تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 44 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

من تو این سایته که تصویر و مشخصات رو مقایسه میکنه، خیلی چیزهای عجیب و غریبی پیدا کرده ام.
    مثلا کنتراست و روشنایی V20 رو خیلی بیشتر از VT30 زده. و... .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا این سایته معتبره یا نه؟

2. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

چه اطلاعات باور نکردنی تو این سایت هست. کنتراست VT20 رو سه برابر VT30 زده. یعنی 15054 در مقایسه با 4864
    نور VT20 هم خیلی بیشتر از VT30 است. نزدیک دو برابرشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیگه دارم قاط میزنم
    زبونم مو در آورد. یکی بگه این سایته معتبره یا نه.
    اگه معتبره که ما بریم VT20 رو بخریم تا مدلهای ضعیف 2011 نیومدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ایول . سایت جالبیه.
    فقط من نمی دونم چرا با سورس 576p تصویر بعضی LED های ال جی و سامسونگ در مقایسه با VT30 ، کنتراست پلاسما کمتره؟ اصلا این سایت معتبره؟؟؟
    در مورد بعضی مدلهای سونی و بعضی پلاسماهای ال جی و سامسونگ هم همینطور زده.سازمانهای جهانی برنامه ای داشتند که در چند سال آینده تمام شبکه ها HD شوند و SD هم سر جای خودش باقی خواهد ماند نمونش الان یه سری شبکه ها هست مثل شبکه های آنالوگ که شده دیجیتال و آنالوگ هم سر جای خودش مونده. فکر کنم بخواطر همین کمپانیها تلویزیون هاشون که تولید میکنند بعضی مدلها روی سورس SD تمرکز نمیکنند . ظاهرا سایت در جهان اول قرار دارد تا اطلاع ثانوی نمیشه بگیم معتبر هست نمیشه بگیم معتبر نیست .
    من تو این سایته که تصویر و مشخصات رو مقایسه میکنه، خیلی چیزهای عجیب و غریبی پیدا کرده ام.
    مثلا کنتراست و روشنایی V20 رو خیلی بیشتر از VT30 زده. و...
    احتمالا به خاطر اینکه روشنایی وکنتراستش زیاد بوده کمش کردند چون یکی از دوستان در تایپیک v20 اشاره کرده بود رو مد دینامیک چشمو درد میاره و خودت اونو کم می کنی .
    Last edited by kambiz11000; 25-07-2011 at 07:32.

5. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان، كانال TRT تركيه كه فول اچ دي و روي ماهواره EUTELSAT W3A , ضمنا رايگان هستش ديشب المپيك ورزشي جوانان اروپا را بصورت سه بعدي پخش كرد و احتمالا تا دو هفته آينده كل مسابقات را بصورت سه بعدي پخش مي كنه . دوستاني كه رسيور اچ دي و كانال مذكور را دارند مي تونن كيفيت پانل خود را در سه بعدي هم بيازمايند .

7. 5 کاربر از AMIRY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

@poonel
    این سایت قبلا راجع به بعضی عسکها در متن ریویوهاش توضیح داده بود که پلاسماها به خاطر نوع تکنولوژیشون عکس انداختن ازشون سخت هست و بعضی عکسها با اون چیزی که در واقعیت دیده میشه تطابق نداره قبلا هم یکی از دوستان این متن رو از این سایت نقل و قول کرده ولینک داده بود که الان خاطرم نیست تو کدوم تاپیک بود ولی فکر میکنم تو یکی از همین تاپیکهای پاناسونیک بود , برای همین بهتره متن ریویوهاشون رو بخونید و فقط به عکسهاشون اکتفا نکنید.
    در مورد کنتراست ظاهرا این سایت عمق رنگ مشکی , برایتنس و کنتراست رو بعد از کالیبره کردن پنلها اندازه گیری میکنن برای کالیبره کردن دو نوع فلسفه وجود داره بعضی برای دقت رنگ پنلها یک رنج خطا در نظر میگیرن و سعی میکنن تا زمانی که دقت رنگ به نقطه بحرانی نرسیده بالاترین کنتراست رو بگیرن ولی بعضی سایتها دقت رنگ روی گستره رنگهای استانداردو مهمترین فاکتور در نظر میگیرین و پارامترهای تصویری رو برای بدست آوردن بالاترین دقت رنگ تنظیم میکنن یکی دیگه از این سایتهایی که دقت رنگ رو برای کالیبره کردن مهترین مولفه در نظر میگیره سایت FlatpanelsHD هست.
    ولی به صورت کلی پلاسماهای پاناسونیک به خصوص مدلهای 2011 از نظر دقت رنگ مطابق با گستره رنگ استاندارد D65 یا ITU709 روی برایتنسهای پائین کالیبره میشن دلیلش رو توی فروم highdefjunkies.com یکی از کالیبراتورهای حرفه ای نوشته بود که پاناسونیک برای دقت رنگ استاندارد مد THX رو در نظر میگیره ولی تمایل این پنلها روی مدلهای Pro بیشتر به سوی گستره رنگ غیر استانداردی هست که پاناسونیک بهش Digital Cinema Color میگه.

وچیز بدی هم نیست البته رنگها در این حالت کمی بیش اشباع هستن ولی حالت نئونی و غیر طبیعی ندارن اما مطابق با استاندارد D65 یا ITU709 نیستن که برای به دست آوردن اون استانداردها یا باید مد THX رو انتخاب کنید که برایتنس پائینی دارن و برای محیطهای کم نور ساخته شدن و یا اینکه روی مد حرفه ای پنل رو کالیبره کنن که روی این استاندارد رنگ با برایتنس پائین کالیبره میشه اگر مثلا به ریویو Flat panels HD دقت کرده باشید میبینید که پارامترهای تصویری بعد از کالیبره شدن تقریبا روی پائینترین حد ممکن تنظیم شدن.

Picture preset: Professional1
    Contrast 36
    Brightness +2
    Colour: 30
    Sharpness: 3
    Color Remaster: Off
    Eco Off
    P-NR Off
    Gamma 2.2
    Intelligen Frame Creation On/Off
    Resolution Enhancer Off
    16:9 Overscan Off
    R-Gain -4
    G-Gain -4
    B-Gain +4
    R-Cutoff 0
    G-Cutoff 0
    B-Cutoff +1

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by *Alucard*; 25-07-2011 at 17:04.

9. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستانی که پلاسمای VT20 یا V20 دارید. آیا تو اتاق روشنی که نور CRT جواب میده، نور پلاسماها هم جواب میده؟ (چه سوال بیخودی)
    این اتاق من 40 متره . دو تا مهتابی 80 وات به سقفه و یه پنجره خیلی بزرگ هم داره که بخاطر سقف شیروونی دار آفتاب از توش به داخل نمی تابه.
    در کل روشنه ولی نه خیلی روشن. CRT کاملا نورش کافیه.
    حالا NEO PDP هم جواب میده؟
    آیا نورش میتونه با حفظ کنتراست و شادابی رنگها حدود 20 - 30 درصد بهتر از آخرین مدلهای CRT باشه؟
    همین که 20 -30 درصد نورش بهتر از CRT باشه برام کافیه.

ببخشید. میدونم سوالاتم خیلی بیخودی است. ولی چه کنم که پلاسمایی برای آزمایش ندارم.

11. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با چه CRT ـی ای میخوای مقایسه کنی؟ خود CRT ها برایتنسهای مختلف دارن معمولا CRT ـهای High end سونی و پاناسونیک توی آخرین سریهایی که تولید میشدن برایتنسهای بالایی داشت یکی از دوستانی که V20 رو جانشین یک CRT نسبتا آخرین مدل کرده infernal_a هست اگه از ایشون سوال کنی فکر کنم بهتر بتونن جواب بدن ولی من فکر کنم اگر برای یه پلاسمای 2011 مثل سامسونگ D8000 یا پاناسونیک ST30 که فیلتر مخصوص برای اتاقهای پرنور دارن صبر کنی بهتر باشه.

13. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستانی که پلاسمای VT20 یا V20 دارید. آیا تو اتاق روشنی که نور CRT جواب میده، نور پلاسماها هم جواب میده؟ (چه سوال بیخودی)
    این اتاق من 40 متره . دو تا مهتابی 80 وات به سقفه و یه پنجره خیلی بزرگ هم داره که بخاطر سقف شیروونی دار آفتاب از توش به داخل نمی تابه.
    در کل روشنه ولی نه خیلی روشن. CRT کاملا نورش کافیه.
    حالا NEO PDP هم جواب میده؟
    آیا نورش میتونه با حفظ کنتراست و شادابی رنگها حدود 20 - 30 درصد بهتر از آخرین مدلهای CRT باشه؟
    همین که 20 -30 درصد نورش بهتر از CRT باشه برام کافیه.

ببخشید. میدونم سوالاتم خیلی بیخودی است. ولی چه کنم که پلاسمایی برای آزمایش ندارم.
    من هم VT20 را جایگزین یک CRT پارس کردم. بنظرم حداقل در مود غیر داینامیک، برایتنسش کمتره و من معمولا پرده ها را می کشم.

15. این کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

با چه CRT ـی ای میخوای مقایسه کنی؟ خود CRT ها برایتنسهای مختلف دارن معمولا CRT ـهای High end سونی و پاناسونیک توی آخرین سریهایی که تولید میشدن برایتنسهای بالایی داشت یکی از دوستانی که V20 رو جانشین یک CRT نسبتا آخرین مدل کرده infernal_a هست اگه از ایشون سوال کنی فکر کنم بهتر بتونن جواب بدن ولی من فکر کنم اگر برای یه پلاسمای 2011 مثل سامسونگ D8000 یا پاناسونیک ST30 که فیلتر مخصوص برای اتاقهای پرنور دارن صبر کنی بهتر باشه.
    خیلی ممنون
    اینو میگم Panasonic 29FG20R

نمی دونم اگه با VT20 یا VT30 جایگزین کنم از نظر روشنایی تصویر ضرر می کنم یا نه؟
    لطفا دوستان پلاسما دار راهنمایی بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان، كانال TRT تركيه كه فول اچ دي و روي ماهواره EUTELSAT W3A , ضمنا رايگان هستش ديشب المپيك ورزشي جوانان اروپا را بصورت سه بعدي پخش كرد و احتمالا تا دو هفته آينده كل مسابقات را بصورت سه بعدي پخش مي كنه . دوستاني كه رسيور اچ دي و كانال مذكور را دارند مي تونن كيفيت پانل خود را در سه بعدي هم بيازمايند .
    یعنی 24 ساعت سه بعدی پخش نمی کنه؟ بعضی برنامه ها سه بعدی پخش میکنه؟عمق سه بعدیش چطوره؟ و رو چه مدی پخش می کنه؟ ضمنا این شبکه 1080i هست و فول نیست فول می شه 1080P شبکه 1080p تا حالا ندیدم احتمالا هنوز افتتاح نشده.
    Last edited by kambiz11000; 31-07-2011 at 12:04.

18. 3 کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •