تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 32 اولاول ... 18242526272829303132 آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 312

نام تاپيک: ✔ راهنـــمای جـــامـــع تــحـصــیـــلات بـــرون مـــرزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه به من در اینجا کمک کنید ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

دوستان اینجا کسی تجربه ی تحصیل توی
    (AUD)
    american university of dubai
    یا(CUD)
    canadian university of dubai رو داره؟
    سلام

بله من پارسال اونجا تحصیل میکردم
    چی میخواید بدونید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه به من در اینجا کمک کنید ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا منو راهنمایی کنید

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان كسي از شرايط بورس رشته it تو كانادا برا مقطع ليسانس خبر داره؟
    لطفا در این مورد راهنمایی کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

14 راهنمایی جهت تحصیل در کانادا

لطفا راهنماییم کنید متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه ها سلام. خیلی وقته اینجا تعطیله
    یه کم راهنمایی میخوام
    من لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم با معدل زیر 12.9 سال 83 فارغ التحصیل شدم 29 سالمه و واسه ادامه تحصیل بلاد کفر رو انتخاب کردم و دوست دارم اروپا درس بخونم. 4ساله دارم تو پروژه های جنوب کارهای غیر مرتبط با رشته ام میکنم دارم زبان میخونم و میتونم 10 تومن هم هزینه کنم
    میخواستم نظرتون رو درباره فرانسه بدونم. چون خانومم وکیله و فرانسه هم قانونش مثل ایرانه(نمی دونم از چه نظر) و اون اونجا میتونه واسه دکترا بخونه. لطفا این پیرمرد رو راهنمایی بفرمائید جوونا
    Last edited by خبات; 14-01-2011 at 01:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه کم راهنمایی میخوام
    من لیسانس کامپیوتر نرم افزار دارم با معدل زیر 12.9 سال 83 فارغ التحصیل شدم 29 سالمه و واسه ادامه تحصیل بلاد کفر رو انتخاب کردم و دوست دارم اروپا درس بخونم. 4ساله دارم تو پروژه های جنوب کارهای غیر مرتبط با رشته ام میکنم دارم زبان میخونم و میتونم 10 تومن هم هزینه کنم
    میخواستم نظرتون رو درباره فرانسه بدونم. چون خانومم وکیله و فرانسه هم قانونش مثل ایرانه(نمی دونم از چه نظر) و اون اونجا میتونه واسه دکترا بخونه. لطفا این پیرمرد رو راهنمایی بفرمائید جوونا
    کسی نیست؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یه کم راهنمایی میخوام
    سلام
    کلا اروپا برای تحصیل بهترین جا هست ، حالا شما میفرمایید فرانسه ، که خیلی عالیه ، همونطور که فرمودین ، قوانین فرانسه تقریبا به قوانین ایران شبیه هست ( چه آموزشی چه مدنی و ... )

میتونید هم با خیال راحت هم زود ، مدرک بگیرید

محتوای مخفی: راهنمای تحصیل در فرانسه 

توجه کنید در سایت هر دانشگاه , اولین جایی که باید برای پیداکردن رشته خودتون واردش بشید, بخش Formation هست.
    تحصیل در این رشته ها از مقطع لیسانس تا دکترا میباشد.
    رشته‌های موجود در دانشگاههای فرانسه :
    (۱ دانشکده حقوق/جرم شناسی:
    - حقوق، جرم شناسی، مدیریت عمومی

۲) دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی:
    - فیزیولوژی کار و سازمان، فیزیولوژی اجتماعی (گسترش فرهنگ بین کشورها)، روانشناسی (نوروپیسیکولوژی)، روانشناسی ( بالینی و آسیب شناسی روانی)، علوم تربیتی، گفتاردرمانی

۳) دانشکده علوم:
    - ریاضیات، علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زمین‌شناسی، بیولوژی، ژئوگرافی (جغرافیا)، علوم مهندسی، آمار، بیوشیمی و بیولوژی مولکولی، بیولوژی ارگانیسم و اکولوژی، بیوانفورماتیک و مدلسازی، علوم و فناوری محیط، علوم کشاورزی، مدیریت توریسم، مدیریت محیط، بیوشیمی (بیولوژی سلولی و مولکولی)، اقیانوس‌شناسی، علوم فضایی

۴) دانشکده ادبیات و فلسفه
    - فلسفه، اخلاق، زبان و ادبیات کهن (کلاسیک)، زبان و ادبیات کهن (مشرق زمین)، زبان و ادبیات فرانسه و لاتین، زبان و ادبیات فرانسه و لاتین (فرانسه زبان خارجی)، زبان و ادبیات مدرن، زبان و ادبیات مدرن ( آلمانی)، زبان و ادبیات مدرن (عربی)، زبان و ادبیات مدرن (اسلاو)، تاریخ، تاریخ هنر و باستان‌شناسی، تاریخ هنر و موسیقی شناسی، اطلاعات و ارتباطات، زبانشناسی، علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات، صنعت نمایش (نویسندگی و انتقاد سینما)، صنعت نمایش (مخاطب زنده)، علوم دینی و غیرمذهبی، مدیریت فرهنگی

۵) علوم اجتماعی، سیاسی و اقتصادی
    - جامعه شناسی، مردم شناسی، علوم سیاسی (عمومی)، علوم اقتصادی، علوم انسانی و اجتماعی، مدیریت منابع انسانی، علم جمعیت و توسعه، علوم سیاسی (روابط بین‌الملل)
    - مدیریت مردمی، علم کار،مهندسی اداری (علم مدیریت)

۶) علوم دارویی
    - داروسازی

۷) پزشکی
    - پزشکی (عمومی و Certificate برای برخی تخصص های پزشکی)‌، دندانپزشکی (عمومی و Certificate برای برخی تخصص‌های دندانپزشکی)، دامپزشکی، بیومدیکال

8 ) انستیتو بهداشت عمومی
    - بهداشت عمومی(اداره سیستمهای بهداشتی)، بهداشت عمومی(توسعه و آموزش بهداشت)، بهداشت عمومی(امراض مسری و آمار زیستی)، بهداشت عمومی(اداره واحدها و سیستمهای پرستاری)، بهداشت عمومی(بهداشت محیط)

۹) انستیتو تربیت بدنی
    - بدنسازی، جنبش درمانی و انطباق مجدد

۱۰) انستیتو مطالعات اروپایی
    - مطالعات اروپایی (سیاست)، مطالعات اروپایی (اقتصاد)، مطالعات اروپایی (تاریخ و فرهنگ اروپا)

۱۱) علوم کاربردی (پلی تکنیک)
    - مهندسی معماری داخلی، معماری، مهندسی عمران، مهندسی ساختمان، بیومهندسی
    - مهندسی شیمی و مواد، مهندسی برق، مهندسی الکترومکاتیک، مهندسی پزشکی، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی بیومدیکال، مهندسی هوافضا، بیومهندسی: علوم و تکنولوژی محیط زیست، بیومهندسی: علوم کشاورزی، بیومهندسی: شیمی و بیوصنعت، مهندسی معدن، شهرسازی، مهندسی هسته‌ای

۱۲) دانشکده علوم اداری
    - مهندسی اداری، علوم اقتصادی، علوم اداری

برای اطلاعات بیشتر میتونین لینک زیر رو مشاهده کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: دانلود راهنمایی های لازم برای تحصیل در فرانسه 

دوستان زحمتکش بخش نمایندگی علمی ایران در فرانسه به خصوص آقای دکتر عبداللهی سرپرست این نمایندگی، به تازگی جزوه ای بسیار کامل و بی نقض در مورد تحصیل در فرانسه تهیه کرده اند که نتیجه ی زحمات این عزیزان در طی چندین سال می باشد. هم اکنون این جزوه به صورت شش قسمت جداگانه در اختیار شما قرار می گیرد که لازم است با حوصله مطالعه فرمایید.

زندگی در کشوری با فرهنگ و بویژه زبان متفاوت، همیشه با مشکلاتی همراه بوده و تحصیل در آن کشور با زبان و سیستمی بیگانه، بر این مشکلات می افزاید. این مسائل در بدو ورود دانشجو به فرانسه دو چندان است. ازاینرو وجود مرجعی که بتواند اطلاعات کاربردی اولیه را در اختیار دانشجو قرار دهد، می تواند زندگی و تحصیل در فرانسه را ساده تر نموده و از بروز بسیاری ز مشکلات احتمالی بکاهد.
    قوانین، شرایط و مشخصات در ایالت ها، شهرها، دانشگاه ها، دانشکده ها و حتی موسسات مختلف یک دانشگاه متفاوت است و لذا ارائه اطلاعاتی که همه شهرها و دانشگاه های فرانسه را دربرگیرد، امری مشکل بود، هرچند سعی شده تا حد امکان کلیه اطلاعات ضروری ارائه گردد و امید است پیشنهادات سازنده صاحبنظران قدمی باشد در جهت رفع کاستی ها و تکمیل اطلاعات ارائه شده.

موفق باشید

9. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

من میگم آمریکا بنا به هزاران دلیلی که هممون میدونیم.
    خیلی لز موارد برای سطح علمیه و بسیاری از موارد سطح فرهنگ.

11. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

شرایط کنکور سراسری تجربی در خارج از کشور چیه؟

مثلا چندسال باید تو اون کشور ساکن باشی؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •