دیگه یه کمی انصاف هم داشته باشین . اونقدر هم گروه بی محتوا نیست و 99 درصد قوانین توش رعایت میشه .
فقط یه کمی محیط آزادتره . همین .
دیگه یه کمی انصاف هم داشته باشین . اونقدر هم گروه بی محتوا نیست و 99 درصد قوانین توش رعایت میشه .
فقط یه کمی محیط آزادتره . همین .
چه قدر بازی معتاد کننده ست هر چه قدر میری دوس داری هی ادامه بدی
از اون بازی هاست که به قول یه نفر صبح الطلوع میشینی پای اون بعد یه دفعه ساعت رو می بینی نصف شب شده!
کلا ماموریت های فرعی رو خیلی خوب ساختن و از این نظر از شماره قبلی بهتره ولی ماموریت های اصلی نه....
بعدا توی نقدم به این کامل اشاره می کنم و الان نمی خوام وارد جزئیات بشم....
توقع داری وقتی آن نیستم هم به صورت آفلاین بیام جواب بدم؟درضمن وحید چرا تو گروه جواب سوالمو نمیدی؟ سوال به این مهمی :
ببینید رومنس با 5 نفر میشه انجام داد:
مریل
ایزابلا
فنریس
آندرس
سباستین( باید یه dlc به نام The Exiled Prince رو نصب کرده باشین تا این کارکتر باز بشه که حجم اونم خیلی کمه)
برای 4 تای اولی با هر دو شخصیت زن و مرد میشه رومنس داشت و فرقی نداره....
اینو الان اصلاح می کنم چون قبلا فقط گفته بودم ایزابلا به این صورته که با توجه به تحقیقاتی که کردم صد در صد به همین صورتیه که الان میگم
سباستین هم فقط برای شخصیت زن رومنس براش در نظر گرفته شده
+
این مریل چه قدر عالیه!
فعلا توی همه جاها پای ثابت گروهم بوده و همیشه اونو انتخابش کردم
از نظر قدرت که خیلی خوبه و از نظر شخصیتی هم خیلی جالب و با مزه ست و از لهجش هم خیلی خوشم میاد
این البته سلیقه ایه و ممکنه یکی این نظر منو نداشته باشه ولی من احتمالا اولین رومنس رو با اون انجام میدم
+
بعدشم در مورد این که مثلا فلان شخص رو کجا میشه پیدا کرد من می تونم دقیقا هر کسی رو بگم کجا و در کدوم ماموریت میشه پیدا کرد و هم گروهی ما میشه ولی فکر کنم این برای همه جالب نباشه و توی اسپویلر گفته بشه بهتره
وحید جان لطف کن اینو دقیق توضیح بده، می خوام همه رو اضافه کنم حالشو ببرم!
راستی من خیلی رفتم جلو، یعنی دیگه نمیشه سباستین رو پیدا کرد؟
دوستان این ایزابلا کیه؟؟؟ من چرا ندارمش؟! شخصیتهای زن گروه من مریل و اولاین و خواهرش (اسمش یادم نیست) هستن!! ایزابلا کی بید؟؟!!!
یه سوال دیگه هم داشتم، میشه یکی از دوستان در مورد انواع دسته ماموریتها و فرق بین اونها یه توضیحی بده؟ مثلا main quest و side quest و چند دسته ماموریت دیگه وجود داره، فرقشونو میشه بگید؟
ممنون
Last edited by aramesh_61; 12-03-2011 at 08:29.
وووت !
عجب بازی جالبیه ! :دي
نمی تونم بی خیال بشم ! همش پای بازیم ! :دي
خیلی وقت بود این جووری بازی نکرده بودم !
یه چیز جالب خیلی خوشم اومد این بودش توی قسمت اکستراز ser isaac لباسش خیلی باحال بود ! :دي
خیلی دوست دارم ببینم چه جوری باز می شه وقتی لباسش رو بپوشه چه جوری می شه ! :دي
ولی نسخه ی یکش آهنگ های قشنگی داشت ! خیلی ادمو جذب می کرد ! مخصوصا اوولش که وارد بازی می شدی ! من OSD ش رو دانلود کردم این قدر باهاش حال کردم !
راستی کسی سیوهاش رو ایمپورت کرده ؟ من سیوام رو پاک کردم ! :(
منم موافقم ! :دياین مریل چه قدر عالیه!
فعلا توی همه جاها پای ثابت گروهم بوده و همیشه اونو انتخابش کردم
از نظر قدرت که خیلی خوبه و از نظر شخصیتی هم خیلی جالب و با مزه ست و از لهجش هم خیلی خوشم میاد
این البته سلیقه ایه و ممکنه یکی این نظر منو نداشته باشه ولی من احتمالا اولین رومنس رو با اون انجام میدم
من که 100 در 100 حداقل یه بار دیگه اینو تموم می کنم وقتی اینو برای اوولین بار تموم کردم ! البته من DAO رو 3 بار تموم کردم ! :دي
1 بارم نصفه رفتم ! :دي
در مورد سباستین دیگه فکر نکنم پیداش کنی ولی حالا اون جایی که گفتم رو برو ببین هست یا نهوحید جان لطف کن اینو دقیق توضیح بده، می خوام همه رو اضافه کنم حالشو ببرم!
راستی من خیلی رفتم جلو، یعنی دیگه نمیشه سباستین رو پیدا کرد؟
من که دفعه بعدی بخوام شروع کنم قبلش همه dlc ها رو می گیرم نصب می کنم بعدش شروع می کنم
در مورد این که شخصیت ها کجا هستن توی اسپویلر میگم که اونایی که نمی خوان نخونن:
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
در مورد ایزابلا که گفتمدوستان این ایزابلا کیه؟؟؟ من چرا ندارمش؟! شخصیتهای زن گروه من مریل و اولاین و خواهرش (اسمش یادم نیست) هستن!! ایزابلا کی بید؟؟!!!
یه سوال دیگه هم داشتم، میشه یکی از دوستان در مورد انواع دسته ماموریتها و فرق بین اونها یه توضیحی بده؟ مثلا main quest و side quest و چند دسته ماموریت دیگه وجود داره، فرقشونو میشه بگید؟
ممنون
در مورد ماموریت ها هم مشخصه دیگه main quest ماموریت های اصلیه و بقیه فرعین و یه سری ماموریت هم مخصوص یه کارکتر خاص گروهمون هستن که به نام companion طبقه بندی میشن
آره باید جالب باشهیه چیز جالب خیلی خوشم اومد این بودش توی قسمت اکستراز ser isaac لباسش خیلی باحال بود ! :دي
خیلی دوست دارم ببینم چه جوری باز می شه وقتی لباسش رو بپوشه چه جوری می شه ! :دي
هر وقت dlc اون برای دانلود بیاد دیگه راحت می تونیم اونو داشته باشیم
آره من ایمپورت کردمراستی کسی سیوهاش رو ایمپورت کرده ؟ من سیوام رو پاک کردم ! :(
اگه سیو ها رو جا به جا نکرده باشیم و همون جا باشه خودش اتوماتیک اونارو میاره و می تونیم انتخابشون کنیم
فعلا که چیز خاصی از شماره یک ندیدم ولی بعدا حتما یه چیزایی از اون منعکس میشه
با سلام دوستان میخواستم بدونم سبک بازیش چه جوریه؟ دقیقا چیکار باید بکنیم تو بازیش؟! مثل assassins creed یا cod یا جور دیگه ایه؟
دقیقا منم میخاستم این سوالو بپرسم. بازی تو چه مایه ای هستش؟فعلا که دمویی از بازی ندیدم ولی اینطور که میگن بازی فضایی هست
سبک نقش آفرینی یا همون RPG هستش مثل ماس افکت، فضایی هم نیست مبارزات شمشیر و جادو و اینجور چیزاستبا سلام دوستان میخواستم بدونم سبک بازیش چه جوریه؟ دقیقا چیکار باید بکنیم تو بازیش؟! مثل assassins creed یا cod یا جور دیگه ایه؟
بازی رو تموم کردم حدود ۳۲ ساعت در سختیهای متفاوت بازی کردم و بعضی مامویتهای فرعی رو انجام ندادم! دوباره تو عید با دانلود DLC ها میخوام بازی کنم ارزش تکرار داره بنظر من.
از صدا و قیافه پیش فرض شخصیت مرد بازی بدم میاد! صداش خوب نیست! شخصیت زن صدا و چهرهاش به مراتب بهتره!
داستان بازی به خوبی نسخه قبلی نیست، داستانهای مربوط به افراد گروه از نسخه قبلی بهتر کار شدن
اسپلها و اسکیلها خوب هستن، تو نسخه قبلی موقع بازی کاراکترها همش تو هم میرفتن و جلوی همو میگرفتن مخصوصا با Rogue بازی میکردید. تو این نسخه این مشکلات حل شده و از نظر گیم پلی بهتر شده
دوربین میتونست خیلی بهتر باشه حتی تو نسخه کنسول هم جالب نیست زیادی نزدیکه برای من!
موزیک و صداگذاری لایق گرفتن بالاترین امتیاز ممکنه است واقعا خوب کار کردن تو این بخش
محدود شدن دیالوگها خوب نیست، با اعضای گروه اینکه فقط تو موقعیتهای خاصی میشه حرف زد هم جالب نیست
محیطهای تکراری تو بازی خیلی زیاد هست البته برای یه RPG ایرادی محسوب نمیشه این
در مجموع من از بازی راضی بودم هرچند داستان و بعضی جزییات گیم پلی مثل بازی قبلی اگه بود بیشتر خوشم میومد ولی بازم بازی خوب و قابل قبولی هستش.
سلام دوستان.تو شهر ما هنوز بازی نیومده برای همین کنجکاوم چند تا سوال بپرسم ازتون.________________________1-عمق شخصیت پردازی کاراکترها نسبت به نسخه اول چطوره مثلا اینکه موریگان خیلی زیرک و فاقد عقاید و رفتارهای انسانی بود و به هیچ کس باج نمی داد یا اینکه لیلیانا نجیب و مذهبی و دوست داشتنی بود و اینکه همون قدر که روی موریگان کار کرده بودن روی شخصیت های این یکی هم زحمت کشیدن و میتونن جاشونو پر کنن یا نه؟ در کل یه نمره به کاراکترهای هر دو نسخه بدین و بگین کی جای کی میاد._________________________2-سوال بعدیم اینه که من با توجه به یه عکس از inventory بازی_ دیدم که همه چی سیاه وسفید شده مثلا شمشیر و دستکش و زره هایی که جمع میکنیم سیاه و سفیدن اینطوریه؟میشه یکم بگین چه تغییراتی کرده؟ بعد میخواستم بدونم مثل قبلی آیتم های مختلف تو مسیر جمع میکنیم مثلا یاقوت انواع لباسها زره ها شمشیر هاو ... _______________________3- یه سوال دیگه اینکه میخواستم بدونم تعداد این skill هاش مثل قبلی غنی هستن و اینکه تو عکسا دیدم از بغل هر کدوم چندتا شاخه میاد بیرون میشه یکم توضیح بدین بعد اینکه مثل قبلی تعداد اسکیل ها زیاد هست و چیزی جدید هم اضافه شده؟_______________________4- درباره مبارزات هم میخواستم بدونم اینکه میگن باید تند تند مثل پرنس ضربه بزنی درسته؟ اگه اینجوری باشه بدرد نمیخوره که! من همون قبلیه رو که تو تاکتیکش فناشو اولویت بندی میکردی بعد خودش میرفت همه رو درو میکرد و ما راحت چایی میخوردیم بیشتر دوست داشتم.__________________________5-درباره فضا سازی بازی و اماکن و قصرها یکم توضیح میدین آیا مثل قبلی محیط های متنوع و مسیر های دور و دراز داره؟بعد اینکه گرافیک داخل بازی همین گرافیک داخل عکس هاهست یا نه؟__________________________6-یه سوال هم داشتم درباره لول آپ شدن خودمون و تجهیزات مثل شمشیرو پوتین و سپر و... هنوز مثل قبلیه یا نه؟______________با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)