده و خيلي تند و تيز تر بازي ميكردند با ارسال هاي خيلي زياد ... و جدا تيم ها انگليسي بازي ميكنند.

13. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این حالت دفاع کردن رو راحت نکرده امسال کلا دفاع کردن مشکل تر شده با توجه به سازنده های بازی پارسال فقط دکمه رو نگه میداشتی بقیش با cpu بود ولی امسال تشخیص جهت گیری و گرفتن در زمان مناسب هم با خود پلیر هستش در ضمن نوع درییل دادن راحت تر یا به عبارت بهتر کامل تر شده و به نظر من امسال دفاع کردن مقابل تیم های بزرگ خیلی خیلی مشکل تر میشه مثلا مقابل بارسا . دیگه اون سیستم پرسینگ مسخره نیست که بازیکن مثل موشک در هنگام سرعت میرفتن تو پای هر بازیکنی و راحت توپ رو ازش میگرفتن
    اتفاقا من 80 % موارد خودم توپو میگیرم و به دکمه رو نگه نمیدارم !

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نمی دونم اشتباه از منه یا نه اما به نظر من هنوز خیلی کار داره که تفاوتهای فردی هر بازیکن در بازی مشخص بشه.من یه فصل گوش راست از تئووالکات استفاده می کردم.فصل جدید یه بازیکن گرفتم با اورال 71.خیلی فرقی ندیدم بین این بازیکن و والکات

چندتا عکس.امیدوارم تکراری نباشه

این عکس هم جالبه:
    Last edited by وین رونی; 18-07-2011 at 22:21.

16. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

اینم ویدئوی جدید و کوتاه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حرکت یحیا توره خیلی باحال بود!! خوشحالی بعد گل هم خیلی خوب شده !! فیس بازیکنا و هیکلو استیلشون هم واقعآ خوب شده!!!
    Last edited by Behnam_o2; 20-07-2011 at 14:01.

18. 8 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •