تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 461 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی بگه آیا این شوک سمت راست من مشکل داره یا نه؟
    درسته که این شوک سمت راست یا همون آر اس برای جلو انداختن توپه و یا با نگه داشتن ال بی میشه باهاش دریبل زد
    خوب تا اینجا درسته؟
    حالا من وقتی دارم با شوک چپ حرکت میکنم اگر شوک راست رو به چپ یا راست بدم توپ رو یهو برعکس عقبی یا جلوی به فاصله 2 یا 3 متر میندازه و توپ حتما لو میره
    اینجوری که نمیشه از شوک سمت راست استفاده کرد
    میخواستم بدونم شوک من بد تعریف شده یا همه دسته ها همینطوری و اگر بدون ال بی بگیری توپها رو خراب میکنه
    تازه اگر 2 بار شوک راست رو بزنم توپ رو 7 یا 8 متر میندازه جلو و دیگه خودمم بهش نمیرسم
    اگر مشکل از دسته منه یکی میشه بگه چطور میتونم براش تعریف کنم
    سایت مشکلات دسته در انجمن رو خوندم ولی کدومش مشکل رو حل میکنه
    لطفا یکی با حوصله متن من رو بخونه و جواب بده
    لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

[QUOTE=A.N.A.P;6717531]من خودم از اینجا خریدم :

g a m e.ir.com[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

ممنون عزیز

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

من خودم از اینجا خریدم :

g a m e.ir.com

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

من خودم همیشه 2-1-3-4 بازی میکنم میشه !
    در ضمن سعی کن از Join CB to Attack استفاده کنی !
    ممنون عزیز

3. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    دوستان یکی بگه آیا این شوک سمت راست من مشکل داره یا نه؟
    درسته که این شوک سمت راست یا همون آر اس برای جلو انداختن توپه و یا با نگه داشتن ال بی میشه باهاش دریبل زد
    خوب تا اینجا درسته؟
    حالا من وقتی دارم با شوک چپ حرکت میکنم اگر شوک راست رو به چپ یا راست بدم توپ رو یهو برعکس عقبی یا جلوی به فاصله 2 یا 3 متر میندازه و توپ حتما لو میره
    اینجوری که نمیشه از شوک سمت راست استفاده کرد
    میخواستم بدونم شوک من بد تعریف شده یا همه دسته ها همینطوری و اگر بدون ال بی بگیری توپها رو خراب میکنه
    تازه اگر 2 بار شوک راست رو بزنم توپ رو 7 یا 8 متر میندازه جلو و دیگه خودمم بهش نمیرسم
    اگر مشکل از دسته منه یکی میشه بگه چطور میتونم براش تعریف کنم
    سایت مشکلات دسته در انجمن رو خوندم ولی کدومش مشکل رو حل میکنه
    لطفا یکی با حوصله متن من رو بخونه و جواب بده
    لطفا
    مشکلی فکر نکنم داشته باشه چون داره کار می کنه و وقتی هم میزنی توپ و می اندازه جلو

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

لجندری نه تنها باهوشه بلکه سختکوشم هست
    بازیکن نوکشون رو من مارک میکنم بازیکن رو یه خط میاره عقب بازیکن جدید جایگزین میکنه
    میدونی این یعنی چی؟ یعنی دارم با یه شبه انسان بازی میکنم یعنی اگر من تنبل باشم کل ترکیبم بهم میریزه و اون به اهدافش میرسه
    شطرنج کامپیوتر رو اگه رو سخت ترین حالت بزاری کمترین اشتباه رو داره چرا فوتبال اونم با اسم لجندری (افسانه ای) به قول شما کارتون فوتبالیستها اشتباه داشته باشه؟
    در مورد سانترو شوت و این چیزا همه چیز عادلانه است سانترهای منم همشون رو سر مهاجم هام میشینن و راحت گل میزنم
    در این مورد حق با شماست که چرا بیشتر سانترا به هدف میرسن چون این با واقعیت همخوانی نداره
    اما سوالی که برای من پیش میاد در مورد این همه ایراد اینه که چرا شما وقتی بارسلونارو برمیداری براحتی میتونی مثلا فلان تیم درجه دو و سه رو ببری ولی به رئال میبازی؟ اگر به تیم های درجه دو و سه میباختیم اونوقت حق با شماست که فیفا تخیلیه ولی وقتی تیمهای ضعیف رو میبریم دیگه اینطور نیست پس باید در مورد تیم های قوی بیشتر تلاش کنیم تا اونارو هم ببریم
    بعدشم ماها عادت کردیم هر نیمه 6 دقیقه بازی میکنیم یا کمتر این که نشد بازی باید دقایق بازی بیشتر باشه و اولش هم محتاط و با ترکیب دفاعی بازی کنیم بعد وسط بازی ترکیب عوض کنیم واقعا این برای من ثابت شده که با عوض کردن ترکیب و تاکتیک وسط بازی (حتی وسط لیگ و بین بازیها) لجندری گیج میشه و شکست میخوره
    من تو لجندری قهرمان شدم البته نه براحتی به سختی بعد از قهرمانی در فصل بعد با همون تیم نزدیک بود سقوط کنم
    چرا؟ چون با بیحوصلگی و تند تند بازی میکردم
    خلاصه اینکه نبرد رقیب سختکوش و تنبل رو باید سختکوش ببره
    از طرفی من یکی با صحبتهای هر دوتون موافقم .
    با صحبتهای نفر اول موافقم چون که مطمئنم و بهم ثابت شده که بعضی مواقع cpu قدرت و هوش بازیکنهاشو میبره بالاتر .
    مثلا از طریق بالابردن morale و این اتفاق به صورت رندم رخ میده که از نظر فیفا مثل فوتبال واقعی یه روز یه تیم شانس داره و میبره یه روز نداره و میبازه .
    در ضمن بعضی مواقع حالا از سر بی حالی یا یه اشتباه تو کنترلر بازی یا اشتباه cpu تو کنترل بازیکنهای دیگه تیم ما
    cpu که همیشه هوشیاره به راحتی از فرصت استفاده میکنه و گل میزنه و اعصاب که بهم ریخت گلهای بیشتری هم میخوره .
    مثلا توی یک شلوغی چندتا بازیکن به هم میخورن و معلوم نیست توپ دست کیه . خوب اینجا cpu به راحتی میدونه توپ دست کیه و ما نمیدونیم تا به خودمون بیایم و دکمه رو فشار بدیم تیم حریف رسیده دم دروازه .
    جاتون خالی الان توی کریر اول فصل با یه تیم 1.5 ستاره هستم . خوب مثلا بازی دوستانه اول من با چلسی بود که توسنتم 3-0 بزنمش . کی فکرشو میکنه اونم توی لجندری .
    خوب بعد بازی بعد با یه تیم 2 ستاره مسابقه دادم . به کل بازیکنهام از این رو به اون رو شده بودن . پاس که میرسید بهشون توپ رو 2 متر مینداختن جلو نمیدونم دلیلش چیه که تو بعضی بازیها این کار رو میکنن . از 20 تا شوتم 12 تاش تو چارچوب بود . در حالی که حریف فقط 2 تا شوت اونهم توی چارچوب داشت و هر دوتا گل شده بود و من بازی رو 2-0 باختم .
    به نظرم قسمتی از نتیجه بازی به شانس بستگی داره .
    اما راجع به صحبتهای این دوستمون باید بگم که کاملا درست میگی . در شرایطی که فیفا عادلانه بازی کنه . یعنی هیچ تقلبی تو بازی انجام نده (فقط هوش بالاشو به کار بگیره) تنها راه پیروز شدن تمرکز داشتن و حفظ خونسردیه .
    من الان توی کریر غیر از بازی ها دوستانه فقط دوتا بازی رو از 10 بازی باختم و 1 دونه هم مساوی داشتم . دقیقا همون دوتا بازی رو وقتی باختم که حال نداشتم .
    البته بازی خوب مهمتره که در مدت زمان زیادی باید یاد گرفت که ما هنوز اولشیم .

ولی خداییش چقدر بازی با این تیمهای رده پایین سخته . نه skill move میتونی بری نه کنترل توپ دارن نه پاساشون دقیقه نه قدرت بدنی دارن . موندم چجوری این همه بازی رو دارم میبرم .
    یه نصیحت دیگه . اگه میبینین هر کار میکنین نمیتونین ببرین تیمتون رو عوض کنید .
    واسه من یکی که خیلی تاثیر داشت . من خودم عاشق و دیوانه بارسا هستم و هر وقت بازی میکنم معمولا میبازم . بعدا فهمیدم مشکلم این بود که اصلا سبک بازیم به بارسا نمیخوره .
    اومدم رفتم یه تیم انگلیسی . اونجا فهمیدم که کاملا میتونم با اون تیم و تاکتیکش ارتباط برقرار کنم . تیمش مثلا 1.5 ستاره است ولی همینطوری فصل قبل تونستم تا نیمه نهایی جام حذفی پیش برم .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البته اینم یه ایراده که بازیهای دوستانه اینقدر CPU ضعیف کار میکنه اونم با تمام ستاره هاش

در مورد توپ های در چارچوپ یا کلا تک به تک ها من یه دوست دارم که بازیش از بازی من ضعیف تره یعنی کلا همیشه توپ و میدون در اختیار منه ولی این دوست ما بیشتر بازیهارو از من میبره تمام تک به تک هاشو گل میکنه از کمترین فرصت ها استفاده میکنه اگر من 20 فرصت داشته باشم 2 گل میزنم اون از 3 فرصتش 3 گل میسازه حتی فیفا 11 هم همینطور بود با اینکه نحوه ی گل زدن ها تغییر داشته
    فکر میکنم این ایراد نیست و باید تمرین گلزنی بیشتری کنیم مخصوصا تک به تک هارو که روش های خیلی زیادی داره

8. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

سلام. دوستان چطوری میتونم سانتر زمینی و سریع انجام بدم. خود کامپیوتر وقتی تو درجه سختی بالا قرارش میدی همش از این راه گل میزنه. لطفا کمک کنید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام. دوستان چطوری میتونم سانتر زمینی و سریع انجام بدم. خود کامپیوتر وقتی تو درجه سختی بالا قرارش میدی همش از این راه گل میزنه. لطفا کمک کنید.
    سه بار سریع پشت سر هم دکمه ی مربوط به سانتر رو در زمان و مکان مناسب بزن

11. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

یا اگه دسته داری RB یا همون R1 رو با دکمه سانتر بزن مثل فشنگ میره !

13. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا یکی جواب ما رو بده میگم تو این بازی ضعف رــال تو کدوم قسمت هاشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آیا امکان افزایش قدرت پاس ها هست ؟ چون خیلی ضعیفه قدرت پاس ها و معمولا به مقصد نمیرسه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •