سلام
1- مثلا کلاس 32 برای من از 20 کمتر نمیشه تا 35 هم میره ولی اگه یه گوشی داشته باشم که کلاسش 10 باشه ممکنه برای من دیگه این وضعیت اول نباشه و از 5 کیلو شروع بشه و نهایتانا تا 15 کیلو در ثانیه برسه.
2- از گوشی بهتره علی میگه 2-3 کیلو بیشتر میگیره ضمن اینکه سرعتش هم متعادلتر میشه. از 70 تومن قیمتش شروع میشه . دی لینک کیفیت ساختش خوبه تحت لیسانس خود شرکت در چین زده میشه و نظارت و کنترل و کیفیتش از بقیه بیشتره با وجودی هم که چینی هست.
3- کلا من با گوشی مخالفم هرچند که خودمم استفاده میکنم چون که عمر باطری صفحه نمایش و انتن دهی همه افت میکنه و ظرف یه ماه در صورت استفاده مکرر باید گوشی رو بندزای سطل اشغال.
گوشی کلاس 32 معلومه که بیشتر جواب میده من زیر 20 دانلود نداشنم ضمن این که تا 32 هم بصورت متغیر دالنود میکرد. گوشی من E 251 هستش.
4- شماره سیم کارت و اینها همش حرفه!!!! کی همچین حرفی زده ؟ خرافاته!!! شماره سیم کارت چه ربطی به دانلود داره ؟
اون قضیه رو که گفتد 935 بهتر انتن میده رو اولین باره از زبون شما میشنوم.
5-من شبها یکسان بوده و اصلا خراب نشده از 11 شب تا 6 صبح رو میگم بقیه ساعات رو دانلود نکردم یعنی وقت این کارار رو ندارم از بقیه بپرسید.
6 راستی جناب mohamad خان من اینقد وقت ندارم بشینم برای دوستان انشا بنویسم 6 تا فروم خارجی ر رسیدگی میکنم و اینجا رو هم عل الهی واسه این که دوستان به مشکل نخورن میام پیشاپیش معذرت میخوام از دوستانی که با این نوشته ها مشکل پیدا میکنند.
best regard .![]()