تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 47 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 462

نام تاپيک: Empire: Total War

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

منظورتون را از راند نمیفهمم ؟؟؟

آیا من اون ساعت را بزنم اشکالی داره؟؟؟

من همش برای تکنولوژی به دونه بیشتر که نمیشه انتخاب کرد نمیشه 2 تا تکنولوژی را در دست ساخت داد؟

اون وقت سایر تجهیزات جنگی را چه جوری میشه درست کرد؟؟

1:تارن یا راند در این بازی یک زمان 6 ماهه است شما مثلن پولتون تموم میشه و می خواهید برید به دفعه ی بعد تا از مالیات مردم پول بدست بیارید اونو که بزنید این اتفاق می افته یا مثلن سربازاتون حرکاتشون رو میکنن و دیگه نمی تونن تکون بخورن می زنید تارن بعدی تا این مشکل حل بشه

2:دلیل یه دونه بیشترش تعداد مدرسه هاست هر مدرسه یک تکنولوژی رو انجام می ده وقتی هم که می خواهید برای مدرسه ی دوم بزنید یه چیز دیگه باید روش اول بزنید بعد انتخاب کنید(لازم به ذکر است که وجود معلم ها یا جنتلمن های معلم که عکسشون با یک پرگار کنارشونه یا سطح لول بالای مدرسه در سریع تر انجام شدن تأثیر به سزایی دارد

3:نمی گیرماگه منظورتون از این اون تکلونوژی هایی هست که بستست که باید اول یه سری دیگه انجام بدی تا اونا باز شه و می تونید سطح چیزاتون رو اگه مخصوص اون بوده بالا ببرید

2. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

برای ساخت مدرسه ی دوم باید چه کار کرد؟؟؟ تا بشه یه مدرسه دیگه ساخت باید کدام گزینه را زد؟

منظور من اینه که مثلا ن برای ساخت تفنگ و شمشیر و از این جور چیا...باید چه کار کرد؟؟؟

یه چیز دیگه ایم مردم و سرباز ها کجا هستند همش 2,3 تا سرباز که بیشتر نیست؟؟؟؟؟؟.

من با اسپانیا یه جنگی کردم/ ولی حالا افرادم کم شدم چه جوری باید دوباره سرباز ساخت؟

Last edited by Mohammad King; 13-05-2009 at 17:09.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

برای ساخت مدرسه ی دوم باید چه کار کرد؟؟؟ تا بشه یه مدرسه دیگه ساخت باید کدام گزینه را زد؟

منظور من اینه که مثلا ن برای ساخت تفنگ و شمشیر و از این جور چیا...باید چه کار کرد؟؟؟

من با اسپانیا یه جنگی کردم/ ولی حالا افرادم کم شدم چه جوری باید دوباره سرباز ساخت؟

چه جوری باید کشتی ساخت؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

1:بعضی اوقات محله یا شهری به وجود میاد که بعد از تارن معلوم می شه و باید اونو پیدا کنی و 4 تا گزینه داره که باید سکولو بسازی

2:در شهرتون که بزنید یه قسمت داره به اسم RE اولش اینه چون بازی نمی کنم یادم نیست می ری توش و بر اساس قدرتش و پول خودت بسته به شرایت می خری که مثلن می نویسه 1 یعنی 1 تارن تارن بعدی که بیای خودش عکسشو برات می کشه برای بهتر بودنش باید بارراکس(سربازخونه)رو ارتقاع بدی اولا می شه اما بعدش
    ریسرچ می خواد که باید یه چیزی رو (عکسشو کشیده)توی سکول ریسرچ کنی تا بتونی ارتقاع بدی

3:ها ؟مردم که وجود ندارن فقط می تونی تعدادشون رو بفهمی و سربازام که یارو نمی تونسته توی یه نقشه 200 تا سرباز بزاره اون نقشه ی استراتیجیکته و برای جنگ وقتی روی دشمن می زنی و بهش نزدیک می شه به جای اون که عکس کامپیوتر(اتوماتیک وار) هست رو بزنی خودت بزن بجنگی تا بعد از لودینگ تعداد واقعی سربازاتو بفهمی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

ترو خدا یکی به این سوال های من جواب بده/

ببخشید من دستگاهم هی خراب می شه طول می کشه اما جواب می دم

7. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام رفیق من آخر نفهمیدم که چه جوی باید مدرسه دوم را ساخت. اگه میشه یه توضیح واضح در این مورد بده. اون وقت چه جوری باید کشتی ساخت؟

خیلی ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

سلام رفیق من آخر نفهمیدم که چه جوی باید مدرسه دوم را ساخت. اگه میشه یه توضیح واضح در این مورد بده. اون وقت چه جوری باید کشتی ساخت؟

خیلی ممنون

اگر اون عینکتو برداری می بینی یک شهر خود به خود به وجود میاد و تو اونو مدرسه می کنی
    کشتی هم لنگرگاه می خواد که فقط در بعضی سرزمین هاست

10. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوست من ببخشید من خیلی سوال میکنم/

ولی یه سوال دیگه ذهنم را درگیر کرده؟ اونم اینه که لنگر گاه میشه ساخت؟

خیلی ممنون

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

عزیزان، مال من وقتی می خواد دموی انقلاب (پادشاهی به جمهوری) رو نشون بده از بازی می پره بیرون، راه حلش همون 700 مگه؟ یا مشکل از کرکه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

عزیزان، مال من وقتی می خواد دموی انقلاب (پادشاهی به جمهوری) رو نشون بده از بازی می پره بیرون، راه حلش همون 700 مگه؟ یا مشکل از کرکه؟

700 مگه برای صداست کرکم داده شده اونرو دانلود کن درست می شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •