تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 359 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال OS X MrDevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كسي ميدونه چرا وقتي با ايرانسل ميخوام چيز پي ان رو كانكت كنم ارورر 619 ميده ولي با ديال آپ چيز پي ان بدون مشكل كانكت ميشه ؟
    از L2TP استفاد کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

بنا به دلایلی مجبور شدم یه بسته 1 ماه بگیرم کرج که میرم خونه مادربزرگم سرعتش بین 16 تا 30 متغییر هست ولی تهران که هستم خونمون یکم بالاتر از دایال آپه سرعتش البته با پینگ افضاح که بعضی اوقات به 2000 هم میرسه (بلوار فردوس )
    در مورد سرعت هم تو گوشی های سونی اریکسون که اون نشانگر آنتن واقعی نیست یعنی اگه تمام خونه های آنتن پر باشه حدود 40 45 درصد سیگنال واقعی داریم ((من با برنامه my phone explorer چک کردم ))

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

بنا به دلایلی مجبور شدم یه بسته 1 ماه بگیرم کرج که میرم خونه مادربزرگم سرعتش بین 16 تا 30 متغییر هست ولی تهران که هستم خونمون یکم بالاتر از دایال آپه سرعتش البته با پینگ افضاح که بعضی اوقات به 2000 هم میرسه (بلوار فردوس )
    در مورد سرعت هم تو گوشی های سونی اریکسون که اون نشانگر آنتن واقعی نیست یعنی اگه تمام خونه های آنتن پر باشه حدود 40 45 درصد سیگنال واقعی داریم ((من با برنامه my phone explorer چک کردم ))
    آنتن تاثیر زیادی داره منم مث شما خونه مادربزرگامو و ... چک کردم با همون نرم افزار که گفتین و آنتن واقعی رو نشون میده
    نهایتا یه خونه جدید که رفتم دکل پیشمون بود و اونجا بود که آنتنم از 100 درصدم بیشتر میشد و از اون نرم افزار قابل دیدن نبود نمودار میرفت بالای بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اما درست همون زمان بود که سرعت ایرانسل افتضاح شده بود و حالمو گرفت
    الان که دیگه خبر ندارم adsl رو عشقه سرعت 120 کیلوبایت فقط با 23 تومن در ماه و حجم 8 گیگ و شبا رایگان دانلود رایگان شبا گاهی از 1 گیگ بیشتره

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من اوایل اردیبهشت طرح 1 ماهه 2.5 گیگ فعال کردم ولی برای من 2 ماهه فعال شد! . تا اوایل تیر! نمیدونم شانسیه یا جایزه! کسی خبری داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزيز چه فايده. من همين 2/5 گيگ رو تو 10 روز و حتي پايين تر هم ميتونم مصرف كنم. كاش نا محدود بود مث قبل.

آقا يكي يه توضيح كاملي ميده چجوري وي پي ان رو راه بندازيم تو نت ايرانسل.
    براي من يا وصل نميشه و يه ارور ميده و يا كلاً دي سي ميكنه نتمو.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran, tehran

پيش فرض

شما تونستی با l2tp که میگی وصل شی؟
    من یکی دو تا تست کردم نشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من اوایل اردیبهشت طرح 1 ماهه 2.5 گیگ فعال کردم ولی برای من 2 ماهه فعال شد! . تا اوایل تیر! نمیدونم شانسیه یا جایزه! کسی خبری داره؟
    نه همینطوری هست برا من از بس فعال کردم الان تا 3 4 ماه بعد مهلت داره : دی

شما تونستی با l2tp که میگی وصل شی؟
    من یکی دو تا تست کردم نشد
    من یه بار تونستم شانسی وصل شم بعد دیگه نشد ریسیو میاد پایین و اصلا وصل نمیشه

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

يكي توضيح نميده چجوري با l2tp وصل بشيم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

کسی میتونی چرا چیز پی ان ما وصل نمیشه ؟؟؟ کانکت میشه ولی بعد از چک یوزر پسورد اررور میده
    روی PPTP هست تنظیمات 1 بار دیشب وصل شد بد نبود دیگه وصل نشد روی L2TP که اصلا وصل نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان که دیگه خبر ندارم adsl رو عشقه سرعت 120 کیلوبایت فقط با 23 تومن در ماه و حجم 8 گیگ و شبا رایگان دانلود رایگان شبا گاهی از 1 گیگ بیشتره
    شما تهران هستی؟ از چه شرکتی اینترنت می گیری که اینقدر تعریفش رو می کنی؟ نا محدوده یا محدودیت حجمی داره؟ ماهونه چقدر خرج برمیداره؟ ممنون می شم جواب بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •