لجندری نه تنها باهوشه بلکه سختکوشم هست
بازیکن نوکشون رو من مارک میکنم بازیکن رو یه خط میاره عقب بازیکن جدید جایگزین میکنه
میدونی این یعنی چی؟ یعنی دارم با یه شبه انسان بازی میکنم یعنی اگر من تنبل باشم کل ترکیبم بهم میریزه و اون به اهدافش میرسه
شطرنج کامپیوتر رو اگه رو سخت ترین حالت بزاری کمترین اشتباه رو داره چرا فوتبال اونم با اسم لجندری (افسانه ای) به قول شما کارتون فوتبالیستها اشتباه داشته باشه؟
در مورد سانترو شوت و این چیزا همه چیز عادلانه است سانترهای منم همشون رو سر مهاجم هام میشینن و راحت گل میزنم
در این مورد حق با شماست که چرا بیشتر سانترا به هدف میرسن چون این با واقعیت همخوانی نداره
اما سوالی که برای من پیش میاد در مورد این همه ایراد اینه که چرا شما وقتی بارسلونارو برمیداری براحتی میتونی مثلا فلان تیم درجه دو و سه رو ببری ولی به رئال میبازی؟ اگر به تیم های درجه دو و سه میباختیم اونوقت حق با شماست که فیفا تخیلیه ولی وقتی تیمهای ضعیف رو میبریم دیگه اینطور نیست پس باید در مورد تیم های قوی بیشتر تلاش کنیم تا اونارو هم ببریم
بعدشم ماها عادت کردیم هر نیمه 6 دقیقه بازی میکنیم یا کمتر این که نشد بازی باید دقایق بازی بیشتر باشه و اولش هم محتاط و با ترکیب دفاعی بازی کنیم بعد وسط بازی ترکیب عوض کنیم واقعا این برای من ثابت شده که با عوض کردن ترکیب و تاکتیک وسط بازی (حتی وسط لیگ و بین بازیها) لجندری گیج میشه و شکست میخوره
من تو لجندری قهرمان شدم البته نه براحتی به سختی بعد از قهرمانی در فصل بعد با همون تیم نزدیک بود سقوط کنم
چرا؟ چون با بیحوصلگی و تند تند بازی میکردم
خلاصه اینکه نبرد رقیب سختکوش و تنبل رو باید سختکوش ببره